homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-78

#1464 2011-01-02 14:10:53

DanClau
New member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-01-02

Re: SEX ORAL 2

Va salut in primul rand pt k sunt nou pe forum smile Parerea mea este k dak nu ai oferit sau nu ai primit sex oral pana acm inseamna k ink nu ai gustat din plin viata sexuala.  Mie unul mi'se pare cea mai intima forma a vietii sexuale si: deosebit de frumoasa.  Si mai cred k nu poate fi numit un om pasional un om kre nu si'a dorit mkr o data s ofere sex oral din propie placere.  Si repet iar ,e doar parerea mea  smile

iubirea nu are nici o valoare daca nu este oferita

#1465 2011-01-02 14:23:56

as vrea eu
Membru
Inregistrat: 2011-01-02

Salut la toata lumea. Sunt nou pe forum.
Imi place mult sa ofer cat sa si primesc sex oral, o problema ar fi aceea ca ofer destul de rar, partenera nu ma lasa, zicand ca nu ii place, un motiv nu mi-a zis cu toate ca am insistat destul de mult sa aflu; sa avea nevoie de cateva sfaturi

#1466 2011-01-02 14:47:53

kokomal
Full member
De la: Coltul Blocului
Inregistrat: 2010-10-30

Pai poate nu faci tu ce trebuie acolo , ca altfel nu vad de ce nu i-ar place , dai un search ca sigur gasesti ceva de cunnilingus , sau poate ii place dar nu asa mult, asa e a mea, e innebunita cand are orgasm la oral dar totusi ofer si primesc mai rarut ca-i mai dragut, pe motiv ca ii place mai mult sexul normal

Toate femeile din viata mea mi-au zis ca m-au iubit, de asta am plecat inainte de a fi parasit wow

#1467 2011-01-02 14:57:27

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

si eu as zice la fel, probabil nu faci tu ceva bine. si noi fetele cand oferim sex oral nu suntem mereu pricepute la inceput, mai zgariem, mai ne miscam aiurea. poate la fel este si cazul tau.
infara de asta nu stiu ce ti-as putea spune, inafara de a scoate de la ea misterul...... nu avem cum sa stim ce gandeste prietena ta
probabil ii e rusine sa iti spuna ca nu simte nimic sau cine stie, poate chiar nu ii place.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1468 2011-01-03 11:13:49

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Cred ca ar trebui sa discuti putin mai mult cu ea pe tema asta. Oricum nu toate fetele sunt innebunite dupa sexul oral. Organismul nostru difera foarte mult, asa ca e normal sa raspundem diferit la diversi stimuli. Nici nu vreau sa-mi aduc aminte cum a fost cand mi s-a facut prima oara chicot Imi venea sa intru in pamant de rusine si nu m-am simtit deloc in largul meu. Sincer, nici acum nu ma omor dupa sexul oral, desi a inceput sa-mi mai placa un pic.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Publicitate

loading...

#1469 2011-01-04 00:16:08

Andyno
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-06-16

nici prietenei nu i place sexul oral...sa i fac...dar cand este proaspata rasa si iesita din baie, ma excit doar cu gandindu-ma sa i fac oral..

asa ca chiar daca nu prea vrea...eu ii fac cu forta big_smile..si pot sa spun ca are ''pasarica'' perfecta..foarte, foarte frumoasa...dupa carte.

Ultima oara a fost editat de Andyno (2011-01-04 00:16:38)

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

#1470 2011-01-04 00:20:22

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

as vrea eu a scris:

Salut la toata lumea. Sunt nou pe forum.
Imi place mult sa ofer cat sa si primesc sex oral, o problema ar fi aceea ca ofer destul de rar, partenera nu ma lasa, zicand ca nu ii place, un motiv nu mi-a zis cu toate ca am insistat destul de mult sa aflu; sa avea nevoie de cateva sfaturi

fetele de multe ori (mai ales la inceputul relatiei) nu vor sa primeasca oral (chiar daca stiu ca le-ar placea) ....pentru ca nu vor sa faca!
adica...nu vor sa fie "obligate" sa presteze inapoi, daca vor primi sex oral.

solutia...rabdare muuulta:P totul vine de la sine big_smile

fucking perfect...

#1471 2011-01-04 08:31:52

kokomal
Full member
De la: Coltul Blocului
Inregistrat: 2010-10-30

Andyno a scris:

nici prietenei nu i place sexul oral...sa i fac...dar cand este proaspata rasa si iesita din baie, ma excit doar cu gandindu-ma sa i fac oral..

asa ca chiar daca nu prea vrea...eu ii fac cu forta big_smile..si pot sa spun ca are ''pasarica'' perfecta..foarte, foarte frumoasa...dupa carte.

wow  si ii place asa cu forta? Sau tu oricum ii faci chiar de ea nu vrea si nu simte nimic ? wow

Toate femeile din viata mea mi-au zis ca m-au iubit, de asta am plecat inainte de a fi parasit wow

#1472 2011-01-04 11:46:28

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

si alui meu ii place, chiar daca eu nu prea ma dau in vant... chestia e ca s-a prins pe parcurs sa alterneze mai multe chestii, ca doar prin sex oral nu cred ca pot ajunge la orgasm decat daca sunt ffff excitata dinainte.. la fel cum si in cazul barbatilor, daca nu pui si mana si te ajuti si in felul ala, nu cred ca poti duce un barbat la orgasm doar cu gura

#1473 2011-01-04 11:53:54

coraline
Addicted member

la femei nu stiu, dar la barbati, doar cu gura, se poate ajunge usor la orgasm  angel

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1474 2011-01-04 12:34:55

luisjota
Hero member

copilashi, eu sunt de acord cu banana in cazul asta, doar cu gura trebuie sa fii super-super-experta (SSE) in oral...ca sa-l termini (sau tipul sa fie ff sensibil sau nef*tut <NF> si sa-si dea drumul ff repede) tongue
deci, cora...wow! big_smile

Ultima oara a fost editat de luisjota (2011-01-04 14:43:15)

fucking perfect...

#1475 2011-01-04 13:19:37

coraline
Addicted member

poate depinde de la baiat la baiat nu stiu tongue eu insa nu folosesc mainile mai deloc, si iese mai bine asa big_smile adica de fiecare data a iesit bine  tillfreds

#1476 2011-01-04 13:35:43

luisjota
Hero member

like it smile

fucking perfect...

#1477 2011-01-04 13:49:03

Andyno
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-06-16

kokomal a scris:

Andyno a scris:

wow  si ii place asa cu forta? Sau tu oricum ii faci chiar de ea nu vrea si nu simte nimic ? wow

eee...doar nu te gandi ca o violez acuma....zicea ca nu vrea, dar bag capul sub plapuma si ii dau chiloti jos repede si trec la treba...

dupa 1 min incepe sa i placa big_smile

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

#1478 2011-01-04 13:53:07

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Andyno a scris:

eee...doar nu te gandi ca o violez acuma....zicea ca nu vrea, dar bag capul sub plapuma si ii dau chiloti jos repede si trec la treba...

dupa 1 min incepe sa i placa big_smile

Se preface, ca sa nu te simti tu prost. De ce nu ii place de la inceput? Sau daca o faci sa-i placa pe parcurs, de ce data viitoare tot nu vrea? lol

#1479 2011-01-04 13:54:29

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

e ceva gen: ajutooooooooor ma violeaza...dupa 2 minute. nu sariti ca'mi place.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#1480 2011-01-04 14:39:47

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

da.. poti sa-l termini daca n-ai mai facut-o de mult timp.. si chiar f usor. dar ma refer la cazurile cand oralul e deja in rutina sexuala tongue
si poate da.. depinde de la barbat la barbat :-?

le: ce denumiri luis  rotfl2

Ultima oara a fost editat de Banana Split (2011-01-04 14:41:22)

#1481 2011-01-04 14:39:57

luisjota
Hero member

banana, si la mine e la fel, deci depinde de la barbat la barbat....inca n-am intalnit nicio tipa care sa ma termine doar cu gura, fara sa se foloseasca si de maini, sani sau alte parti ale corpului tongue
asa ca, ii invidiez pe cei care au iubite SSE tonguetonguetongue

Ultima oara a fost editat de luisjota (2011-01-04 14:42:24)

fucking perfect...

#1482 2011-01-04 20:03:04

coraline
Addicted member

eh hai ca m-ati enervat rotfl2 m-am dus azi peste al meu sa imi dovedesc teoria rotfl2 si ca sa nu fie doar o data, sa zicem ca na nu a mai primit de o saptamana oral (intra in obisnuinta noastra, doar ca daca omu nu prea are chef ce sa fac, o facem mai rar  nustiu ) i-am facut de 3 ori rotfl si l-am terminat de fiecare data doar cu gura tongue el nici nu suporta sa pun mana, zice ca e muult mai bine fara tongue deci se poate rotfl2 da stiu m-am tampit de tot, nu dati cu pietre, rosii si portocale  visslar rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.