homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-22

#400 2009-08-14 19:53:55

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

am reusit..mi-a trimis-o annabel. big_smile O sa caut programul ala..pot descarca tot ce vreau de pe youtube?

when the pomp lights up,you shoot.

#401 2009-08-14 21:07:43

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

fetele... scorpionul meu nu merge la mare cu mine smile
am iesit dupa-amiaza la un cico in oras, am mers in parc si ne-am plimbat cu hidrobicicleta pe lac lol a fost suuper tare smile mi-a amintit de ritmul in care curge viata langa el hjarta am mers cu muzica la maxim in masina, turuia tabla de la sub pe care il are lol si cantam si dansam amandoi ca nebunii.. se uita lumea ca la circ lol criminal... n-am cuvinte, a fost o suuper dupa-amiaza smile apoi am mers la o limonada in centru: "sa vada lumea ce fata fumoasa am langa mine la masa" lol mi-a zis big_smile insa nu merge cu mine.... a dat-o cotita ca are treaba, ca ar fi vrut week-end-ul viitor... dar il tot manca, tot batea apropouri... si mi-a zis de cate ori ca "ti-as zice eu... dar mai bine nu" pana i-am zis ca daca nu-mi spune ce are de spus ma supar pe el... si mi-a zis ca ar fi mers, insa cu siguranta nu mergeam ca "prieteni" la relatie pe care o aveam noi... si mi-a promis ceva, iar el mereu se tine de cuvant! mi-a zis ca acum, in momentul asta... el nu e pregatit sa fie barbatul pe care il vreau si il merit eu... si ca nu vrea sub nicio forma sa isi bata joc de mine sau sa se poarte intr-un anumit fel, doar ca sa ma faca a lui... nu merit asta smile si imi respecta pana la cer si inapoi decizia smile de-aia nu poate sa mearga... m-a lasat fara cuvinte, inca o data imi demonstreaza ce om e smile si mi-e parca si mai drag de el big_smile dar asta e smile
deeecii... week-end la mare cu feteleee hjarta distractie, "depravare" cum zice chiar el lol muzica, discoteca, baiee... plajaa hjarta baiaetii rodnar smile

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#402 2009-08-14 21:24:00

annna
Hero member
Site

kata, sunt ok scumpa smile puss insa el a mai castigat o bila alba azi in ochii mei smile

#403 2009-08-14 21:28:49

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

cateva zile am fost p-aci mai mult cu vazutul, sunt putin bolnavioara si mai mult in pat stau, evident cu scorpionul meu nu m-am intalnit si nici nu n-ema sunat... asa lesinata cum sunt nici n-am chef de nimic...

alexa sa vezi ca totul va fi bine si las' ca prinde la minte si scorpionul tau si-si va da seama de ce are langa el

annna ma bucur pt tine ca petreceti timp impreuna cu al tau si poate e mai bine ca nu mergeti impreuna la mare caci acolo ispita e mare..., cat ds ce a zis referitor ca te respecta si nu vrea sa te faca sa suferi c-am asa fac toti, asta ca sa ne impresioneze si sa ne cucereasca si mai mult... asa si al meu...

eu intre timp am alta dilema... un ex care vrea sa reluam relatia, ne-am despartit pt ca a plecat din tara, acum a revenit... complicat

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#404 2009-08-14 22:28:30

annna
Hero member
Site

eeh kata big_smile si mie imi pare rau... numai cand ma gandesc ca as fi avut 4-5 zile de vis, de amintit peste ani smile de povestit nepotilor lol   insa poate e mai bine asa smile

Publicitate

loading...

#405 2009-08-14 23:01:20

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

al meu a fost super ok toata izua cu mine suntem de 2 ani impreuna....acum am vazutc a o rareste cu mine ...iese cu baietii in fiecare seara ...noapte prin baruri si asa....nu ma prea incanta.... da na.... cik sa i las si lui libertate

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#406 2009-08-14 23:12:31

persifona
Vizitator

annna, imi place cum gandesti  tummenupp  mult!

#407 2009-08-14 23:16:46

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

daaaa? dar am comunicat pe parcurs, insa am decis noi atunci ca iubiti ne va fi greu sa fim asa la distanta, de atunci au trecut 5 ani, fiecare a facut ce a vrut si acu' na, eu nu sunt genul de om care se uita in urma... si sa ofere a doua sansa relatiei..., dar parca ma ispiteste ideea...

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#408 2009-08-14 23:36:40

annna
Hero member
Site

kata, cred ca am devenit prea dornica sa am pe cineva alaturi, poate si din cauza faptului ca atata timp am avut un om langa mine la bine si la rau... cred ca trebuie sa na calmez  si din punctul asta de vedere... desi poate sunt asa si fiindca el e asa, e exact barbatul pe care l-as vrea langa mine... si cu cat il cunosc mai bine, cu atat parca mi se pare mai aproape de barbatul perfect pentru mine smile
si da.... ai perfecta dresptate... sunt convinsa ca nimic nu se intampla aiurea in viata asta smile

persifona puss

alexa, stiu ca viata asta are sigur ceva super pregatit pentru mine, simt asta pana in adancul sufletului smile insa stau prost cu rabdarea big_smile aici trebuie sa mai lucrez smile puss o fi si asta un semn ... ca nu mergem impreuna.. cine stie smile

oana, nu vreau sa te sperii, sau sa insinuez ceva... este doar experienta mea de viata...  asta a cerut si al meu fost iubit cand deja se saturase de relatia noastra, care intr-adevar, nu mai mergea... cand nu vroia sa mai faca nimic sa mai mearga... asa ca ai grija cu libertatea asta ceruta dintr-o data de el, discutati si rezolva-ti-va problemele daca acestea exista puss

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-14 23:38:58)

#409 2009-08-14 23:41:56

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

annna a scris:

eeh kata big_smile si mie imi pare rau... numai cand ma gandesc ca as fi avut 4-5 zile de vis, de amintit peste ani smile de povestit nepotilor lol   insa poate e mai bine asa smile

sa vezi tu cand ai sa te intorci de la mareeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! sexinpat  sexinpat  sexinpat  sexinpat  sexinpat  sexinpat  sa te tii bineeeeeeee!!!! ca dupa atatea zile pauza, va trece scorpionul tau la actiune rotfl...grija cat ai sa te bronzezi big_smile ...nu de alta, dar sa-i faci si tu fata rotfl tummenupp

din dorinta prea mare, prima data se va "termina" in primele 10 minute....dar apoi sa te tii bine....ca dupa 3 ore te vei simti in valurile marii, la ce pofte au scorpionii!!! rotfl

PS: daca nu se "termina" deloc.....inseamna ca te-a inselat cat ai fost tu plecata   box

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-14 23:50:59)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#410 2009-08-15 00:01:53

annna
Hero member
Site

andora scumpa puss in ciuda titlului si a celor 19 pagini ale topilcului smile scorpionul nu e al meu big_smile am avut o aventura hjarta niste nopti dementiale pe care eu, cle putin.. nu o sa le uit poate, niciodata sexinpat disperat  insa acum suntem doar prieteni, fara sa avem altfel de relatii, cu atat mai putin sex big_smile pentru ca domnul meu nu vrea o "relatie", vrea sa mai hoinareasca din floricica in flocirica lol pentru ca e "inca tanar" si nu vede rostul in a se pototoli de acum smile chestie care a fost foarte ok, pentru ca si eu am vrut o relatie libera, in genul asta smile insa au aparut sentimente si o data cu ele lucrurile, din punctul meu de vedere... nu au mai putut continua asa smile si nu mai continua smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-15 00:05:51)

#411 2009-08-15 00:07:08

andora
Full member

si eu care credeam ca e mai mult!!!!!!!!! rotfl
...dar nu se stie niciodata....faptul ca nu o sa va vedeti atata timp, poate isi va da seama ca ii lipsesti si va avea alte ganduri...mai stii????

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#412 2009-08-15 00:13:13

annna
Hero member
Site

se poate intampla orice smile insa pana nu vrea ce vreau eu, ceva serios, pe mine n-o sa ma mai aiba big_smile
nu vreau decat ce scrie in semnatura mea hjarta

#413 2009-08-15 00:20:57

andora
Full member

annna a scris:

se poate intampla orice smile insa pana nu vrea ce vreau eu, ceva serios, pe mine n-o sa ma mai aiba big_smile
nu vreau decat ce scrie in semnatura mea hjarta

puss asa sa fie!!! applause  applause  applause

#414 2009-08-15 00:28:29

annna
Hero member
Site

puss andora

eu ma duc o ora la nani si apoi o intind catre mare hjarta,  fetele pusspuss sa aveti un week-end mishto smile si ne vorbim cam miercuri asa puss

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-15 00:33:44)

#415 2009-08-16 20:59:56

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

distractie placuta annna!!!
eu de vineri pana in  seara asta am fost la scorpionul meu....am stat singurei(mai putin intre 9-21:30) si va dati seama ce a iesit.....big_smile....si pe langa asta ne-am si plimbat...am si bucatarit impreuna...am mai facut planuri pt viitor...azi mi-a spus k vrea ca in curand sa-i ducem pe ai mei pe la el aksa....sa facem un gratar ceva...si cu ocazia asta sa ii cunoasca pe ai lui si sa vada unde voi sta eu in viitor big_smile....
in ultimul timp am petrecut foarte mult timp cu el si cand tb sa vin aksa si sa dorm singura e asa greu....si il simt si pe el k ii e la fel de greu.....sad

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#416 2009-08-16 21:43:51

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

pun pariu ca vine annna si ne spune ca a venit scorpionul dupa ea la mare lol

#417 2009-08-16 22:02:17

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

allysa a scris:

pun pariu ca vine annna si ne spune ca a venit scorpionul dupa ea la mare lol

atat timp cat nu se duce doar sa o amageasca ar fi super sa se duca...dar daca vrea ce a vrut si pana acum mai bine sa o lase linistita....

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#418 2009-08-17 12:08:15

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

off pufu, ce mistoo applause  applause  applause  hjarta

when the pomp lights up,you shoot.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.