homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-17

#305 2009-08-04 00:55:32

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

doamne fereste annna ce telenovela traiesti. am citit aproape tot, si cu actualul (sau ma rog) scorpion si cu fostul (saracul de el chicot ). eu nu cred in zodii din pacate si de aceea nu ma bag in discutii despre ele. ce pot sa spun, tata e scorpion si nu are mai nimic din caracteristicile enumerate de voi, decat duritate si autoritate uneori.

eu zic sa lupti pentru scorpionul actual pentru ca, doar din modul in care povestesti despre el, e clar ca ti-a picat cu tronc si exista multe sanse sa iasa ceva frumos. esti o tipa desteapta si vei gasi modalitatile potrivite sa il faci baiatul tau, asa cum iti doresti.

#306 2009-08-04 10:19:21

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

allysa, multumesc pentru cuvintele frumoase smile
intr-adevar traiesc o mica-mare telenovela big_smile referitor la scorpionul "meu" am renuntat sa mai fim asa apropiati, daca spui ca ai citit, e clar ca stii decizia mea smile pentru ca nu ma mai simteam comoda intr-o relatie de genul asta, atata timp cat numai din partea mea au aparut sentimentele (cel putin oficial numai din partea mea) smile din punctul meu de vedere lucrurile sunt destul de clare, desi inca l-as vrea al meu, si probabil o sa-l mai vreo ceva vreme de-acum incolo angel ramanem prieteni, suntem tot apropiati... avem din ce in ce mai multa incredere unul in altul si se pare ca incet incet incepem sa ne facem planuri de vacanta impreuna smile lucrurile sunt ok, eu sunt dragalasa cum sunt defel smile ii sunt alaturi pentru ca imi e drag si si el imi e alaturi la nevoie smile insa numai de el depinde daca vom depasi stadiul de prieteni sau nu smile
app de el lol v-am zis ca a fost disparut fara urma week-endul trecut si eu nu l-am sunat, nimic big_smile ieri dimineata apare pe mess, intra pe mine: "saru mana angel ma mai primesti hmm ?" rotfl "da nebunule, normal ca te primesc" lol a fost la munte cu niste prieteni, nu prea a avut semnal si n-a avut decat un tel la el... i-am spus ca nu trebuie sa-mi dea explicatii, sa stea linistit... si mi-a zis ca numai eu sunt in stare sa fiu asa smile i-am zis ca stiiiiu tongue rodnar mi-a aratat poze, mi-a spus ca poate o sa mai mergem acolo; eu i-am povestit ca in jur de 14-15, week-endul ala as vrea sa merg la mare... a zis ca asa se gandea si el smile si i-am explicat ca ai mei imi cauta masina hjarta ca sunt super incantata... i-am aratat ce am gasit, etc... si dupa toate cele mi-a zis ca masina trebuie neaparat udata smile si i-am zis ca da, fac cinste.... la care el "nuuuu, trebuie udata in felul nostru lol " si eu tot nu pricepeam cum.. in felul nostru, la care el "trebuie udat scunul maaa, asa cum numai noi stim lol " am zambit si i-am zis ca se tine de glume tongue mi-a zis ca nu se stie niciodata big_smile ideea e ca atunci acnd am decis sa reducem relatia asta numai la prietenie, fara sex si imbratisari si alte chestii care depasesc limita... i-am zis clar sa mai bata aproouri si sa ceara mai mult numai atunci cand poate sa dea si el mai mult... sau tot smile acum nush tongue nu ma agit, nu mai cred nimic.... ca are un stil nebun de a ma zapaci de cap big_smile si n-are rost ca abia m-am potolit putin smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-04 10:21:04)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#307 2009-08-04 11:53:20

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

prin felul in care se poarta (te cauta mereu, incearca sa-ti dea explicatii pe unde a fost, de ce a fost, face planuri la plural si face apropouri legate de sex) nu pot sa-ti zic decat ca in nici un caz nu este atitudinea unui amic fata de o amica.
eu am citit decizia ta, de a limita "relatia". este inteleapta si te felicit pentru rabdarea si puterea ta de a te comporta asa. dar tot cred, ca mai devreme sau mai tarziu, o sa se cuminteasca el si tu vei fi acolo  chicot poate nici el nu isi da seama de ce i se intampla. poate incet, incet, se indragosteste si e intre ciocan si nicovala, sa fie cu tine sau sa continue in stilul lui.

mi-a atras atentia subiectul tau pentru ca prima data cand am citit, puteam sa jur ca este vorba de o persoana pe care o cunosc si cu care am avut la un moment dat o mini-relatie, fara sex sau altceva. dar ca si caracter, identic identic. apoi mi-am dat seama ca diferenta e ca al meu era sagetator, al tau e scorpion. de aceea am zis, ca nu cred in zodii  dumbom

#308 2009-08-04 12:30:00

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

ce frumos anna tongue  stiu atitudinea asta, cand incep sa dea explicatii..chiar daca nu le ceri, chiar daca nu te intereseaza unde a fost, cu cine, de ce..dar te apropie si mai mult de el, cel putin in cazul meu angel

anyway, frumoasa semnatura  hjarta

al meu nu prea e decis, l-am mai intrebat daca iese, dar..ba bause, ba nu avea masina acasa..el stie. kapitulation

when the pomp lights up,you shoot.

#309 2009-08-04 12:55:31

annna
Hero member
Site

allysa, ai dreptate, ne comportam oricum numai nu ca doi amici tongue stiu asta, ne e imposibil sa fim amici daca unul din noi (si aici apar eu) nu pastreaza o distanta minima smile
nu pot sa zic decat doamne ajuta sa fie asa, imi doresc din tot sufletul un barbat ca el, pe el potolit smile langa mine hjarta imi doresc un barbat langa care sa traiesc in ritmul asta al lui hjarta care sa gandeasca cum gandeste el, exact ca mine, care sa vrea o familie si 2 copii frumosi ca noi 2 rodnar un barbat langa care am inceput sa invat ce inseamna sexul si tot ce tine de placerile fizice big_smile nu-mi inchipui cum ar fi sa invat ce inseamna dragostea smile ...  doamne ajuta, daca va fi asa... sa nu fie prea tarziu smile nu ma mai grabesc, incerc pe cat pot sa-mi vad de viata si de treburile mele smile ce ne e scris, o sa se intample...

alexa si eu ador semnatura mea hjarta referitor la al tau nush ce sa zic hmm lasa-l pe el, nu-l suna, nu-l cauta... o sa-l racaie atitudinea ta si o sa te caute el wink

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-04 13:00:57)

Publicitate

loading...

#310 2009-08-04 14:24:56

alexa123
Hero member

da, m-am gandit si la asta, dar mai rau ma racaie pe mine neutral  vorbim vorbim dar..niciodata de ce trebuie. In ultima vreme am fost mai intepata nintel..mai directa, prea m-am saturat sa ma invart in jurul cozii s-o dau in subtilitati. punish

#311 2009-08-04 14:38:08

annna
Hero member
Site

big_smile ai si tu rabdare, lasa lucrurile de la sine smile ai grija nu insisti prea tare daca vezi ca terenul nu e ok pentru insistente ca se sustrage daca se simte incorsetat de nici n-apuci sa-l vezi big_smile

#312 2009-08-04 14:53:09

alexa123
Hero member

skitarg  prea complicat skitarg  sm  sm  sm

#313 2009-08-05 12:37:01

alexa123
Hero member

citez catalyna  big_smile

#314 2009-08-05 14:51:43

annna
Hero member
Site

nimic kata smile sad aseara trebuia sa ne vedem, insa nu ne-am vazut; eu am iesit putin cu o prietena si vb pe mess cu el, i-am zis ca plec putin si ca daca e sa dea un tel acdn iese din acsa, daca vrea sa ne vedem; si n-a sunat... iar eu nici atat nu l-am sunat smile aia e big_smile nush, daca apare ceva nou va anunt imediat smile puss

#315 2009-08-05 15:19:47

alexa123
Hero member

asteptam  applause

#316 2009-08-05 17:04:53

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

atatea am citit aici si m-am  va si disperat  disperat  disperat

un amic de-al meu care e si vecin cu mine e scorpion si eu n-am idee cum as putea sa-i atrag atentia si sa-l cuceresc ca taaare e bunisor....  drool
de fiecare data cand il vad imi trezeste pofta de  sexinpat numai ca el se da important si ocupat... desi imi arunca in acelasi timp niste priviri de parca mai mai s-ar arunca pe mine... si simt uneori ca vrea sa ma evite..., iar alteori ca vrea sa-mi atraga atentia de m-a zapacit de-mi vine sa-l sm  si dupa  sexinpat

cum sa fac fetelor???

Ultima oara a fost editat de kristall (2009-08-05 17:05:48)

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#317 2009-08-05 22:36:56

kristall
Full member

Merci!  puss vad ce fac dupa imprejurari, dar nu'l las sa-mi scape  tongue

#318 2009-08-05 22:43:13

kristall
Full member

uneori am impresia ca nu le are pe toate acasa! ma irita...
si-mi pare rau ca i-am acordat atentie...
alteori incerc si eu sa-l ignor si-mi pare si mai rau ca n-am profitat ca ne-am intalnit... complicat... eu sunt varsator si se pare noi nu ne-ntelegem, dar ambii suntem sobolan dupa z. chinezesc...
nu stiu de ce il vreau atata de tare...

am sa renunt numai daca se va-nsura sau eu ma voi marita  chicot  tongue

Ultima oara a fost editat de kristall (2009-08-05 22:44:14)

#319 2009-08-06 02:13:28

annna
Hero member
Site

hmmm... kristall smile depinde foarte mult ce vrei: daca iti doresti sa traiesti o aventura hjarta e barbatul perfect, amantul perfect hjarta si asta nu e greu deloc de obtinut, mai ales daca nu e implicat intr-o legatura, daca e singur smile daca vrei mai mult, o relatie, sentimente... trebuie sa lupti, trebuie sa fii din acelasi aluat cu el. asta in primul rand.... trebuie sa fii o femeie adevarata, puternica, independenta, sa ai muult caracter ca sa-l atragi...  trebuie sa stii sa iubesti si sa traiesti la maxim, sa-ti placa muuuult sexul, sa faci totul cu pasiune smile sa-l intelegi, sa-l asculti, sa-l rasfeti.... sa-l ajuti si sa-i fi alaturi smile si daca totul e reciproc, o sa ai langa tine unul dintere cei mai adevarati barbati smile hjarta si n-o sa regreti "efortul" pe care l-ai depus cucerindu-l smile
alexa, o sa fie al tau smile daca stii cum sa il iei si primesti raspuns din partea lui smile o sa vezi ca o sa fie al tau hjarta
eu am iesit in sfarsit cu al meu in seara asta smile cand m-am asezat pe scaun am simtit ca mi-am pus fundul in ceva, era un tub de lubrifiant rotfl cica l-a cumparat azi lol ma indoiesc, dar in fine lol am vorbit muult si frumos ca de obicei, am fost la o terasa numai noi, cum n-am mai fost demult smile si din apropo in apropo... am tot insistat pe limita aia; cand ne-am ridicat de la masa cu nota de plata i-am dat-o lui, si i-am zis "ia tu asta si du-o, ca de-aia esti barbat!" si s-a uitat asa la mine... si l-am intrebat: "esti sau nu barbat?" la care el "lasa ca stii si tu destul de bine lol " si am inceput ca eu nu stiu nimic, ca nu recunosc nimic big_smile am ras o gramada smile i-am zis ca sunt cam suparata ca m-am saturat, ca nu vreau sa mai aud de barbati... prea curand smile m-a tinut in brate, m-a mangaiat... sa-mi treaca cica lol ce dracu sa-mi treaca... lol nush big_smile am tot discutat si m-a intrebat care ar fi conditia principala sa nu mai fiu asa rezervata (vb mai mult la general big_smile) si i-am zis "principala si... una din putinele conditii.... ar fi sa fie numai al meu" si a zambit smile discutam de ce as avea de pierdut si mi-a zis ca "experienta si viata asta asa... in stilul nostru, care stiu ca-ti place cel putin la fel de mutl cat imi place si mie big_smile " smile si asa e... aici chiar are dreptate... dintr-una in alta mi-a zis ca si viata si tot e ca un podium: locul 1, locul 2, locul 3... si mentiunile... si ca da, "tu esti pe locul 1" smile cand l-am intrebat ce-a vrut sa zica, a scimbat, evident, in stilul caracteristic subiectul big_smile ne-am rasfatat o gramada, am ras vreo 2 ore numai in fata blocului cat am stat de vorba... i-am zis ca sunt destul de mare sa stau la soare in miezul zilei cand arde al dracu smile si ca cel putin acum, cel mai ok e sa trec la umbra, sa nu fac insolatie smile mi-a zis ca e decizia mea... si ca o respecta smile deja ne cunoastem bine, ne permitem muulte smile e frumos asa, insa ar fi mult mai frumos altfel big_smile l-am certat cand se uita la mine cu privirea aia care imi ridica intr-adevar parul pe maini big_smile si mi-a zis ca le are si el pe ale lui, ce sa faca big_smile apoi se juca isi ascundea ochii cu mana asa ca un copil smile si radea cand arunca cate o privire mica printre degete smile nush ce ii ziceam si se da cu urechea la mine sa-i zic in soapta, si i-am zis sa o ia de acolo ca musc imediat smile evident ca ne manca pe amandoi, nu s-a dat si l-am muscat,... mi-a aratat apoi cum i se ridicase parul pe maini lol si mi-a specificat ca nu oricine stie si reuseste sa faca asta big_smile i-am zis ca eu ma pot controla foarte bine, n-am probleme big_smile apoi m-a zapacit cu urechea mea smile numai in soapta mi-a vorbit, aproape aproape smile doar doar sa ma intarate tongue si evident ca ma inmuiasem toata; noroc ca mi-a lasat dumnezeu si cap big_smile nu numai inima si simturi big_smile si ne-am potolit big_smile mi-a zis daca merg cu el la bucuresti maine sa-l duca pe var'su la aeroport... am tot vorbit de cand o sa mergem la mare...
nush smile te vreau dar nu te vreau, esti locul 1 pe podium, insa nu vreau sa fii mai mult, poate nu vreau deloc, poate nu acum... ce sa mai; e tipic scorpionilor, cum am mai zis de atatea ori smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-06 02:19:44)

#320 2009-08-06 11:55:03

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Annna  ,Anabela   
extraordinar de bine descrieti  (chiar mai bine decat orice horoscop )si cunoasteti  scorpionii care sunt oarecum  destul de complicati dar care pe multa lume ei fascineaza; si asta v-o spun  eu  care ma regasesc in aceste istorisiri

Annna
la cat de bine i-l percepi pe al tau,eu cred ca aproape e imposibil sa nu functioneze pe termen lung relatia voastra

#321 2009-08-06 13:37:15

kristall
Full member

Ana draga cat te invidiez  big_smile, vreau si eu sa stau cu scorpionul meu asa macar vre-o cateva ore...

al meu scorpion cand ne-am cunoscut imi tot facea avansuri si eu l-am respins categoric... dupa mi-a zis la tel. ca stiu ca nu ti-a placut de mine si nu vreau sa insist... si eu cum asa dar de unde ai scos-o si... am convenit sa ne-ntalnim..., dar esec el cumparase niste ciocolate si sampanie, si eu am scos replica puteai cel putin sa ma-ntrebi care-mi plac si s-a infuriat rau... asa ca aici s-a sfarsit intalnirea noastra... dupa am mai vorbit la tel. asa amabil parca incidentul nici nu avuse loc, dar doar prieteneste, intre timp am ramas mai mult amici...

cand m-am trezit ca il vreau, el mi-a zis ca are pe cineva si asa amici cum santem una peste alta ne mai intalneam si am aflat ca fata pe care zice el ca o are e plecat  la studii in Anglia si ca nu s-au vazut de aproape un an, intre timp el isi face de cap cu altele..., acu' intr-o zi am mers impreuna cu masina, pe drum am discutat si a zis ca e dezamagit de femei si ca noi femeile suntem al naibii de rele, eu i-am zis ca nu pot sa zic acelasi lucru ds barbati, el mi-a replicat ca nu as avea experienta lui... si una alta, ochiade, aluzii si-mi zice "mi-ar trebui niste cunostinte noi, fete, tre' sa vin pe la tine pe la universitate... ", dar astepta reactia mea, eu i-am zis ok la noi degraba e ceremonia de inmanare a diplomelor, daca vrei poti sa vii cu mine si mi-a zis ca cu siguranta vine, nu pierde asa o ocazie, dar n-a venit pana la urma... iata asa mai mult prieteni... desi se zice ca sunt sexmachina zodiacului se straduie sa tina distanta intre noi.

Uneori am impresia ca se complexeaza cand e cu mine... nu mai stiu ce si cum... si eu pana de curand aveam iubit, dar i-am dat papucii de o saptamana... se instalase monotonia... pe scorpion il vreau pt o aventura taaare, nu cred ca l-as suporta mai mult si el parca simte poate de asta tine distanta, pt ca stie ca nu sunt maaare sentimentalista, romantica, si nu sunt de legat...

Ultima oara a fost editat de kristall (2009-08-10 08:48:05)

#322 2009-08-06 16:59:58

annna
Hero member
Site

Kata big_smile puss stiu.... big_smile

r.myrela puss, dupa cum am mai zis, numai de el depinde smile din partea mea... e foarte usor sa ma deschid, sa ma las dusa de val si de sentimente tongue stiu ca e aproape imposibil sa nu avem o relatie frumoasa si lunga, insa pentru asta trebuie sa o incepem big_smile doamne ajuta asa sa fie big_smile

alexa123
scumpa puss si eu ma indragostesc la gandul de "noi", dar ma calmez si imi trece repede lol stiu cum e cu gandul la  sexinpat  18  big_smile asta e, asa sunt ei... asa e viata langa ei hjarta

kristall
, daca il vrei penntru o aventura tare hjarta nu-l lasa smile da-te pe langa el, arata-i ca il vrei, ca esti interesata... si o sa traiesti o poveste pe care o s-o povestesti nepoatelor big_smile garantat smile ideea e sa il atragi putin, si daca e cat de cat o chimie intre voi smile o sa iasa sigur ceva wink puss

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-06 17:01:15)

#323 2009-08-06 19:11:07

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Annna
tu poate psiholog ar treb sa te faci...ce zici ?
pai...deja aveti o relatie.Acesta e inceputul.
eu,mica scorpioanca, intr-o casatorie apreciez : sa nu fiu sufocata ; sa cred ca sunt libera ;sa nu ma sacaie;sa mi se acorde incredere totala pt ca nu voi dezamagi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.