homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Certurile in cuplu-6

#96 2010-07-12 18:50:26

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Certurile in cuplu

Nu fi rea punish
Nu toate fetele beau bere.Unele nici nu beau alcool. Altora li se pare penibil sa bea alcool un public nustiu Eu beau bere, de exemplu, la terasa, dar nu intotdeauna, prefer de multe ori sa beau un fresh sau o limo si nu tin dieta sau chestii de genu, pur si simplu sunt mai sanatoase decat toate sucurile acidulate nustiu Asta nu inseamna ca esti sclifosita ci ca ai grija de sanatate si preferi un suc natural decat alte chestii sau pur si simplu nu ai chef de baut bere.

#97 2010-07-12 18:52:29

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nici eu nu pot sa beau bere cesafac
ma rog, nu sunt deloc genul "sclifosita" dar nu ma vad cu berea in mana/in fata lol
vin, altceva da, dar bere nu big_smile mi se pare prea baieteasca si amara

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#98 2010-07-12 18:56:23

_Summer_
Platinum member

Carmen, poti incearca Salitos, Corona, Redd`s si altele din categoria asta care sunt foarte bune, deloc amare. Nici eu nu beau Tuborg sau Ciuc rotfl beau de astea mai finute rodnar

#99 2010-07-12 18:57:28

carmen_21
Insomniac member

a, da... redd`s beau lol

#100 2010-07-12 18:57:49

daenarys
Vizitator

ne mai ciondanim si noi din cand in cand pe chestii de nimic.pana acum 2 certuri mai serioase am avut....

Publicitate

loading...

#101 2010-07-12 18:58:27

_Summer_
Platinum member

carmen_21 a scris:

a, da... redd`s beau lol

Noah vezi big_smile

#102 2010-07-12 19:20:33

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

si becks lemon e buuna hjarta

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#103 2010-07-12 19:22:05

_Summer_
Platinum member

Si, dar nu o gasesti peste tot lol

#104 2010-07-12 19:29:46

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Adevarul e ca eu m-as supara foarte foarte tare pe el daca am merge undeva in societate si s-ar pili sau s-ar imbata ca porcu' big_smile . As simti ca ma face de rusine, cred ca mi-ar veni sa intru sub masa. Nu m-as desparti de el daca ar fi episoade izolate, unul la nu stiu cati ani, dar as sta foarte suparata si rece o vreme.
Daca are chef sa traga o bauta, se duce cu prietenii lui si oricum de 2-3 pe an si asta in orasul lor natal iar cand se intoarce la mine e as good as new. Nici nu vreau sa stiu ce fac acolo dar el imi zice intotdeauna ce si cat a baut. Cat mai tine minte, anyway  rotfl2

Si nu cred in scuza ca e barbat. Ce daca e barbat? Si el trebuie sa-si cunoasca limita, asa cum mi-o cunosc eu.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#105 2010-07-12 20:07:26

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

Foarte tare  lol
Eu nu's foarte feminina dar cand merg pe terasa,beau suc,pentru ca moartea mea sunt sucurile nu de alta.Dar cand ma vad cu al meu imi iau bere,ocazional.Daca vreau ceva alcool,vodka cu suc,my personal heaven smile
Imi place alcoolul si m'a fac prastie cam o data pe an,mai simte omu nevoia sa devina high lol al meu nu are nimic importiva.sa bei si sa te ametesti din cand in cand e ok.Daca o faci zilnic,intradevar e o problema.
Singura chestie care nu imi place in legatrura cu alcoolul e atunci cand esti prea prastie si numai vrei efectiv,ti'a ajuns,o ora,2..deja vrei sa scapi! De revelion am reusit sa ma fac prastie de tot si de atunci nu prea imi trebuie o vreme lol

Cat despre certuri in legatura cu bautura au fost.Chiar de curand s'a dus cu mai multi colegi de serviciu la aniversarea firmei unde s'a dat bere gratis.S'a facut avion.Eu il sunam incontinuu si u raspundea si deja eram ingrijorata.Cand a venit acasa s'a culcat sai m'a uitat.M'am simtit cam nasol dar na...se ma intampla,Important e ca si'a cerut scuze smile

Certuri au fost dar in ultima luna a fost  cam grav pentru ca ajunsesem sa ma simta foarte trista,singura iar el se supara din orice faceam.Bine ca nici ce faceam nu era de laudat...Era vorba de ceva mult mai ddelicat decat bautura,chestie care l'a suparat foarte tare si a ajuns la un moment dat sa nu aiba prea multa increddere in mine si sa ma jigneasca lucru ce maa ranea foarte tare.
Acum s'a mai linistit dar eh.Au ramas semne...

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#106 2010-07-12 21:39:59

carmen_21
Insomniac member

Si eu simt cateodata nevoia sa ma imbat lol Dar nu prea am cum/unde/cu cine lol La petreceri nu pot ca m-as face de ras, acasa e aiurea.. nustiu
Am mai prins eu ocazii sa ma ametesc, dar sunt cazuri izolate rotfl
Al meu bea destul de des (nu se imbata la fel de des ), dar nu-mi amintesc sa ma fi facut vreodata sa ma simt penibil de fata cu altii. Asa, am patit odata sa vomite langa mine hmm fiindca bause ca un porc. Noroc ca eram doar eu cu el. Daca are chef sa bea se duce cu baietii si gata treaba

#107 2010-07-12 21:55:12

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Al meu nu a varsat decat o data, cand a venit de la o bauta cu baietii. Eu nu am varsat decat o data in viata mea de la bautura, de la afurisitul ala de pahar de vin alb. Toata noaptea am petrecut-o in chinuri, si a doua zi. Saracul a stat langa mine, si m-a rasfatat. Ma rog, atunci nu a fost cat am baut ci ce am baut.

Cat despre certat pe tema asta, niciodata. Noi in weekend cate-odata deschidem o sticla de vin (rosu, de cand cu incidentul, ca nu mai riscam experimentatul cu vin alb lol ) si ne uitam la un film, ascultam muzica, vorbim, si dupa  18 . Ambii suntem rezistenti la alcool, deci pe tema asta nu ne certam.

Noi ne certam pe facut curatenie. Amandoi vrem sa facem atat de mult curat, incat celalalt cere, ca vrea si el sa puna mana  rotfl2  NOT!!!!

#108 2010-07-12 22:21:07

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

PillBlast a scris:

Noi ne certam pe facut curatenie. Amandoi vrem sa facem atat de mult curat, incat celalalt cere, ca vrea si el sa puna mana  rotfl2  NOT!!!!

Parca ai povestit despre ultima noastra cearta, Pill  rotfl

Dupa strigat / plans / reprosat / trantit, am ajuns la concluzia ca singura solutie pe care o avem este sa speram ca intr-o zi o sa ne permitem sa platim pe cineva sa faca curatenie in locul nostru. Pana atunci facem cand si cum putem, dar ar fi bine sa nu vina nimeni neanuntat  chicot

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#109 2010-07-12 23:26:09

Karren
Full member

Si eu am vomitat intr'un singur caz in viata mea...2 times in a row  lol
De revelion mai exact.Eu am o problema cu vodka,torn in pahar ca taranu si o dau peste cap  angel
nu am avut limita de revelion,nu stiu ce era cu mine ca nu aveam de gand sa ma imbat.Si aveam o vodka de un litru.Cred ca am baut'o toata  hmm  nu stiu sigur.dupa ce i'am facut declaratii de dragoste intense iubtului meu si am dansat de parca eram de la spitalu 9 si dupa ce am aruncat cu u uscator dupa un amic m'am hotarat totusi sa scot alcoolul din mine  rotfl  am stat pe wc ca poate na,prin urina dau jos.Am bagat degetele pe gat si nimic.am stat in singura baie din tot apartamentul 2 ore chinuindu'ma sa vomit ca numai puteam de atata alcool  lol  saracii baieti...toti au urinat in bidoane.
Evident mi'am cerut mii de scuze dupa...a fost cam nasol dar na,fiind intre prieteni s'a uitat.am ras impreuna dupa  lol
Cea mai tampita chestie e ca atunci cat eram high un amic a inceput sa vina la mine si sa strige 'UITE PITICIIIII!' lucru ce ma enerva si l'am luat la fugareala (asta mi s'a spus) si am sarit un geam si am ramas  wow cand mi s'a povestit.Dupa cand si'a cerut scuze,eram inca beata,si l'am lovit exact in punctul slab.La chestia asta pot sa zic ca mi'a fost rusine dupa,si mi'am cerut mii de scuze.Si totusi cum am nimerit si am stat pe un picior?  lol

O singura data am stat cu prietenul cat era beat si a vomitat.Si la l'am pupacit si ingrijit,mi se pare foarte normal sa stai cu prietenul tau cat ii este rau indiferent ce a provocatt'o smile sunt foarte mamoasa de felul meu

Cat despre baut poti sa o faci cu cea mai buna prietena sau cu proriul iubit! nothing wrong in that

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#110 2010-07-12 23:32:01

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

kathrynn, noi am impartit camerele: bucataria si dormitorul sunt responsabilitatea mea, restul a lui. Numai ca acum ne mai intepam pentru ca nici unul nu isi asuma responsabilitatea rotfl2

#111 2010-07-12 23:43:04

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

eu nu am vomitat decat o data de la bautura, dupa jumatate de sticla de vodka si 3 pahare de vin rosu rodnar.. slava cerului eu am unde sa ma imbat si cu cine, dar nu prea tine betia la mine sad

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#112 2010-07-12 23:55:10

Karren
Full member

offtopic
Nifelheim,din ce melodia erau versurile de la semnatura ta?Spike,parazitii,nimeni altul? hmm

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#113 2010-07-12 23:57:34

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

versurile astea de acum ?big_smile
de la spike- visam big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#114 2010-07-13 00:02:19

Karren
Full member

Nifelheim a scris:

versurile astea de acum ?big_smile
de la spike- visam big_smile

Mersi mult.numai stiam de unde,ador melodia   big_smile

Our love
Vreau varaaaa hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.