|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-7#115 2009-07-13 00:33:59
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xbine zis when the pomp lights up,you shoot. Offline #116 2009-07-13 00:37:56
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xte descurci tu ca esti fata isteata.....dar e dreptul tau sa stii ce are de gand, nu ti se pare normal? uite numais a te gandesti ca te framanta atitudinea lui....tu singura ai spus ca te baga in ceata, iar daca ai tzine in tine totul ai aduna frustrari si la un moment dat tot o sa rabufnesti...si tot tie iti faci rau, de asta e important sa comunici cu celalalt si sa spui tot ceea ce simti ori ca e din partea lui ori ca e din partea ta.... Offline #117 2009-07-15 14:39:13
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xceva vesti fetelor? when the pomp lights up,you shoot. Offline #118 2009-07-15 17:29:32Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xnimic fetelor Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-15 17:33:22) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #119 2009-07-15 17:40:11
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xanna, la suprafata pare ca sunteti amici f buni care tind spre mai mult.. dar care fac si sex.. aici se cam complica lucrurile, cel putin in viziunea mea.. eu cred ca el vrea sa fie cu tine, dar inca nu e sigur ca vrea sa isi asume responsabilitatea unei relatii serioase si ii convine mai mult incertitudinea asta.. ai idee daca e genul care sa aiba multe amice, dintre care o parte din foste sau tipe care oricum sa il placa? Offline Publicitateloading...
#120 2009-07-15 17:53:37Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xda, dupa spusele lui are multe amice, "prietene" femei cu care a avut sau nu... o relatie; eu n-am vazut asa muuuulte, insa sunt cateva: 2-3 sa zic... ; dar cu amicele astea nu vorbeste zilnic, nu se intalneste aproape zilnic... nu are nici pe departe o relatie de "prietenie" cum are cu mine... si da, multe tipe care "au dat-o in dragoste" si cu care a cam intrerupt relatia ca au devenit geloase, stresante, cicalitore, etc (lucru decare mi-a si zis ca se teme.. si pentru acre nu vrea relatie serioasa, cel putin nu acum... ) si mai multe cunostinte... cu care mai vorbeste din an in paste sa mai stie unul de viata altuia...
asta cred si eu, insa sunt prinsa la mijloc... si nu mi-e fooarte confortabila situatia asta Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-15 17:57:51) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #121 2009-07-15 17:56:16
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xam inteles.. eu raman la parerea mea ca te place si mai devreme sau mai tarziu va vrea sa fie cu tine "oficial".. altfel de ce ar avea "prietenia" asta mai speciala cu tine? Offline #122 2009-07-15 18:00:25Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xioana, sincer.... exact asta cred si eu; si tocmai pentru ca nu-mi explic atata interes, atata apropiere, telefoane, intalniri... de ce ar vrea o prietenie mai speciala cu mine.... cand ar gasi in proportie de 70% toate astea intr-o "inlocuitoare"? nush... de-asta am tot cugetat in a lua o decie, a forta lucrurile intr-un fel sau altul... o sa incerc sa las lucrurile asa, sa fiu tot asa dragalasa si scumpa cum sunt de obicei cu oamenii care-mi sunt dragi... sunt alaturi de el, il sprijin in orice si el simte si apreciaza asta; nu-l stresez, nu-l cicalesc ca stiu ca asta l-ar indeparta si roicum nu e genul meu sa fiu asa... insa numai de el depinde cat continui asa... si cand decid ca trebuie sa ma retrag, pentru ca atitudinea lui incepe sa ma raneasca... Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-15 18:04:43) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #123 2009-07-15 18:03:20
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xe normal sa te bulverseze.. desi e greu si stresant, lasa lucrurile asa.. nu fi suparata pe el sau atitudini d-astea.. comporta-te normal si fii relaxata pe cat posibil.. adu ocazional vorba asa pe departe, mai in gluma, mai in serios despre voi si vezi ce zice si cum se comporta, dar nu il forta.. eu zic ca singur se va decide sa fie cu tine Offline #124 2009-07-15 18:06:36Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xexact asta o sa fac, cel putin pana se intampla ceva care sa ma raneasca grav ( daca va fi cazul, eu sper insa ca nu:D )atunci da... o sa iau o decizie clara; insa momentan mi-e bine asa... si cred, am eu un feeling care-mi spune ca o sa fie al meu El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #125 2009-07-15 18:17:03
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xceea ce simti conteaza mult.. si la mine a fost la fel, stiam ca o sa fim impreuna pana la urma! Offline #126 2009-07-15 18:20:48Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xeeeh, mai cad si eu ma mai apuca nervii, ma mai necajesc, mai am senzatia ca explodez asa insa imi trece repede El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #127 2009-07-15 18:28:53
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xpoate o sa fie casuta lor acolo Offline #128 2009-07-15 18:34:02Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X e casa parintilor lui, momentan; dar cine stie Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-15 18:36:43) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #129 2009-07-15 18:46:25Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xkata, nu am avut niciodata probleme de genul asta in nicio relatie de pana acum Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-15 18:50:22) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #130 2009-07-15 22:34:43
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xannna draga mea si eu avut o experienta asemanatoare.Eu rac ,el scorpion.2 ani de zile am fost tot dupa el,jeleam nu alta!Era genul te vreau dar nu te vreau.Venea la mine,se incingeau lucrurile,ma innebunea.Dar cand era vorba de o relatia asa schimba subiectul...oricum eu m`am departat incet incet de el,dar si acum dupa aproape 1 an jumatate privirea lui,misterul lui,ma rascoleste,ma face sa imi pierd mintile-e ceva peste care nu o sa pot trece niciodata-Asa sunt barbatii scorpioni,niste hoti de inimi,alta explicatie nu am.Sarmul,farmecul ,misterul il fac irezistibil.Amantul perfect!Parerea mea este urmatoarea:a vazut ceva in tine ,dar nu este sigur ca tu esti ``the one``.Cu asemenea specimene nu poti specula niciodata pentru ca poti gresi oricand.Sfatul meu:rabdare.Cat timp te face fericita,stai alaturi.Cand vezi ca nu vrea sa treaca nicicum la nivelul urmator,cauta`ti alt baiat care sa vrea sa aiba o relatie oficiala. Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-07-15 22:38:04) eu,tu si restul lumii... Offline #131 2009-07-15 22:49:00
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xfetelor...eu vorbesc cu un scorpion...BratzG a avut dreptate cand a descris scorpionii...sunt barbatii dupa care o sa plangi aproape toata viata...insa annna crede-ma pe cuvant...daca te vrea...o sa fii uimita ce poate face pentru tine...daca nu...nu o sa scoti nimic de la el nici daca stai cu pusca...indiferent de ce face...face ca vrea...nu ca ai luptat tu ca sa faca el asta...e mai destept decat crezi...nu-l subestima...eu sunt rac...iubitul meu scorpion...si de aproape un an ma face cea mai fericita femeie din lume...si-a asumat tot ce a fost de asumat in relatie...legatura mea cu ai lui...sunt prima fata care o prezinta parintilor lui...asta dintr-un simplu motiv...CA VREA EL...daca nu vrea si nu e hotarat...lasa-l sa plece asa cum ai spus si tu...si eu l-am lasat sa plece...tinand cont ca din clasa a X a am tot fost impreuna dar era greu cu distanta si ne-am despartit...cand am ajuns eu la facultate ne-am impacat si de atunci nu ne-am certat nici de doua ori adunat...de despartire nu se pune pb...flori si atentii...asa cum a spus si el...numai cu mama lui a facut asa ceva...deci concluzia mea...daca te vrea cu adevarat...esti cea mai fericita femeie din lume...scorpionii sunt f capabili sa te faca sa te simti aja...daca nu sunt hotarati si nu stiu sigur ce vor..sau nu te vor si tu nu iti dai seama...te pot face sa suferi ca niciodata in viata...mult noroc!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #132 2009-07-15 22:54:06
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xnu cred k este zodie mai periculoasa in materie de sentiment si sexualitate:))) eu,tu si restul lumii... Offline #133 2009-07-16 00:48:34
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xoff cata dreptate aveti hai sa scoatem scorpionii din zodiac when the pomp lights up,you shoot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|