|
Nu esti logat.
Inainte de somn#1 2009-07-09 16:03:28
Inainte de somnNu stiu daca va confruntati cu astfel de problema, dar pe mine ma enerveaza foarte rau si vreau sa scap de ea. Inainte sa adorm, sar jumatate de metru din pat, adica e ca atunci cand m-as speria si tracnesc. Nu imi dau seama nici macar dupa ce se intampla, dar il stresez rau pe iubit si chiar as vrea sa scap de reactia asta. Nu stiu de unde provine sau cum sa o controlez, daca se poate. Nu mi-e atat de mine cat de saracul meu iubit pe care il sperii in fiecare seara. Ultima oara a fost editat de Tei (2009-07-09 16:05:55) Offline #2 2009-07-09 16:06:33
Re: Inainte de somnMie mi se intampla doar uneori, cand sunt foarte obosita sau cand adorm greu si stau cu grija, de exemplu sunt singura acasa si astept sa se intoarca prietenul meu, asa ca stau cu o ureche ciulita si tot adorm si tresar asa si-mi bate inima foarte repede... e foarte neplacut. Din pacate nu stiu solutii... Nu stiu daca n-o avea legautura si cu vreo carenta de vitamine / minerale... Ai incercat sa bei un ceai calmant inainte de culcare, ceva de genul asta ? Offline #3 2009-07-09 16:06:57
Re: Inainte de somnda si eu patesc asa, tresar dintr-o data, de cele mai multe ori imi ridic piciorul dintr-o data si ma simt chiar ciudat dar nu stiu de ce avem aceste reactii... ma gandeam intr-un timp ca poate fi de la oboseala, deoarece numai atunci tresar asa. Offline #4 2009-07-09 16:11:42
Re: Inainte de somnsi eu patesc acelasi lucru atunci cand sunt f obosita! cred ca din cauza asta e! incearca sa te odihnesti mai mult o perioada, poate nu se mai intampla "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2009-07-09 16:13:42
Re: Inainte de somneu am alta problema...efectiv nu mai pot dormi noaptea... stau nedormita,si a2a zi imi vad de treaba,si oricat de obosita as fi a2a noapte,nu pot adormi... si ma streseaza,ca adorm abia spre dimineata,si uneori stau in pat toata ziua si nu mai fac nimic altceva... ce as putea sa fac? Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-09 16:21:54
Re: Inainte de somnHeim, o sa incerc sa beau un ceai de tei inainte de culcare poate ma ajuta. S-ar putea sa fie din cauza faptului ca imi fac sportul cu vreo doua, trei ore inainte de a ma culca si sunt foarte obosita. Cat despre vitamine, minerale nu stiu, iau cate o capsula zilnic de o perioada buna de timp. Vreau sa scap pentru ca mi-e foarte neplacut si imi distruge somnul apoi. Iubitul se trezeste foarte usor, mai ales cand e vorba de mine, daca fac o miscare, daca tremur pentru ca am avut unele antecedente neplacute si de atunci doarme cu grija, iar eu cand tresar se sperie, se trezeste, ma trezeste sa vada de sunt in regula si de asta chiar vreau sa termin cu reactia asta pentru ca nu ne odihnim cum trebuie. Sper sa functioneze ceaiul de tei! Offline #7 2009-07-09 16:24:57
Re: Inainte de somnTei, muta sportul cu mai multe ore inainte de culcare, daca poti, si pe mine ma agita de obicei si nu mai pot adormi apoi Offline #8 2009-07-09 16:30:06
Re: Inainte de somnSi eu tresar inainte sa adorm Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2009-07-09 16:37:22
Re: Inainte de somnEu cand eram mai... in forta, sa nu spun mai tanara, nu doarmeam si cate doua nopti la rand numai sa apuc sa citesc mai mult. Pe vremea aia rezistam si mi-era bine chiar si cu 4 ore de somn pe noapte. Si in timpul scolii aveam saptamani intregi in care doarmeam doar cate 4, 5 ore. Mie imi placea pentru ca aveam atata timp pentru mine. Eh! si acum mai pird noptiile, dar cu altceva decat cititul . Offline #10 2009-07-09 16:39:17
Re: Inainte de somnCel de care ti-am zis eu are mai multe plante, printre care si tei Offline #11 2009-07-09 16:40:45
Re: Inainte de somnShi ei am stfel de reactii dar atunci cand visez k pic de undeva de sus,sau ca alunec,sau k vrea sa ma muste ceva......la chestii de genu reactionez eu asa dar mai rar.In schimb sotul meu este sofer si toata ziua stres,atentie in trafic,multe altele.....pe seara knd se pune in pat nu trec 5 min shi doarme dus shi apoi incepe "spectacolul" nush ce sa zic....viseaza k pune frana....k accelereaza...k pica...nush.....dar de tresarit tresare shi el in somn.. Offline #12 2009-07-09 16:41:56
Re: Inainte de somnSustin cu tarie cele spuse de Heim! somniferele nu sunt defel bune, plus dau dependenta, iar la o varsta frageda ca a ta Shine nici nu ar trebui aduse in discutie. Offline #13 2009-07-09 16:42:55
Re: Inainte de somnPai la mine mai e o chestie...ca eu tot anul scolar am dormit 3-4 ore pe noapte,din cauza programului foarte incarcat... si sunt efectiv terminata... si citesc,si beau ceai,si beau lapte cu miere,si nimic... stau si ma uit pe pereti... si turbez,ca nu pot sa inchid nici macar un ochi... Offline #14 2009-07-09 16:43:08
Re: Inainte de somnsi eu am chestia asta cu tresaritul nici nu dorm pe bune dar nici treaza nu sunt si parca visez ca as cadea sau alunec pe ceva sau ceva de genu faza tare e ca dupa chestia asta se prinde prietenul meu cand adorm si nu ma mai uit la film "ai adormit!" "nuuu" "cum nu, ai tresarit, ia zi ultima faza din film" Dragostea nu se stă, se face. Offline #15 2009-07-09 16:52:53
Re: Inainte de somnDa, adevaru asta e, ca somniferele creeaza dependenta. Sunt insa si somnifere pe baza de plante ... mie mi-a zis doamna doctor ca nu creeaza ( asa usor ) dependeta. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #16 2009-07-09 16:53:55
Re: Inainte de somnSi inca ceva se intampla, asta nu in fiecare noapte: tremur putin, foarte usor! uneori ma trezesc si am impresia ca e cutremur, abia apoi imi spune iubitul ca de fapt tremur eu. Poate fi tot din cauza sportului? a muschilor care probabil incep sa se relaxeze? ori glicemia, calciul? Offline #17 2009-07-09 16:55:09
Re: Inainte de somnCred ca poate sa fie o lipsa de calciu sau de magneziu... Offline #18 2009-07-09 16:55:20
Re: Inainte de somnO sa incerc cu ceaiuri... oricum,pe 13 plec in Grecia,si o sa umblu toata ziua prin caldura,si o sa ma obosesc in piscina,sper ca noaptea sa fiu moarta de somn... pentru ca,in ritmul asta,o sa ajung un zombie ambulant... zic mersi ca nu am cearcane,ca deja s-ar fi putut spune ca am machiaj permanent... Offline #19 2009-07-09 17:52:51
Re: Inainte de somnSi eu am avut chestia cu tresaritul, in tineretile mele. Am avut si vreo 2 ani de cosmaruri repetitive, de cate 5-6 ori pe noapte Nu stiu de la ce o fi fost... (medicul de familie, mare 'ocultist' a zis ca am adus nush ce incarcatura negativa din viata anterioara, ce nu trebuia adusa ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|