homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-20

#362 2009-08-10 21:47:24

skumpi
Vizitator

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

alexa asa zic toti lol ca ei s`au despartit de foste`nu ele de ei tongue

oricum...faptu ca au fost la munte impreuna... chiar nu conteaza daca s`au impacat sau nu...au fost impreuna... el se ascunde de tine ca un las... hmm...ma dezamagesc scorpionii vostrii lol atata i`ati ridicat in slavi si cand colo...cand e vorba de ceva serios...isi iau zboru... neutral asta nu`i treaba chicot

#363 2009-08-10 22:28:30

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

fetelor nu am mai reusit sa intru pe aici sa scriu dar sa stiti k v-am urmarit si am citit tot ce ati scris...
sa va spun si eu cum a mai fost cu scorpionul meu...ultima saptamana a fost cea mai frumoasa din viata mea  hjarta am stat cu puiul meu de lunea trecuta pana azi....ziua eram la serviciu si seara a dormit la mine de luni pana joi inclusiv ....a fost ca un vis...doar noi 2...k o familie....nu pot descrie in cuvinte.....va dati seama ce a iesit din toate punctele de vedere big_smile....apoi vineri am plecat la el acasa...la printii lui...si la viitoarea noastra casuta cum zice el....iar sambata dimineata am plecat cu el,parintii si sora lui la sibiu...si acolo a fost super...am dormit in sibiu si ne-am intors ieri la el...si din nou am dormit cu el...din pacate ultima zi din aceasta saptamana frumoasa...sincer aseara am plans cand ma gandeam cat de bine a fost si k de azi iar dorm singura....dar sunt fericita k saptamana aceasta ne-a unit si mai mult...ne-a facut sa ne dorim si mai  tare sa stam cat mai mult timp impreuna....daca ne vedeati ce fete aveam azi cand ma aducea aksa...eram k doi copii care sunt luati de langa mamele lor...imi spunea "cu cat ne apropiem mai mult de casa ta cu atat mi se face un gol mai mare in stomac...nu vreau sa pleci de langa mine..."....doamne cat il iubesc....
saptamana aceasta a fost ziua noastra...am facut 8 luni...si drept cadou am dansat pt el....a fost suuuuper...era asa incantat...si nu mai zic ce a urmat dupa big_smile...si a doua zi mi-a spus ceva de genul "cand o sa facem un an vreau sa ne luam o rama 3D sa ne punem o poza cu noi....sau poate o sa-ti fac alt cadou...." si avea un zambet cu subinteles si ii licareau ochiii....va ganditi si voi la ce m-am gandit eu in momentul acela?  angel
doamne...pe cat de frumos a fost...pe atat de greu imi e acum cand nu mai e langa mine.....nu vreau sa dorm singurica la noapte  grater

fetelor nu lasati scorpionii vostrii sa va joace cum vor ei...eu cred k daca isi doresc cu adevarat sa fie cu voi se poarta ca atare...nu fac tot felul de chestii aiurea....dintre care unele va ranesc....nu cred k se merita sa pierdeti vremea cu unii care poate nu merita....si in timpul asta fiind posibil sa treaca pe langa voi altii care ar merita mi multa atentie....asta e parerea mea....voi faceti cum credeti....dar eu asa gandesc...cand cineva te vrea cu adevarat lasa si orgolii de macho si figuri si tot....

Ultima oara a fost editat de pufu (2009-08-10 22:37:26)

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#364 2009-08-11 00:37:44

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

unii barbati procedeaza asa cum face el alexa doar asa in caz ca nu-i iese cu una sa te aiba pe tine acolo pt orice eventualitate....eu demult m-as fi infipt in el si nu mi-ar fi convenit sa ma caute cand isi aminteste el...pai ori e cu tine ori nu e...nu exista bajbaieli din astea.

#365 2009-08-11 00:59:07

andrulina
Addicted member

mie mi se pare f corect fata de tine sa stii ce si cum...plus ca nu te vad o fire care sa accepte la infinit si sa aiba rabdare pana se dezmeticeste el...si daca ar fi fost indragostit sigur ar fi fost cu tn acum...se poate ca el sa vrea doar asa aventura fara sa se lege la cap...si cred ca e pierdere de vreme pt tine sa stai sa-l astepti pe el sa stie ce vrea

#366 2009-08-11 14:24:17

andrulina
Addicted member

cat au stat impreuna alexa? scuze daca n-am vazut si probabil ai mai spus o data

Publicitate

loading...

#367 2009-08-11 15:47:18

andrulina
Addicted member

am intrebat pt ca eram curioasa cat au fost impreuna pt ca am observat ca atunci cand intre 2 a fost o relatie mai lunga chiar daca cei doi se despart multi nu pot trece peste desprartire si pt moment li se pare decizia cea mai buna dar dupa o vreme isi dau seama ca nu pot sta fara respetiva....in general in relatii de lunga durata se intampla asta

#368 2009-08-11 21:32:11

andrulina
Addicted member

exact....pot exista pb in relatie si multi zic ca odata rupta asa va ramane dar daca sentimentele nu dispar atunci ce faci? ca nu s-ar intoarce nimeni la un fost sau la o fosta doar asa aiurea...clar sunt sentimente

#369 2009-08-12 10:27:57

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

mare problema si cu fostii/fostele.. cunosc pe cineva.. crek s-au impacat de cel putin 5 ori big_smile  si s-au certat de la chestii serioase.. si uite ca tot i-au unit again sentimentele..

angel

#370 2009-08-12 14:57:15

andrulina
Addicted member

el se astepta cred sa-i oferi vreo partida incendiara de sex aiaiaiai doamneee cum sunt cate unii oricum deja nu ma mai mira nimic am devenit imuna la tot ce aud lol asta mai are si iubita si te vrea si pe tine....cred ca si daca ar avea 10 nu ar fi multumit
cum am mai zis mie mi-e tare mila de saraca fata care sta cu el si sigur habar n-are dc face el si ce iti spune tie....

#371 2009-08-12 16:18:39

andrulina
Addicted member

normal ca daca vrea sa reziste face tot posibilul sa nu faca altele...categoric e barbatul de vina ca practic tu nu te-ai dat la el acum...daca l-ai fi provocat tu ca ai fi vrut atunci ai fi avut si tu o parte de vina, dar asa el e singurul inculpat

#372 2009-08-12 19:56:43

pufu
Sr. member

si eu am tras mult timp de o relatie....4 ani a durat....dar ii multumesc lui Dumnezeu k mi-a deschis ochii....ne iubeam intr-adevar...dar erau multe nepotriviri care deja ieseau la suprafata de atunci cand ne iubeam...choestii de principii....educatie oferita....peste care am trecut cat am putut dar nu am mai rezistat...i-am dat multe sanse....el nu putea sa se schimbe...sa gandeasca altfel cand la el in casa asa se gandea....si am fost cu capul pe umeri...am gandit limpede si i-am zis k nu are rost sa ne chinuim unul pe altul....pt k impreuna nu puteam sa ne aratam calitatile coplet...mie imi trebuia un baiat linistit, care sa stie sa ma asculte. sa-mi ceara parerea...sa faca si ca mine uneori.....lui ii trebuia o fata supusa care sa faca ce zice el si sa se lase condusa...i-am zis k mai bine sa terminam atunci decat peste niste ani de casnicie...pt k la uin moment dat iubirea nu mai e aceeasi...si raman restul...ori la noi ce ramanea?...ramaneau fraze de genul "taci " , "ma lasi..." ,"tu nu ai avut bani eu am avut..." si altele de genu sau chiar mai rau.....mult timp m-a condamnat si m-a cuzat de diverse lucruri....nu mai vorbea deloc cu mine...dar pana la urma a realizat k nu gaseste usor alta k mine...si i-a parut rau...si acum dupa 8 luni ar vrea sa ne impacam dar nu are nici o sansa....eu mi-am gasit baiatul potrivit....am avut mai mult noroc decat el...si sunt mai fericita ca oricand....sunt sigura k si el o sa-mi multumeasca mai tarziu...adik atunci cand va gasi fata potrivita.....si o sa-si dea seama k desi ma facea imatura mereu de fapt eu am fost mult mai matura decat el cand am luat hotararea sa pun punct.....

eu abia astept sa mai dorm cu puiul meu....a fost asa greu dupa o sapt intreaga de stat impr sa dorm singurica...si inca mai e....ierii-am spus sa mergem sa luam un cadou pt un bebe de un an si el mi-a zis "daaa mergem...abia facem si noi practica pt viitor " big_smile....azi l-am convins sa mearga la facultate sa plateasca pt niste restante mai vechi sa le dea acum in toamna k sa dea licenta in iarna si l-am ajutat cu banuti k nu avea acum....toata ziua mi-a multumit si mi-a zis k ma iubeste...si k nu stie ce s-ar face fara mine (pt k eu l-am convins sa faca multe chestii pe care nu le facea daca nu il impingea cineva putin de la spate...chestii precum mers la medic unde nu s-ar fi dus singur sub nici o forma...)...simt cat ma iubeste si asta ma bucura enorm....

#373 2009-08-12 20:18:04

pufu
Sr. member

alexa123 a scris:

tongue Ma bucut pt voi pufu. Bravo tie, mare lucru sa sti cand e momentul potrivit sa pui punct unei relatii d-astea...e mult timp la mijloc..sunt multe lucruri ce-i leaga pe cei doi..si asta face totul mai greu. Si eu l-am ajutat, l-am sustinut foarte mult...am acceptat mult prea multe lucruri, nu pot sa spun ca regret..dar m-as bucura daca si-ar da seama ca am avut dreptate cand i-am spus ca n-o sa mai gaseasca una ca mine. Nu e lipsa de modestie, e ratiune pt cat i-am oferit.
De cat timp esti cu iubi? smile

de 8 luni big_smile ...nu am stat sa pierd timpul lol lucrand impreuna am avut posibilitatea sa-l "analizez" pe parcurs...si sa-mi dau seama ce fel de om e...si nu avea rost sa pierd prea mult timp dupa ce m-am despartit de fostul.....si nu regret nici o clipa....mai ales k el se indragostise de mine de cand m-a vazut (asta mi-a marturisit la inceputul relatiei)....dar a stat in banca lui sa ma analizeze....si oricum nu era genul care sa intervina intr-o relatie....stiam k ma place.....iar dupa ce m-am certat cu fostul nu am mai stat pe ganduri big_smile... mai ales k nu a fost o despartire brusca...deja in ultimele luni abia ma mai vedeam cu fostul...ne certam mereu....ne racisem de cand cu pareza mea....daca eu eram bolnava si plecata de la 7 dim pana la 10 noaptea.....plus saptamani intregi la rude la inceputul tratamentului...au aparut discutii k nu mai am chef de el...k de ce nu ies sa ne vedem....dupa ce k eram terminata si psihic si fizic ma mai certam si cu el...si am zis mai bine gata....

Ultima oara a fost editat de pufu (2009-08-12 20:20:48)

#374 2009-08-12 20:28:13

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Frumos smile La mai mare...la d`astia  bebic  bebe   lol

when the pomp lights up,you shoot.

#375 2009-08-12 20:35:36

pufu
Sr. member

rotfl  o sa ajungem noi si acolo dar mai tarziu....oricum am zis k dupa casatorie mai stam cel putin 3 ani fara bebel....momentan abia astept sa locuim impreuna....pt k ne iubim si ne dorim pe zi ce trece mai mult....si ne e din ce in ce mai greu unul fara altul....acum macar ne mai vedem pe la serviciu...mai schimbam cateva vb...in cazul in care nu mai stam si seara impreuna tot e ceva si atat...dar cand nu o sa mai lucram impreuna o sa fie tare greu....atucni sigur nu o sa mai stam mult pana sa ne mutam impreuna....

#376 2009-08-12 22:35:55

pufu
Sr. member

alexa sa stii k tot ce ni se intampla se intampla cu un rost....eu m-am convins de asta pe propria piele...sa-ti spun cateva chestii k sa vezi k nu zic degeaba...eu nu am vrut sa ma duc la facultate in bucuresti sa nu fiu departe de fostul.....il iubeam prea mult si ziceam k nu rezist departe de el...la un mom dat mi-a parut putin rau (cand vedeam k ma certam cu el...)...buuun...am ramas la pl....cat am fost cu el am avut destule variante(baieti) din care puteam alege daca voiam...dar nu am vrut...anul trecut am primit oferta de la o colega de facultate sa ma angajez unde lucreaza ea...i-am cerut parerea fostului...a zis sa ma duc...daca el zicea nu atunci nu ma duceam....acolo l-am intalnit pe iuby....care era adus de aceeasi colega a mea de facultate....pt k sora lui la randul ei a fost colega la facultate cu noi....si uite asa am ajuns sa-mi intalnesc jumatatea...pt k eu chiar cred k sufletul meu pereche.....candva am suferit foarte  mult....dar acum zic k a meritat....poate daca ma certam mai devr cu fostul acum eram cu altcineva....si nu-l intalneam pe scorpionul meu....
asa k stai linistita...totul se intampla cu un scop...o sa vina vremea cand o sa vezi k iti gasesti si tu baiatul potrivit...

#377 2009-08-13 12:45:26

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Am citit numai primul mesaj din postare....ca sunt totusi 18 pagini si oricat de magulita m-as simti nu pot sa-l citesc pe tot...

Eu sunt scorpioanca... si am avut si iubiti scorpioni lol E greu sa stai langa un scorpion.. adica la inceput relatia e fascinanta, sexul nu mai zic... dar pe termen lung iti trebuie multa rabdare si nervi tari sa rezisti in ritmul asta... valabil la ambele sexe lol prietenul meu stie (e sagetator cu ascendent in scorpion).

Ideea e ca scorpionii fac o distinctie foarte clara intre relatii fling, din floare in floare, si cele serioase... Cand e ceva serios, se implica la maxim si cel mai rpobabil, nu o sa calce in strachini. Complicat e cum ajungi la stadiul asta smile

Cel mai bine e sa te lasi purtat de val si sa nu incerci sa intelegi un scorpion, fiindca nu o sa-ti iasa. God knows i don't understand myself, dapoi sa am pretentia sa fiu inteleasa 100% de ala de langa mine lol

Poor is the man whose pleasure depends on another

#378 2009-08-13 13:02:33

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Bun venit pe la noi storstark  Tota de acord cu tine Lelaina, n-am ce comenta..ideile astea le am si eu in cap lol

anna, te asteptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam  punish

Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-08-13 15:01:27)

when the pomp lights up,you shoot.

#379 2009-08-13 23:24:18

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

mititico, nu mai plange, mai bine ia o bere si savureaz-o singura sa uiti smile
o sa te simti mai bine apoi

#380 2009-08-13 23:28:40

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

ma delectai cu alte topicuri in ultimul timp. dar va citesc mereu, ca doar am si eu unul acasa
atunci ia un vin, poate de la atata tupeu ii dai apoi un telefon si-l faci nitel bou, ca e asa de aiuristic big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.