homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Petting-risc de sarcina?!-2

#20 2009-07-21 13:16:17

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Petting-risc de sarcina?!

Dap ... cunosc povestea cu " mama cunoaste pe toata lumea la policlinia ", e destul de naspa ...

DAR ... mai om smile Stiu ca esti nelinistita, oricine ar fi ... am trecut si eu prin chestii de genul asta, si eu am avut o gradina de morcovi in fund, INSA ... gandeste-te asa, la rece, la toata faza asta. De protejat, v-ati protejat. Menstra ti-a venit. Teste de sarcina ai facut, au iesit negative. Nu exista ... adica ... nici macar nu exista vreun risc, intelegi ?
Si pentru ca stiu ca oricum inca iti pui intrebari - desi n-ar mai trebui - mergi in cel mai apropiat oras - spune-i mamei tale ca mergi o zi cu o prietena undeva, whatever, faci Beta HCG-ul, afli rezultatul, vezi ca nu e nimic si mergi acasa smile
Sau altfel, mergi si fa un echo ... sa fii si mai sigura ca nu ai nimic smile
Dude, chill. Ai avut menstra, totul a fost ca de obicei, chill kram kram

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#21 2009-07-21 13:20:42

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Multumesc mult, am sa vad cum fac cu testul asta, poate totusi vine menstra. M-am mai calmat, nu are cum sa fie ceva...
Thanks kram

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#22 2009-07-21 13:21:17

kdeea
Platinum member

No problem, oricand puss

#23 2009-07-27 15:17:39

Irina_01
Membru
Inregistrat: 2009-07-27

Am facut si eu petting cu prietenul meu si este frica de acel lichid preejaculator, sa nu fi ramas pe labiile mele si in momentul in care a incercat sa ma penetreze (cu prezervativ).. nu a reusit.. sunt virgina.. sa se fi intamplat ceva. Exista sanse sa fiu insarcinata? Mi-a intarziat menstruatie dar in acelasi timp sunt destul de slaba pentru inaltimea mea, 46.8 kg la 1.64 m si nu prea mananc. Poate fi acesta un motiv pentru intarzierea menstruatiei? Multumesc mult, anticipat pentru raspunsuri.

#24 2009-07-27 16:02:11

katharina_x
Full member

a veniiiiitttt menstra mea...a fost un ciclu de 38 de zile  neutral  rotfl. mai are rost sa mai fac teste de sarcina sau testul Beta hCG? E rosu, e normal si calitativ si cantitativ[o sa-l urmaresc sa vad], doar ca ma simt putin molesita de ieri, sa fie de la el?
edit: De ce spun unele femei ca au avut menstra peste sarcina, si ca a fost normala? Pai se poate sa fie normala? Adica si rosu..si sa tina cat tine normal? Sincer toate posturile pe care le citesc de la aceste persoane [ nu neaparat de pe acest forum] ma baga in sperieti. Adica logic, o persoana careia nu-i trece prin cap ca ar putea fi insarcinata, nu observa ca menstra e schimbata nu? oooffff

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

Publicitate

loading...

#25 2009-07-27 17:11:39

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

kemikal a scris:

a veniiiiitttt menstra mea...a fost un ciclu de 38 de zile  neutral  rotfl. mai are rost sa mai fac teste de sarcina sau testul Beta hCG? E rosu, e normal si calitativ si cantitativ[o sa-l urmaresc sa vad], doar ca ma simt putin molesita de ieri, sa fie de la el?
edit: De ce spun unele femei ca au avut menstra peste sarcina, si ca a fost normala? Pai se poate sa fie normala? Adica si rosu..si sa tina cat tine normal? Sincer toate posturile pe care le citesc de la aceste persoane [ nu neaparat de pe acest forum] ma baga in sperieti. Adica logic, o persoana careia nu-i trece prin cap ca ar putea fi insarcinata, nu observa ca menstra e schimbata nu? oooffff

e MENSTRA ta...cea peste sarcina nu e una normala

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#26 2009-07-28 03:47:26

xoxo
New member
Inregistrat: 2009-07-13

Irina_01 a scris:

Am facut si eu petting cu prietenul meu si este frica de acel lichid preejaculator, sa nu fi ramas pe labiile mele si in momentul in care a incercat sa ma penetreze (cu prezervativ).. nu a reusit.. sunt virgina.. sa se fi intamplat ceva. Exista sanse sa fiu insarcinata? Mi-a intarziat menstruatie dar in acelasi timp sunt destul de slaba pentru inaltimea mea, 46.8 kg la 1.64 m si nu prea mananc. Poate fi acesta un motiv pentru intarzierea menstruatiei? Multumesc mult, anticipat pentru raspunsuri.

hey cred k aratsi super 46/47 kg la 1,64 cm

eu am 1,67 si 49 si ma chinui sa ajung la 46 kg:D

Ultima oara a fost editat de xoxo (2009-07-28 03:49:30)

chicot

#27 2009-08-15 01:48:14

katharina_x
Full member

Se poate sa faci 4 teste de sarcina [ Barza si Sure Check] la intervale de timp de 2 saptamani..sa iasa negative..si totusi sa fii insarcinata? Si inca ceva- daca prezervativul se rupe, e vizibil nu? adica se sfasie, sau curge din el..chiar daca e sa aiba doar o mica"fisura" aceasta in timpul actului se mareste si acesta se rupe de tot...

Yeah, that's my eye!

#28 2009-08-15 08:52:20

persifona
Vizitator

Nu, nu se poate.
Si da, este vizibil.

#29 2009-08-17 01:19:44

katharina_x
Full member

Un test de sarcina pe baza de sange[beta hCG] se poate face la orice cabinet de ginecologie? sau unde? Si cam cat costa? adica..e mai scump de 50 ron? Va rog, daca stiti raspundeti-mi...

Yeah, that's my eye!

#30 2009-08-17 01:24:26

Alina Delia
Addicted member

tu chiar vrei sa mai faci beta hcg dupa cate ti-au fost spuse aici?
adica nah nu e treaba mea...doar ac arunci banii pe geam...
nush cat costa unul insa........

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2009-08-17 01:25:10)

#31 2009-08-17 01:26:13

katharina_x
Full member

rotfl sunt cea mai paranoica persoana pe care o cunosc. Da vreau sa fac...stiu ca...nah, mi-a venit menstra de 2 ori, era rosie si normala, dar, fiecare are piticii lui pe creier. Chiar vreau sa fac testul asta, si de aia intrebam. Am nevoie de asta pentru linistea mea...

Yeah, that's my eye!

#32 2009-08-17 01:27:19

Alina Delia
Addicted member

scuza-ma dar deja de 2ori venita mesntra nu stiu ce te-ar putea convinge ca esti FOAARTE NEINSARCINATA

#33 2009-08-17 01:41:16

katharina_x
Full member

Da...stiu..dar ultimul meu ciclu a fost de 38 de zile..normal era de 32-34....m-am gandit la o dereglare hormonala.  De asta vreau sa fac testul, pentru linistea mea...

Ultima oara a fost editat de kemikal (2009-08-17 01:42:01)

Yeah, that's my eye!

#34 2009-08-17 13:26:32

katharina_x
Full member

Deci nu stie nimeni cat costa un test pe baza de sange [beta hCG] si unde il pot face? adica..la un cabinet de ginecologie sau unde..?

Yeah, that's my eye!

#35 2009-08-17 14:10:02

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

eu cred ca se in laboratoare..de pret nu stiu. Eu cred ca ai putea sa-ti facu USG intern...el vede sarcina de la 2 saptamani.De prets nu stiu ce sa-ti spun, nu sunt din Romania

#36 2009-08-17 14:12:14

katharina_x
Full member

Nu, nu. Analiza a sangelui pentru depistarea unei sarcini...adica Beta hCG. De asta intreb cat costa si daca se face in cabinete de gine. Si nu stie nimeni  big_smile

Yeah, that's my eye!

#37 2009-08-17 14:36:59

kdeea
Platinum member

Geez, dude, serios ... NU esti insarcinata. Sper ca am fost suficient de transanta incat sa te determin sa incetezi sa iti mai faci ganduri.

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-08-17 14:37:23)

#38 2009-08-17 14:51:55

katharina_x
Full member

rodnar I can't help it.  Nu stiu de ce inca imi fac griji...adica menstra mi-a venit normal, nu am niciun fel de simptome specifice unei sarcini, secretia de la ovulatie-aia transparenta si fluida am avut-o cum o am in fiecare luna in jur de 14-15 [ pt ca, din cate stiu eu, daca esti ins. nu mai ovulezi, deci..nu mai e secretia aia alunecoasa?..] Da, inca ma gandesc pt ca inca nu am raspunsuri la niste intrebari.

Yeah, that's my eye!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.