|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-81#1521 2009-10-25 09:27:21
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X tot ce e posibil Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-10-25 09:28:01) when the pomp lights up,you shoot. Offline #1522 2009-10-25 10:17:36
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
pai e pe 21. pe 22 incepe scorpionul nu? Ultima oara a fost editat de Chiara.M (2009-10-25 10:19:47) Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #1523 2009-10-25 12:32:22Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X Foarte dragut, Chi! Si bine ai venit printre noi Offline #1524 2009-10-25 13:46:42
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xeu sunt sagetator el balanta...am citit horoscopul si ce zice la mn le cam zice bn si la el doar unele...acum daca e sa ne luam dupa horoscop ca ar trebui sa stam singuri cuci ....nu prea cred in horoscop si nici el...iubirea este sau nu este... ..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::.. Offline #1525 2009-10-25 21:47:56
N-am fost in stare sa-i zic nimic.Sunt nebuna habar nu am ce sa fac Am fost sambata la el toata ziua..a fost mi-a facut ziua perfecta..a fost asa dragastos,atent.. eram toata un zambet chiar nu stiam cum sa aduc vorba despre noi..cum sa-i spun ca vreau ceva oficial,ceva calumea ca inainte.. Si azi ne-am intalnit el era cu un amic,eu cu o amica ne-am oprit cu ei de am baut o ciocolata calda..am povestit..ceau ceau si cam atat I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline Publicitateloading...
#1526 2009-10-25 22:27:25
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XBuna seara, fetelor, Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-25 22:29:55) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1527 2009-10-25 22:40:37
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XDa roberta..chiar trebe sa am grija deci pe bune nu il pot intelege..si am omis sa va spun ca inainte sa ma intalnesc cu el ..cu vreo 2 zile in urma m-a sunat..el fiind la un chef la munte a dormit peste noapte la o cabana..am vorbit in seara aia vreo ora la telefon..si-mi zicea ca doarme in camera cu una..si nu facuse nimic..a fost cuminte..nici macar no sarutase [dc simtea nevoia sa-mi dea esplicatii daca nu suntem impreuna? ..si-mi zicea ca era un semineu ce ardea asa frumos si becu era stins iar luna facea asa umpic de lumina in camera si zicea ca in momentu ala nu si-ar fi dorit pe nimeni langa el inafara de mine nu stiu..eu chiar am impresia ca tine la mine dar nu stiu..nu vrea sa se simta legat de mine sau nu stiu ce sa cred I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #1528 2009-10-25 22:50:42
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XPosibil si asta..dar nu cred ca ma chema a 2 a zi la el dupa ce si-ar fi facut de cap cu aia..sau nu-i vad rostul dc ar fi mentionat de ea.. I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #1529 2009-10-25 23:07:04
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XMda.. nu-l inteleg nici pe el nu ma inteleg nici pe mine dc accept situatia asta si nu pun odata picioru'n prag si ce-o fi o fi I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #1530 2009-10-25 23:19:26
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XPai cred ca asta imi ramane sa fac..sa astept ..sa vad ce se intampla cu noi pe parcurs..ori va iesi bine ori poate dura la nesfarsit atitudinea lui si ma voi satura eu..din doua una I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #1531 2009-10-25 23:29:48Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
N-are nicio legatura una cu alta Lamureste-te intai tu ce vrei si apoi ai o discutie cu el pentru ca imi face impresia ca tie ti-e bine si asa, dar vrei ceva conventional - si anume o relatie oficiala. Si alea neoficiale pot functiona la fel de bine, depinde ce iti doresti si ce primesti de la persoana cealalta Offline #1532 2009-10-25 23:33:31
Anne, mizez pe ultima varianta: ca te vei satura tu si-ti vei baga piciorul in ea ''relatie'' sau ce-o fi. Sincer, mie asta nu mi se pare o relatie. Sa fiu in locul tu, m-ar irita la culme sa vad ca jongleaza cum il indeamna sufletelul: azi e dulce cu mine, ma tromboneste, maine merge la cabana, ba mai mult, mai si doarme cu alta... , poimaine iar e cu tine si tot asa. Eu tin sa cred ca profita de vulnerabilitatea ta in ceea ce-l priveste. E parerea mea. Situatia mea cu fostul, scorpionul, pot sa zic ca era super ok fata de ce vad eu aici, la tine...si tot nu mi-a convenit, si tot ma durea pe zi ce trece sa -l vad ca parca ii e totuna ca ma vede, ori ca face altceva...si uite ca m-am saturat si cu toata durerea am pus punct, asta in conditiile in care, aparent, relatia era una sanatoasa si normala, adica fara sa-mi faca fazele pe care respectivul ti le serveste tie cu atata nonsalanta. Asa ca, ai grija ce faci, dar mai ales grija sa ai de sufletelul tau, nu cumva sa i-l oferi pana nu esti convinsa si linistita in sinea ta ca lucrurile merg cum trebuie. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-25 23:37:36) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1533 2009-10-25 23:46:25
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XPai asa credeam si eu, ca nu-s chiar atat de ''ciufuti''...dar ori sunt eu tare ''norocoasa'', ori habar n-am. Cert e ca am citit tot ce se poate citi despre zodia asta. Sunt f orgoliosi, dar pe mine in momentul asta chiar nu ma mai intereseaza. Eu am mai vazut oameni despartindu-se, inca urat de tot....la noi nu a fost cazul sa fie 'urat de tot' si totusi e putin aiurea sa stea pe mess (si deja s-a cam racit 'ciorba', c-au trecut vreo 3 sapt...nici nu stiu cat... )si sa nu-mi dea un buna-ziua, ''salut, ce faci?''. Poate se gandeste ca asta ar inseamna sa-mi dea sperante. Daca e asa, se gandeste prost. Nu stiu, da-s muti, orgoliosi.....ciudosi...Cred ca ii e naspa si ca, mai mult sau mai putin obligata, am fost eu aia care-a pus punct, deci...l-am lasat. El singurul lucru cu care a ramas, daca imi aduc bine aminte de ultima conversatie, a fost ca eu sunt aia nasoala ca nu inteleg ca n-are bani de nunta, sa ma ia si pe mine. Offf.....nu era deloc asa....Si mai e o chestie, se pare ca nu sti niciodata ce e in mintea lor. Eu una-s in ceata. Noroc ca greul a trecut, a ramas aceeasi nebuloasa. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-25 23:53:32) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1534 2009-10-26 01:01:43Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XO sa-mi dau si eu cu parerea dupa ce voi aprofunda domeniul asta mai pe indelete Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-26 11:57:01) Offline #1535 2009-10-26 11:57:28Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XDaca are ascendentul in aceeasi zodie i se intensifica toate caracteristicile zodiei Offline #1536 2009-10-26 12:31:05
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xal meu asa e Offline #1537 2009-10-26 13:10:37Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XEeeh, nu TOTI scorpionii nu pun accent pe familie. Asta nu inseamna ca si stiu sa isi gestioneze si sexualitatea Depinde de ce au parte in familie pe partea asta... Offline #1538 2009-10-26 13:14:19
ba da, tocmai ca stiu, fac totul pentru divertismentul lor, tocmai pt ca le place perversiunea sub orice forma. si de cele mai multe ori nimic din ce fac nu depinde de ce au in patul lor, ci doar de faptul ca-si doresc mereu sa experimenteze si sa-si alimenteze nevoia de perversitate. Offline #1539 2009-10-26 14:56:05Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XPai d-asta si spun ca depinde de cum isi gestioneaza sexualitatea, cat isi reprima nevoile astea si cat nu. Ca na, pentru unii e suficient sa stie ca pot incerca orice isi doresc cu femeia pe care o au acasa si atunci sa uite de varianta ca daca apare o alta femeie, sa i-o traga si aleia. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|