homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Petting-risc de sarcina?!-4

#58 2009-09-05 15:42:24

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Re: Petting-risc de sarcina?!

Sansele sunt foarte mici, in primul rand lichidul preejaculator trebuia sa ajunga pe labiile tale, unde mai pui ca ar fi fost nevoie sa si intre in vagin, sa treaca si de himen[asta daca mai esti virgina] si sa-si croiasca si drum pana suuus, pt ca spermatozoizii sa fecundeze ovulul[asta daca erai in perioada fertila] Eu zic sa stai linistita, pentru ca e doar petting, nu se prea poate sa ramai insarcinata asa usor, ca te-a atins acolo jos, am trecut si eu prin asta si am fost destul de speriata. So, chill si...ai grija pe viitor kram

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#59 2009-09-10 01:20:29

katharina_x
Full member

Nu am vrut sa deschid un topic nou, asa ca am preferat sa postez tot aici la asta al meu.
Vreau sa incep sa iau AC. Numai ca nu stiu ce sa fac...am inteles ca trebuie sa ma duc la planning sa mi le prescrie. Ok, si asta cat costa? Pentru ca..nu stiu unde sa caut preturi, de cati bani am nevoie? Ce trebuie sa fac? Am citit tot pe aici pe forum sa mi se fac analize sa mi se prescrie AC, apoi ca nu neaparat se fac analize, ca imi pune doctorul intrebari...Deci e o consultatie, e mai mult de 1 milion? Menstra imi vine in 2 saptamani si as fi vrut sa incep atunci sa iau....so..help me please, daca puteti. big_smile

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#60 2009-09-10 08:28:45

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

de obicei la planing nu se plateste si mai ales daca esti elev, sau student cu carnetul si nu platesti...dar oricum si sa fie sa platesti la planing nu ai cum sa dai 1 milion este o suma prea mare....eu nu am fost la palaning ci la ginecolog, si am platit dar m-a consultat, a vauzt ce e cu mine...dar la planing nu se plateste, de obicei in limita fondurilor disponibile dau si SC gratuite pt elevi si studenti...mergi si vezi la tine in oras si asa te interesezi... puss

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#61 2009-09-10 15:09:58

katharina_x
Full member

Mai citisem ca si la ginecolog se fac consultatii gratuite pe baza carnetului de elev, apoi am descoperit ca nu e asa  lol Anyway, mersi pt info, o sa ma duc in oras sa ma  interesez..

Yeah, that's my eye!

#62 2009-09-10 15:57:36

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

la planning ar tb sa ai gratuit. cel putin la cabinetele de stat, sigur. de gratuitate la ginecolog, n-am auzit.
iar la planning cred ca iti va pune doar niste intrebari, desi normal ar fi fost sa iti faca un control mai amplu.

Publicitate

loading...

#63 2009-09-16 11:19:31

M.
Membru
Inregistrat: 2009-09-15

Buna.Am si eu o nelamurire..am facut petting cu prietenul meu,acum 4 zile,eu fiind virigina si mnah..eu sunt mai de fel timida si am preferat sa nu o fac inca..avand doar 16 ani.. dar mie frica sa nu fi ramas insarcinata ca am citit multe chestii despre petting si cica poti ramane insarcinata daca spermatozoizii unui barbat intra in contact la intrarea in vagin cu lichidul secretat de acesta. El era dezbracat complet iar eu am ramas cu chilotii ca am zis sa previn orice..a ejaculat pe portiunea dintra burta si sani..si stiu ca dupa asta nu am mai facut nimic adica de genu sa si fi lipit penisul de labiile mele..Dupa ce am terminat petting ul m am dus la baie si m am spalat intai pe maini si apoi am sters tot de pe mine..si m am spalat din nou pe maini..Mie mi a intarziat aceasta saptamana menstruatia.. nu e regulat ciclul..am mai avut probleme de genul sa mi intarzie o luna si ceva..dar mie imi este umpic cam frica..numai cu gandu ca pot fi insarcinata devin tot mai stresata..si ma doare capu..va rog..ziceti mi si mie un sfat.Mie prietenul mi a zis ca nu se poate sa mi se fi intamplat ceva...

#64 2009-09-16 12:34:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

M., nu e absolut nicio problema, stai linistita

#65 2009-10-20 02:56:48

I0ana_
New member
Inregistrat: 2009-08-31

kemikal cat te-a costat analiza beta hcg ?si unde ti-ai facut`o pana la urma? big_smile

#66 2009-10-20 19:05:02

katharina_x
Full member

Pai..43 ron  la un laborator de analize. Dar am auzit ca depinde si unde o faci, de asta pretul variaza..nustiu nu stiu. Mie mi-a luat sange pe loc,pentru ca m-am dus dimineata pana in ora 10, iar raspunsul l-am primit peste 2 zile.

Yeah, that's my eye!

#67 2009-10-20 20:17:11

I0ana_
New member
Inregistrat: 2009-08-31

ok. Merci mult ptr raspuns big_smile

#68 2009-10-21 16:39:52

katharina_x
Full member

N-ai pt ce. Daca iti faci, sper sa-ti iasa cum iti doresti! kram

Yeah, that's my eye!

#69 2009-11-06 15:26:44

bya.A
Membru
Inregistrat: 2009-11-06

am si eu o problema si sper sa ma ajutati.... acum o luna am avut un moment intim cu prietenul meu... si a ajuns cu mana in zona mea intima. De specificat ca nu a introdus degetul in vagin si ca sunt si virgina. E posibil sa fiu insarcinata? adik in caz k avea lichid pre-ejaculator pe mana sa ma fi lasat insarcinata?.... la o saptamana jumatate dupa ce s-a intamplat asta mi-a venit ciclul cu o intarziere de 6 zile. Si nu a mai fost asa abundent ca de obicei si m-a tinut 4 zile (de obicei ma tinea 6-7 zile). De asemenea durerile de burta si de spate au fost mai suportabile decat de obicei.   Stari de sarcina nu am... numai k de 2-3 zile ma simt un pic balonata.  o sa fac maine un test de sarcina k sa fiu sigura... dar vreau si un sfat din partea voastra....

#70 2009-11-06 15:35:25

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Nu e necesar sa faci niciun test de sarcina, pentru ca nu esti insarcinata cu siguranta. Eventual pentru linistea ta, dar nu are sens, ca nu ai nimic.

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-11-06 15:35:41)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#71 2009-11-11 15:39:26

bya.A
Membru
Inregistrat: 2009-11-06

Am facut un test de sarcina azi si a iesit negativ..... insa tot nu ma simt linistita pentru ca ma simt balonata si am dureri de cap....  Pot testele de sarcina sa greseasca?.... Instructiunile le-am respectat intocmai cum scria pe cutie.

#72 2009-11-11 16:16:41

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

da ai motive pt care sa crezi ca esti insarcinata?

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#73 2009-11-11 16:22:27

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

bya, mai pot sa si greseasca testele, dar gandeste-te ca esti virgina si ca, dupa cum spui, prietenul tau nici macar nu si-a introdus degetul in vaginul tau. Plus ca ti-a si venit menstra smile
Stai linistita, testul a iesit negativ, esti ok.

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-11-11 16:22:45)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#74 2010-09-30 11:11:56

Dorrimore
Membru
Inregistrat: 2010-09-30

kemikal a scris:

Citind multe subiecte pe acest forum, am observat ca sunteti foarte draguti si ii ajutati pe toti cu sfaturi cum puteti..de aceea am sa va rog sa va spuneti parerea in legatura cu o problema care nu-mi da pace de aproximativ 24 zile. Am facut petting cu prietenul meu, s-a intamplat sa fie dezbracat si deasupra mea si m-a atins cu penisul[ timp de cateva secunde] pe marginea labiilor, in zona aceea. Eu eram deja uda,intelegi ce vreau sa spun, si nu mi-am dat seama daca cumva picaturi din acel lichid pre-ejaculator au scapat din penisul lui. A ejaculat mai tarziu, intr-un prezervativ pe care si-l pusese ulterior, deoarece eu eram virgina, si imi doream sa o fac-dar nu am facut-o. Problema este ca, dupa ce i-am spus sa-si indeparteze penisul din zona aceea, deoarece nu avea prezervativ , si-a introdus degetul in vaginul meu[nu pot sa spun cu exactitate la cat timp dupa ce s-a indepartat], si mi-e teama ca nu cumva sa fi introdus lichidul pre-ejaculator ce era pe labiile mele, in  vagin. Tin sa mentionez ca nu sunt sigura ca aveam asa ceva pe labii, el m-a asigurat ca nu, dar stiu ca baietii nu simt cand au acest lichid, eu l-am simtit si pe degete, asta mult mai tarziu. Menstruatia mi-a venit dupa 2 zile de la aceasta intamplare, pe 19 iunie si a fost normala, [asa cum a venit in ultimele 3 luni..vad ca incepe sa vina regulat]. Deci, daca mi-a venit menstra, nu am cum sa raman insarcinata..stiu ca inainte cu maxim 5 zile de a-ti veni menstra, riscul este foarte scazut. Nu stiu cum sa-mi calculez perioada de fertilitate deoarece nu am un ciclu regulat inca.Am auzit de menstra peste sarcina, ceea ce mi-a provocat o maaare paranoia, de am slabit in 2 zile 5 kg. Test de sarcina mi-am facut..a iesit negativ, dar asta la 2 saptamani dupa intamplare. Nu stiu ce sa mai fac, mi se pare ca am toate simptomele..oboseala- pentru ca se intampla sa casc dupa 7-8 seara, dar asta poate fi si din cauza ca stau mult timp la calculator si ma culc tarziu. Sau acea linie maronie care apare pe burta, mi se pare ca o am, bine cred ca o aveam si inainte...nici nu se vede dar paranoia isi spune cuvantul aici. Va rog, daca puteti, ajutati-ma cu un sfat. Prietenul meu m-a asigurat ca e imposibil sa am ceva, este langa mine, dar eu tot speriata sunt, avand doar 17 ani...

Nici nu iti poti da seama cat m-am bucurat cand am vazut aceasta postare pentru ca exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie acum 30 de zile. am facut un test de sarcina "Sure-Check" dupa 7 zile, rezultatul iesind negativ. Cu toate astea nu m-am bucurat f tare pt ca stiam ca rezultatul nu este unul concludent dupa o perioada atat de scurta de timp. In aceeasi zi, la cateva ore dupa ce am facut testul a aparut si menstra, insa nici de data aceasta nu am stat indeajuns de linistita luand in considerare faptul ca aceasta poate aparea si peste sarcina. Desi cantitatea si "calitatea" nu erau schimbate fata de menstrele precedente normale, adica fara intarzieri ingrijoratoare, m-a speriat faptul ca atunci cand am o intarziere de 1 luna jumatate - 2, cum s-a intamplat in acest caz, cantitatea este una considerabil mai mare. Am mai facut un test de sarcina la 3 saptamani de la "contactul" cu risc, de data asta folosind unul nu chiar foarte cunoscut, motiv pentru care am mai utilizat unul in decursul aceleiasi saptamani, de data asta "Barza Gold". Durerile de burta in zona pelvisului aparand, pe langa niste stari de greata (despre care nu sunt sigura ca reprezinta niste semne destul de concludente avand in vedere faptul ca am un organism mai sensibil iar acestea au devenit de mult tovarasii mei de viata) am facut si un "Sure-Check" chiar astazi, la 1 luna de zile de la contact. Intrebarea mea este: exista vreo posibilitate (sau mai bine zis risc) sa fi ramas insarcinata iar testele sa nu ofere rezultatul corect? Multumesc anticipat si sper ca raspunsurile sa ma linisteasca, intr-un final smile

#75 2010-09-30 11:22:59

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

sunt sanse mici sa ramai insarcinata de la petting (exista .. dar ffff slabe) , iar in cazul tau , daca zici ca ai avut menstruatie si facut si test la 1 luna sansele sunt =0 . Eu zic sa te linistesti si data viitoare nu va mai jucati cu focul.
Iti zic , din proprie experienta , ca iti poti induce niste simptome de sarcina de zici ca gata asta e ... Calmeaza-te ca nu ai de ce sa iti faci griji  puss

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#76 2010-09-30 11:55:32

Dorrimore
Membru
Inregistrat: 2010-09-30

multumesc mult! sper sa imi treaca temerile astea si sa nu mai dau banii pe teste, asa, incontinuu big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.