|
Nu esti logat.
Certurile in cuplu-5#77 2010-07-12 15:59:40
Re: Certurile in cupluEl ce zice ? A fost de acord cu despartirea asta ? Offline #78 2010-07-12 16:00:44
Re: Certurile in cupluPoate ca mi-ar fi fost mai usor sa trec peste daca lucrurile erau roz intre noi ceea ce nu prea este cazul. Nu suntem deloc pe aceeasi lungime de unda cu privire la anumite aspecte, eu tot l-am rugat sa se schimbe sa fie mai serios, mai responsabil, si el nimic de 7 ani de zile. L-am rugat chiar ieri sa nu mai aduca si mai multe tampenii intre noi ca nu stiu cat mai pot ingadui si suporta, iar el ce face in schimb..bea si desi i-am dat de inteles la un moment dat ca e timpul sa se opreasca..el a facut tot dupa capul lui si nici nu m-a luat in considerare. Atunci eu de ce l-as mai lua pe el in considerare acum cand imi pormite marea cu sarea...ca asa face mereu cand aude ca ne despartim..face pe sfantul cat se vede cu sacii in caruta: ca sunt aerul lui, ca vrea sa se schimbe si ca incearca, si tot felul de aberatii nepuse in practica niciodata. Deci de dimineata m-am dus la el i-am facut un ceai de galbenele, i-am dat o banana sa manance dar asta nu inseana ca trec peste..am facut ce ar face orice om normal de mila cand vede un asemenea prostanac. M-am saturat sa il tot educ pe sanatatea mea ca pe un copil mic....si pentru alta din cate se vede. Ultima oara a fost editat de password (2010-07-12 16:01:37) What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #79 2010-07-12 16:06:50
Re: Certurile in cuplu
pai daca zici ca nu s-a intamplat decat de 2 ori in 7 ani, de ce scrii ca si cand si-ar petrece zilele in crasma din sat cu tuica in nas....? Offline #80 2010-07-12 16:06:59
Re: Certurile in cupluce spui tu e altceva, inseamna ca povestea asta e doar un pretext, picatura care a umplut paharul Offline #81 2010-07-12 16:12:44
Re: Certurile in cupluPai atunci se schimba datele situatiei. Gandeste-te bine, acum, daca asta e omu care ti-l doresti langa tine, daca poti sa-l accepti cu calitatile si defectele lui. Un lucru e cert, oamenii nu se schimba. El se va schimba cand va dori el, cand va constientiza el ca nu e bine sa faca un lucru sau altul. Ca ii spui tu sa se schimbe si el spune ca o va face e asa, ca sa nu va despartiti, de fapt, probabil, ti-ai dat si tu seama ca nu se va tine de "promisiuni" pe teremen lung. Offline Publicitateloading...
#82 2010-07-12 16:18:52
Re: Certurile in cuplusi a meu ma iubeste cand e pilit , oricum nu a baut de mult , cu problemele care le-a avut , si pass eu cred ca daca sa imbatat de 2 ori in 7 ani nui nimic , sa vezi ca bea in fiecare zi e grav . Ultima oara a fost editat de akisandra (2010-07-12 16:19:31) Offline #83 2010-07-12 16:21:57
Re: Certurile in cuplupass, aici sunt doua chestiuni total diferite. tu te legi de povestea asta insa, cum bine zic fetele, tu ai de fapt alte numultumiri iar treaba asta doar a umplut paharul. tu zici ca l-ai atentionat ca intrece masura iar el n-a tinut seama de ce anume i-ai spus, ei bine, sunt convinsa ca si el ti-o fi spus vreodata sa te grabesti la cumparaturi ca e obosit (dau si eu un exemplu aiurea) dar tu n-ai tinut seama de asta. deci nu aici e problema de fapt. problema e ca tu ai vrea ca el sa se schimbe, ori asta nu se prea poate... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #84 2010-07-12 16:36:43
Re: Certurile in cupluciteam ce au scris fetele cu masculii si alcoolul fostul meu o mai facea lata din cand in cand, dar atunci ori il apucau certurile ori imi spunea cat de mult ma iubeste si imi rupea toate florile de pe drum "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #85 2010-07-12 16:41:31
Re: Certurile in cupluva multumesc pentru pareri. Va pup fetelor (m-am hotarat ce sa fac-il iert)! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #86 2010-07-12 16:45:34
Re: Certurile in cuplubravo password "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #87 2010-07-12 16:47:10
Re: Certurile in cupludoamne ziceati ca nu ati vazut om sa nu se fi imbatat o data...uite ca l meu nu bea, frate ...daca mergem undeva beau mai mult eu si mi se pare penibil....eu sambata bausem vreo 3 pahari cu vin si nu aveam nici pe naiba...el 1 si abia se atinsese de al 2-lea si cand ne ducem acasa vede un ambalaj de ciocolata pe jos si zice: "uite iubita o ciocolata" zic: "ce te face sa crezi a daca e ambalajul e si ciocolata ? e primul ambalaj pe care il vezi si nu a ajuns in cosul de gunoi? " Offline #88 2010-07-12 16:48:51
Re: Certurile in cupluCe cumintel Offline #89 2010-07-12 16:53:10
Re: Certurile in cuplupai ce cumintel frate ca ma simt aiurea ca eu beau mai mult adik ca el se ameteste mai repede Offline #90 2010-07-12 16:56:52
Re: Certurile in cuplunici al meu nu bea decat putin.. pana si la revelion el bea o bere..un pahar de vin sau ceva tarie..oricum f putin •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #91 2010-07-12 16:58:06
Re: Certurile in cuplu
despre asta vorbeam si eu Offline #92 2010-07-12 16:59:03
Re: Certurile in cupluaseara am fost sa vedem meciul in oras..si el era cu masina..toti beau bere numai eu cu el suc si imi era asa o pofta de beree •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #94 2010-07-12 18:45:41
Re: Certurile in cuplutare faza cu ciocolata Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #95 2010-07-12 18:46:10
Re: Certurile in cupluprietenul meu e foarte incantat ca are o iubita cu care poate iesi la o bere My Tears Dry On Their Own Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|