homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Certurile in cuplu-2

#20 2009-07-11 21:20:15

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Re: Certurile in cuplu

na şi noi ne certăm ?n fiecare zi, uneori şi de 2-3 ori. şi f?s. aşa-i relaţia şi gata. mai dulci sunt pupicii şi ?mbrăţişările de după.
ar fi şi culmea să ?nghiţim şi să ţinem ?n noi nemulţumirile numa de aia ca să nu iasă ceartă
hmm... cam nemulţumiţi eu şi el visslar

Goodnight moon

#21 2009-07-11 21:39:42

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Si eu ma cert cu al meu, desi destul de rar si numai din lucruri marunte. Daca nu am fi amandoi incapatanati nu ne-am certa de loc, dar cate-odata nici unul nu vrea sa cedezi si iese cu scantei.

Oricum noi avem o regula ca nu avem voie sa ne culcam suparati unul pe celalalt asa ca discutam ce ne deranjeaza ne impacam si dupa ne bucuram de make up sex lol

#22 2009-07-11 21:53:12

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Este normal sa existe certuri,insa daca sunt frecvente si mai ales daca partenerii se si jignesc este grav.Si noi ne mai certam,dar rar si ne impacam imediat.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#23 2009-07-11 22:00:51

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Sunt de parere ca certurile in cuplu sunt inerente. Asta, bineinteles, pana la o limita.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#24 2009-07-11 22:21:55

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si eu le pun la suflet pe toate..
noi suntem de 3 ani impreuna, iar in primii 2 ani  nu mi amintesc sa ne fi certat hmm adica, ne am mai contrazis dar nimic grav
anul asta  ne am certat de 3 ori "mai rau", a 3-a oara am hotarat sa ne despartim si bla bla... dar ne am impacat dupa o zi rodnar
in fine... cert e ca acum ne cunoastem f bine si e altfel...ne certam cam o data, de doua ori pe saptamana... nu sunt grave, dar na, as prefera sa nu mai fie...

eu mereu am impresia ca iubesc/dau mai mult decat mi se ofera..in general, nu numai cu el

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#25 2009-07-11 22:28:38

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

carmen_21 a scris:

eu mereu am impresia ca iubesc/dau mai mult decat mi se ofera..in general, nu numai cu el

Exact asa si eu ... sad

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#26 2009-07-12 13:23:01

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

baciu a scris:

puffball a scris:

Daca n-ar fi certurile ar fi monotonie mare intr-un cuplu  lol

signof10 nu vorbesti serios, asa-i?

ba da vb f serios, uite ca la fel gandeste si adina15! si haha, finesse, cat de amuzant mi se pare ce am spus butter nu a spus nimeni ca stau acasa si ma cert cu prietenul meu, dar nah fiecare interpreteaza ce si cat poate. Si nu e prima data cand raspunzi asa ironic (la posturile mele ma refer).

#27 2009-07-12 14:37:13

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

ne mai certam si noi, dar pe masura ce trec anii, din ce in ce mai rar
si mai mult din nimicuri, gen te-am rugat sa faci x lucru si nu l-ai facut. de ce? rapsuns: am uitat. sau ca mi-e mie lene sa retin toate chestiile pe care mi le povesteste el si cand il intreb si a 2a oara acelasi lucru se enerveaza ca zice ca vb cu peretii
certurile mari insa nu s-au terminat niciodata cu o despartire temporara si nici sa luam o pauza nu s-a pus problema. el are o vorba. o relatie e ca o sfoara big_smile. o tai intr-un loc si apoi o legi. aparent are continuitate, dar mereu va exista acel nod, peste care daca dai cu mana se simte, nu va mai disparea de acolo orice ar fi. asa si cu despartirile temporare. nu mai poate fi ce-a fost odata rupta relatia
in concluzie e ok daca te certi, nasol ar fi sa n-o faci, atunci chiar e ceva dubios la mijloc, insa cu masura si fara cuvinte grele, fara despartiri si lucruri gandite la nervi care pot fi regretate apoi si care de multe ori lasa urme adanci in celalalt, chiar daca aparent e ok si nu zice nimic

#28 2009-07-12 14:53:29

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

offtopic Puffball, nu era nici o urmă de ironie. Şi mai relax, te-am mai observat şi la alte topicuri că te umfli din nimic şi ?ncepi cu "c?t ?i duce capu pe unii". Discutăm frumos aici.
?n rest, răm?n la părerea mea smile

Goodnight moon

#29 2009-07-12 18:40:29

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Finesse a scris:

offtopic Puffball, nu era nici o urmă de ironie. Şi mai relax, te-am mai observat şi la alte topicuri că te umfli din nimic şi ?ncepi cu "c?t ?i duce capu pe unii". Discutăm frumos aici.
?n rest, răm?n la părerea mea smile

mda, asa m-ai observat tu cum te-am observat si eu cu ironiile asa ca whateverr... I`m out of this!

#30 2009-07-12 22:02:49

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

la mine certurile erau la ordinea zilei.acum ne-am mai maturizat si am lasat-o mai moale.ce bine e.....

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#31 2009-07-12 22:07:00

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

la inceput ne certam f rar, acum se intampla mai des, dar nu ne certam f tare. noi intotdeauna ne certam la telefon, daca ne-am certa fata in fata sigur eram de mult timp despartiti. el este genul care se enerveaza repede si cand il vad nervos il las in pace, doar daca ma provoaca ii mai spun cate ceva

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#32 2009-07-13 15:57:25

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Daca certurile sunt discutii in contradictioriu purtate pe ton si cu limbaj in anumite limite nu sunt doar ok ci chiar recomandate zic eu, daca degenereaza repetitiv si escaleaza ca amploare nu mi se par prea constructive si evident duc spre un singur lucru, sfarsitul relatiei.

PS: anabella_n , mi-a placut analogia cu sfoara smile .

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#33 2009-07-13 20:57:01

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

si mie. si m-a ajutat enorm in relatia mea, sa stii...

#34 2009-07-13 21:05:19

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

eu zic ca e imposibil sa nu existe certuri...pt ca nu suntem toti la fel...eu cu a meu primele 3 luni de stat impreuna in aceeasi casa a fost dezastru..dar acum..nu ne mai certam asa des...oricum  eu is o fire incapatanata ...el mai tare ca mine lol
dar ne intelegem bine...am invatat ca tre sa lasam amandoi de la noi ca daca nu e jale lol hjarta

#35 2010-07-12 11:29:23

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

in ultima vreme nu trece zi de la DD fara sa ne certam...chiar de mai multe ori pe zi. simt k nu mai merge intre noi si el refuza sa comunice...sau toate frazele incep cu "pai daca tu...." cand ii reprosez k ne certam

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#36 2010-07-12 11:44:45

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

eU AM O PRIETENA BUNA ..EA SI iubitul ei se cearta odata la 2 zile si se despart..din motive prostesti....sunt ambii incapatanati..deja m am invatat,cand vb cu ea o intreb:zi de cearta sau de impacare.
Eu cu fostul ne certam la cateva luni...dar si cand ne certam...ieseau scantei...

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#37 2010-07-12 12:17:29

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

si eu am perioada cu al meu cand ma cert cam des,dar nu ies scantei..
emilya depinde si de motive.daca sunt prostesti incearca sa mai vb cu el

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#38 2010-07-12 12:23:18

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Eu am ajuns la concluzia ca certurile prostesti sunt cele mai grave, adica alea in care te iei de celalat fara motiv neutral Cand exista un motiv serios, da, intr-adevar toata lumea se cearta sau ma rog, are discutii mai aprinse si e normal, in schimb celelalte nu se justifica decat prin faptul ca lucrurile nu mai merg bine.
Em, eu de cand te stiu cu al tau, avea apucaturi de astea si se lua de tine din senin nustiu Iar acu, probabil e cum a zis heim, e invidios pe tine ca ai slabit si de aici comentariul lui. Urat, foarte urat ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.