homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fantoma lui Michael Jackson la Neverland-2

#20 2009-07-06 14:46:02

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

Re: fantoma lui Michael Jackson la Neverland

andra04 a scris:

bai ce chestie...si cum s-au nimerit reporterii acolo fix, dar FIX cand se plimba fantoma nestingherita prin conac...tza tza tza...si nimeni nu era socat, speriat, era un gest foarte natural plimbatul fantomei prin casa lol

Yeap...foarte OTV-istic

#21 2009-07-06 14:54:12

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

pipacslany a scris:

andra04 a scris:

bai ce chestie...si cum s-au nimerit reporterii acolo fix, dar FIX cand se plimba fantoma nestingherita prin conac...tza tza tza...si nimeni nu era socat, speriat, era un gest foarte natural plimbatul fantomei prin casa lol

Yeap...foarte OTV-istic

So true  rotfl

You can’t live a positive life with a negative mind.

#22 2009-07-06 15:01:59

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

andra04 a scris:

Uite si raspunsul , nu dat de mine, dar pe acelasi site pe care ruleaza filmuletul:
Desi initial nici prezentatorul, nici cameramanul nu au vazut spectrul, dupa ce inregistrarea a fost postata pe YouTube, fanii au observat imediat umbra, iar zvonurile au inceput sa curga.
Probabil nu au observat, ca fantoma era transparenta  roll

Aici e commentul cuiva care zicea k a vazut emisiunea live pe cnn

Eu am obs umbra de prima data cand am vazut filmarea pe Cnn..si eram convinsa ca unul din oamenii de prin casa era acolo in dormitorul respectiv..nici nu mi-a trecut prin cap sa cred ca e fantoma..come on people.

Probabil de-aia nu a reactionat nimeni, decat dupa ce s-au uitat mai bine la caseta.

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-07-06 15:04:57)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#23 2009-07-06 15:09:49

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

pink_martini a scris:

andra04 a scris:

Uite si raspunsul , nu dat de mine, dar pe acelasi site pe care ruleaza filmuletul:
Desi initial nici prezentatorul, nici cameramanul nu au vazut spectrul, dupa ce inregistrarea a fost postata pe YouTube, fanii au observat imediat umbra, iar zvonurile au inceput sa curga.

Eu am obs umbra de prima data cand am vazut filmarea pe Cnn..si eram convinsa ca unul din oamenii de prin casa era acolo in dormitorul respectiv..nici nu mi-a trecut prin cap sa cred ca e fantoma..come on people.

Probabil de-aia nu a reactionat nimeni, decat dupa ce s-au uitat mai bine la caseta.

hmm....posibil....

#24 2009-07-06 15:14:30

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

puffball a scris:

pink_martini a scris:

andra04 a scris:

hmm....posibil....

Da, eu nu cred k fantome, chiar deloc, dar uite ca faptele si argumentele exista. Cel putin din ce ne-a furnizat media.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#25 2009-07-06 15:15:33

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

eu pana nu-i vad fantoma la mine in casa, eventual sa bem o cafea impreuna nu cred, iar legat de moartea lui... daca a murit bine, daca nu, sa fie sanatos big_smile

Ultima oara a fost editat de sioux (2009-07-06 15:21:25)

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#26 2009-07-06 15:23:29

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

sioux a scris:

eu pana nu-i vad fantoma la mine in casa, eventual sa bem o cafea impreuna nu cred, iar legat de moartea lui... daca a murit bine, daca nu, sa fie sanatos big_smile

lol

#27 2009-07-06 15:48:24

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

eu sincer nu cred ca ar fi fost in stare sa si insceneze moartea oricat de stresat de datorii ar fi fost...ganditi va numai cat se cheltuie pe toate chestiile cu inmormantarea si cat tam tam se face...nu stiu daca s ar fi putut ascunde asa de bine incat sa nu i dea nimeni de urma intr un final...
daca ar fi facut chestia asta ar fi dezamagit toata lumea....prea multa lume

Ultima oara a fost editat de ioana.cristina83 (2009-07-06 15:51:20)

one day we're gonna get somehow...rodnar

#28 2009-07-06 18:07:00

addicted
Hero member

ioana.cristina83 a scris:

eu sincer nu cred ca ar fi fost in stare sa si insceneze moartea oricat de stresat de datorii ar fi fost...ganditi va numai cat se cheltuie pe toate chestiile cu inmormantarea si cat tam tam se face...nu stiu daca s ar fi putut ascunde asa de bine incat sa nu i dea nimeni de urma intr un final...
daca ar fi facut chestia asta ar fi dezamagit toata lumea....prea multa lume

Nu stiu daca ai vazut la tv, insa el avea o sosie oficiala care il " inlocuia " dupa spectacole, care dadea autografe fanilor si dadea interviuri. Stiti ca de foarte multe ori aparea cu o bandana ce-i acoperea gura si nasul ( aia nu era folosita de fiecare data din cauza operatiilor ci pentru ca-n locul lui era sosia .. ). Si crede-ma, se cheltuie mai putin cu tam tam-ul asta decat suma scoasa din Redifuzarea concertelor si-a ultimilor momente din viata lui ,plus ca a facut vanzari record din vechile albume acuma dupa ce-a murit ... Ar avea multe de castigat din urma inscenarii smile Parerea mea! Parere formata in urma misterelor ce se invart in jurul mortii lui ..

#29 2009-07-06 18:19:06

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

mda...am auzit si l am vazut  pe omu asta care pare a fi el in carne si oase...dar e nesimtire din partea lui daca ar proceda asa...
puii mei plangem degeaba pana la urma big_smile

one day we're gonna get somehow...rodnar

#30 2009-07-06 18:57:12

addicted
Hero member

ioana.cristina83 a scris:

mda...am auzit si l am vazut  pe omu asta care pare a fi el in carne si oase...dar e nesimtire din partea lui daca ar proceda asa...
puii mei plangem degeaba pana la urma big_smile

Eh mort sau viu, cu fantoma sau fara, tot e si va ramane cineva smile

#31 2009-07-06 19:39:11

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

de acord cu addicted...la urma urmei conteaza muzica lui si contributia adusa de el pentru evolutia muzicii pop si asa mai departe...la urma urmei a fost si el om...a facut si el greseli...
da...chiar ca ar fi ffffffff urat din partea lui sa isi insceneze moartea...s-au sinucis oameni cand au auzit ca a murit michael jackson...a auzit azi mama la radio ca si 2 ieseni s-au sinucis:|

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#32 2009-07-06 20:00:03

addicted
Hero member

cinderela a scris:

de acord cu addicted...la urma urmei conteaza muzica lui si contributia adusa de el pentru evolutia muzicii pop si asa mai departe...la urma urmei a fost si el om...a facut si el greseli...
da...chiar ca ar fi ffffffff urat din partea lui sa isi insceneze moartea...s-au sinucis oameni cand au auzit ca a murit michael jackson...a auzit azi mama la radio ca si 2 ieseni s-au sinucis:|

neutral da`ce pana mea!? le-a dat MJ de mancare, i-a invatat sa mearga? a fost acolo cand le-a fost greu? poate cu muzica lui, cu versurile dar totusi .... wtf? cum sa decurgi la un asemenea gest? Da bun inteleg, esti mare fan, il adori da`nici chiar asa dom`le !! Sa-ti iei viata cand esti constient ca nu asta si-ar dori neutral
Oameni fara minte .........
Si uite asa pe oamenii cu asemenea ganduri o sa-i bantuie fantoma lui la noapte big_smile

#33 2009-07-06 20:22:01

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

doamne fereste cum sa se sinucida mai???? deci pauza ca tre sa ma tavalesc de ras!
rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

asa bun m-am tavalit lol
pai "multa" minte trebuie sa mai ai!!! roll si acuma sincer...avea 50 de ani, mai mult succes decat a avut in momentele lui de glorie nu cred ca putea sa mai obtina....deci indiferent ca mai traia sau nu, oamenii cand se gandeau la el il vedeau mai degraba atunci cand a fost tanar si a scos marile lui hit-uri decat acuma cand incerca sa se relanseze....nu cred ca avea cum sa se autodepaseasca! si hei!!! pana la urma toti murim odata si odata! de ce nu ar fi murit si MJ? roll

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#34 2009-07-06 20:32:55

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

da asa e dea...mami zicea ca a auzit ca s-au sinucis oameni...si ea zicea ca tre sa fii fraier sa faci asa ceva

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#35 2009-07-06 21:13:01

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

13 fani s-au sinucis dupa moartea lui..

#36 2009-07-06 21:15:18

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

signof10
nu vreau sa fiu rea, dar.....a scapat lumea de niste distrusi!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#37 2009-07-07 10:22:57

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

bine zis dea,clar omuletii aia aveau ceva lipsa

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#38 2009-07-07 10:40:06

serene
Full member
Inregistrat: 2009-04-04

addicted a scris:

puffball a scris:

addicted a scris:

Eu ma numar printre persoanele care nu cred ca este mort. Prea multe mistere se invart in jurul mortii sale.. iar aceste mistere nu fac decat sa alimenteze speculatiile. Prea mult l-au tinut ascuns, prea multe secrete.... Si oricum a declarat in multe interviuri ca viata pe care o ducea nu-l incanta deloc asa ca o inscenare a mortii nu e explusa.

ok, te inteleg, adica nah...fiecare cu parerea sa...dar aici e vorba despre o umbra miscatoare lol , nu despre aparitia fizica...

Yeah ok, my bad! Nu cred ca este vorba de nici o fantoma .Poate fi doar o umbra a unei persoane din alta camera + luminile de la reflectoare ... Deci nu cred smile

asa cred si eu ca a trecut cineva pe hol si s'a vazut umbra si ei repede ca e fantoma lui MJ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.