|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-83#1559 2009-10-28 18:01:24
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xei, din cand in cand asa Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-10-28 18:01:40) Offline #1560 2009-10-28 18:43:02Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XAna, da, in teorie toate suntem calme si acceptam alte opinii Dar am vazut la ce se poate ajute, sunt patita, asa ca ... Offline #1561 2009-10-28 21:16:05
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XParerea mea e ca sunt fel de fel de persoane.Nu se poate generaliza asa usor,am cunoscut de la fideli pana in maduva oaselor pana la porci ordinari...deci,nu stii niciodata eu,tu si restul lumii... Offline #1562 2009-10-29 01:04:30
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XAici o feminista convinsa ! Mai fete, initial voiam sa ma afisez cu un ''no comment'', insa am zis ''de ce?''. Si da sunt feminista convinsa in paralel cu vechea vorba potrivit careia ''toti sunt o apa si-un pamant' ori, mult mai sugestiv spus :''toti barbatii sunt porci, pana la proba contrarie'' (daca ati citit careva cartea asta -tot pentru feministe- ). Asa ca, cu un simt rezonabil cat sa supravietuiesti si cu un decent respect fata de sine, nu-i de urlat...e ok. Subscriu si parerii tale, Bratz, ai dreptate, sunt fel si fel. Ma regasesc undeva pe-o pozitie echidistanta in momentul asta... C'est la vie, c'est la guerre ! "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1563 2009-10-29 14:56:29
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Ximportant e sa`ti gasesti persoana ``aceea``.desigur pana la ea poti avea 2,3, 5,10 parteneri ... eu,tu si restul lumii... Offline Publicitateloading...
#1564 2009-10-29 15:36:49
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XUn scorpion e mai usor de facut barbat de casa decat un sagetator. Sunt oameni de fel si fel dar din ce cunosc scorpionul e in general dificil. E manipulator, obsedat de control si orgolios. Nu suporta oamenii slabi si are nevoie sa ii provoace pe cei care ii simte la fel de puternici ca el. Ii place sa se joace dar nu suporta sa piarda asa ca schima regulile pe parcurs si triseaza. Esti sigura ca merita sa iti complici existenta in halul asta? Pe de alta parte, daca ajunge sa te iubeasca o sa te venereze, o sa te rasfete, o sa faca orice ca sa-ti fie pe plac, o sa fie mai fidel si devotat decat un caine... Iubitul meu e scorpion si nu l-as schimba cu nimeni. Vorba englezului: it takes one to know one... probabil ca daca nu as fii si eu scorpion (mai mult decat el ca eu am si ascendentul tot in scorpion pe cand el il are in pesti) de mult as fi renuntat. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #1565 2009-10-29 16:06:17
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XDa, tot ce-i posibil, dar tot e greu... arzi, arzi, treci pe sub furcile caudine nu de putine ori... dar mai intai de asta, inainte sa-ti transformi termporar viata intr-un death, trebuie sa vezi daca intr-adevar merita (stiti voi, raportul dintre intrari si iesiri... ca si-ntr-o afacere ) ca, daca da cu virgula, mai bine renunti, decat sa ai parte de niste pierderi de proportii tsunamice. Si da, sunt niste oameni puternici care reusesc sa treaca relativ repede peste obstacole de orice natura; dificili e, totusi, putin spus. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-29 16:08:19) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1566 2009-10-30 00:19:32Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XNu stiu cu fidelitatea aia cum sta treaba In rest, e ceva de furca (,) cu ei Offline #1567 2009-10-30 14:25:55
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xeu tot timpu am crezut ca fidelitatea merge mana`n mana cu bunul simt ,respectul si cei 7 ani de acasa...poate gresesc,poate nu... eu,tu si restul lumii... Offline #1568 2009-10-30 14:27:01
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xasa credeam si eu cand eram mai mica... dar intre timp mi-am dat seama ca e adevarata vorba aia ca anumite organe nu stiu carte Offline #1569 2009-10-30 14:50:08
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XDepinde si de motivul pentru care te insala... daca te insala fiindca nu primeste ce isi doreste de la tine, daca o face fiindca asa isi demonstreaza ca e in continuare atragator, daca pur si simplu nu te iubeste si respecata destul sau poate o face pentru a se asigura ca e inca liber... Ultima oara a fost editat de Neverbe (2009-10-30 14:52:52) Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #1570 2009-10-30 14:55:01
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XChestiile astea cu neprimitul, demonstratul eu zic ca sunt valabile pentru femei... barbatii n-au motivatii atat de profunde; s-a ivit ocazia, de ce s-o ratezi ? mai ales ca ei nici nu fac legatura intre relatia de lunga durata si sexul ocazional pe alaturi... sunt doua chestii diferite Offline #1571 2009-10-30 15:16:33
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XDe acord cu tine heimdall, totalmente de acord. Hai sa cautam motive pentru care ne insala, hai ca au ei motivele lor pentru care au comis-o...sa fim seriosi, motive pe dracu. In conceptia mea nu vad sa existe motive reale (in afara de lipsa unui respect fata de sine si fata de ea ) pentru care un barbat insala. Daca nu e satisfacut sexual, pe deplin, nu vad ce rost mai are s-o tot lungesti in relatia respectiva si sa mergi pe alaturi, in paralel.Nu merge, nu merge....sau o sa intrii toata viata in ce gaurica -ti cade in timp ce problema din propria relatie ramane practic nerezolvata. Ori e alba, ori e neagra, ce naiba. Pentru ca femeile, in general , vad cele doua planuri (sexual si sentimental ) legate, asa ca...ori merge, ori nu merge. Fii barbat si pune punct atunci, dar nu-ti bate joc de celalalt! Si partea trista, stiuta de toata lumea e aceea ca barbatii prea putin gandesc cand le pica ceva... le pica, se satura si cu asta basta; merg mai departe cu viata si obiceiurile lor. Hmm, daca e un lucru pe care nu l-as putea ierta intr-o relatie, acela ar fi infidelitatea vadita. ( ca vorba aia, daca tot o face, macar s-o faca si cu capul de sus....sa nu aflii ). Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-30 15:17:05) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1572 2009-10-30 15:23:05
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xnu`i chiar asa.acuma fiecare cum crede.eu nu cred ca un barbat care are ce`i trebuie acasa si care isi iubeste si respecta partenera ar insela.conceptia asta nu tine cont de varsta.daca din ghinion ai dat de un barbat care mai mult nu poate asta nu inseamna ca si restu procedeaza la fel.-si cunosc cazuri concrete,prieteni care au refuzat alte tzoape pt ca isi iubeau partenerele- Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-10-30 15:24:02) eu,tu si restul lumii... Offline #1573 2009-10-30 20:39:23
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XPai....ce ziceam eu intr-un post anterior, toti sunt la fel pana la proba aia, contrarie....mai precis, pana apare acel the one, care-ti intoarce universul pe dos si langa care simti o implinire nemaisimtita. Ma bucur pentru tine, Bratz...ma bucur si pentru altele care pot sa consimta neconditionat aceeasi parere pe care ne-ai exprimat-o tu mai sus. Si eu iarasi ma intorc la o credinta de-a mea, nu-mi trebuie unul mai bun, mai frumos, mai respectos, fidel...si asa mai departe, decat mine. Ce merit, aia sa am.Iar daca e sa se intample vreodata asa, atunci chiar ca linistea mea sufleteasca e asigurata inca de acuma. Bravo pentru cei care v-ati gasit, va sincronizati si va iubiti, ca...restul vine de la sine. "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1574 2009-10-30 23:48:11Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRecent am avut o discutie cu un alt barbat trecut de 30 de ani despre inselat. L-am intrebat de ce o face el. Mi-a zis ca pe el il excita noutatea. Totul merge foarte bine acasa, primeste ceea ce-si doreste mai tot timpul (sexual vorbind), dar cateodata i se pune pata pe cate o domnisoara Si daca totul merge bine, se plac, exista chimie etc., atunci lucrurile evolueaza catre ceva sexual. O mai face si pentru diversitate din cand in cand. Offline #1575 2009-10-30 23:55:39
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xnici eu nu cred ca daca un barbat inseala inseamna ca nu-si respecta partenera oficiala! si bineinteles ca ei nici nu isi pun problema in felul asta atunci cand inseala....de fapt barbatii in general isi pun mult mai putine probleme decat ne punem noi! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1576 2009-10-31 00:58:16
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
fix acelasi lucru ni-l povestesc si noua barbatii pe care-i cunoastem de atatia ani si care ne sunt prieteni de familie, oameni casatoriti sau cu prietene pe cale sa le devina sotii. Offline #1577 2009-10-31 01:20:30Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XAno, nu stiu daca mai esti treaza, dar ai un mail luuuung de la mine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|