homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Certurile in cuplu-4

#58 2010-07-12 14:20:32

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: Certurile in cuplu

mai sincer si eu as sari daca mi-ar da peste mana in fond care-i problema lui daca vreau sa mananc ..mananc

#59 2010-07-12 14:23:29

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Nu e chiar asa mel...si eu saream in suus daca imi spunea ca m am ingrasat sau  ca mananc cam multa paine.Apoi mi-am dat seama ca avea dreptate,numai ca subiectul era frustrant pentru mine si preferam sa tip la el.
Una e sa iti spuna nu mai manca pentru ca asa are el chef,si alta e sa iti spuna nu mai manca pentru binele tau...

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#60 2010-07-12 14:32:07

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

da dya banuiesc k a facut exces de zel pentru ca, dupa cum spuneam, mi-a promis ca daca ma vede k ma abat imi spune

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#61 2010-07-12 14:35:13

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Habar n-am cum fac idealii. Eu nu sunt dinaia care sa-i zic "diamantule, valorosule, minunatule, cum le stii si faci tu perfect pe toate" "numaidacat" poate in gluma tongue deci din cate imi aduc aminte ma certam cam cu toti cu care am fost cat de cat mai mult timp impreuna. Plus ca atunci cand am tendinta de a fi un pic flegmatica pur si simplu ca sa fac o conversatie mai amuzanta unii pot sa isi imagineze ca am tendinte de a fi caustica.
Nasul si nasa mea de botez pareau un cuplu ideal, se alintau si la 50 de ani si erau f calmi unul cu altul, dar nu pot sa zic 100 % ca nu s-or fi certat si ei in intimitatea lor...

I love you. Remember. They cannot take it

#62 2010-07-12 14:37:05

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Da, adevaru-i ca te-ai abatut rau de la regim cu 7 corcoduse, de parca ai fi mancat de la Mc  roll

Publicitate

loading...

#63 2010-07-12 14:48:28

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Tinand cont ca Em 5 luni n a facut un pas gresit..eu inca tind sa cred ca a facut o spre binele ei...si prietena meaa tinut regim de la toate strict si cand a scapat in mancare...n  amai iesit..nu zic ca Em ar face la fel,insa nu avem de unde sti ce a gandit el in acel moment.
Al meu mi a zis intai cu ninisorul ,apoi cu cearta,dar crede ti ac a functionat?
Ce a functionat a fost vazutul suncilor cand am strans cureaua la blugi si mi am dat seama ca m am facut cat....

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#64 2010-07-12 14:59:26

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Fetelor sper sa ma ajutati cu o parere: suntem de 7 ani impreuna, si pe langa multiple discutii peste care sa zicem ca tot am trecut dar niciodata lamurit si imbunatatit, aseara s-a intamplat ceva ce zic eu ca nu pot si nici nu mi se pare normal sa trec peste. Deci aseara am fost la un var de-al lui si au consumat cate 2 beri de caciula si apoi vin rosu cred 2 pahare. Putea sa consume si 1000 de sticle nu ma interesa atata timp cat nu se ametea si vorbea de nici nu intelegeai si se uita cu o fata la mine de imi venea sa vomit. Nici nu deschidea bine gura si mirosea a alcool. Cand am plecat acasa (ca nu am mai stat ca m-au apucat nervii) pe drum am oprit si a vomitat pe marginea drumului, si ai de dimineata la fel si s-a simtit bineinteles ca naiba si si-a dat toate matele afara. Recunosc nu e un obicei, dar s-a mai intamplat o data acum vreo 3-4 ani si nu am facut scandal dar i-am explicat dupa ca eu nu suport asa ceva si sa nu mai apara situatii de genul acesta. Se pare ca el nu mi-a respecat dorinta care mi se pare foarte normala si eu am luat decizia sa ne despartim(el bineinteles nu vrea ..zice ca intr-adevar a gresit dar niciodata nu se va mai intampla....aiurea!). Credeti ca am exagerat...adica nu stiu cum ar trebui sa ma comport cu el sa fii ras si eu cu ceilalti, sa ma fi dat jos din masina sa il mangai si sa il pup cand voma ca un porc in mijlocul drumul...Deci chiar nu pot sa trec peste mi se pare ca ceea ce a facut este total lipsit de respect fata de mine si un om serios nu face asa ceva...Oare exagerez eu?

Ultima oara a fost editat de password (2010-07-12 15:01:50)

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#65 2010-07-12 15:01:39

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Em eu nu spun ca el a avut neaparat sau in totalitate dreptate dar incearca sa fii si tu putin mai rabdatoare si mai calma...vezi cum merg treburile si asa. Te inteleg ca si eu sunt uneori f recalcitranta...de la oboseala, de la stres si poate ca ma enervez fara motiv...dar ma opresc in loc, respir adanc si imi dau seama ca el n-are nicio vina si daca m-as descarca pe el nu as face decat sa inrautatesc situatia...prefer mai degraba sa mi-l fac prieten si sa ma descarc povestindu-i sau macar avertizandu-l inainte: vezi ca is nervoasa...s-ar putea sa ma descarc pe tine...sa nu te superi rotfl2

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#66 2010-07-12 15:03:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

password, din punctul meu de vedere, strict subiectiv, nu mi se pare o tragedie sa faca asta o data la nu stiu cati ani... ok, nu tine la bautura, dar nu cred ca e neaparat lipsa de respect, ca nu s-a purtat urat cu tine, nu ti-a vorbit urat sau ceva de genul, chiar daca se imbatase

#67 2010-07-12 15:10:36

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

barbatii o mai comit uneori, isi pierd masura cand sunt la bere cu amicii, adica la ei dupa 5 beri parca ar mai merge 3 hmm  , iar daca o face si la cativa ani, mie personal nu mi se pare un motiv de despartire ...  va
e f nasol, nu zice nimeni ca trebuie sa il mangai pe frunte si sa il pupi cand isi da afara matele, dar sa te desparti de el pt ca a sarit calu' o data?
asa ca paranteza, al meu acum cativa ani a baut la o petrecere vin cot la cot cu niste rusi, s-a pilit si m-a uitat pe acolo cu rusii big_smile . ce sa zic, a fost de-a dreptul *^&^&^%^ . nu am vorbit o saptamana cu el, dar nu m-as fi despartit de el doar pt asta.

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-12 15:11:01)

#68 2010-07-12 15:12:01

x_ynna
Addicted member

pass nici mie nu mi se pare asa de tragic...daca ar fi fost un obicei, da...atunci nu s-ar fi meritat...dar pentru cate o bauta asa rar cred ca ai luat-o prea in serios...

si nu trebuie sa il pupi sau sa il mangai dar nici sa ii sari in cap cu despartirea pentru asa un motiv...faptul ca i-a fost atata timp rau cred ca ii e suficienta pedeapsa tongue

daca as fi fost in locul tau i-as fi spus ca nu imi place sa bea asa de mult in prezenta mea iar data viitoare daca mai are de gand sa faca asta sa mearga singur si ca se simte rau pentru ca si-a facut-o cu mana lui...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-07-12 15:13:21)

#69 2010-07-12 15:12:14

_Summer_
Platinum member

Pass, eu te inteleg foarte bine pentru ca asta a fost si motivul mare pentru care eu m-am despartit de al meu neutral faptul ca nu isi stia masura, si de 2-3 ori pe an o facea lata. Aceeasi senzatie o aveam si eu cand il vedeam beat acklad Eu trebuia tot timpu sa am grija de el, sa ii zic sa o ia mai usor, sa am grija de lucrurile lui & co cand situatia trebuia sa stea fix invers. Si macar daca bea si-si vedea de treaba da atunci il apucau certurile si eu oricum cand il vedeam asa imi provoca o aversiune de imi venea sa-l pleznesc. Bineinteles ca el nu ma intelegea, mereu avea scuze: ca e Craciun, ca e Rev, ca e ziua lui bla bla. In final, pe langa alte chestii care nu mergeau, dar asta in principal, m-a facut sa ma indepartez de el si sa nu-l mai consider deloc potrivit pentru mine si am hotarat ca nu vreau o asemenea relatie cu un om care nu-si stie masura si de care va trebui sa am grija forgetit
Acuma in cazul tau, s-a mai intamplat doar o data, nush, sunt totusi 7 ani. E un motiv cam.. . "mic" sa te desparti, asta daca in rest totul e roz in relatia voastra nustiu Oricine se mai imbata din cand in cand, dar daca el nu-si schimba comportamentul cand e baut, sa fie mai agresiv sau stiu eu nu cred ca ai avea motive de ingrijorare. But again, daca pentru tine conteaza chestia asta foarte mult si el nu tine cont, nici asa nu e bine...

#70 2010-07-12 15:15:01

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

password, nici mi enu mi se pare o tragedie. Se mai intamla sa bea omul un pahar mai mult. Dupa cum a spus si heimdall, nu ti-a facut tie nimic. Poate nici nu i-a priit vinul. Eu am patit-o odata atat de urat de la un pahar de vin alb... Nici nu ma ametisem dar am tinut wcul in brate toata noaptea lol

Parerea mea e ca in general un om trebuie sa stie cat poate sa bea (mai ales daca are peste 20 de ani) si niciodata sa nu bea mai mult decat il tine, dar se poate intampla oricum sa de?aseasca limita. Chiar nu are sens sa te enervezi. Dar daca te-a deranjat asa tare poti sa ii spui ca la urmatoarea petrecere sa aiba grija sa nu-si mai depaseasca limita. Oricum, odata la 3-4 ani, nah, e om si el.

#71 2010-07-12 15:16:08

x_ynna
Addicted member

vai Pass! cum sa te lase pe mana rusilor? rotfl2 ...al meu cand se pileste imi spune din minut in minut ca ma iubeste si imi rupe toate florile de pe strada si mi le daruieste iar daca fereasca Sf trece pe langa o florarie isi lasa toti banii acolo...ca sa inteleg eu ca el ma iubeste "enorm, enorm" rotfl2 ...a 2 a zi probabil isi mananca mainile...nu stiu?!...nu l-am intrebat niciodata rotfl

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-07-12 15:20:28)

#72 2010-07-12 15:20:20

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pass, nici mie nu mi se pare o tragedie, serios acum... eu nu cred sa fie om pe lumea asta sa nu se fi ametit vreodata...
inteleg ca ti s-a parut scarboasa intamplarea insa nu cred ca e un motiv de despartire.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#73 2010-07-12 15:22:04

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

a plecat afara sa ia o gura de aer si dus a fost. am ramas singura cu vreo 15 rusi chercheliti care faceau o hora pe muzica de-a lor. big_smile a fost... nici nu vreau sa imi amintesc.
si l-am recuperat eu cu taxiul , era undeva la 10 minute de iesirea din club, bine macar ca luase drumul ok spre casa. sa nu va zic ca in taxi m-a infuriat la culme IAR, spunea soferului sa opreasca masina din 5 in 5 min, iesea si dadea la rate vin rusesc.  mi-a crapat obrazul de rusine, dar si lui a 2-a zi. asta e, s-a intamplat! smile adevarul e ca bause niste vin extrem de tare si nu si-a dat seama cand l-a luat.
si mie mi s-a intamplat sa ma pilesc din crema de whiskey. aia e dulce si nu realizezi cand te prinde.  big_smile

#74 2010-07-12 15:25:30

_Summer_
Platinum member

Omg yikes rotfl2

#75 2010-07-12 15:45:35

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Da si mie mi se pare ca exagerez...dar eu numai cand ma gandesc la ceea ca a facut imi vine sa borasc....cum frate stau eu la 12 noaptea pe marginea drumului sa borasca el....mi se pare atat de urat ca nu imi gasesc cuvinte. Eu ca femeie daca faceam asa nu stiu daca el ma privea asa cu ingaduinta..dar el pentru ca are cuc eu trebuie sa accept ca e ceva specific barbatilor sau cum?

Ultima oara a fost editat de password (2010-07-12 15:46:06)

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#76 2010-07-12 15:52:45

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

nu pass, nu cred ca trebuie sa fii ingaduitoare "pentru ca are cuc" ( lol ). poti fi ingaduitoare (daca doresti asta) pentru ca a fost o intamplare aiurea si pentru ca nu are obiceiul sa faca asa ceva in general.
pana la urma oricine poate gresi si merita sa fie iertat daca nu staruie in respectiva greseala. nu cred ca e loc aici de vreo batalie intre sexe...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.