homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-79

#1483 2011-01-04 20:07:49

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Re: SEX ORAL 2

Eee, na! Cum sa nu poti sa-l termini fara maini? Pai ala e blowjob, nu blow-hand-job. smile Si eu pe al meu il termin numai cu gura. Avand in vedere ca de obicei sta pe spate, iar eu deasupra, sprijinita in maini, in pozitia aia ca la flotari. Cand sta in picioare, mai folosesc mana, dar doar pt "accesoriile aferente" lol

#1484 2011-01-04 20:11:02

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

exact heart big_smile asa fac si eu tongue deci se poate big_smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1485 2011-01-04 20:41:18

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

Luis draga..aia cu fetele la inceputul relatiei..etc(as da quote,dar sunt pe tel si merge greu).. Eu as zice: Think again smile nu toate suntem la fel.
Iar faza, doar cu gurita, e valabila si pt femei si pt barbati..doar ca unii/unele prefera nu doar simplu wink si nu toti/toate se descurca tongue

#1486 2011-01-04 20:44:08

iuli_ana
Full member
Inregistrat: 2010-09-28

diana_24 a scris:

Luis draga..aia cu fetele la inceputul relatiei..etc(as da quote,dar sunt pe tel si merge greu).. Eu as zice: Think again smile nu toate suntem la fel.
Iar faza, doar cu gurita, e valabila si pt femei si pt barbati..doar ca unii/unele prefera nu doar simplu wink si nu toti/toate se descurca tongue

Good point!  tongue

Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele.                       
Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.

#1487 2011-01-04 21:05:27

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

luisjota a scris:

as vrea eu a scris:

Salut la toata lumea. Sunt nou pe forum.
Imi place mult sa ofer cat sa si primesc sex oral, o problema ar fi aceea ca ofer destul de rar, partenera nu ma lasa, zicand ca nu ii place, un motiv nu mi-a zis cu toate ca am insistat destul de mult sa aflu; sa avea nevoie de cateva sfaturi

fetele de multe ori (mai ales la inceputul relatiei) nu vor sa primeasca oral (chiar daca stiu ca le-ar placea) ....pentru ca nu vor sa faca!
adica...nu vor sa fie "obligate" sa presteze inapoi, daca vor primi sex oral.

solutia...rabdare muuulta:P totul vine de la sine big_smile

nu m-am simtit niciodata "obligata" sa "intorc serviciul", drept pt care nici nu am facut-o nustiu
bine, recunosc....nu sunt amatoare de sex oral! am primit de cateva ori si a fost placut, dar as putea trai bine mersi si fara!  prefer de o mie de ori sa fiu stimulata manual!  rodnar

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#1488 2011-01-04 21:31:14

coraline
Addicted member

dea_di a scris:

luisjota a scris:

as vrea eu a scris:

Imi place mult sa ofer cat sa si primesc sex oral, o problema ar fi aceea ca ofer destul de rar, partenera nu ma lasa, zicand ca nu ii place, un motiv nu mi-a zis cu toate ca am insistat destul de mult sa aflu; sa avea nevoie de cateva sfaturi

fetele de multe ori (mai ales la inceputul relatiei) nu vor sa primeasca oral (chiar daca stiu ca le-ar placea) ....pentru ca nu vor sa faca!

nu m-am simtit niciodata "obligata" sa "intorc serviciul", drept pt care nici nu am facut-o nustiu
bine, recunosc....nu sunt amatoare de sex oral! am primit de cateva ori si a fost placut, dar as putea trai bine mersi si fara!  prefer de o mie de ori sa fiu stimulata manual!  rodnar

tummenupp  tummenupp si eu fix la fel!!  tummenupp manual e muuult mai bine!

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1489 2011-01-05 11:53:40

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

si mie imi place mult manual.insa oralul parca depaseste manualul in cazul meu big_smile 
mai ales cand ma termina (la propriu si la figurat  rotfl  ) de 2-3 ori la rand prin oral  rodnar 
devine tot mai intens  drool

#1490 2011-01-05 15:06:21

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Andyno a scris:

nici prietenei nu i place sexul oral...sa i fac...dar cand este proaspata rasa si iesita din baie, ma excit doar cu gandindu-ma sa i fac oral..

asa ca chiar daca nu prea vrea...eu ii fac cu forta big_smile..si pot sa spun ca are ''pasarica'' perfecta..foarte, foarte frumoasa...dupa carte.

ooooooooooooooo nustiu cu forta  spranceana

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#1491 2011-01-05 15:09:43

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

dea_di a scris:

luisjota a scris:

as vrea eu a scris:

bine, recunosc....nu sunt amatoare de sex oral! am primit de cateva ori si a fost placut, dar as putea trai bine mersi si fara!  prefer de o mie de ori sa fiu stimulata manual! 
rodnar

subscriu dea tummenupp
poate ii este rusine, jena (mai stiu eu...) si din aceasta cauza nu il lasa  nustiu

#1492 2011-01-05 18:56:17

Andyno
Full member
Inregistrat: 2010-06-16

am uitat sa pun cu ''forta'' intre ghilimele.

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

#1493 2011-01-06 01:26:08

Violete.Purpurii
Diamond member

la asta ma strambam si eu spranceana cu forta hmm...mhm mda cred ca te refereai...o ia usor, o excita... + altele pana ajunge acolo ...fara sa vrea de la icneput, dar pana la urma se lasa lol ? asta e ?

#1494 2011-01-06 01:51:57

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

pai si eu tot "cu forta" am acceptat sa primesc......in sensul ca nu tineam neaparat sa primesc, dar daca a insistat el (si inca un el chicot )....hai, na....tongue da' numa' oleaca! rotfl2

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1495 2011-01-06 14:56:49

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

coraline a scris:

eh hai ca m-ati enervat rotfl2 m-am dus azi peste al meu sa imi dovedesc teoria rotfl2 si ca sa nu fie doar o data, sa zicem ca na nu a mai primit de o saptamana oral (intra in obisnuinta noastra, doar ca daca omu nu prea are chef ce sa fac, o facem mai rar  nustiu ) i-am facut de 3 ori rotfl si l-am terminat de fiecare data doar cu gura tongue el nici nu suporta sa pun mana, zice ca e muult mai bine fara tongue deci se poate rotfl2 da stiu m-am tampit de tot, nu dati cu pietre, rosii si portocale  visslar rotfl

wow, cora...te vreau mereu nervoasaaaa!!! tonguetongue rotfl

fucking perfect...

#1496 2011-01-06 19:07:34

Andyno
Full member
Inregistrat: 2010-06-16

Violete.Purpurii a scris:

la asta ma strambam si eu spranceana cu forta hmm...mhm mda cred ca te refereai...o ia usor, o excita... + altele pana ajunge acolo ...fara sa vrea de la icneput, dar pana la urma se lasa lol ? asta e ?

sti tu ce stii.

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

#1497 2011-01-06 22:50:31

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

luis cred ca vroiai s zici nervoasa si prietenul s fi tu.  rotfl2
Glumes Cora,s nu o iei in nume de rau sau ceva. tillfreds

cold

#1498 2011-01-07 01:12:45

Violete.Purpurii
Diamond member

rodnar

Andyno a scris:

Violete.Purpurii a scris:

sti tu ce stii.

#1499 2011-01-07 09:18:00

coraline
Addicted member

rotfl2 izza stai linistita puss
luis rotfl2 ai fi prietenul cel mai bun al lui gagicamiu cu atitudine ca asta

#1500 2011-01-07 19:30:40

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

Buna! Sunt noua pe aici si am si eu o problema. Sunt de 2 ani cu iubitul meu si  n-am vorbit niciodata de subiectul sex oral. Totusi de  aprox 1 luna el insista  sa-mi faca sex oral,asta desi l-am refuzat de fiecare data. Motivul e ca mi-e foarte rusine sa fac asta, nu mi se pare ceva firesc, mi-ar fi scarba sa-l sarut dupa aia(sunt f gretoasa,in general) si in plus.. nu vreau sa ma simt obligata sa-i fac si eu lui....NU VREAU sa fac asa ceva! Cum sa-i scot ideea asta din cap, fara a provoca interminabile discutii pe tema asta??? pls help, ma simt sufocata apropourile si aluziile lui, ce-i drept subtile... Mersi.

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-01-07 19:43:47)

#1501 2011-01-07 19:51:47

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

nu te omoara cu sexul oral sa stii.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.