homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-56

#1046 2009-10-02 20:54:25

Roberta2000
Full member
De la: mine pentru tine
Inregistrat: 2009-08-25

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

Jessica_M a scris:

Skumpi, dacă "coada" nu ?l apreciază cum trebuie big_smile nu ?l poate lăsa să sufere. Dacă relaţia lor ar fi perfectă, el nu ar căuta să mai vorbească cu ea...acum depinde ce vorbesc ei big_smile .

Roberta, nu te lăsa "lovită"! smile

Pai dupa ce ne vom ''inghesui'' putin, mai ales ca nu am mai avut parte in ultima perioada...cred si eu ca nu ma voi simti ''lovita'' de alea...alea......dupa aia....la o zi dupa.....dupa ce toate vor reveni la normal...aceeasi rabdare adica..........ayyyyyy

Hihi, ce ascult eu acum: Andreea Antonescu si  Fabrizio Faniello-When we danced hjarta  hjarta  hjarta    ''sa te uit nu pot si...nu stiu''  supa

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-02 20:56:33)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1047 2009-10-02 20:55:54

Roberta2000
Full member

alexa123 a scris:

Roberta.. lol da....niciodata nu mi-am pus intrebarea asta. Nu am sentimente fata de el, nu-l iubesc, nu pot sa zic nici macar ca tin la el..ci doar ca ma atrage, ma innebuneste cu atractia asta, si cred ca mi-am facut o mica obsesie din asta. Sincer nici nu stiu ce-mi doresc de la el, cert e il vreau. Nu stiu daca ai citit printre posturile mele, dar noi am mai avut o tangenta amoroasa hjarta  imediat dupa ce fiecare din noi s-a despartit de prieten,respectiv prietena...

Si pe urma??  pe urma l-a tras fosta inapoi pe dobi' ?? sau cum?  va   aia or fi de mult impreuna...au vechime de aia?

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1048 2009-10-02 20:56:09

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Jess, imi dai o idee buna gagico lol instantaneu asa, iesim la o cafea..nu`i rau big_smile

Da, apoi s-a impacat cu ea...s-a desp, s-a impacat...se cearta, se tut, se tot asa lol deci e balamuc la ei. Tipa foarte posesiva, geloasa, cu manifestari....sincer nu stiu cum sta cu ea..nu asta ma interseaza.

Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-10-02 20:57:18)

when the pomp lights up,you shoot.

#1049 2009-10-02 20:57:23

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

mai fetelor, sa nu va suparati pe mine, dar mie nu imi plac deloc jocurile astea.
daca tu esti genul de om care isi doreste o relatie in care sa vorbesti non stop, sa iti trimiti mesaje, sa te vezi in fiecare zi, atunci cand iti impui sa NU mai faci asa ceva, esti doar un ROL si nu o persoana.
eu cred ca fiecare trebuie sa fie asa cum e el si sa caute o relatie in care sa primeasca ceea ce isi doreste.
stiti de ce spun asta? pentru ca in timp veti deveni nefericite si frustrate de faptul ca el nu va suna, ca e rece, ca e asa si pe dincolo. si el de fapt asa va fi fost tot timpul, dar voi veti fi satule de jucat rolul femeii fatale, careia nu ii pasa daca suna individul sau nu, daca le cauta sau nu.
cu ce esti TU mai fericita daca il minti pe el ca esti in oras, cand de fapt tu stai cu ochii lipiti de tel asteptand sa sune? va faceti rau voua fetelor si va pierdeti timpul incercand sa aveti ceva ce nu vi se potriveste.
ganditi-va ca e o sabie cu 2 taiesuri, care poate taia si in el, dar mai mult in VOI.

tot ce am scris se adreseaza acelora care isi doresc alaturi un barbat iubitor,care sa le caute si sa le dea tel si sms-uri non stop si nu celor care pur si simplu au un mod mai diferit de a iubi si de a intelege o relatie.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1050 2009-10-02 20:57:39

Roberta2000
Full member

Alexa, daca mi se binevoieste a fi putin curioasa...  cam la ce interval te cauta scorpionul tau?

Pokemon, acuma pe  Fat-Frumos pe cal alb clar n-am sa-l intalnesc. Scorpionul meu imi place...avem o relatie ( ma rog...asa cum o avem ) iar putina autoeducare  nu strica, la urma urmelor. In fond, vorba unei psiholoage: fiecare om are dreptul sa reactioneze dupa bunul sau plac si propria structura....iar frustrarile noastre sunt rezultatul raportului dintre asteptari si ceea ce primim (mai bine zis, ceea ce nu chiar primim ).

Si in sfarsit....avem doar o luna si un pic de cand suntem iar impreuna.....   asa ca, poate sunt si eu putin mai exagerata ca pretind totul deodata.  Hai sa am rabdare nustiu

nu stau lipita de telefon.... ( doar ce l-am adus acuma din camera cealalta dance  big_smile  )....dar na, incercam mici trucuri....incerc orice la o adica..Pai daca asa nu a functionat, asa cum eram eu...hai sa vad de merge altfel.... Si cum ii ziceam si lui skumpi, se mai si estompeaza sentimentele si intensitatea asteptarilor mele....cand vad ca  dumbom

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-02 21:04:54)

Publicitate

loading...

#1051 2009-10-02 21:02:30

alexa123
Hero member

Noi n-am mai vorbit de vreo luna, de cand ramasese treaba sa vina la mine intr-o seara...l-am sunat, imi zice ca vine intr`o juma de ora..si juma d ora s-a facut...nu a venit, nu m`a sunat, nu l`am sunat...de atunci n`am mai vorbit..de atunci sa fie vreo luna si ceva...timp in care s`a impacat cu fosta, eu am aflat, am respectat asta...
Acum mi`au revenit fixurile, vreau sa vb cu el..am intrat pe el, am vb intr-o zi...a 2-a zi a intrat el pe mine, a 3-a eu pe el...a 4-a tot eu..si cam atat smile Nu pot sa zic..da domne...vorbim in nestire, nu stiu cat interes mai are el pt mine, dar mi-e imposibil sa cred ca i-au trecut fluturasii asa repede..oricat de esenta de scorpion ar fi el

#1052 2009-10-02 21:05:33

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Roberta, eu ziceam pur si simplu sa aveti grija sa nu acdeti in propria capcana cu autoeducarea asta.
sa nu fiti nefericite incercand sa pozati in ceva ce nu isi are radacina in sufletul vostru wink

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1053 2009-10-02 21:06:33

alexa123
Hero member

jess, in perioada in asta in care n`am mai vb..am lucrat intens la asta. Vreau sa-i deschid ochii, sa puna in balans ceea ce are si ceea ce ar putea avea. Daca nici asa nu ma vreau, atunci, inchid cazul, pun dosarul la arhivat si duca-se!

#1054 2009-10-02 21:06:36

Roberta2000
Full member

alexa123 a scris:

Noi n-am mai vorbit de vreo luna, de cand ramasese treaba sa vina la mine intr-o seara...l-am sunat, imi zice ca vine intr`o juma de ora..si juma d ora s-a facut...nu a venit, nu m`a sunat, nu l`am sunat...de atunci n`am mai vorbit..de atunci sa fie vreo luna si ceva...timp in care s`a impacat cu fosta, eu am aflat, am respectat asta...
Acum mi`au revenit fixurile, vreau sa vb cu el..am intrat pe el, am vb intr-o zi...a 2-a zi a intrat el pe mine, a 3-a eu pe el...a 4-a tot eu..si cam atat smile Nu pot sa zic..da domne...vorbim in nestire, nu stiu cat interes mai are el pt mine, dar mi-e imposibil sa cred ca i-au trecut fluturasii asa repede..oricat de esenta de scorpion ar fi el

Imi poti pove pe scurt in ce a constat ''tangenta voastra amoroasa''....si cat timp ??

mAI da' nesimtit a fost la faza aia...Apoi cine se crede?? punish

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-02 21:08:48)

#1055 2009-10-02 21:07:47

Roberta2000
Full member

pokemon a scris:

Roberta, eu ziceam pur si simplu sa aveti grija sa nu acdeti in propria capcana cu autoeducarea asta.
sa nu fiti nefericite incercand sa pozati in ceva ce nu isi are radacina in sufletul vostru wink

Stiu ce zici....sper sa nu, totusi.  Am iubit mult mai tare, mult mai intens....adica, nici la mine nu e o dragoste din aia ce arde, arde in focuri...dar totusi, poate tot e mai mult decat la el.

#1056 2009-10-02 21:08:10

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

de cand nu mai pot eu sa intru zilnic umpleti pagini
nu ma mai joc sad
abia am recuperat de citit si tot sunt in urma, ca voi nu va mai opriti, relelor!

#1057 2009-10-02 21:09:38

Roberta2000
Full member

anabella_n a scris:

de cand nu mai pot eu sa intru zilnic umpleti pagini
nu ma mai joc sad
abia am recuperat de citit si tot sunt in urma, ca voi nu va mai opriti, relelor!

kram   Buna seara, anabella.  LAS' ..ca la tine -s mai bune si mai frumoase....tongue

#1058 2009-10-02 21:11:10

skumpi
Vizitator

alexa123 a scris:

Jess, imi dai o idee buna gagico lol instantaneu asa, iesim la o cafea..nu`i rau big_smile

Da, apoi s-a impacat cu ea...s-a desp, s-a impacat...se cearta, se tut, se tot asa lol deci e balamuc la ei. Tipa foarte posesiva, geloasa, cu manifestari....sincer nu stiu cum sta cu ea..nu asta ma interseaza.

pai iti dai seama ca din moment ce ea e cum e si el tot sta cu ea, de ce crezi ca sta ??? daca n`ar iubi`o ar pleca relax de langa ea forgetit

#1059 2009-10-02 21:12:08

Roberta2000
Full member

skumpi a scris:

alexa123 a scris:

pai iti dai seama ca din moment ce ea e cum e si el tot sta cu ea, de ce crezi ca sta ??? daca n`ar iubi`o ar pleca relax de langa ea forgetit

Asa zic si eu....ca o iubeste..Iubire din aia, din inertie deja.  Dar tot barbat e, nu vedeti?

Iar barbatii-s cam lasi la faze de astea....raman alaturi de cineva chiar daca nu mai e ce a fost candva, chiar daca sentimentele nu sunt asa cum ar trebui sa fie, chiar daca nu-si pot tine ochii si toate cele doar ptr respectiva, in loc sa se reorienteze....cu atat mai mult cu cat ar avea unde. ( cum e cazul Alexei acuma....Bine...nu cunosc eu exact povestea, dar din moment ce sta si ala in doua luntrii....tot e ceva  dance )

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-02 21:14:17)

#1060 2009-10-02 21:12:20

anabella_n
Hero member

buna si voua, fetelor!
asa e, la mine aproape ca nu e nimic de spus, niciodata. si asa va doresc si voua, la toate!

#1061 2009-10-02 21:14:21

alexa123
Hero member

hello ann puss asa...recupereaza...  diablo  ia zi, cum a fost vacantza? puss si..ce face viitoarea mamica? hjarta hjarta hjarta uuh

roberta..hmm, tangenta noastra...am dat cartile pe fatza, ne placeam de mult timp, acum am avut momentul sa exprimam...iesiri, intalniri, la mine,  la el..in oras, la scoala..priviri, fluturasi, conversatii care nu se mai terminau..eu eram high...el era high.
Chiar tin minte o faza super...stateam intinsi in pat...se uita pierdut asa la mine..cu o privire pierduta, imi mangaia parul..si ma intreba incet asa..ce i-am facut eu lui? lol adica...nu numai eu intrasem in transa, nu numai eu aveam fluturasi...
Nu stiu, la prima vedere poate parea pueril..eh scartz.au stat, s`au simtit bine si lala...nush cat a durat...vreo luna-doua..cam asa.... Ah, inca ceva...nu am facut-o.. lol nu pot sa zic ca regret, dar nici bine nu`mi pare.

Acum insa, daca ar sti el ce fac cu el in visele mele..cred ca m-ar interna la nebuni rotfl  rotfl2  rotfl  visslar

#1062 2009-10-02 21:15:25

Roberta2000
Full member

anabella_n a scris:

buna si voua, fetelor!
asa e, la mine aproape ca nu e nimic de spus, niciodata. si asa va doresc si voua, la toate!

Ferice de tine si de cele ca tine.  Uitati o femeie multumita, incantata, satisfacuta, fericita! ( cred ca am atins din toate palierele...tongue )

#1063 2009-10-02 21:16:12

skumpi
Vizitator

Roberta2000 a scris:

skumpi a scris:

alexa123 a scris:

Asa zic si eu....ca o iubeste..Iubire din aia, din inertie deja.  Dar tot barbat e, nu vedeti?

Iar barbatii-s cam lasi la faze de astea....raman alaturi de cineva chiar daca nu mai e ce a fost candva, chiar daca sentimentele nu sunt asa cum ar trebui sa fie, chiar daca nu-si pot tine ochii si toate cele doar ptr respectiva, in loc sa se reorienteze....cu atat mai mult cu cat ar avea unde. ( cum e cazul Alexei acuma....Bine...nu cunosc eu exact povestea, dar din moment ce sta si ala in doua luntrii....tot e ceva  dance )

inertie, obisnuinta, dependenta ... de care o fii.... iar nu cred ca e datoria ta sa`l faci sa vada ce are si ce ar putea avea ! asta stii cum se numeste, nu ? bagat in relatii smile nu e tocmai frumos , parerea mea ! daca el prefera sa stea lanaga o posesiva inseamna ca`i place ca doar nu`l tzine nimeni cu forta

#1064 2009-10-02 21:16:46

anabella_n
Hero member

alexa123 a scris:

hello ann puss asa...recupereaza...  diablo  ia zi, cum a fost vacantza? puss si..ce face viitoarea mamica? hjarta hjarta hjarta uuh

pai vacanta n-a fost tocmai ce visam, intra la vacante in afara romaniei, am pus niste poze pe acolo si am povestit
in rest, nimic nou, doar alt job, unde sunt in training o luna si evident ca n-am timp de nimic altceva. astept sa termin si eu ultima folie de AC si sa-mi fac analizele necesare pt bebe
voi vad ca sunteti toate cu morcovelul tongue

Roberta2000 a scris:

Ferice de tine si de cele ca tine.  Uitati o femeie multumita, incantata, satisfacuta, fericita! ( cred ca am atins din toate palierele...tongue )

ei, nu e chiar asa. am parte de un barbat normal langa mine, atata tot. unul care poate intelege ce inseamna o relatie in parametri obisnuiti si caruia nu i-au placut niciodata jocurile seductiei.

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-02 21:18:32)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.