|
Nu esti logat.
Certurile in cuplu-4#58 2010-07-12 14:20:32
Re: Certurile in cuplumai sincer si eu as sari daca mi-ar da peste mana in fond care-i problema lui daca vreau sa mananc ..mananc Offline #59 2010-07-12 14:23:29
Re: Certurile in cupluNu e chiar asa mel...si eu saream in suus daca imi spunea ca m am ingrasat sau ca mananc cam multa paine.Apoi mi-am dat seama ca avea dreptate,numai ca subiectul era frustrant pentru mine si preferam sa tip la el. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #60 2010-07-12 14:32:07Re: Certurile in cupluda dya banuiesc k a facut exces de zel pentru ca, dupa cum spuneam, mi-a promis ca daca ma vede k ma abat imi spune Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #61 2010-07-12 14:35:13
Re: Certurile in cupluHabar n-am cum fac idealii. Eu nu sunt dinaia care sa-i zic "diamantule, valorosule, minunatule, cum le stii si faci tu perfect pe toate" "numaidacat" poate in gluma deci din cate imi aduc aminte ma certam cam cu toti cu care am fost cat de cat mai mult timp impreuna. Plus ca atunci cand am tendinta de a fi un pic flegmatica pur si simplu ca sa fac o conversatie mai amuzanta unii pot sa isi imagineze ca am tendinte de a fi caustica. I love you. Remember. They cannot take it Offline #62 2010-07-12 14:37:05
Re: Certurile in cupluDa, adevaru-i ca te-ai abatut rau de la regim cu 7 corcoduse, de parca ai fi mancat de la Mc Offline Publicitateloading...
#63 2010-07-12 14:48:28
Re: Certurile in cupluTinand cont ca Em 5 luni n a facut un pas gresit..eu inca tind sa cred ca a facut o spre binele ei...si prietena meaa tinut regim de la toate strict si cand a scapat in mancare...n amai iesit..nu zic ca Em ar face la fel,insa nu avem de unde sti ce a gandit el in acel moment. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #64 2010-07-12 14:59:26
Re: Certurile in cupluFetelor sper sa ma ajutati cu o parere: suntem de 7 ani impreuna, si pe langa multiple discutii peste care sa zicem ca tot am trecut dar niciodata lamurit si imbunatatit, aseara s-a intamplat ceva ce zic eu ca nu pot si nici nu mi se pare normal sa trec peste. Deci aseara am fost la un var de-al lui si au consumat cate 2 beri de caciula si apoi vin rosu cred 2 pahare. Putea sa consume si 1000 de sticle nu ma interesa atata timp cat nu se ametea si vorbea de nici nu intelegeai si se uita cu o fata la mine de imi venea sa vomit. Nici nu deschidea bine gura si mirosea a alcool. Cand am plecat acasa (ca nu am mai stat ca m-au apucat nervii) pe drum am oprit si a vomitat pe marginea drumului, si ai de dimineata la fel si s-a simtit bineinteles ca naiba si si-a dat toate matele afara. Recunosc nu e un obicei, dar s-a mai intamplat o data acum vreo 3-4 ani si nu am facut scandal dar i-am explicat dupa ca eu nu suport asa ceva si sa nu mai apara situatii de genul acesta. Se pare ca el nu mi-a respecat dorinta care mi se pare foarte normala si eu am luat decizia sa ne despartim(el bineinteles nu vrea ..zice ca intr-adevar a gresit dar niciodata nu se va mai intampla....aiurea!). Credeti ca am exagerat...adica nu stiu cum ar trebui sa ma comport cu el sa fii ras si eu cu ceilalti, sa ma fi dat jos din masina sa il mangai si sa il pup cand voma ca un porc in mijlocul drumul...Deci chiar nu pot sa trec peste mi se pare ca ceea ce a facut este total lipsit de respect fata de mine si un om serios nu face asa ceva...Oare exagerez eu? Ultima oara a fost editat de password (2010-07-12 15:01:50) What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #65 2010-07-12 15:01:39
Re: Certurile in cupluEm eu nu spun ca el a avut neaparat sau in totalitate dreptate dar incearca sa fii si tu putin mai rabdatoare si mai calma...vezi cum merg treburile si asa. Te inteleg ca si eu sunt uneori f recalcitranta...de la oboseala, de la stres si poate ca ma enervez fara motiv...dar ma opresc in loc, respir adanc si imi dau seama ca el n-are nicio vina si daca m-as descarca pe el nu as face decat sa inrautatesc situatia...prefer mai degraba sa mi-l fac prieten si sa ma descarc povestindu-i sau macar avertizandu-l inainte: vezi ca is nervoasa...s-ar putea sa ma descarc pe tine...sa nu te superi O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #66 2010-07-12 15:03:16
Re: Certurile in cuplupassword, din punctul meu de vedere, strict subiectiv, nu mi se pare o tragedie sa faca asta o data la nu stiu cati ani... ok, nu tine la bautura, dar nu cred ca e neaparat lipsa de respect, ca nu s-a purtat urat cu tine, nu ti-a vorbit urat sau ceva de genul, chiar daca se imbatase Offline #67 2010-07-12 15:10:36
Re: Certurile in cuplubarbatii o mai comit uneori, isi pierd masura cand sunt la bere cu amicii, adica la ei dupa 5 beri parca ar mai merge 3 , iar daca o face si la cativa ani, mie personal nu mi se pare un motiv de despartire ... Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-12 15:11:01) Offline #68 2010-07-12 15:12:01
Re: Certurile in cuplupass nici mie nu mi se pare asa de tragic...daca ar fi fost un obicei, da...atunci nu s-ar fi meritat...dar pentru cate o bauta asa rar cred ca ai luat-o prea in serios... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-07-12 15:13:21) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #69 2010-07-12 15:12:14
Re: Certurile in cupluPass, eu te inteleg foarte bine pentru ca asta a fost si motivul mare pentru care eu m-am despartit de al meu faptul ca nu isi stia masura, si de 2-3 ori pe an o facea lata. Aceeasi senzatie o aveam si eu cand il vedeam beat Eu trebuia tot timpu sa am grija de el, sa ii zic sa o ia mai usor, sa am grija de lucrurile lui & co cand situatia trebuia sa stea fix invers. Si macar daca bea si-si vedea de treaba da atunci il apucau certurile si eu oricum cand il vedeam asa imi provoca o aversiune de imi venea sa-l pleznesc. Bineinteles ca el nu ma intelegea, mereu avea scuze: ca e Craciun, ca e Rev, ca e ziua lui bla bla. In final, pe langa alte chestii care nu mergeau, dar asta in principal, m-a facut sa ma indepartez de el si sa nu-l mai consider deloc potrivit pentru mine si am hotarat ca nu vreau o asemenea relatie cu un om care nu-si stie masura si de care va trebui sa am grija Offline #70 2010-07-12 15:15:01Re: Certurile in cuplupassword, nici mi enu mi se pare o tragedie. Se mai intamla sa bea omul un pahar mai mult. Dupa cum a spus si heimdall, nu ti-a facut tie nimic. Poate nici nu i-a priit vinul. Eu am patit-o odata atat de urat de la un pahar de vin alb... Nici nu ma ametisem dar am tinut wcul in brate toata noaptea Offline #71 2010-07-12 15:16:08
Re: Certurile in cupluvai Pass! cum sa te lase pe mana rusilor? ...al meu cand se pileste imi spune din minut in minut ca ma iubeste si imi rupe toate florile de pe strada si mi le daruieste iar daca fereasca Sf trece pe langa o florarie isi lasa toti banii acolo...ca sa inteleg eu ca el ma iubeste "enorm, enorm" ...a 2 a zi probabil isi mananca mainile...nu stiu?!...nu l-am intrebat niciodata Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-07-12 15:20:28) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #72 2010-07-12 15:20:20
Re: Certurile in cuplupass, nici mie nu mi se pare o tragedie, serios acum... eu nu cred sa fie om pe lumea asta sa nu se fi ametit vreodata... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #73 2010-07-12 15:22:04
Re: Certurile in cuplua plecat afara sa ia o gura de aer si dus a fost. am ramas singura cu vreo 15 rusi chercheliti care faceau o hora pe muzica de-a lor. a fost... nici nu vreau sa imi amintesc. Offline #75 2010-07-12 15:45:35
Re: Certurile in cupluDa si mie mi se pare ca exagerez...dar eu numai cand ma gandesc la ceea ca a facut imi vine sa borasc....cum frate stau eu la 12 noaptea pe marginea drumului sa borasca el....mi se pare atat de urat ca nu imi gasesc cuvinte. Eu ca femeie daca faceam asa nu stiu daca el ma privea asa cu ingaduinta..dar el pentru ca are cuc eu trebuie sa accept ca e ceva specific barbatilor sau cum? Ultima oara a fost editat de password (2010-07-12 15:46:06) What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #76 2010-07-12 15:52:45
Re: Certurile in cuplunu pass, nu cred ca trebuie sa fii ingaduitoare "pentru ca are cuc" ( ). poti fi ingaduitoare (daca doresti asta) pentru ca a fost o intamplare aiurea si pentru ca nu are obiceiul sa faca asa ceva in general. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|