|
Nu esti logat.
Petting-risc de sarcina?!#1 2009-07-11 00:27:57
Petting-risc de sarcina?!Citind multe subiecte pe acest forum, am observat ca sunteti foarte draguti si ii ajutati pe toti cu sfaturi cum puteti..de aceea am sa va rog sa va spuneti parerea in legatura cu o problema care nu-mi da pace de aproximativ 24 zile. Am facut petting cu prietenul meu, s-a intamplat sa fie dezbracat si deasupra mea si m-a atins cu penisul[ timp de cateva secunde] pe marginea labiilor, in zona aceea. Eu eram deja uda,intelegi ce vreau sa spun, si nu mi-am dat seama daca cumva picaturi din acel lichid pre-ejaculator au scapat din penisul lui. A ejaculat mai tarziu, intr-un prezervativ pe care si-l pusese ulterior, deoarece eu eram virgina, si imi doream sa o fac-dar nu am facut-o. Problema este ca, dupa ce i-am spus sa-si indeparteze penisul din zona aceea, deoarece nu avea prezervativ , si-a introdus degetul in vaginul meu[nu pot sa spun cu exactitate la cat timp dupa ce s-a indepartat], si mi-e teama ca nu cumva sa fi introdus lichidul pre-ejaculator ce era pe labiile mele, in vagin. Tin sa mentionez ca nu sunt sigura ca aveam asa ceva pe labii, el m-a asigurat ca nu, dar stiu ca baietii nu simt cand au acest lichid, eu l-am simtit si pe degete, asta mult mai tarziu. Menstruatia mi-a venit dupa 2 zile de la aceasta intamplare, pe 19 iunie si a fost normala, [asa cum a venit in ultimele 3 luni..vad ca incepe sa vina regulat]. Deci, daca mi-a venit menstra, nu am cum sa raman insarcinata..stiu ca inainte cu maxim 5 zile de a-ti veni menstra, riscul este foarte scazut. Nu stiu cum sa-mi calculez perioada de fertilitate deoarece nu am un ciclu regulat inca.Am auzit de menstra peste sarcina, ceea ce mi-a provocat o maaare paranoia, de am slabit in 2 zile 5 kg. Test de sarcina mi-am facut..a iesit negativ, dar asta la 2 saptamani dupa intamplare. Nu stiu ce sa mai fac, mi se pare ca am toate simptomele..oboseala- pentru ca se intampla sa casc dupa 7-8 seara, dar asta poate fi si din cauza ca stau mult timp la calculator si ma culc tarziu. Sau acea linie maronie care apare pe burta, mi se pare ca o am, bine cred ca o aveam si inainte...nici nu se vede dar paranoia isi spune cuvantul aici. Va rog, daca puteti, ajutati-ma cu un sfat. Prietenul meu m-a asigurat ca e imposibil sa am ceva, este langa mine, dar eu tot speriata sunt, avand doar 17 ani... Ultima oara a fost editat de kemikal (2009-07-11 01:01:24) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #2 2009-07-11 00:32:57
Re: Petting-risc de sarcina?!eu zik sa stai linistita k nu esti insarcinata ..., n-ai cum sa fi ...testul este negativ deci ...tranchila ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2009-07-11 00:41:09
Re: Petting-risc de sarcina?!Stiu ca e nevoie de un jet de sperma ca sa ajunga acolo sus, si ovulul sa fie fecundat, si un singur spermatozoid ajunge..Si cum un deget nu are asa mare presiune.. Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #4 2009-07-11 00:58:59
Re: Petting-risc de sarcina?!stai linistita si nu-ti mai fa ganduri negre Offline #5 2009-07-11 00:59:03
Re: Petting-risc de sarcina?!Dude ... esti atat ... atat de neinsarcianta ... incat habar n-ai Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-11 01:11:54
Re: Petting-risc de sarcina?!Multumesc mult de raspunsuri, ingrijorata eram deoarece am citit pe net posturi in care scria ca poti ramane insarcinata de la petting, daca sperma ajunge pe labii etc etc[ in cazul meu lichid pre-ejaculator], si normal ca m-a luat paranoia..menstra a fost normala..deci sunt ok. Thanks again . Va pup Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #7 2009-07-11 01:28:55
Re: Petting-risc de sarcina?!
esti criminala kdeea when the pomp lights up,you shoot. Offline #8 2009-07-11 12:24:43
Re: Petting-risc de sarcina?!Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2009-07-14 13:19:32
Re: Petting-risc de sarcina?!Fetelor am o intrebare legata de ovulatie si sarcina, sunt niste lucruri pe care vreau sa le aflu..Daca esti insarcinata, ovulatia nu mai are loc urmatoarele luni nu? Si stiu ca inainte de ovulatie apare o secretie mai vascoasa/alunecoasa si alba. Intrebarea mea este: daca esti insarcinata, aceasta secretie mai apare, avand in vedere ca e prezenta doar in perioada ovulatiei? [ la mine tine cam 2-3 zile] Va rog sa-mi raspundeti daca puteti.. Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #10 2009-07-14 13:20:48
Re: Petting-risc de sarcina?!1. nu mai are loc happy with him...inlove with him... Offline #11 2009-07-15 00:12:43
Re: Petting-risc de sarcina?!Multumesc de raspuns. Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #12 2009-07-15 15:43:26
Re: Petting-risc de sarcina?!1 esti speriata si e normal ca e ceva nou Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-07-15 15:43:46) Offline #13 2009-07-15 15:54:15
poti cere antibebe de la farmacie si foarte probabil ti le vor da fara reteta, dar pentru binele tau nu le lua asa pur si simplu, ci la recomandarea unui medic de planning sau ginecolog Offline #15 2009-07-21 12:26:49
As vrea sa adaug ceva...problema mea persista. Am incercat sa ma conving ca nu am nimic, din moment ce menstra [ dupa faza aia] a venit, zic eu normala, m-a tinut 6 zile, culoarea-ca de obicei....apoi secretia de la ovulatie, aceea vascoasa si alunecoasa, am avut-o pe data de 15, a durat cateva zile [ pt ca ati spus ca daca esti insarcinata nu mai apare ovuatia...si secretia asta era la fel ca cele pe care le-am avut inainte in perioadele astea]. Bun, deci de la pettingul asta nu am nimic, teste de sarcina am facut 2, au iesit pur negative. cand am citit pe net ca testele pot da gres, ca pot fi fals negative, mi-a cazut fata. Mie normal menstra ar trebui sa imi vina acum, si nu a venit, nu e regulat, dar in ultimele 3 luni a venit numai pe 19....de aceea m-am alarmat. Contactele sexuale pe care le-am avut in acest timp au fost toate protejate, cu prez, fara incidente. De ce totusi intarzie? Eu imi doresc mult sa plec la mare la sfarsitul lunii..si..ea nu mai vine . Nici nu vreau sa ma gandesc la o sarcina, ..iar ma ia paranoia. Si asta pentru ca am citit prea multe pe net: gen prezervativele nu sunt bune ca nu protejeaza[ dar dupa ce le-am folosit l-am pus sa verifice si erau intacte] apoi ca testele de sarcina pot si fals negative...etc etc. Simptome de sarcina nu am, nu-s nici obosita, nici nu am greturi, nici nu urinez frecvent, nici nu am pofte..nimic...unde e menstra meaaa Ultima oara a fost editat de kemikal (2009-07-21 12:36:08) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #16 2009-07-21 12:43:05
Re: Petting-risc de sarcina?!Intr-adevar, testele mai pot da gres, dar iti dai seama ca daca faci n teste ... unul singur macar ... tot o sa zica bine; daca s-ar merge pe principiul ca testele de sarcina in primul rand dar gres, nu prea s-ar mai fabrica, nu ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #17 2009-07-21 12:50:14
Re: Petting-risc de sarcina?!M-am gandit la asta, stiu ce reprezinta testul, m-am informat, dar asta inseamna sa merg pt prima data la un cabinet de ginecologie. Am auzit ca ar costa cam 50 ron si bani nu prea am acum, plus ca nu pot vorbi cu mama despre asta. Daca ma gandesc bine bine bineee, nu am cum sa fiu. Si daca, intr-adevar, inceperea vietii sexuale poate influenta menstra [dereglare hormonala adica] atunci...trebuie doar sa o astept. Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #18 2009-07-21 13:00:27
Re: Petting-risc de sarcina?!Hmm ... somebody correct me if I'm wrong ... dat Beta HCG-ul nu se poate face si la o policlinica de exemplu ? Numai la o clinica de specialitate ... ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #19 2009-07-21 13:03:33
Re: Petting-risc de sarcina?!Nu ma pot duce la o policlinica pentru ca mama ii cunoaste pe toti de acolo, ea lucreaza in domeniul medicinei, de aceea ma gandeam la ceva particular. Nu vreau sa afle pentru ca o sa inceapa cu discursuri ca sunt prea mica sa fac asa ceva, ca pe vremea ei tralalaa...se mai contrazice cand zice ca bunica mea s-a maritat la 17 ani. Ultima oara a fost editat de kemikal (2009-07-21 13:05:53) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|