|
Nu esti logat.
Ciclu neregulat-2#20 2009-07-21 09:57:59
Re: Ciclu neregulatpoate fi o dereglare de la ceva anume... Offline #21 2009-07-21 10:07:56
Re: Ciclu neregulatam si eu o problema cu privire la ciclul neregulat...eu am luat timp de un an anticonceptionale,insa acum am facut o pauza...ciclul meu inainte de a lua anti era regulat insa acum,fiind prima luna fara anti am inceput sa am cu o sapt inainte de a-mi veni menstruatia niste secretii foarte ciudate.Prima oara am crezut ca e menstruatia insa e maroniu inchis si intr-o cantitate mai mica decat menstra dar mai mare decat o secretie normala..cam ce ar fi de facut? Offline #22 2009-07-21 10:35:26
Re: Ciclu neregulatdaca trebuia sa iti vina atunci inseamna ca e menstra... insa schimbata deoarece tu ai renuntat la AC si organismul va tb sa se acomodeze fara... Offline #23 2009-07-21 10:38:35
Re: Ciclu neregulatok..mersi mult de raspuns...imi fac griji pt ca nu ma asteptam sa mi se deregleze,eu avand un ciclu regulat inainte...dar asta e..o sa vad cum o sa fie in continuare Offline Publicitateloading...
#25 2010-04-29 10:45:12
Re: Ciclu neregulatbuna...din luna ianuarie am renuntat la ac,mai precis la logest. in februarie mi-a venit pe 19,in martie mi-a venit pe 25 iar acum astept sa imi vina ...cu toate ca a intarziat. eu inainte sa iau ac aveam ciclu regulat.prima oara am luat laurina 2 ani,am facut pauza 3 luni si a venit regulat in cele 3 luni de pauza. apoi am luat logest si acum observ ca logest ar fii cauza dereglarii.ma gandesc este ca : logest mi-a dereglat organismul si acum trebuie sa astept sa revina la normal...voi ce parere aveti ? Ultima oara a fost editat de bebitzuk (2010-04-29 10:46:40) toti iti vor binele..asa k nu ii lasa sa ti-l ia Offline #26 2011-01-23 02:30:31
Re: Ciclu neregulatbuna fetelor!problema mea este ca iau anticonceptionale Logest de ceva timp ( aproximativ 1 an si jumatate).acum 2 saptamani am avut cateva zile in care am luat nurofen, saptamana trecuta am avut sangerari ( a fost ceva asemanator cu ciclul, in cantitati mai mici si a durat undeva la 3 zile).astazi trebuia sa vina ciclul adevarat ( adica la 3 zile dupa terminarea blisterului) dar....nimic.nu am simptomele obisnuite-de obicei ma dureau sanii si ma deranjau putin ovarele.in prospectul de la Logest nu scrie nimic cum ca ibuprofenul scade efectul pastilelor.am sa fac programare la ginecolog, insa m-ar ajuta tare mult daca imi puteti spune ceva care sa ma linisteasca pana ajung sa cumpar testul de sarcina, dar mai ales pana ajung la doctor.va multumesc frumos! Offline #27 2011-01-23 08:53:30
Re: Ciclu neregulateu zic ca menstruatia o sa apara, ea poate aparea in oricare din cele 7 zile de pauza. Offline #28 2011-02-08 13:35:26
Re: Ciclu neregulatbuna. am si eu o intrebare. pe 05.01 2011 a fost ultima data cand mi-a venit menstruatia. in decursul lunii... o saptamana- 6 zile am avut febra 39-40.....inca nu mi-a venit menstruatia... iar ieri am facut din nou febra.....pote afecta acest lucru menstruatia? mi-a intarziat deja o sapt. trebuiasa vina pe 1 feb., mentionez ca am luat si pastile.... Offline #29 2011-02-08 13:42:35
Re: Ciclu neregulatce pastile ai luat? e prima data cand iti intarzie? Offline #30 2011-02-08 14:03:13
Re: Ciclu neregulatospen... paracetamol...... nu e prima data mi-a mai intarziat dar doar vro 2-3zile.. au fost si cazuri de mai putin de o sapt.... dar sunt putin cam speriata..... Offline #31 2011-02-08 23:23:35Re: Ciclu neregulatbuna fetelor..nush daca am nimerit bine subiectul..dar poate ma scuzati fiindca imi e foarte rau..mi-a venit ieri menstruatia..de data asta cu o intarziere de 2 zile..ca de obicei in ultima vreme intarzie mai mult..si a venit cu o pata maro..iar spre seara s-a mai inrosit..dar nu curge prea mult..si in plus nu ma dor ovarele sau sanii( ceea ce de obicei ma dureau de nu mai puteam)...azi dimineata pe la 4 juma' m-a luat o stare de greata..am vomitat..m-am culcat la loc..m-am trezit pe la 6 iar imi era rau am luat un antivomitiv..peste vreo 10 min am vomitat..iar pe urma am avut diaree..iar azi dimineatza..am incercat sa iau un no-spa ptr stomac..dar l-am vomitat imediat..iar acum iar am vomitat:(..spre seara am baut un ceai de menta si m-am vindecat miraculos..adica am putut sta in pcioare..iar menstruatia nu prea curge..ce poate fi?o toxinfectie alimentara sau poate avea legatura cu menstruatia:(?ideea e ca am avut relatii intime protejate..si foarte putine (vreo 2-3) in toata luna ianuarie plus inceputu de februarie(am fost in sesiune:P)..toate protejate..deci nu se pune problema de o sarcina..voi ce ziceti:(?imi poate raspunde cineva:(? "Just Breathe" Offline #32 2014-08-10 18:20:53
Re: Ciclu neregulatma inrolez si eu cu o intrebare: am luat ac-uri 8 ani precum stiti. le-am intrerupt in noiembrie 2012. ciclul era relativ regulat, cam la 30 de zile. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #33 2014-08-13 20:26:21
Re: Ciclu neregulatnimeni, nimic? chiar nimic pentru mine? iar am intarziere si luna asta, ieri am avut dureri groaznice, simteam ca mor, azi zici ca nu s-a intamplat nimic, am 4 zile intarziere momentan si nici macar spotting, iar cred ca ma tine 2-3 saptamani.... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #34 2014-08-17 19:26:43
Re: Ciclu neregulatBuna! Am o problema legata de ciclul neregulat care isi face de cap de prin luna mai a acestui an. Offline #35 2014-10-10 17:24:26
Re: Ciclu neregulatbuna tuturor, menstruatia mea este una neregulata, am fost la medic , si mi sa descoperit candidoza, mia dat tratament pt candidiza plus duphaston pt reglarea ciclului, am luat 14 pastile timp de 7 zile, la cate zile ar trebui sa mi vina ciclul? Multumesc. Offline #36 2014-10-10 21:22:45
Re: Ciclu neregulatde obicei vine in 3-4 zile de la oprirea tratamentului dar se poate si mai devreme sau mai tarziu (pana la 10 zile). Offline #37 2014-10-22 14:00:53
Re: Ciclu neregulatBuna! Am o nelamurire in privinta anticonceptionalelor. Mie mi-a recomandat dr acum un an anticonceptionalele Desorelle pt chisturi ovariene si dereglari menstruale, timp de 3 luni. Le-am luat 3 luni si apoi am fost la control si totul a fost ok si am renuntat la ele. De cand le-am intrerupt si pana azi (a trecut un an) mie nu mi-a mai venit ciclul la 28-30 zile, ci o data la 2-3 luni. Din cauza asta am stari de dispozitie schimbatoare, nervozitate si am hotarat sa reincep sa iau Desorelle. Stiu ca se incepe folia in prima zi de menstra sau a 5a zi, dar am citit ca se pot lua in orice moment al ciclului. Mie mi-a venit ultima data pe 31 august si nu exista suspiciunea unei sarcini. Intrebarea mea este cand ar trebui sa imi vina menstra? Dupa ce termin prima folie ? Sunt protejata impotriva unei sarcini dupa ce termin prima folie? Multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|