homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-82

#1540 2011-01-08 21:14:05

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

Re: SEX ORAL 2

intervin multe si esti constienta de asta. se satura omul sa insiste si sa se milogeasca atat. vrea si el ceva si ea zice nu...pentru ca o vorbesc fetele pe la spate.

alina te intereseaza mai mult ce gandeste el sau ce spun altii? prieteni ai la distractii dar cand ai nevoie de afectiune si dragoste nu te poti baza pe ei ci pe iubitul tau. ca doar de'aia il ai langa tine.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#1541 2011-01-08 21:21:29

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

Soulshard a scris:

intervin multe si esti constienta de asta. se satura omul sa insiste si sa se milogeasca atat. vrea si el ceva si ea zice nu...pentru ca o vorbesc fetele pe la spate.

alina te intereseaza mai mult ce gandeste el sau ce spun altii? prieteni ai la distractii dar cand ai nevoie de afectiune si dragoste nu te poti baza pe ei ci pe iubitul tau. ca doar de'aia il ai langa tine.

Sincer, mie imi este frica sa nu ma creada curva daca accept. Plus ca n-as suporta ideea sa ma sarute dupa, iar sa-i fac... nu va fi cazul! Si mai cred ca daca accept si dupa un timp nu-i voi face si eu, atunci chiar se va simti frustrat si s-ar indeparta de mine. De aia zic ca nu vreau sa accept sexul oral... Ma gandesc ca ar fi mult mai bine fara asta.... butter

#1542 2011-01-08 21:22:28

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Alina97, am citit ce ai postat tu referitor la problema ta si vreau sa-ti spun cateva lucruri:

1) Baietii/ barbatii care zic chestii de genul "vaaai, dar eu nu pot sa-mi las iubita sa ma suga, pt asta ma duc la curve" sunt niste frustrati care niciodata nu vor fi impliniti dpdv sexual, din cauza ideilor astea tampite cum ca femeile care fac sex oral poarta nu stiu ce eticheta.

2) Unui barbat care vrea sa ofere si sa primeasca sex oral nu-i poti scoate asta din cap nici cu tarnacopul. E un farmec anume si in a oferi, si in a primi, la care nu se poate renunta de dragul nimanui. Mai devreme sau mai tarziu tot o sa vrea, tu n-o sa vrei, cauta la alta etc.

3) Faza cu statul in genunchi si umilinta...no comment. neutral Cand stai capra te simti umilita? Plus ca sexul oral se poate face si la orizontala, el pe spate si tu deasupra, nu e neaparat nevoie sa fii pusa intr-o pozitie "umilitoare".

4) Am citit aici ca ai 21 de ani...la varsta asta ar trebui sa stii ca e al dracu' de greu (ca sa nu zic imposibil, ca te descurajez de tot) sa gasesti un barbat pe care sa-l convingi sa-ti fie fidel toata viata, dar ca tu nu vrei sa-i faci sex oral. Va trai cu o frustrare care mai devreme sau mai tarziu se va materializa in a cauta in alta parte ceea ce-i lipseste.

#1543 2011-01-08 21:28:50

Soulshard
Banat
Site

tot nu mi'ai raspuns la intrebare. si ti s'a mai spus. cum o dai nu o scoti...ca iti face si nu'i oferi ca nu'ti face si nici nu'i oferi e posibil sa ai parte de acelasi rezultat.

igiena exista. ti'e scarba sa'l saruti dupa? nu o faci. simplu. va bagati la somn. va sarutati a doua zi. dar incearca sa intelegi ca nu ai cum sa'i scoti asta din cap. momentan vrea sa fie primul care ofera. putine fete au parte de asa ceva...initiativa din partea lui. pentru inceput ar fi bine sa discutati despre sexul oral. apoi sa incepi sa te gandesti daca merita sa'i dai vant pentru asta sau daca merita incercat.

#1544 2011-01-08 21:31:13

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

As mai adauga la ce a zis soulshard ca sexul oral e mai sanatos decat a te saruta pe gura. Iei de 10 ori mai multi microbi cand iti saruti prietenul pe gura, decat cand il saruti acolo. tongue Si, bineinteles, e valabil si reciproc.

Publicitate

loading...

#1545 2011-01-08 21:32:21

Soulshard
Banat
Site

now that...i didn't know  va

#1546 2011-01-08 21:32:53

7 7 7
New member
Inregistrat: 2010-04-23

trebuie sa aduc un preot pe aici lol

#1547 2011-01-08 21:40:16

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Buna! Sunt noua pe aici si am si eu o problema. Sunt de 2 ani cu iubitul meu si  n-am vorbit niciodata de subiectul sex oral. Totusi de  aprox 1 luna el insista  sa-mi faca sex oral,asta desi l-am refuzat de fiecare data. Motivul e ca mi-e foarte rusine sa fac asta, nu mi se pare ceva firesc, mi-ar fi scarba sa-l sarut dupa aia(sunt f gretoasa,in general) si in plus.. nu vreau sa ma simt obligata sa-i fac si eu lui....NU VREAU sa fac asa ceva! Cum sa-i scot ideea asta din cap, fara a provoca interminabile discutii pe tema asta??? pls help, ma simt sufocata apropourile si aluziile lui, ce-i drept subtile... Mersi.

1. snt 2 ani,nu e o luna si gata
2.rusine de ce?in 2 ani cred ca ati facut destule pozitii incat s iti fi vazut "pisicuta" de destule ori in orice fel si chip
3.scarba?e organul tau.. tu il ingrijesti ,mi s pare o prostie s iti fie scarba dupa.Tu sti de cate ori te speli acolo jos,cat de curata e.. nu ar trebui s iti fie scarba,nu e ca si cum da limbi la alta jegoasa si dupa te saruta.
4.nu trebuie s ii intorci favorul.Baiatul a zis s iti faca nu s primeasca daca dupa are pretentia ii zici ca nu asa a fost intelegerea,el a fost pregatit s o faca acuma, tu nu si nu vrei.

Curva?De ce?Curva ai fi daca faci sex oral la 5 tipi dintr`o masina si dupa pleci la un al 6lea s o faci anal.

Nu vreau s fiu rea sau s par foarte aprinsa de subiectu asta,dar mi s pare aiurea s refuzi ceva ce e placut pentru tine si nu implica decat s stai si s t simti bine.Nu iti place ii zici s numai iti faca si gata.

tillfreds

cold

#1548 2011-01-08 22:29:56

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Orice persoana are nevoie sa fie completa din punct de vedere energetic sexual. Alina, iubitul tau vrea sa iti ofere sex oral, asta e un mod prin care el isi incarca "bateriile" cu energie. Energia lui pozitiva o vei simti si tu, si te va incarca si pe tine..pentru ca doua corpuri (barbat si femeie) se incarca reciproc cu energie.. dar depinde de cat de apropiati sunt si daca exista iubire..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#1549 2011-01-08 22:36:00

Pacpac
New member
Inregistrat: 2010-11-18

#1550 2011-01-08 23:21:55

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

coraline a scris:

rotfl2 izza stai linistita puss
luis rotfl2 ai fi prietenul cel mai bun al lui gagicamiu cu atitudine ca asta

mie im place cand esti nervoasa....n-am io treaba cu gagicatu' rotfl
desi m'as face prieten si cu dracu' ca sa te vad o data nervoasa...big_smilebig_smilebig_smile
hjarta

fucking perfect...

#1551 2011-01-08 23:37:02

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Of doamne, cum treceti unii prin viata... Nu stiti ce pierdeti. Si din ce cauza? Prejudecatile si gura lumii. E trist, dar la un moment dat o sa ajungeti la un pct in viata in care o sa va vina sa va dati cu capul de pereti pentru deciziile astea. Sau si mai rau, nu o sa ajungeti nici macar la punctul ala. Si vb la plural pentru Alina, dar si pentru n alte persoane, care, din nefericire, in sec 21 totusi inca mai gandesc asa

Poor is the man whose pleasure depends on another

#1552 2011-01-08 23:56:32

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

ce bine zici, Lely smile hjarta

fucking perfect...

#1553 2011-01-09 01:05:27

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

nu pot sa cred ... te desparti de el pt ca tu nu vrei si el totusi insista (si insista pentru ceva ce e al vostru, momentul vostru )

mah alina, zic asta pentru ca daca ai fi incercat, as mai spune... "bai, poate nu ii place" dar asa nustiu
nu stiu daca o sa gasesti pe cineva careeee o sa te "accepte" asa si aici ma refer la toata viata...si care pe deasupra sa'ti mai fie si fidel ...
lela tummenupp bine punctat

#1554 2011-01-09 13:07:06

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

vai, saraca....daca continua sa se incapaneze sa nu incerce va fi inselata, parasita samd. ....e adevarat ca are multe prejudecati, si mie mi se pare aiurea sa creada ca iubitul ei o va considera curva daca face sex oral! roll in pat fiecare trebuie sa faca ceea ce ii face placere si sa nu dea doi bani pe ce cred altii!
totusi refuz sa cred ca daca pur si simplu refuzi sa faci o anumita chestie pentru ca pur si simplu nu ai tu chef sa o faci vei avea un destin atat de sumbru cum preconizeaza unii dintre voi! lol
bine, recunosc ca pentru mine cel putin e mai important sa fac totul cum vreau eu decat sa tin de o relatie in care trebuie sa fac niste compromisuri (si nu ma refer doar pe plan sexual)!....dar atunci cand tii neaparat sa ai pe cineva langa tine asta e, trebuie sa mai faci si cum vrea celalalt....probabil sunt eu foarte ciudata ca mi se pare...un pic cam trist! chicot

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1556 2011-01-09 14:07:22

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

Pacpac a scris:

Alina...uite si tu cat de intim poate fi sexul oral..
http://i56.tinypic.com/kdantx.jpg

rotfl2  rotfl

#1557 2011-01-09 14:33:03

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Pacpac a scris:

Alina...uite si tu cat de intim poate fi sexul oral..
http://i56.tinypic.com/kdantx.jpg

Siiiiigur ai convins-o ca nu e nimic rau in asta dumbom  Eu zic ca pana la urma o sa gasesti unul de asta care e incuiat in pat dar o sa fie incuiat si in multe alte situatii din viata cotidiana si n-o sa-ti mai convina multe atunci big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1558 2011-01-09 15:06:11

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

lasati, bai, fata...daca nu e pregatita acum pentru oral nu e obligata sa faca. poate o sa se simta pregatita peste cativa ani, poate cu alt partener visslar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.