SEX ORAL 2-143
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
Re: SEX ORAL 2
prostituatele fac si acum sex oral(nu numai acum zeci de ani). diferenta intre noi si prostituate este ca ele isi iau bani pentru o proba orala.. noi facem pentru placere..si da.. e placere sa faci si sa primesti.. si ce mai placereee
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Alina97 a scris:Oare chiar nu mai exista persoane care sa nu simta nevoia de sex oral???Atat de extraterestra sunt eu??? WTF!!!! Ei bine, eu nu vreau sa ma simt niciun moment prostituata nimanui,doar iubita..
crezi tu ca esti prostituata, noi nu !
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
Alina97 a scris:Oare chiar nu mai exista persoane care sa nu simta nevoia de sex oral???Atat de extraterestra sunt eu??? WTF!!!! Ei bine, eu nu vreau sa ma simt niciun moment prostituata nimanui,doar iubita..
Si ce intelegi tu prin iubita? Sa va plimbati de mana in parc,pe inserat? Sa te conduca pana in fata casei? Nu,pe bune,ce intelegi tu prin a fii iubita cuiva?
- Alina97
- Full member
- Inregistrat: 2011-01-07
Emm a scris:Alina97 a scris:Oare chiar nu mai exista persoane care sa nu simta nevoia de sex oral???Atat de extraterestra sunt eu??? WTF!!!! Ei bine, eu nu vreau sa ma simt niciun moment prostituata nimanui,doar iubita..
curand vei fi doar... inselata in caz ca nu esti deja
Si crezi ca asta e un bun motiv,argument pt a accepta ideea de sex oral? ei bine, te inseli..ma poate insela cu sau fara sex oral...sa nu fim naive!
- Emm
- Hero member
- De la: mama de acasa
- Inregistrat: 2009-02-05
Alina97 a scris:Emm a scris:Alina97 a scris:Oare chiar nu mai exista persoane care sa nu simta nevoia de sex oral???Atat de extraterestra sunt eu??? WTF!!!! Ei bine, eu nu vreau sa ma simt niciun moment prostituata nimanui,doar iubita..
curand vei fi doar... inselata in caz ca nu esti deja
Si crezi ca asta e un bun motiv,argument pt a accepta ideea de sex oral? ei bine, te inseli..ma poate insela cu sau fara sex oral...sa nu fim naive!
da... dar asa ii dai motiv. tu il impingi de la spate. o femeie trebuie sa fie curva in pat pt a-si tine barbatul langa ea...
Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way
- *joy*
- Insomniac member
Emm a scris:Alina97 a scris:Emm a scris: curand vei fi doar... inselata in caz ca nu esti deja
da... dar asa ii dai motiv. tu il impingi de la spate. o femeie trebuie sa fie curva in pat pt a-si tine barbatul langa ea...
O femeie trebuie sa fie o doamna in societate si curva in pat. Ti-ai asumat cumva rolul de doamna si in pat,Alina?
- Alina97
- Full member
Emm a scris:Alina97 a scris:Emm a scris: curand vei fi doar... inselata in caz ca nu esti deja
e doar parerea ta!
- diana_24
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-09-23
- Emm
- Hero member
BiancaElena a scris:Emm a scris:Alina97 a scris:Si crezi ca asta e un bun motiv,argument pt a accepta ideea de sex oral? ei bine, te inseli..ma poate insela cu sau fara sex oral...sa nu fim naive!
O femeie trebuie sa fie o doamna in societate si curva in pat. Ti-ai asumat cumva rolul de doamna si in pat,Alina?
eheeeee bianca, ce naiba? ea nu e prostituata noi suntem! ea e o doamna oricand si oriunde
Ultima oara a fost editat de Emm (2011-02-13 22:16:09)
- Alina97
- Full member
Emm a scris:BiancaElena a scris:Emm a scris: da... dar asa ii dai motiv. tu il impingi de la spate. o femeie trebuie sa fie curva in pat pt a-si tine barbatul langa ea...
eheeeee bianca, ce naiba? ea nu e prostituata noi suntem! ea e o doamna oricand si oriunde
Nu inseamna ca daca nu fac oral, nu ma bucur de placerile sexului.Sorry,dar daca ganditi asa..WRONG!
- *joy*
- Insomniac member
atunci...
- Emm
- Hero member
- Jacqui
- Platinum member
- Alina97
- Full member
- *joy*
- Insomniac member
@Alina,ori tu traiesti in trecut,ori eu in viitor. Ori tu esti ok,si eu nu. Ori eu sunt ok si tu nu
- Jacqui
- Platinum member
is curioasa de unde esti, eu tot din moldova
- diana_24
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-09-23
BiancaElena a scris:@Alina,ori tu traiesti in trecut,ori eu in viitor. Ori tu esti ok,si eu nu. Ori eu sunt ok si tu nu
Gresit! e ea si restul lumii
- Emm
- Hero member
Alina97 a scris:Emm a scris:BiancaElena a scris: O femeie trebuie sa fie o doamna in societate si curva in pat. Ti-ai asumat cumva rolul de doamna si in pat,Alina?
Nu inseamna ca daca nu fac oral, nu ma bucur de placerile sexului.Sorry,dar daca ganditi asa..WRONG!
pai tu da.. ca el iti face oral, o freaca acolo, face ciorba de organe si el saracu'... in afara de stufu' tau nu primeste nimic.
- Jacqui
- Platinum member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|