homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-146

#2756 2011-02-15 09:17:45

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: SEX ORAL 2

eu nu inteleg de ce tot incercati sa o convingeti ca nu e sexul oral atat de scarbos,injositor,etc precum crede ea. Daca nu vrea sa faca sex oral e treaba ei, iar iubitul Alinei97 poate sa accepte relatia asa fara sex oral .. ca poate o sa ii ceara intr-o zi sau o sa se duca la alta sa primeasca asta e altceva , lasa-ti fata sa se bucure de relatia ei fara sex oral . Pana la urma poti sa ai parte de sex de calitate si fara sa implici sexul oral .

#2757 2011-02-15 10:12:07

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

eu una m-am saturat de "criticile" ei....nu ma mai complic  bang

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#2758 2011-02-15 10:21:51

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

taisha a scris:

ghidul femeii casatorite, pe la 1900 rotfl

Este inutil, in majoritatea cazurilor, ca mireasa sa incerce sa refuze o initiativa sexuala din partea mirelui. In timp ce barbatul ideal s-ar apropia de sotia sa doar la cererea acesteia si doar in scopul procrearii, asemenea nobilitate si lipsa de egoism nu poate fi asteptata din partea barbatilor obisnuiti.
Majoritatea barbatilor va cere sa i se ofere sex aproape in fiecare zi.
Mireasa inteleapta va permite maxim doua scurte experiente sexuale saptamanal, in timpul primelor luni de dupa casatorie.
Apoi, odata cu trecerea vremii, va trebui sa faca orice efort pentru a reduce aceasta frecventa.

Sexul, atunci cand nu poate fi prevenit, va fi practicat doar in intuneric total. Multe femei au gasit util sa doarma imbracate noaptea: ele purtand camasi lungi din bumbac, iar ei pijamale. Acestea trebuiesc imbracate in camere separate si nu trebuiesc indepartate in timpul actului sexual.
Astfel, doar o minima parte din piele este expusa.

Odata ce si-a pus camasa si a stins toate luminile din camera, mireasa trebuie sa se intinda tacuta in pat si sa astepte sosirea mirelui. Cand acesta intra in odaie, bajbaind prin intuneric, femeia nu trebuie sa scoata niciun sunet pentru a-l ghida in directia ei, deoarece ar putea fi considerat un semn de incurajare. Trebuie sa il lase sa se chinuie si sa spere ca se va impiedica si se va rani usor, bun pretext pentru a-i refuza accesul la favorurile ei sexuale. In momentul in care sotul ajunge langa ea, mireasa trebuie sa stea perfect nemiscata.

Miscarea corpului ar putea fi interpretata ca excitatie sexuala de catre sotul optimist. Daca incearca sa o sarute pe buze, sotia trebuie sa intoarca usor capul, astfel incat sarutul sa fie pe obraz. Daca incearca sa ii sarute palmele, va trebui sa stranga pumnii. Daca incearca sa ii ridice camasa si sa o sarute in orice alt loc, ea trebuie sa isi traga rapid camasa la loc, sa sara din pat si sa pretinda ca trebuie sa mearga urgent la toaleta. Aceste actiuni ii vor tempera dorinta de a o saruta in locuri interzise. - Vezi Alinutza, asa poti sa scapi de sexul oral lol

Nevasta inteleapta ii va permite sotului sa ii ridice camasa nu mai sus de talie, in timp ce el isi va desface doar partea din fata a pijamalei, pentru realizarea conectarii. In timp ce el pufaie si gafaie, ea va ramane perfect tacuta sau va purta conversatii plictisitoare despre treburile casnice. Mai presus de orice, sotia va ramane perfect nemiscata si, sub niciun motiv, nu va ofta sau geme in timpul actului sexual  tummenupp

Scuzati postul kilometric big_smile

doamne... neutralneutralneutralneutralneutralneutral eu as fi impuscat pe astia care au facut asemenea regulament, ghid. nu pot sa cred ce citesc.

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#2759 2011-02-15 12:14:50

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Alina97 a scris:

anndreiutzaca a scris:

deci nu...deci tu chiar n-ai inteles absolut,dar absolut nimic din ce ti-au zis fetele..
pe scurt: parerea ta e parerea ta,parerile noastre sunt parerile noastre..
numai k tu incerci sa ne inveti ca ceea ce gandesti tu e bine..noi credem ca e gresit,extrem de gresit, cum a spus si cineva mai sus,doar cineva de 70-80-90 ani ar mai gandi asa..
asa ca,lasa-ne pe noi in pace, am inteles k tu nu o vei face , k doar niste prostituate ,curve si cum ne-ai mai facut fac oral..

rotfl2 Cred ca tu si altii traiti intr-o lume..virtuala.Nu inseamna ca daca va impartasiti experientele pe forum, toate fetele fac sex oral si gandesc la fel ca voi. De fapt sunt destule persoane (fete si baieti)care nu agreeaza ideea de sex oral...mult mai multe decat credeti. big_smile

este FIX problema noastra in ce lume traim...acum nu inteleg ce vrei tu de fapt?am inteles ca nu o faci si k nu o s-o faci..NU ma intereseaza cine ce crede,daca o fac sau nu o fac,nu e problema mea..
noi cei ce citim si postam la acest topic o facem...
TU CE MAI VREI DE LA VIATA NOASTRA??

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#2760 2011-02-15 12:36:00

cornflower
Hero member

eu zic sa fie deschis un subiect nou cu titlul : " Pentru cele ce NU fac sex oral " / " NU sexului oral"   rotfl rotfl

Publicitate

loading...

#2761 2011-02-15 14:51:21

fluturascrys
Hero member

cornflower a scris:

eu zic sa fie deschis un subiect nou cu titlul : " Pentru cele ce NU fac sex oral " / " NU sexului oral"   rotfl rotfl

da da   applause

#2762 2011-02-15 21:16:00

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

sa revenim...la oral

acum cateva zile era o discutie interesanta despre oral cu "gust" mentholat...smilesmilesmile drool e suuuuperrr...tonguetongue
numai ca, din cate am citit, problema era sa nu va innecati cu bombonica....dar se rezolva, cand se presteaza oral bombonica nu are ce cauta in guritza, ca zgarie si nu e prea placut, mai ales in zonele sensibile care sunt supte in momentul ala..tonguetonguetongue
deci: bombonica se suge inainte...cateva minute tonguehjarta

hai ca m-a luat valu' ...de fapt yo vroiam sa intreb: de atunci de cand s-a vb despre asta, cate/cati dintre voi ati facut oral mentholat ? tongue
sper sa aveti curaj sa spuneti big_smilebig_smilebig_smile

Ultima oara a fost editat de luisjota (2011-02-15 21:16:48)

fucking perfect...

#2763 2011-02-15 22:22:34

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

din cate vezi... la ce ai facut aici...ai innebunit pe toti cu ideile tale....cred ca cel mai bine ar fi sa te abtii de la comentarii...ai un stil de c**a, cu tinutul parerii tale la nesfarsit, daca vezi ca toate fetele fac oral sau sunt interesate de asta si de cel dur, ce crezi ca daca il ridici tu pe NU se schimba ceva?? parerea mea este ca nu esti prea bine primita pe la "totul despre sex", pt ca nu stii sa spui altceva decat NU, NU si NU. daca asa faci si in viata reala nu numai in cea virtuala, atunci imi pare sincer rau pt tine, dar mai ales pt prietenul tau, pe care parerea mea, tu il crezi o marioneta pe care o dirijezi cum vrei tu si daca cumva nu face cum spui tu, il trimiti la alta (ii dai cu sutu in fund)...daca era iubire, nu mai spuneai "daca nu ii convine asa, mai bine ne despartim sau sa se duca la alta"...nu cred ca ai vrea sa vina de la alta care la satisfacut din toate pct de vedere si dupa aia sa te ia in brate si sa te sarute gandindu-se "vaii ce buna a fost tipa aia".
nu vrea nimeni sa te convinga sa te  apuci de oral, ci doar sa NE LASI IN PACE CU IDEILE TALE TAMPITE  box  box  box
scuzati de off topic dar chiar nu m-am mai putut abtine, citesc de ceva timp acest topic si cand vad numai parerea ei pe zeci de pagini e asa aiurea, incat nici nu iti mai vine sa intri acolo.
P.S. si daca nu ar mai baga-o ABSOLUT NIMENI in seama... pana la urma s-ar potoli zic eu

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#2764 2011-02-15 23:00:49

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

luisjota a scris:

sa revenim...la oral

acum cateva zile era o discutie interesanta despre oral cu "gust" mentholat...smilesmilesmile drool e suuuuperrr...tonguetongue
numai ca, din cate am citit, problema era sa nu va innecati cu bombonica....dar se rezolva, cand se presteaza oral bombonica nu are ce cauta in guritza, ca zgarie si nu e prea placut, mai ales in zonele sensibile care sunt supte in momentul ala..tonguetonguetongue
deci: bombonica se suge inainte...cateva minute tonguehjarta

hai ca m-a luat valu' ...de fapt yo vroiam sa intreb: de atunci de cand s-a vb despre asta, cate/cati dintre voi ati facut oral mentholat ? tongue

eu am facut, cu tot cu bomboana in gura, doar ca era pusa sub limba sau lipita de obraz si nu se simte... ba chiar am aplicat bombonica pe p***s si nu l-am zgariat nu nimic big_smile.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#2765 2011-02-15 23:14:43

cornflower
Hero member

luisjota a scris:

eu nu am facut mentolat .. eu am facut inghetat (adica varianta cu cubul de gheata in gura , pe care il scoteam periodic, alternand astfel rece cu cald) ......

#2766 2011-02-15 23:28:48

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

cornflower a scris:

luisjota a scris:

eu nu am facut mentolat .. eu am facut inghetat (adica varianta cu cubul de gheata in gura , pe care il scoteam periodic, alternand astfel rece cu cald) ......

am citit mai de mult tot pe-aci cred...la fel alterna cu gheata...cubul de gheata si ceai fierbinte (suportabil) lol  chicot

#2767 2011-02-15 23:33:50

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Si eu  happy  cu bombonica sub limba  rodnar

#2768 2011-02-15 23:44:28

luisjota
Hero member

cornflower a scris:

luisjota a scris:

popcorn...detalii? big_smile

Ultima oara a fost editat de luisjota (2011-02-15 23:44:47)

fucking perfect...

#2769 2011-02-16 08:46:59

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

Ce ar fi sa inchidem definitiv acest subiect? Ce postez la alte topicuri,nu are nicio legatura cu sexul oral si chiar nu inteleg de ce va simtiti ofensate cand spun ca nu agreez anumite practici. Nu cred ca am jignit pe nimeni la topicul despre sex dur! P.S. andutu: prietenul meu nu va mai insista pe tema sexului oral. Aseara am vorbit in sfarsit cu el si i-am spus ca nu sunt dispusa si nu vreau sa fac asa ceva. Daca ma va insela sau parasi din acest motiv...imi asum riscul.

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-02-16 08:51:42)

#2770 2011-02-16 09:49:47

fluturascrys
Hero member

Alina97 a scris:

Ce ar fi sa inchidem definitiv acest subiect? Ce postez la alte topicuri,nu are nicio legatura cu sexul oral si chiar nu inteleg de ce va simtiti ofensate cand spun ca nu agreez anumite practici. Nu cred ca am jignit pe nimeni la topicul despre sex dur! P.S. andutu: prietenul meu nu va mai insista pe tema sexului oral. Aseara am vorbit in sfarsit cu el si i-am spus ca nu sunt dispusa si nu vreau sa fac asa ceva. Daca ma va insela sau parasi din acest motiv...imi asum riscul.

Ai mai zis lucrurile astea de 1000 ori, toate ne-am bucura daca, chiar ai termina cu prostiile si etichetarile tale.  wave

#2771 2011-02-16 13:43:36

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

mi se pare ciudat cu bombonica in gura...trebuie sa ai grija sa nu o inghiti sau sa il musti din greseala rotfl2 , cred ca trebuie si ceva indemanare sa faci asta..eu una  nu cred ca as reusi, fara sa fac pabube majore  rotfl2

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#2772 2011-02-16 14:39:27

luisjota
Hero member

eu recomand, am zis mai sus....fara bombonica in guritza big_smile; pe langa faptul ca o poti inghiti sau sa te inneci ... zona pe care insisti mai mult este ff sensibila pentru un baiat...lol

fucking perfect...

#2773 2011-02-16 14:42:42

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

pai exista si bombonele de 4-5 mm diametru si alea cred ca nu-s periculoase

#2774 2011-02-16 14:50:56

luisjota
Hero member

ba da...si alea's periculoase...daca nu controlezi bine le pierzi prin guritza...se pot lipi de "gland" si ii provoci o frumusete de arsura domnului in cauza...rotfl
mandarina...le-ai folosit tu si a fost ok??? tonguetonguetongue

Ultima oara a fost editat de luisjota (2011-02-16 14:51:25)

fucking perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.