|
Nu esti logat.
SEX ORAL 2-16#286 2009-08-06 19:28:40
Re: SEX ORAL 2asa ma iritam si eu detzy zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #287 2009-08-06 19:46:38
Re: SEX ORAL 2si mie mi se intampla...dar dupa o saptamana de ras zilnic,mi-a trecut. se inroseste putin zona,intr-o ora trece,si totul e bine. Offline #288 2009-08-06 19:49:42
Re: SEX ORAL 2si nu ti se ingroasa firul? eu cand ma faceam cu lama aveam firul foaaaaaaaarte gros. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #289 2009-08-06 19:51:10
Re: SEX ORAL 2...mai are importanta cat e firul,daca nu are timp sa creasca ? Offline #290 2009-08-06 19:53:27
Re: SEX ORAL 2mie nu mi-a trecut niciodata...in ani de facut cu lama...si mi se parea o corvoada...la ceara sunt pregatita o saptamana pentru sex oral zi de zi...ca un bebelus...si neiritata... e perfect...iar cand creste ...numa' bine avem parte de diversitate baby Dragos Offline Publicitateloading...
#291 2009-08-06 19:55:40
Re: SEX ORAL 2eu sunt bruneta natural, si cand ma faceam cu lama, se ingrosa f rau firul si desi il luam mereu se vedeau capetele de fir negru. acum cu ceara nu se vede absolut nimic zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #292 2009-08-06 19:57:43
Re: SEX ORAL 2... m-as face si eu cu ceara,dar... am indraznit doar o data,si prin ce chinuri am trecut,am iesit din salon ca scoasa din pusca. a2a oara nu mai calc pe acolo in scopul asta. Offline #293 2009-08-06 19:59:44
Re: SEX ORAL 2shine asa a fost si la mine...prima data mai ales ca si eu sunt bruneta si am podoaba destula...dar cu rabdare si dintii stransi am reusit...si-acum am aproape 2 ani de cand n-am mai pus lama...si-mi place foarte mult cand imi face sex oral imediat dupa epilare, pentru ca zona este mai sensibila si deci receptorii sunt deschisi binee....imediat insemnand 2-3 ore baby Dragos Offline #294 2009-08-06 20:04:31
Re: SEX ORAL 2pai banuiesc ca asa rau doare intotdeauna cand te duci pentru prima data. e normal dupa lama sa te doara. dar dupa ... zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #295 2009-08-06 20:09:01
Re: SEX ORAL 2eu de 1 an jumate ma fac cu ceara pe maini,la salon,o data la 3 saptamani. si dupa acest an si jumatate,inca ma doare in draci cand ma fac... Offline #296 2009-08-06 20:39:52
Re: SEX ORAL 2shine am auzit fetele care se epileaza cu ceara, ca e bine sa iei o pastila inainte sa te epilezi ca sa nu te mai doara atat de tare...parca nurofen...nu mai stiu exact Offline #297 2009-08-06 20:41:39
Re: SEX ORAL 2suport si fara pastile. dar numai pe maini.. in alte zone cred ca as urla. Offline #298 2009-08-06 21:22:56
Re: SEX ORAL 2am si eu o problema legat de sexul oral, mi s-a facut si trebuie sa recunosc ca e ceva.....SUPEEER, in schimb eu nu pot sa fac asta nu ca nu as vrea dar nu pot , imi e scarba si cred ca o sa vomit si nu as vr sa-l fac sa se simta prost sau stiu eu...!prietenul nu mi-a cerut asta doar o singura data si i-am zis ca nu sunt pregatita.Dar sincer as vrea sa fac dar nu stiu cum sa incep pt ca simt si stiu ca vrea si el dar nu imi mai sp. Si cand imi face el eu ma simt prost pt ca as vrea sa-i fac si lui dar nu stiu cum trebuie sa fac si ce sa fac.Dati-mi un sfat, cateva metode voi fetelor care aveti mai multa experienta.cum a fost prima data(cu voma)? si Offline #299 2009-08-06 21:50:35
Re: SEX ORAL 2Incepe prin a saruta zona aia atat... te plimbi cu saruturi pe piept,pe abdomen si in zona sensibila cand te obisnuiesti cu pasul asta,incerci sa-ti folosesti si limba... ca si cum ai linge o inghetata... usor,cu varful limbii,traseaza cerculete in jurul capului lui (..cel cu care nu gandeste,bineinteles). cand te simti in stare,cuprinde usor cu gura si continua cu cerculetele... cand te plictisesti de cerculete,foloseste-ti imaginatia crede-ma,nu e scarbos e piele fina,si calda... piele pe masura ce te obisnuiesti,decizi tu cat de adanc poti sa o lasi sa intre... ideea e ca la ei mai sensibil e capul...restul e relativ. de restul te poti ocupa cu mana in timpul asta. Offline #300 2009-08-06 22:03:13
Re: SEX ORAL 2
nu prea exista Nu Pot la capitolul sex.dupa cum ai zis nu vrei,poate iti e scarba,poate esti pudica.insa odata ce el a luat initiativa, ti-a facut si iti face in continuare pe semne ca ii place ori o face pentru tine,deoarece iti place tie.el a vomitat cand ti-a facut?nu vreau sa fiu rautacioasa insa nu poti gandi asa despre ceva ce nu ai facut niciodata decat incercand acel lucru.deci,daca de fire esti o persoana mai scarboasa poti incerca pentru prima data cu prezervativ daca nu il deranjeaza pe partener.asa ai sa iti faci o parere.posibil sa iti placa ori nu.si atunci ramane la alegerea ta daca ai sa mai faci.insa iti reamintesc ca discutand cu partenerul nu o sa mai fii asa de retinuta.aaa,inca ceva.daca faceti un dus inainte nu prea cred ca o sa vomiti.chestia asta cu vomitatul e undeva in subconstientul tau.nimeni nu a vomitat facand sex oral.daca e prea grosolan cu tine si sa spunem te ineca atunci iti poate veni sa vomiti.insa nu cred ca asta se va intampla mai ales daca stie ca nu ai mai facut niciodata!deci curaj! "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #301 2009-08-06 22:48:14
Re: SEX ORAL 2Aveam pe undeva un ghid de sex oral dar cred ca s-a pierdut prin paginile topicului anterior. Ultima oara a fost editat de Stef (2009-08-06 22:55:12) Offline #302 2009-08-06 22:56:42Re: SEX ORAL 2apropo de prezervativ la oral: eu am incercat o singura data cu prezervativul pus si apoi imediat dupa ce l-a scos... cah cah cah CAH!!! deci nu, nu, nu, NU!! gustul ala de cauciuc... sub nicio forma! recunosc, era prezervativ normal, de la durex, nimic cu banane, piersici si mandarine, dar nu mi-a placut DELOC sa simt gustul ala de cauciuc! Offline #303 2009-08-07 12:18:50
Re: SEX ORAL 2dak nu vrei sa te apuce senzatia de greata mai bine incearca fara prez, pe mn numa de la mirosul de cauciuc mi se face ....mai bn e fara, in plus pielea din zona aia e ff fina...k totul sa fie ok faceti un dus inainte, bineinteles el sa fie epilat in zona intima si in felul asta nu mai sunt motive sa fii stresata..insa pana a ajunge la punctul de a face, incearca u sa te convingi k totul e ok si incepe treptat, cum spuneau si fetele, mangaieri, pupaturi pe piept, apoi mai cobori pana ajungi acolo...usor usor ai sa te inveti..aaa..si urmareste topicul acesta, ai sa vezi k din ceea ce povestesc fetele imaginatia si dorinta ta o vor lua-o razna si u singurik vei dori sa vezi cum e..nici eu inainte nu eram adepta sexului oral, insa citind topicul si vazand kt de bine poate fi la unele persoane m-am incurajat si am facut si eu..plus k sa vezi acea senzatie de extaz a partenerului park te impulsioneaza si mai tare sa faci... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #304 2009-08-11 12:47:40
Re: SEX ORAL 2aseara l-am terminat numai din oral sunt tare mandra de mine cam de un an am inceput sa practicam sexul oral, dar niciodata n-am reusit sa o duc la capat numai cu gura, trebuia sa mai iau o pauza ca oboseam, mai faceam si cu mana, dar ieri am fost in forma e adevarat ca dupa cateva minute simteam ca mi se desprinde maxilarul, dar nu m-am lasat, i-am facut pana s-a terminat avea asa o mutrita dulce apoi, imi venea sa-l mananc cu totu V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|