homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Petting-risc de sarcina?!

#1 2009-07-11 00:27:57

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Petting-risc de sarcina?!

Citind multe subiecte pe acest forum, am observat ca sunteti foarte draguti si ii ajutati pe toti cu sfaturi cum puteti..de aceea am sa va rog sa va spuneti parerea in legatura cu o problema care nu-mi da pace de aproximativ 24 zile. Am facut petting cu prietenul meu, s-a intamplat sa fie dezbracat si deasupra mea si m-a atins cu penisul[ timp de cateva secunde] pe marginea labiilor, in zona aceea. Eu eram deja uda,intelegi ce vreau sa spun, si nu mi-am dat seama daca cumva picaturi din acel lichid pre-ejaculator au scapat din penisul lui. A ejaculat mai tarziu, intr-un prezervativ pe care si-l pusese ulterior, deoarece eu eram virgina, si imi doream sa o fac-dar nu am facut-o. Problema este ca, dupa ce i-am spus sa-si indeparteze penisul din zona aceea, deoarece nu avea prezervativ , si-a introdus degetul in vaginul meu[nu pot sa spun cu exactitate la cat timp dupa ce s-a indepartat], si mi-e teama ca nu cumva sa fi introdus lichidul pre-ejaculator ce era pe labiile mele, in  vagin. Tin sa mentionez ca nu sunt sigura ca aveam asa ceva pe labii, el m-a asigurat ca nu, dar stiu ca baietii nu simt cand au acest lichid, eu l-am simtit si pe degete, asta mult mai tarziu. Menstruatia mi-a venit dupa 2 zile de la aceasta intamplare, pe 19 iunie si a fost normala, [asa cum a venit in ultimele 3 luni..vad ca incepe sa vina regulat]. Deci, daca mi-a venit menstra, nu am cum sa raman insarcinata..stiu ca inainte cu maxim 5 zile de a-ti veni menstra, riscul este foarte scazut. Nu stiu cum sa-mi calculez perioada de fertilitate deoarece nu am un ciclu regulat inca.Am auzit de menstra peste sarcina, ceea ce mi-a provocat o maaare paranoia, de am slabit in 2 zile 5 kg. Test de sarcina mi-am facut..a iesit negativ, dar asta la 2 saptamani dupa intamplare. Nu stiu ce sa mai fac, mi se pare ca am toate simptomele..oboseala- pentru ca se intampla sa casc dupa 7-8 seara, dar asta poate fi si din cauza ca stau mult timp la calculator si ma culc tarziu. Sau acea linie maronie care apare pe burta, mi se pare ca o am, bine cred ca o aveam si inainte...nici nu se vede dar paranoia isi spune cuvantul aici. Va rog, daca puteti, ajutati-ma cu un sfat. Prietenul meu m-a asigurat ca e imposibil sa am ceva, este langa mine, dar eu tot speriata sunt, avand doar 17 ani...

Ultima oara a fost editat de kemikal (2009-07-11 01:01:24)

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#2 2009-07-11 00:32:57

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: Petting-risc de sarcina?!

eu zik sa stai linistita k nu esti insarcinata ..., n-ai cum sa fi ...testul este negativ deci ...tranchila

..be the best ...fuck the rest smile))

#3 2009-07-11 00:41:09

katharina_x
Full member

Stiu ca e nevoie de un jet de sperma ca sa ajunga acolo sus, si ovulul sa fie fecundat, si un singur spermatozoid ajunge..Si cum un deget nu are asa mare presiune..

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#4 2009-07-11 00:58:59

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

stai linistita si nu-ti mai fa ganduri negre puss
starile tale sunt de la stres si nu de la o eventuala sarcina. menstra peste sarcina difera de cea normala asa ca nu-ti mai fa griji smile

#5 2009-07-11 00:59:03

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Dude ... esti atat ... atat de neinsarcianta ... incat habar n-ai smile
Te rog sa nu mai stai cu grija nici macar o secunda ... Este absolut imposibil sa fi ramas insarcinata. Esti ... virgina ... Nici macar nu ati avut contact sexual ( singura chestie in urma careia ai putea sa ramai insarcinata ) ... Ti-a venit menstra timp de 3 luni dupa chestia asta ( nu, nu a fost ciclu peste sarcina ) ... Ai facut test si a iesit negativ ... What do you want more ? smile

Stai calma, pune-te pe mancat si lasa gandurile astea, ca esti orice, numai insarcinata nu smile
Te rog sa nu te mai stresezi. Bafta.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#6 2009-07-11 01:11:54

katharina_x
Full member

Multumesc mult de raspunsuri, ingrijorata eram deoarece am citit pe net posturi in care scria ca poti ramane insarcinata de la petting, daca sperma ajunge pe labii etc etc[ in cazul meu lichid pre-ejaculator], si normal ca m-a luat paranoia..menstra a fost normala..deci sunt ok. Thanks again . Va pup

Yeah, that's my eye!

#7 2009-07-11 01:28:55

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

kdeea a scris:

Dude ... esti atat ... atat de neinsarcianta ... incat habar n-ai smile
Te rog sa nu mai stai cu grija nici macar o secunda ... Este absolut imposibil sa fi ramas insarcinata. Esti ... virgina ... Nici macar nu ati avut contact sexual ( singura chestie in urma careia ai putea sa ramai insarcinata ) ... Ti-a venit menstra timp de 3 luni dupa chestia asta ( nu, nu a fost ciclu peste sarcina ) ... Ai facut test si a iesit negativ ... What do you want more ? smile

Stai calma, pune-te pe mancat si lasa gandurile astea, ca esti orice, numai insarcinata nu smile
Te rog sa nu te mai stresezi. Bafta.

esti criminala kdeea  lol

kemikal, linisteste-te  par

when the pomp lights up,you shoot.

#8 2009-07-11 12:24:43

kdeea
Platinum member

lol

#9 2009-07-14 13:19:32

katharina_x
Full member

Fetelor am o intrebare legata de ovulatie si sarcina, sunt niste lucruri pe care vreau sa le aflu..Daca esti insarcinata, ovulatia nu mai are loc urmatoarele luni nu? Si stiu ca inainte de ovulatie apare o secretie mai vascoasa/alunecoasa si alba. Intrebarea mea este: daca esti insarcinata, aceasta secretie mai apare, avand in vedere ca e prezenta doar in perioada ovulatiei? [ la mine tine cam 2-3 zile] Va rog sa-mi raspundeti daca puteti.. big_smile

Yeah, that's my eye!

#10 2009-07-14 13:20:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

1. nu mai are loc
2. in principiu nu dar poate aparea o schimbare in secretie din alte motive

happy with him...inlove with him...puss

#11 2009-07-15 00:12:43

katharina_x
Full member

Multumesc de raspuns.
Inca ceva..de la ce varsta pot sa incep sa iau AC? Am 17 ani, de aceea intreb, nu stiu daca e indicat, sau daca la un cabinet de planning mi-ar da, pentru ca sunt minora, si nu vreau sa fie implicata mama sau ceva de genul. As vrea sa merg si la ginecolog, sa vad daca totul e ok, dar mi-e teama ca doctorul se va uita ciudat la mine, ca deh, sunt mica si deja mi-am inceput viata sexuala, recent ce-i drept, dar cu un partener pe care il iubesc enorm si am incredere deplina in el.

Yeah, that's my eye!

#12 2009-07-15 15:43:26

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

1 esti speriata si e normal ca e ceva nou
2 nu te mai stresa si nu te condamna ca ai doar 17 ani , nu e chiar asa o varsta de speriat , eu stiu fete care au inceput viata sexuala mult mai devreme
3 daca tu asa ai simtit , si il iubesti si el te iubeste , e mai mult decat ok
4 si daca te vei desparti de acest baiat sa nu te condamni , sa iti aduci aminte ca l-ai iubit
5 daca si el e virgin e ok , daca nu , sa te duci sa iti faci regulat analize , e spre binele tau
6 sa te informezi , citeste pe net tot ce se poate citi despre sex, si bts , e bine sa previ orice  si mai ales e bine sa nu te ia pe nepregatite o posibila problema   si sa iti faci mii de ganduri aiurea
7 sa intri pe forum si sa intrebi orice vrei tu , eu aici am gasit raspuns la multe nelamuriri si mai ales poti vorbi despre orice fara sa te " certe " nimeni

Bafta si sa ai o reletie super
Apropos te poti duce la farmacie si poti cere antibebe , fara reteta sau te poti duce la planning la doctoressa(evelin cristescu) , caci sunt convinsa ca nu iti va zice nimic de varsta ta , si te va indruma

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-07-15 15:43:46)

#13 2009-07-15 15:54:15

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

tttttt a scris:

Apropos te poti duce la farmacie si poti cere antibebe , fara reteta sau te poti duce la planning la doctoressa(evelin cristescu) , caci sunt convinsa ca nu iti va zice nimic de varsta ta , si te va indruma

poti cere antibebe de la farmacie si foarte probabil ti le vor da fara reteta, dar pentru binele tau nu le lua asa pur si simplu, ci la recomandarea unui medic de planning sau ginecolog

#14 2009-07-15 15:58:04

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

da , corect

#15 2009-07-21 12:26:49

katharina_x
Full member

kemikal a scris:

Citind multe subiecte pe acest forum, am observat ca sunteti foarte draguti si ii ajutati pe toti cu sfaturi cum puteti..de aceea am sa va rog sa va spuneti parerea in legatura cu o problema care nu-mi da pace de aproximativ 24 zile. Am facut petting cu prietenul meu, s-a intamplat sa fie dezbracat si deasupra mea si m-a atins cu penisul[ timp de cateva secunde] pe marginea labiilor, in zona aceea. Eu eram deja uda,intelegi ce vreau sa spun, si nu mi-am dat seama daca cumva picaturi din acel lichid pre-ejaculator au scapat din penisul lui. A ejaculat mai tarziu, intr-un prezervativ pe care si-l pusese ulterior, deoarece eu eram virgina, si imi doream sa o fac-dar nu am facut-o. Problema este ca, dupa ce i-am spus sa-si indeparteze penisul din zona aceea, deoarece nu avea prezervativ , si-a introdus degetul in vaginul meu[nu pot sa spun cu exactitate la cat timp dupa ce s-a indepartat], si mi-e teama ca nu cumva sa fi introdus lichidul pre-ejaculator ce era pe labiile mele, in  vagin. Tin sa mentionez ca nu sunt sigura ca aveam asa ceva pe labii, el m-a asigurat ca nu, dar stiu ca baietii nu simt cand au acest lichid, eu l-am simtit si pe degete, asta mult mai tarziu. Menstruatia mi-a venit dupa 2 zile de la aceasta intamplare, pe 19 iunie si a fost normala, [asa cum a venit in ultimele 3 luni..vad ca incepe sa vina regulat]. Deci, daca mi-a venit menstra, nu am cum sa raman insarcinata..stiu ca inainte cu maxim 5 zile de a-ti veni menstra, riscul este foarte scazut. Nu stiu cum sa-mi calculez perioada de fertilitate deoarece nu am un ciclu regulat inca.Am auzit de menstra peste sarcina, ceea ce mi-a provocat o maaare paranoia, de am slabit in 2 zile 5 kg. Test de sarcina mi-am facut..a iesit negativ, dar asta la 2 saptamani dupa intamplare. Nu stiu ce sa mai fac, mi se pare ca am toate simptomele..oboseala- pentru ca se intampla sa casc dupa 7-8 seara, dar asta poate fi si din cauza ca stau mult timp la calculator si ma culc tarziu. Sau acea linie maronie care apare pe burta, mi se pare ca o am, bine cred ca o aveam si inainte...nici nu se vede dar paranoia isi spune cuvantul aici. Va rog, daca puteti, ajutati-ma cu un sfat. Prietenul meu m-a asigurat ca e imposibil sa am ceva, este langa mine, dar eu tot speriata sunt, avand doar 17 ani...

As vrea sa adaug ceva...problema mea persista. Am incercat sa ma conving ca nu am nimic, din moment ce menstra [ dupa faza aia] a venit, zic eu normala, m-a tinut 6 zile, culoarea-ca de obicei....apoi secretia de la ovulatie, aceea vascoasa si alunecoasa, am avut-o pe data de 15, a durat cateva zile [ pt ca ati spus ca daca esti insarcinata nu mai apare ovuatia...si secretia asta era la fel ca cele pe care le-am avut inainte in perioadele astea]. Bun, deci de la pettingul asta nu am nimic, teste de sarcina am facut 2, au iesit pur negative. cand am citit pe net ca testele pot da gres, ca pot fi fals negative, mi-a cazut fata. Mie normal menstra ar trebui sa imi vina acum, si nu a venit, nu e regulat, dar in ultimele 3 luni a venit numai pe 19....de aceea m-am alarmat. Contactele sexuale pe care le-am avut in acest timp au fost toate protejate, cu prez, fara incidente. De ce totusi intarzie? Eu imi doresc mult sa plec la mare la sfarsitul lunii..si..ea nu mai vine neutral. Nici nu vreau sa ma gandesc la o sarcina, ..iar ma ia paranoia. Si asta pentru ca am citit prea multe pe net: gen prezervativele nu sunt bune ca nu protejeaza[ dar dupa ce le-am folosit l-am pus sa verifice  rotfl si erau intacte] apoi ca testele de sarcina pot si fals negative...etc etc. Simptome de sarcina nu am, nu-s nici obosita, nici nu am greturi, nici nu urinez frecvent, nici nu am pofte..nimic...unde e menstra meaaa  sad
Inceperea vietii sexuale poate afecta menstra? ma gandesc ca poate fi ceva legat de hormoni...

Ultima oara a fost editat de kemikal (2009-07-21 12:36:08)

Yeah, that's my eye!

#16 2009-07-21 12:43:05

kdeea
Platinum member

Intr-adevar, testele mai pot da gres, dar iti dai seama ca daca faci n teste ... unul singur macar ... tot o sa zica bine; daca s-ar merge pe principiul ca testele de sarcina in primul rand dar gres, nu prea s-ar mai fabrica, nu ? big_smile

Uite, fa un Beta Hcg. Daca nu stii ce e, take a look here - http://forum.anticonceptionale.ro/t20735-TEST-hcg.html - si analiza asta o sa iti arate cu cea mai mare precizie din lumea asta nu numai daca esti insarcinata, ci si daca sarcina e una cu probleme etc. Desigur, nu e cazul tau, dar ca sa te linistesti, nu de alta smile

Chiar te rog sa mergi sa faci testul ala, sa vezi ca nu e nicio problema.
Bafta !

#17 2009-07-21 12:50:14

katharina_x
Full member

M-am gandit la asta, stiu ce reprezinta testul, m-am informat, dar asta inseamna sa merg pt prima data la un cabinet de ginecologie. Am auzit ca ar costa cam 50 ron si bani nu prea am acum, plus ca nu pot vorbi cu mama despre asta. Daca ma gandesc bine bine bineee, nu am cum sa fiu. Si daca, intr-adevar, inceperea vietii sexuale poate influenta menstra [dereglare hormonala adica] atunci...trebuie doar sa o astept.

Yeah, that's my eye!

#18 2009-07-21 13:00:27

kdeea
Platinum member

Hmm ... somebody correct me if I'm wrong ... dat Beta HCG-ul nu se poate face si la o policlinica de exemplu ? Numai la o clinica de specialitate ... ?

#19 2009-07-21 13:03:33

katharina_x
Full member

Nu ma pot duce la o policlinica pentru ca mama ii cunoaste pe toti de acolo, ea lucreaza in domeniul medicinei, de aceea ma gandeam la ceva particular. Nu vreau sa afle pentru ca o sa inceapa cu discursuri ca sunt prea mica sa fac asa ceva, ca pe vremea ei tralalaa...se mai contrazice cand zice ca bunica mea s-a maritat la 17 ani.
Anyway, am sa astept menstra deocamdata....
Dar daca gandesc asa: dupa faza aia menstra am avut normala, secretia aia de ovulatie am avut-o, simptome nu au fost, deci nu aveam nimic. Plus ca am folosit prez mereu...si am fost inainte de perioada fertila, fara incidente. Chiar poti sa ramai insarcinata asa usor [ in cazul meu vechi fara contact sexual] cand alte femei se chinuie sa faca un bebe...

Ultima oara a fost editat de kemikal (2009-07-21 13:05:53)

Yeah, that's my eye!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.