|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-20#362 2009-08-10 21:47:24
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xalexa asa zic toti ca ei s`au despartit de foste`nu ele de ei #363 2009-08-10 22:28:30
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xfetelor nu am mai reusit sa intru pe aici sa scriu dar sa stiti k v-am urmarit si am citit tot ce ati scris... Ultima oara a fost editat de pufu (2009-08-10 22:37:26) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #364 2009-08-11 00:37:44
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xunii barbati procedeaza asa cum face el alexa doar asa in caz ca nu-i iese cu una sa te aiba pe tine acolo pt orice eventualitate....eu demult m-as fi infipt in el si nu mi-ar fi convenit sa ma caute cand isi aminteste el...pai ori e cu tine ori nu e...nu exista bajbaieli din astea. Offline #365 2009-08-11 00:59:07
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xmie mi se pare f corect fata de tine sa stii ce si cum...plus ca nu te vad o fire care sa accepte la infinit si sa aiba rabdare pana se dezmeticeste el...si daca ar fi fost indragostit sigur ar fi fost cu tn acum...se poate ca el sa vrea doar asa aventura fara sa se lege la cap...si cred ca e pierdere de vreme pt tine sa stai sa-l astepti pe el sa stie ce vrea Offline #366 2009-08-11 14:24:17
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xcat au stat impreuna alexa? scuze daca n-am vazut si probabil ai mai spus o data Offline Publicitateloading...
#367 2009-08-11 15:47:18
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xam intrebat pt ca eram curioasa cat au fost impreuna pt ca am observat ca atunci cand intre 2 a fost o relatie mai lunga chiar daca cei doi se despart multi nu pot trece peste desprartire si pt moment li se pare decizia cea mai buna dar dupa o vreme isi dau seama ca nu pot sta fara respetiva....in general in relatii de lunga durata se intampla asta Offline #368 2009-08-11 21:32:11
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xexact....pot exista pb in relatie si multi zic ca odata rupta asa va ramane dar daca sentimentele nu dispar atunci ce faci? ca nu s-ar intoarce nimeni la un fost sau la o fosta doar asa aiurea...clar sunt sentimente Offline #369 2009-08-12 10:27:57
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xmare problema si cu fostii/fostele.. cunosc pe cineva.. crek s-au impacat de cel putin 5 ori si s-au certat de la chestii serioase.. si uite ca tot i-au unit again sentimentele.. Offline #370 2009-08-12 14:57:15
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xel se astepta cred sa-i oferi vreo partida incendiara de sex aiaiaiai doamneee cum sunt cate unii oricum deja nu ma mai mira nimic am devenit imuna la tot ce aud asta mai are si iubita si te vrea si pe tine....cred ca si daca ar avea 10 nu ar fi multumit Offline #371 2009-08-12 16:18:39
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xnormal ca daca vrea sa reziste face tot posibilul sa nu faca altele...categoric e barbatul de vina ca practic tu nu te-ai dat la el acum...daca l-ai fi provocat tu ca ai fi vrut atunci ai fi avut si tu o parte de vina, dar asa el e singurul inculpat Offline #372 2009-08-12 19:56:43
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xsi eu am tras mult timp de o relatie....4 ani a durat....dar ii multumesc lui Dumnezeu k mi-a deschis ochii....ne iubeam intr-adevar...dar erau multe nepotriviri care deja ieseau la suprafata de atunci cand ne iubeam...choestii de principii....educatie oferita....peste care am trecut cat am putut dar nu am mai rezistat...i-am dat multe sanse....el nu putea sa se schimbe...sa gandeasca altfel cand la el in casa asa se gandea....si am fost cu capul pe umeri...am gandit limpede si i-am zis k nu are rost sa ne chinuim unul pe altul....pt k impreuna nu puteam sa ne aratam calitatile coplet...mie imi trebuia un baiat linistit, care sa stie sa ma asculte. sa-mi ceara parerea...sa faca si ca mine uneori.....lui ii trebuia o fata supusa care sa faca ce zice el si sa se lase condusa...i-am zis k mai bine sa terminam atunci decat peste niste ani de casnicie...pt k la uin moment dat iubirea nu mai e aceeasi...si raman restul...ori la noi ce ramanea?...ramaneau fraze de genul "taci " , "ma lasi..." ,"tu nu ai avut bani eu am avut..." si altele de genu sau chiar mai rau.....mult timp m-a condamnat si m-a cuzat de diverse lucruri....nu mai vorbea deloc cu mine...dar pana la urma a realizat k nu gaseste usor alta k mine...si i-a parut rau...si acum dupa 8 luni ar vrea sa ne impacam dar nu are nici o sansa....eu mi-am gasit baiatul potrivit....am avut mai mult noroc decat el...si sunt mai fericita ca oricand....sunt sigura k si el o sa-mi multumeasca mai tarziu...adik atunci cand va gasi fata potrivita.....si o sa-si dea seama k desi ma facea imatura mereu de fapt eu am fost mult mai matura decat el cand am luat hotararea sa pun punct..... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #373 2009-08-12 20:18:04
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
de 8 luni ...nu am stat sa pierd timpul lucrand impreuna am avut posibilitatea sa-l "analizez" pe parcurs...si sa-mi dau seama ce fel de om e...si nu avea rost sa pierd prea mult timp dupa ce m-am despartit de fostul.....si nu regret nici o clipa....mai ales k el se indragostise de mine de cand m-a vazut (asta mi-a marturisit la inceputul relatiei)....dar a stat in banca lui sa ma analizeze....si oricum nu era genul care sa intervina intr-o relatie....stiam k ma place.....iar dupa ce m-am certat cu fostul nu am mai stat pe ganduri ... mai ales k nu a fost o despartire brusca...deja in ultimele luni abia ma mai vedeam cu fostul...ne certam mereu....ne racisem de cand cu pareza mea....daca eu eram bolnava si plecata de la 7 dim pana la 10 noaptea.....plus saptamani intregi la rude la inceputul tratamentului...au aparut discutii k nu mai am chef de el...k de ce nu ies sa ne vedem....dupa ce k eram terminata si psihic si fizic ma mai certam si cu el...si am zis mai bine gata.... Ultima oara a fost editat de pufu (2009-08-12 20:20:48) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #374 2009-08-12 20:28:13
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XFrumos La mai mare...la d`astia when the pomp lights up,you shoot. Offline #375 2009-08-12 20:35:36
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xo sa ajungem noi si acolo dar mai tarziu....oricum am zis k dupa casatorie mai stam cel putin 3 ani fara bebel....momentan abia astept sa locuim impreuna....pt k ne iubim si ne dorim pe zi ce trece mai mult....si ne e din ce in ce mai greu unul fara altul....acum macar ne mai vedem pe la serviciu...mai schimbam cateva vb...in cazul in care nu mai stam si seara impreuna tot e ceva si atat...dar cand nu o sa mai lucram impreuna o sa fie tare greu....atucni sigur nu o sa mai stam mult pana sa ne mutam impreuna.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #376 2009-08-12 22:35:55
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xalexa sa stii k tot ce ni se intampla se intampla cu un rost....eu m-am convins de asta pe propria piele...sa-ti spun cateva chestii k sa vezi k nu zic degeaba...eu nu am vrut sa ma duc la facultate in bucuresti sa nu fiu departe de fostul.....il iubeam prea mult si ziceam k nu rezist departe de el...la un mom dat mi-a parut putin rau (cand vedeam k ma certam cu el...)...buuun...am ramas la pl....cat am fost cu el am avut destule variante(baieti) din care puteam alege daca voiam...dar nu am vrut...anul trecut am primit oferta de la o colega de facultate sa ma angajez unde lucreaza ea...i-am cerut parerea fostului...a zis sa ma duc...daca el zicea nu atunci nu ma duceam....acolo l-am intalnit pe iuby....care era adus de aceeasi colega a mea de facultate....pt k sora lui la randul ei a fost colega la facultate cu noi....si uite asa am ajuns sa-mi intalnesc jumatatea...pt k eu chiar cred k sufletul meu pereche.....candva am suferit foarte mult....dar acum zic k a meritat....poate daca ma certam mai devr cu fostul acum eram cu altcineva....si nu-l intalneam pe scorpionul meu.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #377 2009-08-13 12:45:26
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XAm citit numai primul mesaj din postare....ca sunt totusi 18 pagini si oricat de magulita m-as simti nu pot sa-l citesc pe tot... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #378 2009-08-13 13:02:33
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XBun venit pe la noi Tota de acord cu tine Lelaina, n-am ce comenta..ideile astea le am si eu in cap Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-08-13 15:01:27) when the pomp lights up,you shoot. Offline #379 2009-08-13 23:24:18
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xmititico, nu mai plange, mai bine ia o bere si savureaz-o singura sa uiti Offline #380 2009-08-13 23:28:40
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xma delectai cu alte topicuri in ultimul timp. dar va citesc mereu, ca doar am si eu unul acasa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|