|
Nu esti logat.
SEX ORAL 2-15#267 2009-08-05 18:36:37
Re: SEX ORAL 2ca bine zici lady when the pomp lights up,you shoot. Offline #268 2009-08-05 20:37:14
Re: SEX ORAL 2knd vine vb sa mi se faca ...am pitici pe creier i know, ma gandesc oare nu mai am vreun firicel de par neepilat, oare cum miros, oare e totul ok...nu pot fi relaxata knd mi se face oral, desi prietenul meu imi spune sa stau relaxata, sa nu ma mai gandesc la fel si fel d chestii ...poate ar trebui sa beau un pahar de vin inainte sa ma ametesc putin si sa mai scap putin de inhibitii Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #269 2009-08-05 21:05:32
Re: SEX ORAL 2Joy'n'Happiness nu te stresa daca nu ii placea gustul sau mirosul secretiei tale categoric nu ar mai fi facut. daca el iti spune sa stai linistita si sa nu te mai gandesti la astfel de lucruri, pai stai linistita si incearca sa savurezi acea placere Offline #270 2009-08-05 22:15:33
Re: SEX ORAL 2daca te iubeste, te iubeste si cu un firicel Joy Offline #271 2009-08-05 22:43:14
Re: SEX ORAL 2al meu ma iubeste si cu mai multe n-am nicio jena... sa zica mersi atunci cand fac efortul sa fiu mereu epilata..imi permit si eu momente de neglijenta. Offline Publicitateloading...
#272 2009-08-05 22:56:50
Re: SEX ORAL 2al meu creca ma urmareste pe forum sa stii ca m-ai cam enervat azi Offline #273 2009-08-06 15:24:06
Re: SEX ORAL 2
Sa zica merci? Ca femeie care te respecti ar trebui sa o faci pentru tine, nu pentru el. Offline #274 2009-08-06 15:30:13
Re: SEX ORAL 2eu daca nu sunt fina nu fac absolut nimic,mi e rusine. Offline #275 2009-08-06 15:33:27
Re: SEX ORAL 2Da eu ma bag in bae sa fac curatenie... ca spre seara ies, cine stie..., poate, poate Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #276 2009-08-06 15:47:37
Re: SEX ORAL 2eu daca am cateva fire micute iesite la suprafata ii spun dinainte sa facem chiar si sex normal. bineinteles ca ma lamureste ca nu-i o problema. in ceea ce priveste oralul, il las destul de rar, poate chiar foarte rar sa imi faca si numai daca stiu ca e totul ok la mine si aici includ si firele de par... Offline #277 2009-08-06 16:44:50
Re: SEX ORAL 2ma bucur sa stiu k nu sunt singura care are obsesia cu parul putin crescut..nush ma simt tare incomod sa fac prostioare knd nu=s epilata...mai bn nu fac nimic dekt sa fac ceva da sa nu ma pot bucura datorita stanjenelii..el tot timpul ma asigura ca nu este nimic dak nu-s epilata recent si k pe el nu-l deranjeaza acele firicele..poate pe el nu, da pe mn ma deranjeaza in mod cert..ce sa-i faci asa-s eu mai perfectionista, vreau k el sa ma vada tot timpul aranjata, frumoasa... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #278 2009-08-06 17:07:40
Re: SEX ORAL 2Cand iubesti nu te impiedici in detalii ca numarul firelor de par.E aiurea sa nu te bucuri de un oral doar ca ai niste fire de par, singurul impediment ar fi atunci cand apar si l-ar putea jena daca firul e mai gros.Merg regulat la cosmetica, mereu mi-a displacut parul in plus la o femeie.E chestie de gusturi, nu pot condamna pe nimeni ca ii place sa fie epilata sau nu.Normal ca atunci cand ai o relatie de lunga durata e inerent sa te vada si cand parul mai creste.Toate metodele indiferent ca e lama, crema sau ceara afecteaza calitatea pielii si cred ca trebuie sa avem o masura. Povesteam cu fetele la cosmetica ca sunt femei si de 60 de ani care inca vin la un epilat inghinal, pana imbatranim noi sper sa mai avanseze tehnica. Offline #279 2009-08-06 17:47:54
Poate eu ma simt bine cu tufis. si da,chiar ma simt bine. nu ma deranjaza sa arat mai au-naturel. Daca ar fi dupa capul meu,m-as epila cam o data pe saptamana. dar pentru ca ma gandesc la el,o fac mai des. Offline #280 2009-08-06 18:47:11
Re: SEX ORAL 2io n-am absolut nicio grija atunci cand primesc un sex oral binemeritat...zic asta pentru ca si eu ma straduiesc de fiecare data in ceea ce-l priveste...si se cunoaste ca daca ar fi dupa el si-ar putea face treburile prin casa, la comp. sau orice altceva in timp ce eu ii fac sex oral, daca s-ar putea in continuu ...si eu ma epilez total...pentru ca asa ma simt bine, ba chiar mi se pare excitant...si normal ca inainte de un sex oral sau oricare ar fi el esti curat...deci nici probleme de genul asta n-ar trebui sa existe...si daca aveti curiozitati in privinta gustului vostru...n-aveti decat sa incercati sa vedeti cum e Ultima oara a fost editat de Detzy (2009-08-06 18:48:32) baby Dragos Offline #281 2009-08-06 18:57:27
nu e vorba ca nu te respecti pe tine insuti, dar e aiurea sa te straduiesti sa fii mereu fina pentru ca parul trb sa creasca putin ca sa fie luat. eu inainte ma faceam cu lama si ma faceam in fiecare zi, ca na. si aveam niste iritatii de toata frumusetea. asa, daca acum ma fac cu ceara, automat trb sa creasca putin sa pot sa l iau. si asta inseamna ca nu ma respect ? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #282 2009-08-06 19:05:41
Re: SEX ORAL 2sa nu exageram....era vorba ca daca faci ceva...care tine de ingrijirea personala, o faci pentru tine, pentru ca te respecti pe tine in primul rand, nu din obligatie pentru partener...nu e cazu sa transformam discutia intr-o contradictie... Ultima oara a fost editat de Detzy (2009-08-06 19:06:14) baby Dragos Offline #283 2009-08-06 19:13:44
eu ma fac cu lama si tot tre' sa-l las putin. daca ar fi dupa mine,as astepta o zi- doua sa creasca,ca sa nu ma irit. dar pentru el o fac zilnic asta era ideea. ma respect pe mine,dar ma sacrific pentru el. Offline #284 2009-08-06 19:16:13
Re: SEX ORAL 2allright, my apologises si nu era o contradictie, departe de mine gandu` asta zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #285 2009-08-06 19:19:59
shine...asta e optiunea ta...si daca tu asa vrei sa faci atunci foarte bine ...eu n-am nimic impotriva unei atitudini atata timp cat nu atrage dupa sine frustrari...si daca nu te iriti si poti suporta atunci foarte bine...eu de exemplu daca ma facem in fiecare zi cu lama...sexul nu mai era nicio placere pentru ca zona respectiva era in flacari ...si nu cred ca avea rost sa ma sacrific asa...ca deja nu mai era vorba de un efort ci de o senzatie neplacuta in timpul sexului, cand amandoi ar trebui sa ne simtim bine...nu numai el
n-ai de ce sa-ti ceri scuze ...dar mi s-a parut ca a fost inteles gresit mesajul lui Stef si de-asta am intervenit Ultima oara a fost editat de Detzy (2009-08-06 19:25:02) baby Dragos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|