Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-23
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
fetele, nici o noutate pe la voi?
when the pomp lights up,you shoot.
- kristall
- Full member
- De la: MD
- Inregistrat: 2008-10-15
LA MULTI ANI Alexa pt ieri, sa ai parte de vise implinite! Eu iata am fost doua zile la tara si acolo no net, de aceea asa cu retard! POOOOP!
Ce que femme veut, Dieu le veut!
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
mersi frumos kristall
when the pomp lights up,you shoot.
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
la multi ani alexa, ma trezesc si eu cu intarziere, scuze, dar sper ca nu e prea tarziu sa-ti urez toate cele bune cat despre scorpionul tau, daca n-a facut macar acest gest de bun simt pe care l-ar face orice om care ti-e prieten, nu numai un iubit, atunci cu siguranta nu merita sa te mai gandesti la el, pt ca el sigur te-a uitat de mult vezi-ti de viata si cauta fericirea intr-un barbat care sa ti-o si ofere, nu numai sa te amageasca asa din cand in cand cu cate un telefon si o vorba buna, datatoare de sperante desarte
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-19 09:37:38)
- BabyLove
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-07-19
azi trebuie sa ajunga anna de la mare,nu ?
- allysa
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-05
parca asa a zis. si eu astept cu nerabdare noutatile
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- allysa
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-05
am prevestit noi bine ca venea saracul, daca n-ai vrut tu... poate e mai bine asa. vedeti voi de azi incolo ce si cum
- pufu
- Sr. member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2008-06-28
ma bucur k te-ai distrat annna normal k te suna mereu pt k se oftica si il rodea k esti singura la mare dar las k asa ii trebuie....daca nu e pregatit de treburi serioase acum sa stea in banca lui....oricum eu sunt sigura k mai tarziu o sa-i para rau....k asa se trezesc majoritatea....cand deja nu mai are rost.... important e sa iti fie tie bine
Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha
- anabella_n
- Hero member
annna a scris:ana, cum a fost la mare?
bine ai revenit la noi a fost superb si linistitor. evident ca am fost iar pe plaja noastra retrasa si neinvadata unde am facut nudism in voie si ne-am balacit goi in mare, ne-am distrat cu cateii de pe acolo si am mancat hamzii si bors de peste la greu, la singura bodeguta din zona. 3 zile in care nu am vazut picior de civilizatie si ne-am putut sarbatori in liniste si dragoste aniversarea
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
anabella_n a scris:annna a scris:ana, cum a fost la mare?
bine ai revenit la noi a fost superb si linistitor. evident ca am fost iar pe plaja noastra retrasa si neinvadata unde am facut nudism in voie si ne-am balacit goi in mare, ne-am distrat cu cateii de pe acolo si am mancat hamzii si bors de peste la greu, la singura bodeguta din zona. 3 zile in care nu am vazut picior de civilizatie si ne-am putut sarbatori in liniste si dragoste aniversarea
ce super asa mi-ar placea sa-mi sarbatoresc majoratul cu al meu....vise, vise si iar vise
V., soarele si luna
- anabella_n
- Hero member
april sunset a scris:anabella_n a scris:annna a scris:ana, cum a fost la mare?
ce super asa mi-ar placea sa-mi sarbatoresc majoratul cu al meu....vise, vise si iar vise
pai poate nu acum, dar mai tarziu veti putea sa sarbatoriti in felul asta rabdare, cresteti voi si vei avea toata libertatea din lume. si eu am avut interdictii si ore de venire acasa la varsta ta, dar timpul le rezolva pe toate, ca asa e normal sa se intample
- the.duchess
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-06
eu sunt scorpioanca...si stiu fb fetelor de toate privirile,gesturile d trandete si felul kum va face sa va simtiti un scorpion.... faza naspa e ca foarte rar un lucru spus se si concretizeaza....sunt prea multe tentatii care ne fac sa ne razgandim. da ,pufu are dreptate ca la un moment dat devenim cei mai seriosi,dar pana akolo e cale lungaaa.sper ex cum i`a spus anei"nu t indragosti de mine"...a stiut foarte bine de ce o spune de la inceput...probabil te place ana,insa stie fb ca daca s`ar implica serios intr`o relatie amandoi ati investi sentimente,iar el la un moment dat va parasi relatia si tu esti cea care va suferi...si nu e foarte placut sa stii k o persoana sufera din cauza ta( sfat,ignora`l o zi intreaga total si a doua te cauta sigur) in schimb scorpionul alexei a fost cam las....incat nu a spus direct k s`a impacat cu fosta....probabil nu i`a pasat deloc de ce parere o sa`ti faci despre el.bine k dak s va certa iar cu ea....tot o sa t caute pentru ca stie ca l`ai placut si crede k poate reinvia placerea... suntem complicati de felul nostru.....pana gasim persoana potrivita,cu care sa ne intelegem d minune.....atunci dam totul daca simtim ca merita.
Ultima oara a fost editat de the.duchess (2009-08-19 20:22:00)
i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..
- the.duchess
- Full member
alexa123 a scris:duches, ..iti dau dreptate in ceea ce priveste scorpionul "meu"...m-a dezamagit, tocmai ca atat de maret era in teorii si in vorbe, incat imi era greu sa cred ca sunt doar vorbe goale...dar deh, viata merge inainte. Sunt convinsa ca o sa ma caute la un moment dat, dar atunci eu o sa tin coada sus..ca nah, e randul meu doar, nu?
asta e faza najpaaa,k noi pe moment ne simtim bn ku persoana de langa noi....dar dupa ce am plecat sanatate,avem altele p cap,si dak mai apare o noua tentatie deja e grav..... eu te`as sfatui nu numai sa tii "coada sus"....ci chiar sa il ignori total....il felul asta el se va gandi la tine (caci decizia ta ii va rani profund orgoliul) ..eu nu mai cred in reimpacari ku fostul/fosta...ce a fost a fost. lumea e mare,trebuie exploatata (aici a vb scorpioanca din mine:))))
- the.duchess
- Full member
- the.duchess
- Full member
oricand
- the.duchess
- Full member
si eu te puuup si vizionare placuta
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
the.duchess ai maaare dreptate in tot ceea ce spui eu numar pe degete de cate ori l-am cautat sau l-am sunat ( si asta de jena ca ma suna numai el saracul ) si continua sa ma caute, desi a inteles ca momentan nu mai pupa nimic mai mult decat o prietena... nush, eu intotdeauna am fost fascinata de oamenii de genul asta, complicati si misteriori.. si ataaat de pasionali cum sunteti voi, scorpionii de exemplu ma atrage ceva nebun spre oamenii de genul asta... si poate la un moment dat o sa am unul numai al meu asa de care sa ma bucur in liniste
allysa ati stiut voi ce-ati stiut... insa si eu cred ca e mai bine asa
pufu, si eu al fel zic... sa-mi fie mie bine asta conteaza cel mai mult
kata scumpa,. cum am noutati aici aterizez si da, ne vedem in seara asta... doar ni s-a facut dor nu ne-am vazut de atatea zile
ana, ma bucur ca a fost mishto, tare mi-as dori si eu sa gasesc un asemenea loc cum aveti voi si evident, sa am cu cine sa merg acolo
alexa, nu are sens scumpa sa te necajesti... da-i pace, trateaza-l cu cat mai multa indiferenta peentru ca nu merita atata atentie o sa fie bine si o sa apara si printii nostri, o sa vezi
Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-19 22:03:37)
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- BabyLove
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-07-19
anna poze nu ne pui?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|