homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fantoma lui Michael Jackson la Neverland

#1 2009-07-06 13:32:56

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

fantoma lui Michael Jackson la Neverland

ok...this is weird visslar  but...ce credeti? lol adevarul e ca in video filmat de ei chiar se vede un fel de umbra trecatoare, dar...totusi  dumbom tin sa cred ca il venereaza prea mult astfel incat ajung sa ii vada si spiritul lol Intr-adevar a fost ce/cine a fost el, dar eu zic ca ar trebui lasat in pace macar acum, saracul neutral Nici mort nu ii dau pace popa
si aici video: http://stirileprotv.ro/show-buzz/michae … video.html

Ultima oara a fost editat de puffball (2009-07-06 13:34:06)

#2 2009-07-06 13:37:55

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

Re: fantoma lui Michael Jackson la Neverland

chiar ca e ciudat...dar e poate doar un joc de lumina sau cv...o fi vreun fenomen normal,vreo raza de soare care batea intrun anumit fel...plus imaginatia foarte bogata a oamenilor

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#3 2009-07-06 13:39:57

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Eu ma numar printre persoanele care nu cred ca este mort. Prea multe mistere se invart in jurul mortii sale.. iar aceste mistere nu fac decat sa alimenteze speculatiile. Prea mult l-au tinut ascuns, prea multe secrete.... Si oricum a declarat in multe interviuri ca viata pe care o ducea nu-l incanta deloc asa ca o inscenare a mortii nu e explusa.

Ultima oara a fost editat de addicted (2009-07-06 13:41:15)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#4 2009-07-06 13:42:48

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si eu ma tot gandesc sa nu fie vreo inscenare...
dar daca nu, Dumnezeu sa-l odihneasca

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#5 2009-07-06 13:43:26

puffball
Sr. member

addicted a scris:

Eu ma numar printre persoanele care nu cred ca este mort. Prea multe mistere se invart in jurul mortii sale.. iar aceste mistere nu fac decat sa alimenteze speculatiile. Prea mult l-au tinut ascuns, prea multe secrete.... Si oricum a declarat in multe interviuri ca viata pe care o ducea nu-l incanta deloc asa ca o inscenare a mortii nu e explusa.

ok, te inteleg, adica nah...fiecare cu parerea sa...dar aici e vorba despre o umbra miscatoare lol , nu despre aparitia fizica...

Publicitate

loading...

#6 2009-07-06 13:44:33

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Doamne, nu mai stiu ce sa mai inventeze ... pe bune.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#7 2009-07-06 13:44:52

cinderela
Hero member

da...orisicum...si daca intr-adevar e mort si daca totul a fost doar o inscenare...avand in vedere ca nu era fericit acum si-a gasit linistea...intr-un fel sau altul...el e acum mai fericit...si asta conteaza...are pace de presa care mereu il vorbea de rau si asa mai departe...

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#8 2009-07-06 13:46:37

puffball
Sr. member

cinderela a scris:

da...orisicum...si daca intr-adevar e mort si daca totul a fost doar o inscenare...avand in vedere ca nu era fericit acum si-a gasit linistea...intr-un fel sau altul...el e acum mai fericit...si asta conteaza...are pace de presa care mereu il vorbea de rau si asa mai departe...

true true

#9 2009-07-06 13:47:41

addicted
Hero member

puffball a scris:

addicted a scris:

ok, te inteleg, adica nah...fiecare cu parerea sa...dar aici e vorba despre o umbra miscatoare lol , nu despre aparitia fizica...

Yeah ok, my bad! Nu cred ca este vorba de nici o fantoma .Poate fi doar o umbra a unei persoane din alta camera + luminile de la reflectoare ... Deci nu cred smile

#10 2009-07-06 13:48:49

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu cred ca a murit si acum e doar o strategie de marketing nu stiu din ce sa mai scoata bani.Dumnezeu sa-l ierte!pacat ca nici in mormant nu-l lasa in pace

#11 2009-07-06 13:51:37

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

hai frate ca astia sunt chiar culmea de acuma....inteleg ca a fost un mare star, ca a avut o viata tumultoasa, ca a fost in culmea succesului si adorat de miliarde de oameni, dar pana la urma a fost si el om si a murit ca toti oamenii...ok, il omagiem, ii facem ceremonie, il dam pe toate posturile si in toate ziarele, ascultam muzica lui, dar sa fabrici stiri de genul asta mi se pare penibil

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#12 2009-07-06 13:52:01

addicted
Hero member

Melany1 a scris:

eu cred ca a murit si acum e doar o strategie de marketing nu stiu din ce sa mai scoata bani.Dumnezeu sa-l ierte!pacat ca nici in mormant nu-l lasa in pace

oooho si ce faina strategie!! Acum am vazut ca brusc au aparut si niste conflicte mai vechi de familie, au amanat IAR ceremonia...
Banii de pe urma mortii sale cuuuurg " fara numar " ... Pacat!

#13 2009-07-06 13:53:36

puffball
Sr. member

dea_di a scris:

hai frate ca astia sunt chiar culmea de acuma....inteleg ca a fost un mare star, ca a avut o viata tumultoasa, ca a fost in culmea succesului si adorat de miliarde de oameni, dar pana la urma a fost si el om si a murit ca toti oamenii...ok, il omagiem, ii facem ceremonie, il dam pe toate posturile si in toate ziarele, ascultam muzica lui, dar sa fabrici stiri de genul asta mi se pare penibil

signof10  la fel gandesc si eu...saracul sad

#14 2009-07-06 13:56:45

cinderela
Hero member

deci...pana la urma va fi inmormantat si el sarmanul cand vor mai fi numai oasele de el...vaisamar...cum sa iti tii copilu/fratele/ruda care e mort nush cate zile neinmormantat ca aveti divergente in familie...deci...cata foame de bani...ma ingrozesc...nici mort nu are odihna sarmanul de el...sad

#15 2009-07-06 14:26:53

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

dea_di a scris:

Dap ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#16 2009-07-06 14:33:56

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

dar eu nu inteleg pe ce bani se lupta familia sa; doar din cate am inteles aceste 50 de concerte planificate la londra erau pt a strange bani ca avea o datorie de milioane de euro.

bebe V., soarele si luna

#17 2009-07-06 14:37:14

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Faza e ca transmisiunea era live. Daca era ingregistrata filmarea mai ziceam k are cum sa trucheze si sa bage o fantoma. Dar daca aia filmau live?
Mie mi s-a parut un pic spooky umbra aceea. Dar nu ma hazardez, ca a fost fantoma, ca nu a fost fantoma, asta nu schimba faptul k el e mort sad

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#18 2009-07-06 14:38:20

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

bai ce chestie...si cum s-au nimerit reporterii acolo fix, dar FIX cand se plimba fantoma nestingherita prin conac...tza tza tza...si nimeni nu era socat, speriat, era un gest foarte natural plimbatul fantomei prin casa lol

#19 2009-07-06 14:44:18

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

andra04 a scris:

bai ce chestie...si cum s-au nimerit reporterii acolo fix, dar FIX cand se plimba fantoma nestingherita prin conac...tza tza tza...si nimeni nu era socat, speriat, era un gest foarte natural plimbatul fantomei prin casa lol

rotfl

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.