|
Nu esti logat.
Lichidul preejaculator-3#39 2009-10-23 19:57:08
Re: Lichidul preejaculatorok... iar am dat-o-n bara:|... azi am facut sex neprotejat... bine.. m-am tinut.. adica nu mi-am dat drumu... Offline #40 2009-10-23 20:07:46
Re: Lichidul preejaculatortot nu va potoliti, nu? eu va sfatuiesc sa folositi prezervativul, sau sa ia anticonceptionale...nu vreau sa fiu rea, dar corpul ei bombardat cu atatia hormoni are de suferit, sa stii... Offline #41 2009-10-25 12:21:57
Re: Lichidul preejaculatordeci frate...ceva se intampla... e in 25 si CM-ul nu a venit..... a luat postnor... nu a avut probleme(greturi...voma...dureri de cap..etc..)...doar putin a durut-o burtica...(la 11 ore de cand a luat-o)...in rest nimic.. Offline #42 2009-10-25 12:34:47
Re: Lichidul preejaculatoraoleu, cinthya s-a exprimat finut... eu nu pot sa ma abtin... "so fuckin' good" va fi si sa se trezeasca cu o sarcina nedorita? cum puteti sa va jucati asa cu o viata CARE NU E A VOASTRA nu inteleg... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#44 2009-11-14 18:18:24
Re: Lichidul preejaculatorbuna fetelor...am o intrebare in legatura cu lichidul preejaculator.toti barbatii il au?sau se poate sa-l aiba si sa nu-l simta?prietenul meu zice ca nu simte nciiodata ceva scurgere doar sperma.noi nu am avut prezervativ la un mom dat si au fost niste atingeri,insa nu a existat deloc penetrare.....acuma e cam stupida intrebarea da....exista ceva sanse sa fiu insarcinata?de ejaculat a ejaculat afara si s-a indeparta cu cateva sec bune inainte de a-i veni. Offline #45 2009-11-14 19:03:38
Re: Lichidul preejaculatornimeni nimic? Offline #46 2009-11-14 19:28:31
Re: Lichidul preejaculatoralina o sa iei warn pentru postare multipla. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #47 2009-11-14 19:34:06
Re: Lichidul preejaculatornuuu..nu mai sunt virgina....noi ne protejam tot timpul dar acum de aia nu l-am lasat sa ma penetreze fiindca nu aveam preze.am postat mesajul la mai bine de 45 de min diferenta Offline #48 2009-11-14 19:54:55
Re: Lichidul preejaculatordaca nu a existat penetrare nu sunt sanse chiar dak ai intrat in contact cu acel lichid... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|