homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-145

#2737 2011-02-13 23:11:40

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: SEX ORAL 2

Emm a scris:

BiancaElena a scris:

Alina97 a scris:

As sari pe el sa facem ..love! rotfl2  rodnar
PUNCT! roll

Da dragaaa meaaaaa,poate iti vine o pofta din aia de iti lasa gura apa  drool  Pe cat punem pariu ca ti se poate intampla?  dumbom

rotfl mie mi-ai facut pofta... rotfl alinuta, nu suge! ea trece mai departe, ca altfel ii dispare chefu' de "love"

Pai da.Daca el ar incerca vreo "manevra"de convingere in timpul preludiului, mi s-ar duce draq tot cheful de sex! dumbom

#2738 2011-02-13 23:12:40

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

mihaela mie mi-ai facut sila cu mozolitu` tau..sexul oral e fain da` fara mozoleli  acklad

#2739 2011-02-13 23:14:24

Alina97
Full member

mihaela2289 a scris:

fetita, hai sa-ti dau eu o idee pentru a incerca macar o data fara sa ti se para scarbos si sa-i faci placerea la baiat.. daca nici atunci nu-ti place nu mai ai nicio sansa..
"reteta succesului" e in felul urmator: bei cateva pahare de alcool(de preferat nu bere si oricum trebuie ceva cu mai mult de 5% alcool) si iti ademenesti iubitelul in pat.. te inarmezi cu un tub de frisca hulala, sau un toping de ciocolata, caramel ori niste miere si incepi sa-l mozolesti pe baiat pe guritza, piept, penis.. si incepi sa-l saruti usor pana nu mai ramane nimic pe nicaieri.. eu zic ca e f placut si intens pt amandoi...si nu are nimic scarbos.
totusi trimite-ti prietenul sa viziteze dusul si fa-i cadou un bic inainte, sa nu ramai cu vrun fir de par printre dinti

Mersi.Pastreaza-ti ideile, nu am nevoie de ele.Mersi pt intelegere! kram  roll

#2740 2011-02-13 23:18:26

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Alina97 a scris:

mihaela2289 a scris:

fetita, hai sa-ti dau eu o idee pentru a incerca macar o data fara sa ti se para scarbos si sa-i faci placerea la baiat.. daca nici atunci nu-ti place nu mai ai nicio sansa..
"reteta succesului" e in felul urmator: bei cateva pahare de alcool(de preferat nu bere si oricum trebuie ceva cu mai mult de 5% alcool) si iti ademenesti iubitelul in pat.. te inarmezi cu un tub de frisca hulala, sau un toping de ciocolata, caramel ori niste miere si incepi sa-l mozolesti pe baiat pe guritza, piept, penis.. si incepi sa-l saruti usor pana nu mai ramane nimic pe nicaieri.. eu zic ca e f placut si intens pt amandoi...si nu are nimic scarbos.
totusi trimite-ti prietenul sa viziteze dusul si fa-i cadou un bic inainte, sa nu ramai cu vrun fir de par printre dinti

mda... nici mie nu-mi surade ideea de a-l baga pe nemilos in gura mozolit  hmm

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#2741 2011-02-13 23:20:07

sleeping_beauty
Addicted member

Emm a scris:

mda... nici mie nu-mi surade ideea de a-l baga pe nemilos in gura mozolit  hmm

rotfl2

Publicitate

loading...

#2742 2011-02-13 23:39:54

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ba mie imi surade treaba cu ciocolata sau frisca pe el foarte mult.
Daca ma enervez, pun si ketchup si mustar si-l fac "hot dog".

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#2743 2011-02-13 23:41:41

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

rotfl era o idee pentru a nu i se mai parea asa scarbos.. nu aruncati cu rosii
cat despre tine alina, mai bine intri pe http://forum.calugaritele.ro/

offtopic  dand o cautare pe guagal dupa alina97 am gasit mai multe profiluri, dar asta mi-a atras atentia(restul fiind ale unor copile de 13 ani..ea zice ca are 21...) http://www.catsuitmodel.de/scripts/4ima … bcb6ee5a8b o fi alina noastra?  punk

Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2011-02-14 00:22:22)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#2744 2011-02-14 07:28:54

sleeping_beauty
Addicted member

kathrynn a scris:

Ba mie imi surade treaba cu ciocolata sau frisca pe el foarte mult.
Daca ma enervez, pun si ketchup si mustar si-l fac "hot dog".

lol

ideile sunt dragute insa ori ma f*t ori mananc  dumbom

#2745 2011-02-14 09:51:22

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Alina97 a scris:

Bine ca nu ai nevoie de sfaturi, atunci de ai intrat aici de prima oara? nu asta cautai sfaturi si pareri?  bang
Ai face bine sa nu ne mai "stresezi" cu problemele tale pe care le etalezi fara nici un scop  sm

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#2746 2011-02-14 10:13:39

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

offtopic au trecut 41 pagini de la primul post al "alinei" si inca nu v-ati saturat sa-i faceti jocul roll

#2747 2011-02-14 13:29:58

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

anca90 a scris:

offtopic au trecut 41 pagini de la primul post al "alinei" si inca nu v-ati saturat sa-i faceti jocul roll

exact la asta ma gandeam si eu....  roll

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#2748 2011-02-14 18:21:42

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

rosebunny a scris:

anca90 a scris:

exact la asta ma gandeam si eu....  roll

e o chestie care te intriga nu e neaparat  o punere la minte ei sau ceva.si e un subiect cu diferite pareri (99% da , 1% nu) si asta il face asa d "incitant".
Si eu as continua discutia asta spunandu`i ca vrea nu vrea e alegerea ei,dar pe bune acum eu nu as mai posta aici daca as vedea ca nu e nimeni de acord cu mine.
Draga,Alina,sexul oral nu omoara .Punct. smile

Si as mai adauga si o crema de prajituri la acel "cocktail" Creme Ole parca s numeste acea crema buna pt ca se intinde bine si e gustoasa. rotfl2

Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2011-02-14 18:23:28)

cold

#2749 2011-02-14 20:45:09

kathrynn
Hero member

Ca postam noi e una, dar ca posteaza ea intr-una aceleasi aberatii e alta treaba.

Plus ca orice om (normal) luat la misto in halul in care a fost luata ea, ar fi tacut (virtual) din gura dupa primele posturi daca ar fi avut minte, respect de sine si un dram de demnitate. Sa te lasi luat la 11 m si facut in toate felurile si inca de niste necunoscuti, spune foarte multe... Si nu mai zic, ca primesc warn.

#2750 2011-02-14 22:18:24

Alina97
Full member

kathrynn a scris:

Ca postam noi e una, dar ca posteaza ea intr-una aceleasi aberatii e alta treaba.

Plus ca orice om (normal) luat la misto in halul in care a fost luata ea, ar fi tacut (virtual) din gura dupa primele posturi daca ar fi avut minte, respect de sine si un dram de demnitate. Sa te lasi luat la 11 m si facut in toate felurile si inca de niste necunoscuti, spune foarte multe... Si nu mai zic, ca primesc warn.

Asta nu arata decat ca nu stiti sa respectati si alte pareri decat ale voastre...ca oricine nu "suge" e un paria din punctul  vostru de vedere.Ei bine, nu e chiar asa.Recunosc ca si eu am provocat,dar sincer minim 50% dintre voi meritati warn.Pacat insa ca moderatorii nu au vazut decat jignirile adresate de mine. roll

#2751 2011-02-14 22:33:07

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

deci nu...deci tu chiar n-ai inteles absolut,dar absolut nimic din ce ti-au zis fetele..
pe scurt: parerea ta e parerea ta,parerile noastre sunt parerile noastre..
numai k tu incerci sa ne inveti ca ceea ce gandesti tu e bine..noi credem ca e gresit,extrem de gresit, cum a spus si cineva mai sus,doar cineva de 70-80-90 ani ar mai gandi asa..
asa ca,lasa-ne pe noi in pace, am inteles k tu nu o vei face , k doar niste prostituate ,curve si cum ne-ai mai facut fac oral..

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#2752 2011-02-14 22:55:11

Alina97
Full member

anndreiutzaca a scris:

deci nu...deci tu chiar n-ai inteles absolut,dar absolut nimic din ce ti-au zis fetele..
pe scurt: parerea ta e parerea ta,parerile noastre sunt parerile noastre..
numai k tu incerci sa ne inveti ca ceea ce gandesti tu e bine..noi credem ca e gresit,extrem de gresit, cum a spus si cineva mai sus,doar cineva de 70-80-90 ani ar mai gandi asa..
asa ca,lasa-ne pe noi in pace, am inteles k tu nu o vei face , k doar niste prostituate ,curve si cum ne-ai mai facut fac oral..

rotfl2 Cred ca tu si altii traiti intr-o lume..virtuala.Nu inseamna ca daca va impartasiti experientele pe forum, toate fetele fac sex oral si gandesc la fel ca voi. De fapt sunt destule persoane (fete si baieti)care nu agreeaza ideea de sex oral...mult mai multe decat credeti. big_smile

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-02-14 22:55:43)

#2753 2011-02-14 23:18:20

kathrynn
Hero member

Alina, toti avem pareri contrare unii fata de altii, cam la toate topicurile. E normal, pt ca suntem diferiti. Se mai isca si certuri. Dar la fel e de normal sa stii cand sa te opresti dintr-o discutie in contradictoriu. Mai ales ca asta nu e un subiect unde sa existe adevar sau fals. Exista doar opinii, favorabile sau mai putin. La fel cum exista si la topicul cu sexul anal, cu BDSM si multe altele de la sectiunea asta.

Ok, ti-ai spus parerea, noi pe noastra si gata. Nu o sa faci tu alte gauri in covrig decat sunt deja.
Ce credeai, ca o sa vii tu aici cu atitudinea ta de domnisoara de pension si o sa ii convertesti pe ceilalti? Sau ca rand pe rand userii ar fi inceput sa zica: "Da, mai, sa stii ca ai dreptare. Nu o sa o mai fac nici eu. Ptui drace ce perversitati am facut pana sa vii sa ne luminezi calea".

PS. Ar fi de preferat sa nu te muti acum la celalalte topicuri, pe rand si sa spui ca nu esti de acord nici nu respectivele practici. Nu de alta, dar ne-am prins deja.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-02-14 23:20:43)

#2754 2011-02-15 08:39:47

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

kathrynn a scris:

pe rand userii ar fi inceput sa zica: "Da, mai, sa stii ca ai dreptare. Nu o sa o mai fac nici eu. Ptui drace ce perversitati am facut pana sa vii sa ne luminezi calea".

rotfl

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-15 08:40:23)

#2755 2011-02-15 09:12:10

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

ghidul femeii casatorite, pe la 1900 rotfl

Este inutil, in majoritatea cazurilor, ca mireasa sa incerce sa refuze o initiativa sexuala din partea mirelui. In timp ce barbatul ideal s-ar apropia de sotia sa doar la cererea acesteia si doar in scopul procrearii, asemenea nobilitate si lipsa de egoism nu poate fi asteptata din partea barbatilor obisnuiti.
Majoritatea barbatilor va cere sa i se ofere sex aproape in fiecare zi.
Mireasa inteleapta va permite maxim doua scurte experiente sexuale saptamanal, in timpul primelor luni de dupa casatorie.
Apoi, odata cu trecerea vremii, va trebui sa faca orice efort pentru a reduce aceasta frecventa.

Sexul, atunci cand nu poate fi prevenit, va fi practicat doar in intuneric total. Multe femei au gasit util sa doarma imbracate noaptea: ele purtand camasi lungi din bumbac, iar ei pijamale. Acestea trebuiesc imbracate in camere separate si nu trebuiesc indepartate in timpul actului sexual.
Astfel, doar o minima parte din piele este expusa.

Odata ce si-a pus camasa si a stins toate luminile din camera, mireasa trebuie sa se intinda tacuta in pat si sa astepte sosirea mirelui. Cand acesta intra in odaie, bajbaind prin intuneric, femeia nu trebuie sa scoata niciun sunet pentru a-l ghida in directia ei, deoarece ar putea fi considerat un semn de incurajare. Trebuie sa il lase sa se chinuie si sa spere ca se va impiedica si se va rani usor, bun pretext pentru a-i refuza accesul la favorurile ei sexuale. In momentul in care sotul ajunge langa ea, mireasa trebuie sa stea perfect nemiscata.

Miscarea corpului ar putea fi interpretata ca excitatie sexuala de catre sotul optimist. Daca incearca sa o sarute pe buze, sotia trebuie sa intoarca usor capul, astfel incat sarutul sa fie pe obraz. Daca incearca sa ii sarute palmele, va trebui sa stranga pumnii. Daca incearca sa ii ridice camasa si sa o sarute in orice alt loc, ea trebuie sa isi traga rapid camasa la loc, sa sara din pat si sa pretinda ca trebuie sa mearga urgent la toaleta. Aceste actiuni ii vor tempera dorinta de a o saruta in locuri interzise. - Vezi Alinutza, asa poti sa scapi de sexul oral lol

Nevasta inteleapta ii va permite sotului sa ii ridice camasa nu mai sus de talie, in timp ce el isi va desface doar partea din fata a pijamalei, pentru realizarea conectarii. In timp ce el pufaie si gafaie, ea va ramane perfect tacuta sau va purta conversatii plictisitoare despre treburile casnice. Mai presus de orice, sotia va ramane perfect nemiscata si, sub niciun motiv, nu va ofta sau geme in timpul actului sexual  tummenupp

Scuzati postul kilometric big_smile

Ultima oara a fost editat de taisha (2011-02-15 09:14:11)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.