homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-81

#1521 2009-10-25 09:27:21

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

rotfl2  tot ce e posibil

o postare d`aia cu pac poc tzac buf  rotfl

Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-10-25 09:28:01)

when the pomp lights up,you shoot.

#1522 2009-10-25 10:17:36

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

persifona a scris:

Chiara, adica pe cat e ziua lui? Si individu meu e cam la granita, dar mie-mi place sa-l cred scorpion lol

pai e pe 21. pe 22 incepe scorpionul nu?

Diary: am avut o noapte super! a fost plecat aproape o saptamana.. si aseara cand ne-am vazut a fost... trombon  trombon  sexinpat Mi-a zis ca i-a fost dor de mine, ca 5 zile i s-au parut o eternitate... a fost asa dragut cum zicea el...

Ultima oara a fost editat de Chiara.M (2009-10-25 10:19:47)

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#1523 2009-10-25 12:32:22

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

smile Foarte dragut, Chi! Si bine ai venit printre noi puss

Aproape sigur ca cei care sunt la granita iau influente si din zodia urmatoare. Asa sunt eu cu balanta, dar tot spre fecioara trag in proportie de vreo 90%. Mai vine si ascendentul... e o nebunie tongue

#1524 2009-10-25 13:46:42

criss21
New member
De la: galati
Inregistrat: 2008-08-25

eu sunt sagetator el balanta...am citit horoscopul si ce zice la mn le cam zice bn rotfl si la el doar unele...acum daca e sa ne luam dupa horoscop ca ar trebui sa stam singuri cuci rotfl....nu prea cred in horoscop si nici el...iubirea este sau nu este...

..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::..

#1525 2009-10-25 21:47:56

Anne24
New member
Inregistrat: 2009-09-30

LadyPink a scris:

Anne, daca stii ce vrei sa-i spui si esti sigura ca dupa 2-3 zile nu o sa regreti, atunci gaseste un moment in care sunteti amandoi linistiti si relaxati (nu vrei sa se adauge nervii de peste zi la o discutie de genul asta) si spune-i cu calm si fara reprosuri (prea mari tongue) ce consideri tu ca ai de zis. Vezi ce se intampla. Poate iese asa cum iti doresti tu. Succes!

N-am fost in stare sa-i zic nimic.Sunt nebuna habar nu am ce sa fac roll Am fost sambata la el toata ziua..a fost drool  happy mi-a facut ziua perfecta..a fost asa dragastos,atent.. eram toata un zambet big_smile chiar nu stiam cum sa aduc vorba despre noi..cum sa-i spun ca vreau ceva oficial,ceva calumea ca inainte.. roll Si azi ne-am intalnit el era cu un amic,eu cu o amica ne-am oprit cu ei de am baut o ciocolata calda..am povestit..ceau ceau si cam atat bang

I miss how you would hold me close like you'd never let me go hjarta

Publicitate

loading...

#1526 2009-10-25 22:27:25

Roberta2000
Full member
De la: mine pentru tine
Inregistrat: 2009-08-25

Buna seara, fetelor,
        Buna si tie Chiara, bun venit intre noi si sedere placuta  par

N-am mai dat niciun semn de viata nici eu, am fost si sunt inca f ocupata cu serviciul (uff, ma asteapta o saptamana  "   cool   de tot " pe plan profesional, deci... )
           Jess....si celor care va doriti scorpioni...e vorba aia notorie "Ai grija ce-ti doresti, caci s-ar putea sa se si implineasca !'' Eu m-am cam cumintit vizavi de barbatii din zodia asta...sunt ei buni, nu contest, insa ultima relatie cu sco' asta mi-a cam lasat un gust amar pe care inca il simt. Nu sufar, nu cred sa fi suferit la modul ala, serios,  nici macar 3 zile post-despartire ...insa, in adancul inimii mele de femeie, cred ca m-as fi asteptat sa ma salute, sa ma intrebe ce fac, sa-mi zica ce-a mai facut; asa, pur si simplu, ca un gest frumos. Nu m-as mai impaca cu el nici in ruptul capului pentru ca mi-am dat seama ca nu e ceea ce-mi doresc....si tocmai convingerea asta m-a ajutat pe mine atat de bine sa nu-l mai caut deloc. Probabil e o mandrie feminina, aceea de a astepta ceva de la el...un mic semn, orice...ca doar au fost cateva intre noi. Whatever, sunt niste tipi sufletisti, dar ar prefera sa-i tai decat sa-si dea pe fata sentimentele. Pacat oricum de relatiile care se termina asa si...nu ramane loc nici de buna-ziua. Pacat! Pe luna urmatoare vine si ziua lui....zilele trecute ma gandeam serios sa-i trimit o atentie prin posta...asa, anonim...asa-mi dicta sufletul. Nu stiu de ce, poate pentru a inchide de tot subiectul asta. Desi, probabil nu cred ca se merita.  Erau niste ganduri si atat.

Eu daca ar fi sa-mi mai doresc un scorpion, acela ar trebui sa fie total diferit de cel pe care l-am intalnit. Altfel, pana si o centura de castitate pe perioada nederminata as suporta mai usor si mai bine. ( nu ca si-n clipele de fata n-as avea-o  chicot )

Anne24, scumpo  roll    , cred ca nu mai e nevoie sa zic ceva  sjuk  Take care cu sco' al tau ! kram

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-25 22:29:55)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1527 2009-10-25 22:40:37

Anne24
New member

Da roberta..chiar trebe sa am grija dumbom  rotfl deci pe bune nu il pot intelege..si am omis sa va spun ca inainte sa ma intalnesc cu el ..cu vreo 2 zile in urma m-a sunat..el fiind la un chef la munte  a dormit peste noapte la o cabana..am vorbit in seara aia vreo ora la telefon..si-mi zicea ca doarme in camera cu una..si nu facuse nimic..a fost cuminte..nici macar no sarutase [dc simtea nevoia sa-mi dea esplicatii daca nu suntem impreuna? chicot ..si-mi zicea ca era un semineu ce ardea asa frumos si becu era stins iar luna facea asa umpic de lumina in camera si zicea ca in momentu ala nu si-ar fi dorit pe nimeni langa el inafara de mine angel nu stiu..eu chiar am impresia ca tine la mine dar nu stiu..nu vrea sa se simta legat de mine sau nu stiu ce sa cred  huh

#1528 2009-10-25 22:50:42

Anne24
New member

Posibil si asta..dar nu cred ca ma chema a 2 a zi la el dupa ce si-ar fi facut de cap cu aia..sau nu-i vad rostul dc ar fi mentionat de ea..

#1529 2009-10-25 23:07:04

Anne24
New member

Mda.. neutral nu-l inteleg nici pe el nu ma inteleg nici pe mine dc accept situatia asta si nu pun odata picioru'n prag si ce-o fi o fi roll

#1530 2009-10-25 23:19:26

Anne24
New member

Pai cred ca asta imi ramane sa fac..sa astept ..sa vad ce se intampla cu noi pe parcurs..ori va iesi bine ori poate dura la nesfarsit atitudinea lui si ma voi satura eu..din doua una  rotfl

#1531 2009-10-25 23:29:48

LadyPink
Platinum member
Site

Anne24 a scris:

Posibil si asta..dar nu cred ca ma chema a 2 a zi la el dupa ce si-ar fi facut de cap cu aia..sau nu-i vad rostul dc ar fi mentionat de ea..

N-are nicio legatura una cu alta smile Lamureste-te intai tu ce vrei si apoi ai o discutie cu el pentru ca imi face impresia ca tie ti-e bine si asa, dar vrei ceva conventional - si anume o relatie oficiala. Si alea neoficiale pot functiona la fel de bine, depinde ce iti doresti si ce primesti de la persoana cealalta smile

Roberta, sper ca te simti bine puss Ce-ai mai facut cu tipul care iti dadea tarcoale? tongue

Eu sunt intr-o perioada de experimentare, de nou... si imi place big_smile sunt foaaarte curioasa asa ca fiecare chestie noua ma incita si mai tare big_smile  partydance

#1532 2009-10-25 23:33:31

Roberta2000
Full member

Anne24 a scris:

Pai cred ca asta imi ramane sa fac..sa astept ..sa vad ce se intampla cu noi pe parcurs..ori va iesi bine ori poate dura la nesfarsit atitudinea lui si ma voi satura eu..din doua una  rotfl

Anne, mizez pe ultima varianta: ca te vei satura tu si-ti vei baga piciorul in ea ''relatie'' sau ce-o fi. Sincer, mie asta nu mi se pare o relatie. Sa fiu in locul tu, m-ar irita la culme sa vad ca jongleaza cum il indeamna sufletelul: azi e dulce cu mine, ma tromboneste, maine merge la cabana, ba mai mult, mai si doarme cu alta...  skitarg , poimaine iar e cu tine si tot asa. Eu tin sa cred ca profita de vulnerabilitatea ta in ceea ce-l priveste.  E parerea mea. Situatia mea cu fostul, scorpionul, pot sa zic ca era super ok fata de ce vad eu aici, la tine...si tot nu mi-a convenit, si tot ma durea pe zi ce trece sa -l vad ca parca ii e totuna ca ma vede, ori ca face altceva...si uite ca m-am saturat si cu toata durerea am pus punct, asta in conditiile in care, aparent, relatia era una sanatoasa si normala, adica fara sa-mi faca fazele pe care respectivul ti le serveste tie cu atata nonsalanta. Asa ca, ai grija ce faci, dar mai ales grija sa ai de sufletelul tau, nu cumva sa i-l oferi pana nu esti convinsa si linistita in sinea ta ca lucrurile merg cum trebuie.

Jess....si eu ma bucur sa va 'reaud'.  kram     Nu zic sa nu-ti doresti scorpioni, dar atunci doreste-ti unul precum are Pufu.... love is in the air  hjarta  .  Pentru ca....cu scorpionii astia ori e alb, ori e negru. Ori te iubesc pana la luna si inapoi, ori li se cam rupe (cel putin, aparent) de sentimentele tale. (desi,repet, sunt sufletisti ei asa....dar noah, eu de asemenea -suflet- ma cam  lipsesc )

LadyPink eh...tipul care-mi dadea tarcoale...Mai da-l in saracie. Ala n-a mai sunat, cu zodia lui cu tot... ( exagerez iar ). Ala ar fi fost asa, un pansament social....acum nu mai am nevoie nici de ala. Sunt ok. Acum insa rememorez niste momente dintr-o noapte superba de acum...sa tot fie 5 luni. ( o fecioara tongue ...nunta, indragosteala, priviri fixe, dans, sarut, muzica....fiori....uff.......dar asta e alta poveste, chiar de poveste -un fel de Cinderella moderna, cu continuare dupa ora 00.00 wink )

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-25 23:37:36)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1533 2009-10-25 23:46:25

Roberta2000
Full member

Pai asa credeam si eu, ca nu-s chiar atat de ''ciufuti''...dar ori sunt eu tare ''norocoasa'', ori habar n-am. Cert e ca am citit tot ce se poate citi despre zodia asta.  Sunt f orgoliosi, dar pe mine in momentul asta chiar nu ma mai intereseaza. Eu am mai vazut oameni despartindu-se, inca urat de tot....la noi nu a fost cazul sa fie 'urat de tot' si totusi e putin aiurea sa stea pe mess (si deja s-a cam racit 'ciorba', c-au trecut vreo 3 sapt...nici nu stiu cat... )si sa nu-mi dea un buna-ziua, ''salut, ce faci?''. Poate se gandeste ca asta ar inseamna sa-mi dea sperante. Daca e asa, se gandeste prost. Nu stiu, da-s muti, orgoliosi.....ciudosi...Cred ca ii e naspa si ca, mai mult sau mai putin obligata, am fost eu aia care-a pus punct, deci...l-am lasat. El singurul lucru cu care a ramas, daca imi aduc bine aminte de ultima conversatie, a fost ca eu sunt aia nasoala ca nu inteleg ca n-are bani de nunta, sa ma ia si pe mine. Offf.....nu era deloc asa....Si mai e o chestie, se pare ca nu sti niciodata ce e in mintea lor. Eu una-s in ceata. Noroc ca greul a trecut,  a ramas aceeasi nebuloasa.

Faptul ca e tare, o fi foarte adevarat ( de fapt nu 'o fi', ci chiar e). Dar mai exista si educatia primita si bunele maniere, lucruri de care asta, si destui altii, sunt cam lipsiti. Ma rog, poate -s doar ''norocoasa'', atata tot.

Si oricum, io-s pe undeva ff convinsa ca fostul, in anul in care nu am mai tinut legatura, adica acuma, inainte sa ne reintalnim, el nu a mai avut vreo relatie. Ori si daca ar fi avut, prin absurd, nu a stiut sa o intretina. Si simt ca nici nu va avea repede. Nu o zic din rautate ori ca mi-as dori sa regrete la un moment dat relatia noastra, insa o zic dupa urma ultimelor observatii si analize pe care le-am facut. In sfarsit, la fiecare cum merita...dar eu cred ca trebuie sa ramanem, totusi, umani.

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-25 23:53:32)

#1534 2009-10-26 01:01:43

LadyPink
Platinum member
Site

O sa-mi dau si eu cu parerea dupa ce voi aprofunda domeniul asta mai pe indelete big_smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-26 11:57:01)

#1535 2009-10-26 11:57:28

LadyPink
Platinum member
Site

Daca are ascendentul in aceeasi zodie i se intensifica toate caracteristicile zodiei smile

#1536 2009-10-26 12:31:05

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

al meu asa e
insa am ajuns de ceva vreme sa-mi spun, ca si inainte de altfel, ca nu zodia defineste caracterul unui barbat. altfel nu-mi explic de ce si el si tata sunt doi familisti convinsi si nu viseaza decat la stabilitatea caminului, la siguranta familiei si la copii. pe langa celelalte trasaturi referitoare la sexualitatea iesita din comun, acesti doi barbati scorpioni din viata mea, sunt singurul model valabil de familisti convinsi pe care-i stiu. ceea ce, daca e sa ne luam dupa zodie, contravine principiilor scorpionesti big_smile

#1537 2009-10-26 13:10:37

LadyPink
Platinum member
Site

Eeeh, nu TOTI scorpionii nu pun accent pe familie. Asta nu inseamna ca si stiu sa isi gestioneze si sexualitatea smile Depinde de ce au parte in familie pe partea asta...

#1538 2009-10-26 13:14:19

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

LadyPink a scris:

Asta nu inseamna ca si stiu sa isi gestioneze si sexualitatea smile Depinde de ce au parte in familie pe partea asta...

ba da, tocmai ca stiu, fac totul pentru divertismentul lor, tocmai pt ca le place perversiunea sub orice forma. si de cele mai multe ori nimic din ce fac nu depinde de ce au in patul lor, ci doar de faptul ca-si doresc mereu sa experimenteze si sa-si alimenteze nevoia de perversitate.
cu alte cuvinte, poti fi cea mai mare curva in pat, te iubeste pana la cer si inapoi, te apreciaza pe toate planurile, dar cand prinde una, tot o pune cu ea, chit ca e mai slaba in pat ca tine (sau mai buna), nu pt ca nu-l satisfaci tu, ci pt ca asa se "incarca" el smile

#1539 2009-10-26 14:56:05

LadyPink
Platinum member
Site

Pai d-asta si spun ca depinde de cum isi gestioneaza sexualitatea, cat isi reprima nevoile astea si cat nu. Ca na, pentru unii e suficient sa stie ca pot incerca orice isi doresc cu femeia pe care o au acasa si atunci sa uite de varianta ca daca apare o alta femeie, sa i-o traga si aleia.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.