|
Nu esti logat.
SEX ORAL 2-81#1521 2011-01-08 20:20:50
Re: SEX ORAL 2dar incercarea moarte n'are il iei direct pe "nu" in brate ...incearca, poate nu'ti va parea rau, alina Offline #1522 2011-01-08 20:24:35
Re: SEX ORAL 2alina daca vrea sa te faca curva, o va face oricum, crede-ma. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1523 2011-01-08 20:25:02Re: SEX ORAL 2eram sigur ca totul se rezuma la anturaj. ceara lui.... Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #1524 2011-01-08 20:29:10
Re: SEX ORAL 2
Mai bine ma despart de el decat sa fac asta! Daca ma sacaie mult, nici nu cred ca ar fi ceva imposibil! Nu e nevoie sa ma paraseasca el ca nu "prestez". Asa ca ar face bine sa nu insiste pe tema asta, ca oricum nu ma va convinge never! Offline #1525 2011-01-08 20:32:23
Re: SEX ORAL 2atunci roaga-l sa nu mai faca presiuni asupra ta, pentru ca astfel te va pierde! mai departe va fi la latitudinea lui "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#1526 2011-01-08 20:36:07Re: SEX ORAL 2 ce oameni. prefera sa puna punct unei relatii (al dracu si de 2 ani+) pentru ceva ce se face in doi si in cuplu...decat sa'si discute problemele...trist. imi pare rau pentru el. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #1527 2011-01-08 20:39:28
Re: SEX ORAL 2alina, ori el, ori altul, te vei lovi cam de aceeasi problema. si data viitoare poate dai de unu care iti dai si 2 palme ca te dai "figuranta". Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1528 2011-01-08 20:40:41
Re: SEX ORAL 2daca ea se simte prost in momentul in care el insista sa ii faca sex oral pentru ca nu vrea sa primeasca...nu ai ce sa-i faci! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1529 2011-01-08 20:45:15Re: SEX ORAL 2suntem si noi constienti de asta dea. multumim. nu e cazul sa ne spui asta. suntem destul de creti in cap sa ne dam seama de asta Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #1530 2011-01-08 20:47:22
Re: SEX ORAL 2
Da, asa e , se poarta frumos cu mine, nu ca un badaran. Cu toate astea urasc faptul ca pare obsedat sa-mi ofere sex oral, desi eu il refuz mereu si ma supar din cauza asta... El nu numai ca nu ma ia in serios, dar si face glume pe seama mea, ca-s fraiera ca nu vreau... Offline #1531 2011-01-08 20:50:25
Re: SEX ORAL 2uite despre asta vorbeam... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1532 2011-01-08 20:51:24#1533 2011-01-08 20:54:47
Re: SEX ORAL 2Eu n-as vrea sa ma despart de el.Am spus chestia asta la nervi. Daca in privinta asta tot ma piseaza la cap... deja mie groaza sa ma gandesc cum se va purta daca as accepta sa primesc... adica dupa,va insista ca vrea si el... Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-01-08 20:55:40) Offline #1534 2011-01-08 20:54:50
Re: SEX ORAL 2oricum discutia actuala nu are sens, ea se pune impotriva tuturor si vrea sa o sfatuim cum sa gandeasca prietenul ei ca ea, cand noi nu suntem de acord cu ea e ca si cum ar trebui sa conving un om sa ucida cand eu nu sunt de acord cu crima. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1535 2011-01-08 20:55:58
Re: SEX ORAL 2nu ca-i fraier, in niciun caz! ci pt ca insista cu un lucru despre care stie ca pe ea o deranjeaza! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1536 2011-01-08 21:00:42Re: SEX ORAL 2 si cand o sa gaseasca omul care nu vrea o sa'si doreasca ea. nu ar fi prima . o sa'l vada retras...fara chef...1-2 la doua saptamani....si atunci putin...sa vezi mandra noastra ce se schimba si vrea sa'i faca sa'l vada multumit de ea. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #1537 2011-01-08 21:04:09
Re: SEX ORAL 2El imi zice sa stau relaxata, sa nu mai fiu atat de serioasa, incordata, ca nu patesc nimic, ca imi va placea. incearca sa ma ia cu binisorul... Aseara a incercat sa vorbeasca cu mine despre asta, dar imediat ce-am auzit de sex oral..am schimbat subiectul, iar el a parut destul de deranjat de asta. Mi-a reprosat ca sunt prea "speriata de bombe" si ca nu intelege de ce reactionez asa la o simpla discutie... Offline #1538 2011-01-08 21:07:31Re: SEX ORAL 2pai e si normal. ti'a bagat mana in gat daca a incercat sa vorbeasca cu tine? ce dumnezeu alina. nu te omoara omu daca vorbesti. faci aproape la fel ca tata. daca incerci sa abordezi un subiect cu el se fastaceste si dispare imediat. sau tipa sau injura si spune ca nu'l intereseaza. daca incerci sa'i spui ca te deranjeaza ceva la el se revolta imediat si face ca trenu in gara...sparge buseste...e ceva de speriat. nu accepta sub nicio forma sa discute civilizat. intr'o relatie sunt 2 persoane. tu si el. intre voi nu trebuie sa intervina absolut nimeni pentru ca nu persoanele alea au de a face cu greutatile prin care treceti. ci doar voi. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #1539 2011-01-08 21:10:05
Re: SEX ORAL 2 oameni buni....no offence! am avut cativa parteneri la viata mea si va zic sincer ca niciunul nu "m-a zburat" ca nu i-am facut sex oral! si nu toate au fost relatii stabile! un singur tip a crezut ca le fac tuturor numai lui nu si pe ala "l-am zburat" eu, pentru ca apoi sa se roage de mine sa ma intorc la el ca a glumit "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|