|
Nu esti logat.
Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbat-3#39 2009-07-11 23:43:22
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbat
Pentru ca ... spui cuvinte destul de jignitoare si esti foarte radicala, prea radicala. E chiar ... urat ... felul in care vorbesti tu despre Biserica. Dar daca asta e opinia ta ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #40 2009-07-12 00:17:36
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatmary1979eu daca tu crezi ca "cele 10 porunci sunt niste idiotenii",iar icoanele "niste cacaturi" e grav rau... No comment! Offline #41 2009-07-12 01:11:13
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatchiar aveţi nevoie de o listă impusă şi nişte imagini pentru a fi cinstiţi, nişte buni samariteni şi a vă arăta recunoştinţa, credinţa? Goodnight moon Offline #42 2009-07-12 01:14:07
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatpai,se pare ca da. ca aceeasi discutie am purtat-o eu la religia pagana... le-am spus ca ar putea sa aleaga orice lucru/persoana/eveniment din viata lor,si acela sa ii motiveze in toate privintele. dar nu... vor divinitate,si reguli si icoane. asa ca sa-i lasam cu ale lor... Offline #43 2009-07-12 02:07:48
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatDoar cu biciul stiti sa fiti bune la suflet si cinstite, nu? Trist! Am mai zis-o si repet: prefer de 1000 ori un om bun la suflet, ateu, decat unul foarte credincios. De primul stiu macar ca nu joaca teatru! La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline Publicitateloading...
#44 2009-07-12 02:49:35
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatmary esti off topic rau./.exprima-ti parerile pe altundeva ..se vorbea de calugarul X...nu cred ca se vorbea de ce spui tu pe aici Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-07-12 02:54:07) Offline #45 2009-07-12 03:04:06
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatDa, dar spre deosebire de credinciosi, noi astia atei avem argumente cand discutam. La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #46 2009-07-12 10:50:20
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatDin c?te ştiu eu, fiecare preot primeşte o casă parohială sau cum s-o spune, iar ?n rest au grijă credincioşii să nu lipsească nimic. Mai ales la ţară unde primesc şi animale şi legume, şi să mai amintesc c?t de scump te costă un preot c?nd ai nevoie de el la o ?nmorm?ntare, plus la multe alte ocazii, sfinţiri de case bla bla. Goodnight moon Offline #47 2009-07-12 11:35:08
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatTu chiar crezi ce zici? Chitanta? Esti amuzanta. Eu am o nenorocita de improvizatie de biserica in fata blocului: preotul nu are biserica, dar are un VW Passat si o Dacie break. La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #48 2009-07-12 12:01:00
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatIn cazul preotilor, altfel putem spune: orice desert mai are si oaze... La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #49 2009-07-12 12:13:45
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatMda, săracii preoţi... Goodnight moon Offline #50 2009-07-12 12:33:55
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatGoodnight moon Offline #51 2009-07-12 13:36:54
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatmai si ei trebuie sa aiba o viata si ei au copii care merg la facultate si poate sunt la cu taxa ...si daca au avere care-i faza?eu stiu cativa care au terminat teologia si au super masini: unu are taicasu firma in invarte multe prin Cta,altu are vreo 2 apartamente la inchiriat..etc si isi permite(tipi de care vb au pana-n 30ani) Offline #52 2009-07-12 13:40:58
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatPentru preotie trebuie sa ai har, chemare... sa fii in armonie cu universul, cu divinitatea. Nu cu masini bengoase, afaceri si discoteci dupa program. Preotia nu este o meserie ca oricare alta. Cel putin nu ar trebui. Daca vor bani si dezdrabalare, sa se faca politicieni corupti. Ca tot coruptie fac si asa, cand iau bani de la prosti, ca sa-i curete de pacate. Nu stiu, dar mi se par cei mai mojici si mai de nimic oameni, preotii care pun accent pe material, pe avutie, pe bani. Cum sunt aia care daca nu le dai bani, nu te ingroapa, stai cu mortul in casa si nici nu te baga in seama, ca nu ai fost pregatit sa-ti moara mama, ca sa ai bani pentru nenorocitul de preot. Hai ca ma si enervez de acum, tocmai pentru ca stiu cazuri de genul asta, in care preotul a fost mai rau si mai nemilos decat un criminal. La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #53 2009-07-12 13:49:30
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatsi crezi ca daca are copii preotul ii creste cu gaini si legume?fii serioasa...plateste tu o facultate cu gaini Offline #54 2009-07-12 14:03:08
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatEu nu sunt preot, calugar, maica sau altceva legat de biserica. Iar daca preotul e doar un om, de ce as avea nevoie de el pentru a lua legatura cu Dumnezeu? De ce am nevoie de un om care sa-mi intermedieze legatura asta, cand el e mai pacatos si mai 'om' decat mine? Nu vad rostul. Ma atac pentru ca atunci cand a murit vecina de alaturi, preotul nu a vrut sa vina cand a auzit ca e saraca si ca nu au bani nici sa o ingroape. A trebuit sa-i dam noi, vecinii, bani ca sa vina. Asa ca nu-mi mai zi tu de preoti nimic pentru ca stiu ca e singurul caz, iar ce vezi pe la tv e doar o mica parte. La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #55 2009-07-12 14:05:58
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatin primul rand la spovedit te intreaba daca ai facut esx..pe toata lumea intreaba..orice preot Offline #56 2009-07-12 14:11:33
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatDa, dar nu te intreaba detalii. Nu te intreaba daca ai facut sex oral, anal sau in ce pozitii ai facut-o. Insa pe mine m-a intrebat. La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #57 2009-07-12 14:17:44
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatpoate tu te consideri o peroana buna dar nu te face lipsita de greseli Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|