homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lichidul preejaculator-2

#20 2009-09-14 17:03:41

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Re: Lichidul preejaculator

pe baza oboselii, a stresului pot aparea diferite stari de greata....deci nu trebuie neaparat sa fie o sarcina...sau inainte de cm pot aparea greturi, edar depinde si de organism...
de ce nu face un test de sarcina...sau pt mai multa siguranta...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#21 2009-10-10 20:13:30

Lexus
New member
Inregistrat: 2009-07-10

azi... 10 octombrie 2009... a facut primul test de sarcina...la ora 1:55...si l-a verificat la 2:01...rezultat negativ...

..problema/problemele sunt urmatoarele...:

*cum am spus mai sus,... i s-au marit sanii...
*i-a crescut burtica(soldurile mai mult....nu stiu.. poate is eu paranoic..)....desi acum e la facultate..si nu prea mananca.. ca nah.. e mai greu cu .. gatitul si chestiile astea.. dar totusi s-a ingrasat..
*are ameteli..si greata uneori dar asta poate fi si de la faptul ca nu mananca mai nimic...mai ales ca e posibil din ce spune ea sa aibe probleme cu inima.. pentru ca a vrut sa dea la kinetoterapie....si ca sa intri acolo iti trebuie o fisa medicala.. cand a facut analizele la inima..respectiva doctorita s-a cam strambat... ca ar trebui sa faca analize ceva mai profunde,,, ca ceva nu e in regula...
*sanii nu prea o dor.. adica...asta daca nu-i strangi tare... in rest nimic...

problema e ca .. testul e facut abia dupa 4 luni ... desi in prospect.. la mai toate testele de sarcina, spune ca dupa 2 saptamani se face testul..intrebarea e... dupa neaparat 2 saptamani.. sau dupa 2 saptamani..si mai mult?

..da stiu..testul trebuie facut dimineata... dar...vroiam sa ma linistesc:-??:">

*CM-ul a venit tot timpul... la timp....nu i-a intarziat nicio(romana noua:)) ) zi... corect... cantitativ si calitativ...(ma ingrijoreaza faptul ca mai stiu persoane care au avut cm in timpul sarcinii.... si nici nu a avut simptome.. doar.. nervozitate...atat.. in rest .. nici macar burta mare nu avea:|)

astept...raspunsuri.. urgente..:">neutralsad.

mc..anticipat.

#22 2009-10-10 20:19:31

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

daca a facut testul dupa 4 luni si a iesit negativ inseamna ca nu are nimic...
testul se face peste 2 saptamani...

#23 2009-10-10 20:24:16

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Lexus a scris:

azi... 10 octombrie 2009... a facut primul test de sarcina...la ora 1:55...si l-a verificat la 2:01...rezultat negativ...

..problema/problemele sunt urmatoarele...:

*cum am spus mai sus,... i s-au marit sanii...
*i-a crescut burtica(soldurile mai mult....nu stiu.. poate is eu paranoic..)....desi acum e la facultate..si nu prea mananca.. ca nah.. e mai greu cu .. gatitul si chestiile astea.. dar totusi s-a ingrasat..
*are ameteli..si greata uneori dar asta poate fi si de la faptul ca nu mananca mai nimic...mai ales ca e posibil din ce spune ea sa aibe probleme cu inima.. pentru ca a vrut sa dea la kinetoterapie....si ca sa intri acolo iti trebuie o fisa medicala.. cand a facut analizele la inima..respectiva doctorita s-a cam strambat... ca ar trebui sa faca analize ceva mai profunde,,, ca ceva nu e in regula...
*sanii nu prea o dor.. adica...asta daca nu-i strangi tare... in rest nimic...

problema e ca .. testul e facut abia dupa 4 luni ... desi in prospect.. la mai toate testele de sarcina, spune ca dupa 2 saptamani se face testul..intrebarea e... dupa neaparat 2 saptamani.. sau dupa 2 saptamani..si mai mult?

..da stiu..testul trebuie facut dimineata... dar...vroiam sa ma linistesc:-??:">

*CM-ul a venit tot timpul... la timp....nu i-a intarziat nicio(romana noua:)) ) zi... corect... cantitativ si calitativ...(ma ingrijoreaza faptul ca mai stiu persoane care au avut cm in timpul sarcinii.... si nici nu a avut simptome.. doar.. nervozitate...atat.. in rest .. nici macar burta mare nu avea:|)

astept...raspunsuri.. urgente..:">neutralsad.

mc..anticipat.

stai linistit k nu este sarcina...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#24 2009-10-10 21:18:26

Lexus
New member

multumesc mult... dar as vrea cat mai multe raspunsuri... ca sa fiu sigur.. oricum.. o sa mai faca inca 3 zile ..teste.. la rand.. si ultimul il va face pe 20(ziua.. rosie;)) )...asta in cazul in care.. doamne ajuta.. si cele de ..maine poimaine...si marti ies negative goodluck

Publicitate

loading...

#25 2009-10-11 09:16:22

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Lexus, mai bine iti duci prietena la medic. De sarcina nu se pune problema, mai ales daca a avut menstra normala. Parerea mea este ca problema cu ametelile este cauzata de altceva ... o anemie ... o lipsa de vitamine. ... Poate fi orice, numai sarcina nu.

Fericita mamica de Aida Maria!

#26 2009-10-11 17:00:12

Lexus
New member

A mai facut azi un test.. dimineata.. fara sa bea si fara sa manance.. a iesit tot negativ...am cumparat 5 teste... 2 le-a facut. negative.. mai face 2.. maine si poimaine...al 5 lea ramane pentru 19... pe 20 vine CM-ul...
Deci sarcina.. nu prea sunt sanse...da oricum o sa le faca pe alea 3 ca sa fim siguri..
vedem ce facem si cu problemele astea care le are ea..cu ametelile...

dar testul functioneaza chiar si daca are cm-ul normal:? pentru ca pe toate prospectele scrie ca se face la 1 sapt dupa intarzierea Cm-ului.. dar daca la ea nu a intarziat:|?

mc... pentru ajutor.. inca odata..

#27 2009-10-11 18:31:00

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

nu va mai stresati u atatea teste...i-a venit menstruatia, testele sunt negative, NU e insarcinata...

daca nu a intarziat e perfect, nici un motiv de ingrijorare! Se face la o saptamana dupa intarzierea Cm cel mai devreme...adica in perioada intre contactul cu risc si data cand trebuia sa vina menstruatia e neconcludent...avertizarea este pentru testul facut mai devreme, nu mai tarziu...voi ati facut testele la 3 luni de la contactul cu risc, deci 100% ar fi aparut la teste daca era ceva...asa ca chill...

#28 2009-10-11 23:08:25

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

ati dat atatia bani pe 5 teste de la farmacie pe baza de urina....incat mai bine facea un test de sange care era 100% sigur si raspunsul il aflai tot in ziua in care i se facuse analiza. Beta HCG se numeste testul, in caz ca vreti sa fiti 100% extra mega siguri smile

Ultima oara a fost editat de kemikal (2009-10-11 23:09:11)

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#29 2009-10-12 09:18:55

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Lexus a scris:

A mai facut azi un test.. dimineata.. fara sa bea si fara sa manance.. a iesit tot negativ...am cumparat 5 teste... 2 le-a facut. negative.. mai face 2.. maine si poimaine...al 5 lea ramane pentru 19... pe 20 vine CM-ul...
Deci sarcina.. nu prea sunt sanse...da oricum o sa le faca pe alea 3 ca sa fim siguri..
vedem ce facem si cu problemele astea care le are ea..cu ametelile...

dar testul functioneaza chiar si daca are cm-ul normal:? pentru ca pe toate prospectele scrie ca se face la 1 sapt dupa intarzierea Cm-ului.. dar daca la ea nu a intarziat:|?

mc... pentru ajutor.. inca odata..

mai, daca era insarcinata, in 4 luni se vedeau mai multe semne si-i crestea si burtica destul de mult. plus ca menstruatia nu vine normal peste sarcina, e redusa cantitativ si diferita ca si culoare, plus ca tine mult mai putin ca de obicei.
sa nu uitam celelalte semne, gen greturi matinale (care numai blande nu sunt), somnolenta, etc
nu mai fiti paranoici, mergeti la medic sa-i prescrie contraceptive, dupa care faceti sex linistiti, ca-n ritmul asta o sa vedeti numai sarcini dupa fiecare contact.

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-12 09:19:42)

#30 2009-10-12 12:43:43

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

bhai frate ce stresat esti rotfl uoffff... stai linistit mai ca nu se ramane asa usor insarcinata! si mai ales ca au trecut atatea luni de la contactul acela buclucas. esti tu paranoic pt ca a fost prima oara si`ti faci mii de ganduri. nu ti le mai fa ca te macini degeaba!

mergeti la planning sa`i prescrie anticonceptionalele potrivite ei si apoi faceti sex linistiti, asa cum zicea si annabella.

#31 2009-10-21 23:13:38

Lexus
New member

,,, 21... nu i-a venit CM-ul.. o dor sanii..si spatele de ceva timp... toate cele 5 teste au iesit cu o linie...

e grav:|?

Ultima oara a fost editat de Lexus (2009-10-21 23:14:27)

#32 2009-10-21 23:20:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

atunci e posibil sa apara menstra curand...testele facute la 3 saptamani de la contactul cu risc sau 7 zile de la intarziere arata bine...

happy with him...inlove with him...puss

#33 2009-10-21 23:32:44

Lexus
New member

testele au fost facute  dupa 4 luni de la contact.. inainte de data  la care trebuia sa apar menstra... adica... ultimul a fost facut pe 19.. restul .. cu ceva timp in urma.. nu mai stiu exact..dar nu mai mult de 2 saptamani..

#34 2009-10-22 00:53:25

persifona
Vizitator

Atunci sigur nu-i insarcinata

#35 2009-10-22 17:32:22

Lexus
New member

22.. si tot nu a venit CM:|... trebuia sa vina pe 20

#36 2009-10-22 19:49:21

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

saracu de tine  puss  ...crede-ma ca si ubitu era  va   wow   va  ca imi intarziase 2 zile...dar nu a fost sa fie ceva    happydance  stai lin daca zici ca a facut atatea teste  de 4 luni si n-a iesit nik,at e ok...oricum in 4 luni se vedea burtik si de de toate...si sanii o dor si se maresc cand vine menstra....asta e singur la fel ca si cu spatele...la mn e graoznik knd ii vine...nu te mai panik degeaba  wink

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#37 2009-10-23 11:38:31

Lexus
New member

testele au fost facute dupa 4 luni.. nu in 4 lui.. mai exact.. 3 in fiecare zi... (12.13.14-cred) si.. 18/19 (20 ar trebui sa vina.. da nimic:|)
*mentionez ca e si racita...sau.. a racit acum...recent.. are vreo legatura cu menstra...
sanii o dor.. tare..

#38 2009-10-23 14:45:35

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Dude ... Daca prietena ta a facut o gramada de teste .. si si dupa patru luni de la contact .. imposibil sa fie insarcinata !! Linistiti-va ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.