homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-57

#1065 2009-10-02 21:19:01

Roberta2000
Full member
De la: mine pentru tine
Inregistrat: 2009-08-25

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

skumpi a scris:

Roberta2000 a scris:

skumpi a scris:

pai iti dai seama ca din moment ce ea e cum e si el tot sta cu ea, de ce crezi ca sta ??? daca n`ar iubi`o ar pleca relax de langa ea forgetit

Asa zic si eu....ca o iubeste..Iubire din aia, din inertie deja.  Dar tot barbat e, nu vedeti?

Iar barbatii-s cam lasi la faze de astea....raman alaturi de cineva chiar daca nu mai e ce a fost candva, chiar daca sentimentele nu sunt asa cum ar trebui sa fie, chiar daca nu-si pot tine ochii si toate cele doar ptr respectiva, in loc sa se reorienteze....cu atat mai mult cu cat ar avea unde. ( cum e cazul Alexei acuma....Bine...nu cunosc eu exact povestea, dar din moment ce sta si ala in doua luntrii....tot e ceva  dance )

inertie, obisnuinta, dependenta ... de care o fii.... iar nu cred ca e datoria ta sa`l faci sa vada ce are si ce ar putea avea ! asta stii cum se numeste, nu ? bagat in relatii smile nu e tocmai frumos , parerea mea ! daca el prefera sa stea lanaga o posesiva inseamna ca`i place ca doar nu`l tzine nimeni cu forta

sI EU ZIc la fel....TREBUIE sa vina de la el initiativa.  Alexa sa-i dea de inteles cat e ea de minunata  tongue  si-n rest......lasat de la sine.

Fetelor, e 21:19  iar baiatul nu m-a sunat inca....Cat interes!! sad  sad  sad  sad  sad  sad  sad  sad  sad  sad  grater

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-02 21:20:28)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1066 2009-10-02 21:23:29

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

Alexa, ai făcut bine.

Poke, mie mi se pare mult mai bună atitudinea pe care o am acum, g?ndirea mea de acum. De ce? Păi de ce să fiu ca ?nainte, să mă stresez că nu a sunat, că nu mi-a vorbit nu ştiu cum s.a. c?nd pot să stau liniştită şi să am ?ncredere ?n el? De ce să nu trăiesc eu liniştită, ?mpăcată cu mine? Mă stresam din orice chestie ?nainte şi era aiurea, frustrant pentru mine. Nu-i bine aşa. De ce să nu ?l las să fie cum vrea el şi să ?i impun eu nişte rahaturi? Dacă fac treaba asta, la un moment dat o să mă mintă şi din cauza cui crezi că se va ajunge acolo? Nu o să mai fie o relaţie...o să fie altceva.
Al meu este tare mulţumit de schimbarea mea big_smile pentru că-i dificil să trăieşti cu o persoană care te stresează tot timpul că nu ai sunat, că nu i-ai spus te iubesc ?n ultima oră s.a.
kram

SUBSCRIU!  sCHIMbarea asta pe care mi-am impus-o nu poate sa -mi faca decat bine...fara insa s-o duc la extreme, evident.  DAR putin autocontrol trebuie, nu putem sa aratam tot....nu mai are farmec, nu mai are nimic... Si, asa cum zici tu Jessica, cu o atitudine posesiva si tot sarind din orice, se satura si el....si-i piere la urma urmelor ( in cel mai rau caz ) orice urma de sentiment, atractie, dorinta.....si devine ceva ...asa...aiurea..agatat de un fir de ata...o ruptura iminenta.

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1067 2009-10-02 21:24:39

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Jessica, una e sa il stresezi ca de ce nu te suna si alta e sa te prefaci ca nu iti pasa, cand de fapt iti pasa.
eu zic ca cea mai buna e sinceritatea. ca esti posesiva sau indiferenta, fii sincera. IN PRIMUL RAND CU TINE

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1068 2009-10-02 21:28:20

Roberta2000
Full member

pokemon a scris:

Jessica, una e sa il stresezi ca de ce nu te suna si alta e sa te prefaci ca nu iti pasa, cand de fapt iti pasa.
eu zic ca cea mai buna e sinceritatea. ca esti posesiva sau indiferenta, fii sincera. IN PRIMUL RAND CU TINE

Nu sa te prefaci ca nu-ti pasa....e aiurea, e extremist deja.  Dar ia...cunoasteti vorba aia''ataca-l cu propria lui arma''.  Asa ca, cum face el....faci si tu. Asta-i cea mai buna arma.  Macar iti dai seama, mai clar, ce atitudine are...facand la fel.  Daca te prefaci ca nu-ti pasa, il demobilizezi si pe el total....ce sa mai speri ca-l vei cuceri. Ca doar noi asta incercam, sa-i cucerim si sa-i pastram, nu?

#1069 2009-10-02 21:30:05

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

Mie chiar mi-a prins bine schimbarea. Eram sătulă de stresurile mele şi simţeam nevoia de a ?mi da şi de a-i da lui libertatea de care aveam nevoie

Jess, or fi scorpionii astia sufletisti, pasionali, totali..dar parca au nevoie de un dram in plus si mai special de libertate, asa-i?  big_smile    Bine, nu-n conditiile in care stai si te gandesti acum ca te insala la capete de bordura.

Publicitate

loading...

#1070 2009-10-02 21:31:12

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

Păi Poke, aşa mă manifestam...mă stresam ?n sufletul meu şi ?ncercam să ?i arăt că nu ?mi pasă, iar c?nd nu mai puteam să ţin ?n mine, ?ncepeau certurile. Şi pentru că tot am zis de certuri, tocmai mi-am dat seama că nici nu mai am motive ca să mă cert cu el...am uitat să mă mai cert cu el angel

disperat  si sarea ca un ticnit si el , nu??  iar lor nu le trece asa....iar ei se si cearta daca arunci momeala..Si inca ce cearta.....

#1071 2009-10-02 21:52:57

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

Roberta, eu din nefericire nu deţin un scorpion sad ...nu ?mi răm?ne dec?t să sper că poate ?ntr-o zi o să am un scorpion l?ngă mine big_smile . Ei c?nd iubesc, păi iubesc din tot sufletul. Da, au nevoie de libertate, iar c?nd spun asta mă g?ndesc la libertatea dorită de scorpionul Annnei.
Cumva ţi se pare greu să ?mpaci un scorpion? După ce termini cu cearta, nu trebuie dec?t să sari pe el big_smile . Poate o să spună el "nu, nu", dar să nu ?mi spună mie că nu-i place ce ?i faci.

M-a sunat...si-am zis ca nu-i raspund din prima...si NU i-am raspuns  nustiu  Acuma ce fac?....ii dau beep sa ma resune?..astept sa ma resune mai tarziu si-i zic ca nu am auzit telefonul....ca nu eram acasa?/...  Is in ceata neutral  Oricum, numai de complezenta cred c-a facut-o... a vazut ca nu-i raspund din prima, ce asteapta acum?

Doamne....eh...    cand s-a aprinde si el..?..   pe mine, sincer..acuma nu ma afecteaza ca nu i-am raspuns....chiar nu-s afectata si nici nu-mi rod unghiile...am doar o fata de genu  spranceana   ''va mai suna el...'' astept clipa...

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-02 21:56:08)

#1072 2009-10-02 21:57:06

skumpi
Vizitator

rotfl2 spune`i si tu ca faceai o baitza cu spuma si n`ai fost langa tel... si da`i bip dar asta peste juma de ora rotfl2

#1073 2009-10-02 21:58:02

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

Roberta, eu din nefericire nu deţin un scorpion sad ...nu ?mi răm?ne dec?t să sper că poate ?ntr-o zi o să am un scorpion l?ngă mine big_smile . Ei c?nd iubesc, păi iubesc din tot sufletul. Da, au nevoie de libertate, iar c?nd spun asta mă g?ndesc la libertatea dorită de scorpionul Annnei.
Cumva ţi se pare greu să ?mpaci un scorpion? După ce termini cu cearta, nu trebuie dec?t să sari pe el big_smile . Poate o să spună el "nu, nu", dar să nu ?mi spună mie că nu-i place ce ?i faci.

Al meu cand e nervos e ca dracu'...Bine ca..poate nu a fost nici conjunctura potrivita, dar la o zi dupa marele 'foc'....pe cand am vrut sa-l imbunez , sa-l sarut....sa-mi dea un pupic (fix asa l-am luat..ca o draguta ce am fost...) mi-a facut pe inabordabilul nervos , victimizat...

#1074 2009-10-02 21:59:37

Roberta2000
Full member

skumpi a scris:

rotfl2 spune`i si tu ca faceai o baitza cu spuma si n`ai fost langa tel... si da`i bip dar asta peste juma de ora rotfl2

Skumpi, asta cu baita a mai fost de cateva ori la noi, pana acum. ( dar atunci chiar eram la baitza... chicot  ).Acuma tot la baita am fost?? rotfl2   sau sa-i zic de spuma si de infierbanteala....?big_smile

#1075 2009-10-02 22:00:23

skumpi
Vizitator

iar apoi spune`i dragutz, auzi puiu nu te superi dar sunt asa de obosita cascat vreau sa ma pun si eu la un film, ne auzim maine da motanelu ? muah muah rotfl2

#1076 2009-10-02 22:00:58

skumpi
Vizitator

doar spuma nu infierbanteala, te relaxai si tu, ce naiba ? lol

#1077 2009-10-02 22:01:13

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

Păi ?i răspunzi c?nd mai sună. Lasă-l să-ţi ducă puţin dorul din c?nd ?n c?nd. Poate aşa o să ?şi dea seama că ţine sau nu la tine.

Jess, la cum mi-l cunosc...sigur ma mai suna in seara asta...( sa vad..peste 1 ora, doua....)....dar acuma mai dati-mi niste idei ce pot sa-i zic...ce am facut in ultimele ore?tongue....ca na....astea-s primele curiozitati ''si ce mi-ai mai facut?''  big_smile  big_smile

#1078 2009-10-02 22:04:36

Roberta2000
Full member

skumpi a scris:

iar apoi spune`i dragutz, auzi puiu nu te superi dar sunt asa de obosita cascat vreau sa ma pun si eu la un film, ne auzim maine da motanelu ? muah muah rotfl2

chicot  chicot  chicot  hai ca esti tare rotfl2  ma distrez copios acum.  Dar ar fi o chestie.... ''scumpy...tocmai ce-am iesit de la o baita cu spuma...m-am relaxat putin acuma dupa ce-am ajuns acasa ( nespecificand , CAND am ajuns acasa big_smile ...decat la cererea lui.. )....asa-s de obosita..Tu ce mi-ai facut?...  Bine, motanica, hai ca nu  mai rezist...sunt moarta de obosita...  Ne auzim maine, oki doki, pui?'' big_smile

* sau da, invoc filmul

si-asa madarita, dragalasa.........tongue....

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-02 22:06:28)

#1079 2009-10-02 22:09:13

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

Roberta2000 a scris:

cand am vrut sa-l imbunez , sa-l sarut....sa-mi dea un pupic (fix asa l-am luat..ca o draguta ce am fost...) mi-a facut pe inabordabilul nervos , victimizat...

Nu trebuie să ?l ?ntrebi "pot să te...sărut/ altceva big_smile " trebuie să te serveşti singură. Iar c?nd vă certaţi şi vrei să ?l săruţi, nu te da pe l?ndă el, nu ?i da de ?nţeles că urmează să ?l săruţi, căci se prinde şi s-ar putea să spună "nu", iar tu s-ar putea să nu mai insişti...să fie ceva instantaneu.

C?nd te sună ?i spui că nu are sens să ştie el astfel de detalii, ci mai bine ?ţi spune ceva... big_smile pervers cum ?i stă lui ?n fire. Poţi ?ncepe chiar tu angel "dacă eram l?ngă tine, ţi-aş fi..."

Pai da, dar tre sa am mare grija cum ma exprim la acest ''nu are sens sa stii tu astfel de detalii''.....ca e f subtila adevarata intentie, adevaratul inteles.

Hmmmm...o s-o-ntorc eu cumva astfel incat sa nu trebuiasca sa dau detalii, fictive oricum.... ''Am fost in oras...'' punct.Sau sunt prea transanta?tongue..........si parca aud ca ma intreaba dragutul de el ''cu cine ?''

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-02 22:11:27)

#1080 2009-10-02 22:13:33

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

Of! Arată-i că şi tu eşti independentă şi aşa cum el nu ?ţi dă ţie raportul aşa nici tu nu ?i mai dai lui raportul

Jess, imi cam da raportul...dar numai ce considera....in linii mari, adica principalele lui activitati:d  Si na..e mult zis ';''imi da raportul''...dar na, imi zice....fara sa-l intreb. Zice cand vrea..cand n-are ce face..sau cand isi aduce aminte... de ex, ca un raspuns la intreb mea ''si tu cum mai esti?''...el ''da' ia, am fost pana la...si-acuma .....bla bla...fac aia...merg nu stiu unde''....DAR f general....fara detalii... pricepusi?

#1081 2009-10-02 22:14:20

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Imi cer scuze fetele, a trebuit sa ies. Unde eram? big_smile

Roberta, ii poti da un beep mai tarziu tongue da..eram in baie lol

when the pomp lights up,you shoot.

#1082 2009-10-02 22:16:21

skumpi
Vizitator

puiule, te`ai relaxat la o baita fierbinte...ca erai inghetata ...brrrrr big_smile iar acum esti atat de obosita sad dar o sa te pui totusi sa citesti ceva iar apoi la o comedie forgetit si va auziti maine rodnar

#1083 2009-10-02 22:16:43

Roberta2000
Full member

alexa123 a scris:

Imi cer scuze fetele, a trebuit sa ies. Unde eram? big_smile

Roberta, ii poti da un beep mai tarziu tongue da..eram in baie lol

Pai, m-am decis pana la urma. O sa-i dau beep. El ma va suna.  Si eu o sa fiu aia dulce...si bla bla..ii zic ce v-am spus si voua pana aici.  Ca nici daca nu-i dau beep...el cunoscandu-ma..s-ar putea gandi iar ca m-am bosumflat...sau ca m-am iritat..si ca de aia....Dar nu, io-s HAPPY...si independenta. ( f**-o norocul de independenta   partydance  ).  Trebuie pus la punct....sa vad de se va ameliora situatia.

Clar, eram inghetata!....ca el sigur e cu amicii lui, la tara, la o bericica....Ma va suna si pe mine...amarata de mine....ca apoi sa-si  vada de povestile lui la bericele...Las' ca vede el ce  iubita sepsy poate avea  chicot

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-02 22:19:00)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.