homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-83

#1559 2009-10-28 18:01:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

ei, din cand in cand asa smile
acum serios vorbind, mie mi se pare foarte normal si realist sa nu crezi ca esti de neinlocuit si ca omul ala o sa moara fara tine... dar ca sta cu tine pentru un motiv, pana una-alta

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-10-28 18:01:40)

#1560 2009-10-28 18:43:02

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Ana, da, in teorie toate suntem calme si acceptam alte opinii smile Dar am vazut la ce se poate ajute, sunt patita, asa ca ... smile

#1561 2009-10-28 21:16:05

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Parerea mea e ca sunt fel de fel de persoane.Nu se poate generaliza asa usor,am cunoscut de la fideli pana in maduva oaselor pana la porci ordinari...deci,nu stii niciodata

eu,tu si restul lumii...

#1562 2009-10-29 01:04:30

Roberta2000
Full member
De la: mine pentru tine
Inregistrat: 2009-08-25

Aici o feminista convinsa  chicot  !   Mai fete, initial voiam sa ma afisez cu un ''no comment'', insa am zis ''de ce?''. Si da sunt feminista convinsa in paralel cu vechea vorba potrivit careia ''toti sunt o apa si-un pamant' ori, mult mai sugestiv spus :''toti barbatii sunt porci, pana la proba contrarie'' (daca ati citit careva cartea asta -tot pentru feministe-  big_smile ). Asa ca, cu un simt rezonabil cat sa supravietuiesti si cu un decent respect fata de sine, nu-i de urlat...e ok. Subscriu si parerii tale, Bratz, ai dreptate, sunt fel si fel. Ma regasesc undeva pe-o pozitie echidistanta in momentul asta... C'est la vie, c'est la guerre  tillfreds !

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1563 2009-10-29 14:56:29

BratzG
Sr. member

important e sa`ti gasesti persoana ``aceea``.desigur pana la ea poti avea 2,3, 5,10  parteneri ...

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

#1564 2009-10-29 15:36:49

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Un scorpion e mai usor de facut barbat de casa decat un sagetator. Sunt oameni de fel si fel dar din ce cunosc scorpionul e in general dificil. E manipulator, obsedat de control si orgolios. Nu suporta oamenii slabi si are nevoie sa ii provoace pe cei care ii simte la fel de puternici ca el. Ii place sa se joace dar nu suporta sa piarda asa ca schima regulile pe parcurs si triseaza. Esti sigura ca merita sa iti complici existenta in halul asta? Pe de alta parte, daca ajunge sa te iubeasca o sa te venereze, o sa te rasfete, o sa faca orice ca sa-ti fie pe plac, o sa fie mai fidel si devotat decat un caine... Iubitul meu e scorpion si nu l-as schimba cu nimeni. Vorba englezului: it takes one to know one... probabil ca daca nu as fii si eu scorpion (mai mult decat el ca eu am si ascendentul tot in scorpion pe cand el il are in pesti) de mult as fi renuntat.

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#1565 2009-10-29 16:06:17

Roberta2000
Full member

visslar  Da, tot ce-i posibil, dar tot e greu... sm arzi,  sm arzi, treci pe sub furcile caudine nu de putine ori... dar mai intai de asta, inainte sa-ti transformi termporar viata intr-un death, trebuie sa vezi daca intr-adevar merita (stiti voi, raportul dintre intrari si iesiri...  ca si-ntr-o afacere ) ca, daca da cu virgula, mai bine renunti, decat sa ai parte de niste pierderi  de proportii tsunamice. Si da, sunt niste oameni puternici care reusesc sa treaca relativ repede peste obstacole de orice natura; dificili e, totusi,  putin spus.

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-29 16:08:19)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1566 2009-10-30 00:19:32

LadyPink
Platinum member
Site

Nu stiu cu fidelitatea aia cum sta treaba smile In rest, e ceva de furca (,) cu ei smile

#1567 2009-10-30 14:25:55

BratzG
Sr. member

eu tot timpu am crezut ca fidelitatea merge mana`n mana cu bunul simt ,respectul si cei 7 ani de acasa...poate gresesc,poate nu... nustiu

eu,tu si restul lumii...

#1568 2009-10-30 14:27:01

heimdall
Diamond member

asa credeam si eu cand eram mai mica... dar intre timp mi-am dat seama ca e adevarata vorba aia ca anumite organe nu stiu carte smile

#1569 2009-10-30 14:50:08

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Depinde si de motivul pentru care te insala... daca te insala fiindca nu primeste ce isi doreste de la tine, daca o face fiindca asa isi demonstreaza ca e in continuare atragator, daca pur si simplu nu te iubeste si respecata destul sau poate o face pentru a se asigura ca e inca liber...

Ultima oara a fost editat de Neverbe (2009-10-30 14:52:52)

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#1570 2009-10-30 14:55:01

heimdall
Diamond member

Chestiile astea cu neprimitul, demonstratul eu zic ca sunt valabile pentru femei... barbatii n-au motivatii atat de profunde; s-a ivit ocazia, de ce s-o ratezi ? mai ales ca ei nici nu fac legatura intre relatia de lunga durata si sexul ocazional pe alaturi... sunt doua chestii diferite
Ma refer acum la sensul strict sexual al inselatului, cand e vorba de o relatie paralela merg si motivele cu insatisfactia in relatie

#1571 2009-10-30 15:16:33

Roberta2000
Full member

De acord cu tine heimdall, totalmente de acord. Hai sa cautam motive pentru care ne insala, hai ca au ei motivele lor pentru care au comis-o...sa fim seriosi, motive pe dracu. In conceptia mea nu vad sa existe motive reale (in afara de lipsa unui respect fata de sine si fata de ea ) pentru care un barbat insala. Daca nu e satisfacut sexual, pe deplin, nu vad ce rost mai are s-o tot lungesti in relatia respectiva si sa mergi pe alaturi, in paralel.Nu merge, nu merge....sau o sa intrii toata viata in ce gaurica -ti cade in timp ce problema din propria relatie ramane practic nerezolvata. Ori e alba, ori e neagra, ce naiba. Pentru ca femeile, in general , vad cele doua planuri (sexual si sentimental ) legate, asa ca...ori merge, ori nu merge. Fii barbat si pune punct atunci, dar nu-ti bate joc de celalalt!  Si partea trista, stiuta de toata lumea e aceea ca barbatii prea putin gandesc cand le pica ceva... le pica, se satura si cu asta basta; merg mai departe cu viata si obiceiurile lor.   Hmm, daca e un lucru pe care nu l-as putea ierta intr-o relatie, acela ar fi infidelitatea vadita. ( ca vorba aia, daca tot o face, macar s-o faca si cu capul de sus....sa nu aflii ).

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-30 15:17:05)

#1572 2009-10-30 15:23:05

BratzG
Sr. member

nu`i chiar asa.acuma fiecare cum crede.eu nu cred ca un barbat care are ce`i trebuie acasa si care isi iubeste si respecta partenera  ar insela.conceptia asta nu tine cont de varsta.daca din ghinion ai dat de un barbat care mai mult nu poate asta nu inseamna ca si restu procedeaza la fel.-si cunosc cazuri concrete,prieteni care au refuzat alte tzoape pt ca isi iubeau partenerele-

asa credeam si eu mai demult.toti insala ,toti sunt la fel.al meu a avut de suferit din cauza asta si s`a chinuit destul de mult sa`mi demonstreze ca nu toti sunt la fel,din cauza ca nu il credeam etc.dar acum,cand vad cum se comporta cu mine...mi`am schimbat parerile.

referitor la inselatul pt ca nu primeste ce isi doreste de la partenera.iar dau relatia mea exemplu.De la mine nu primeste oral  ,nici anal.Asta o stia din primele zile,a stiut in ce se baga..si totusi sta cu mine pt ca ma iubeste,pt ca alta ca mine nu o sa`l mai inteleaga,etc.(acuma o dau in telenovele)Si fete care s`au tinut de el au fost si putea sa ma insele ,dar nu a facut`o(acuma o sa ziceti:si naiva asta chiar il crede)-daca ma insela aflam 100%,si nu de la el.aici am noroc ca el e un sensibil si un familist convins.

puteti sa ma credeti sau nu,e la alegerea voastra.eu multumesc zi de zi pentru ca il am langa mine,nu cred ca altul ma putea iubi pt felul meu de a fi asa cum o face el.

ca sa imi inchid  micul meu roman,as spune ca fiecare persoana e unica si percepe lucrurile altfel.nu`i putem baga chiar pe toti in aceiasi oala,mai sunt si barbati care stiu sa respecte o femeie(in sensu ca daca nu o mai iubeste,nu se duce la alta pe furis,ci incheie relatia si apoi face ce vrea)

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-10-30 15:24:02)

eu,tu si restul lumii...

#1573 2009-10-30 20:39:23

Roberta2000
Full member

Pai....ce ziceam eu intr-un post anterior, toti sunt la fel pana la proba aia, contrarie....mai precis, pana apare acel the one, care-ti intoarce universul pe dos si langa care simti o implinire nemaisimtita. Ma bucur pentru tine, Bratz...ma bucur si pentru altele care pot sa consimta neconditionat aceeasi parere pe care ne-ai exprimat-o tu mai sus. Si eu iarasi ma intorc la o credinta de-a mea, nu-mi trebuie unul mai bun, mai frumos, mai respectos, fidel...si asa mai departe, decat mine. Ce merit, aia sa am.Iar daca e sa se intample vreodata asa, atunci chiar ca linistea mea sufleteasca e asigurata inca de acuma. Bravo pentru cei care v-ati gasit, va sincronizati si va iubiti, ca...restul vine de la sine.

#1574 2009-10-30 23:48:11

LadyPink
Platinum member
Site

Recent am avut o discutie cu un alt barbat trecut de 30 de ani despre inselat. L-am intrebat de ce o face el. Mi-a zis ca pe el il excita noutatea. Totul merge foarte bine acasa, primeste ceea ce-si doreste mai tot timpul (sexual vorbind), dar cateodata i se pune pata pe cate o domnisoara smile Si daca totul merge bine, se plac, exista chimie etc., atunci lucrurile evolueaza catre ceva sexual. O mai face si pentru diversitate din cand in cand.
Multi dintre cei cu care am vorbit nu cauta femei, nu cauta sa aiba cu cine sa insele. Daca se iveste ceva interesant, atunci sunt pasibili sa incerce, dar ei sa se duca sa caute ceva se intampla mai rar (vorbesc de barbati 30+ si ma refer la cei cu care am stat eu de vorba). Si tot ei imi explicau ca facand chestia asta nu inseamna ca nu isi mai respecta nevasta/iubita. Ei nu o privesc ca pe o injosire a partenerei oficiale - in sensul ca le iubesc si le respecta la fel de mult. Sunt lucruri care merg in paralel, n-au nicio treaba una cu cealalta.

Am expus mai sus parerea si gandirea unor ... crai pe care eu ii consider barbati (datorita experientei, varstei etc). Si nu am de gand sa intru in polemici, sa ii apar, sa le explic comportamentul... pentru ca stiu foarte bine ce fel de discutii poate sa nasca astfel de pareri smile Va ofer o explicatie de pe partea cealalta a baricadei - una sincera 100%. Voi considerati ce faceti cu ea.

#1575 2009-10-30 23:55:39

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nici eu nu cred ca daca un barbat inseala inseamna ca nu-si respecta partenera oficiala! si bineinteles ca ei nici nu isi pun problema in felul asta atunci cand inseala....de fapt barbatii in general isi pun mult mai putine probleme decat ne punem noi! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1576 2009-10-31 00:58:16

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

LadyPink a scris:

Recent am avut o discutie cu un alt barbat trecut de 30 de ani despre inselat. L-am intrebat de ce o face el. Mi-a zis ca pe el il excita noutatea. Totul merge foarte bine acasa, primeste ceea ce-si doreste mai tot timpul (sexual vorbind), dar cateodata i se pune pata pe cate o domnisoara smile Si daca totul merge bine, se plac, exista chimie etc., atunci lucrurile evolueaza catre ceva sexual. O mai face si pentru diversitate din cand in cand.
Multi dintre cei cu care am vorbit nu cauta femei, nu cauta sa aiba cu cine sa insele. Daca se iveste ceva interesant, atunci sunt pasibili sa incerce, dar ei sa se duca sa caute ceva se intampla mai rar (vorbesc de barbati 30+ si ma refer la cei cu care am stat eu de vorba). Si tot ei imi explicau ca facand chestia asta nu inseamna ca nu isi mai respecta nevasta/iubita. Ei nu o privesc ca pe o injosire a partenerei oficiale - in sensul ca le iubesc si le respecta la fel de mult. Sunt lucruri care merg in paralel, n-au nicio treaba una cu cealalta.

Am expus mai sus parerea si gandirea unor ... crai pe care eu ii consider barbati (datorita experientei, varstei etc). Si nu am de gand sa intru in polemici, sa ii apar, sa le explic comportamentul... pentru ca stiu foarte bine ce fel de discutii poate sa nasca astfel de pareri smile Va ofer o explicatie de pe partea cealalta a baricadei - una sincera 100%. Voi considerati ce faceti cu ea.

fix acelasi lucru ni-l povestesc si noua barbatii pe care-i cunoastem de atatia ani si care ne sunt prieteni de familie, oameni casatoriti sau cu prietene pe cale sa le devina sotii.
si eu personal sunt de acord 100% cu aceasta teorie, anume ca inselatul nu e lipsa de respect (bine, nici macar nu consider ca o partida de sex cu alta se cheama inselat), pentru ca o vad aplicata zi de zi in jurul meu si nimeni nu are de suferit.
cum sunt de acord 100% ca exista si cativa barbati care nu insala si n-o vor face vreodata. nu din cauza educatiei, ci pur si simplu pentru ca asa sunt ei.

#1577 2009-10-31 01:20:30

LadyPink
Platinum member
Site

Ano, nu stiu daca mai esti treaza, dar ai un mail luuuung de la mine smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.