|
Nu esti logat.
Certurile in cuplu-7#115 2010-07-13 00:04:01
Re: Certurile in cuplusi eu, si eu "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #116 2010-07-19 21:51:28
Re: Certurile in cupluO sa ne certam cat de curand - presimt - ca mi-a facut iar o faza nasoala, si nu e la prima "abatere: de genul asta. A veni mama pana la noi mai devreme si el nici macar n-a iesit din camera sa salute, sub pretextul ca dormea. Dar m-am dus dupa ce i-am deschis la mama sa-i spun ca a venit, tocmai ca sa se "simta" si sa iasa din camera sa vina pana la noi, macar sa salute. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #117 2010-07-19 23:19:59
Re: Certurile in cupluAiurea kath, si pentru mine parintii mei sunt foarte importanti si am nevoie ca cel de langa mine sa-i respecte macar cat ii respect eu si m-ar deranja enorm o astfel de faza, mai ales daca spui ca nu e la prima abatere Chiar nu stiu ce sa zic...sa vorbesti cu el sa ce ? E naspha daca nu simte sa fie asa mai atasat de ei, mai comunicativ si nu prea ai ce sa-i faci. Offline #118 2010-07-20 07:46:36
Re: Certurile in cupluUrat din partea lui Kat...nu conteaza daca se suporta sau nu...e de bun simt ca atunci cand iti intra cineva in casa sa vii sa dai un buna-ziua. Si daca nu o facea din respect pentru ea putea sa o faca macar din respect pentru tine,pentru ca esti femeia cu care traieste si care a fost crescuta si a devenit ceea ce este ea acum si ceea ce iubeste el prin prisma si cu ajutorul parintilor ei. Poate sa nu o iubeasca, nu ii cere nimeni asta...dar poate macar sa ii acorde minimul de respect si de atentie. Eu daca as fi in locul tau asta i-as spune. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #119 2010-07-20 10:08:02
Re: Certurile in cupluNu e vb de inteles, ca se inteleg normal, nu se pune prob. ca nu s-ar suporta. Inainte de a ne muta noi impreuna, mama ma punea tot timpul sa-l chem la noi la masa ca stia ca sta singur aici si nu-i gateste nimeni. Sau imi dadea sa-i duc chestii. N-am avut niciodata probleme de genul ca parintilor mei sa nu le placa de el sau invers. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#120 2010-07-20 11:19:29
Re: Certurile in cupluJessica, dar am zis ca nu l-am obligat. Nici nu mi-a trecut prin cap, pana n-a venit el cu ideea. Si cand a venit cu ea, doar l-am incurajat si am apreciat initiativa, mai ales cand a pus-o in practica. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #121 2010-07-20 11:23:44
Re: Certurile in cupluKat, foarte bine, nu e normal ce a facut. Ca-ti place, ca nu-ti place, parintii trebuie respectati Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #122 2010-07-20 11:36:40
Re: Certurile in cuplukat, dar mama ta vine rar pe la voi? Offline #123 2010-07-20 11:59:44
Re: Certurile in cupluE foarte bine asa Kat. nu consider ca l-ai obligat daca a venit de la el...pur si simplu ti-a inteles durerea... de acum poarta-te si tu frumos si uitati totul...ma bucur ptr voi si imi place cum a reactionat el O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #124 2010-07-20 12:08:17Re: Certurile in cupluDa, foarte frumos a reactionat. Si Jessica, nu sunt de acord cu tine. Atata timp cat esti cu mine si eu imi respect parintii, ii respecti si tu. Iti plac, nu iti plac, inghiti si zambesti, sau macar esti politicos. Mi se pare o chestie de bun simt, fata de mine pana la urma. Mi se pare culmea egoismului sa se poarte urat cu ai mei stiind ca pe mine ma deranjeaza. Inseamna clar ca il doare fix in pix de ce simt eu. Offline #125 2010-07-20 12:41:53
Re: Certurile in cuplu
Da, vine rar, de cand m-am mutat eu acolo (3 luni) a mai venit odata chiar la inceput, si apoi ieri, cand a venit special din celalat capat de oras ca sa ne aduca din mai multe mancaruri ce facuse ea si stia ca ne plac. Si m-a sunat inainte sa ma intrebe daca lui ii place cutare fel ca sa stie cat sa ne aduca. Cum zici tu , daca am sta usa-n usa si ar fi la noi toata ziua buna-ziua, ar fi altceva, ca ar fi "de-a casei" si nu m-ar fi deranjat. Dar asa ... Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-07-20 12:44:08) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #126 2010-07-20 12:48:36
Re: Certurile in cupluKat...is si eu ca babele curioase ...nu stii ce au vorbit la tel? Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-07-20 12:48:54) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #127 2010-07-20 20:55:57
Te inteleg, ca si eu am fost si as fi fost daca eram in locul tau Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #128 2011-05-10 09:46:54
Re: Certurile in cupluM-am trezit de dimineata cu niste concluzii ferme despre prima mea relatie cand el era foarte violent. Offline #129 2011-05-10 09:58:26
Din cat einteleg eu de la tine, companionul teu de viata este violent si mie asta nu mi se pare ok. Eu am avut o cearta cu iubitul meu foarte urata, am stat 3 saptamani certati din care 2 nu am stiut nimic unul de altul. Pana ne-am impacat a mai durat o saptamana de explicatii si ulterior am observat ca s-a schimbat. De ce ne-am certat? Ne-am certat din cauza faptului ca era gelos si posesiv. Nu-mi pare rau ca ne-am impacat pt ca constat ca s-a schimbat, chiar el mi-a spus acum cateva zile ca nu mai este asa de stresat de faptul ca eu as putea sa-l insel (avem o relatie la distanta) si ca in fiecare zi are din ce in ce mai multa incredere in mine. Incearca sa descoperi cauzele acestei violente si ceea ce-l face sa fie asa. Poate cu radare si intelegere reusesti sa gasesti o metoda prin care sa-l faci sa se schimbe. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #130 2011-05-10 10:15:12
Re: Certurile in cupluk?reste,nu nu. E vorba de prima mea relatie. M-am despartit de el,dar din cu totul alte motive,nu ca era violent. Offline #131 2011-05-10 10:26:24
Re: Certurile in cupluEu chestia cu promisul nu o inghit. Imi promiti si dupa uiti ce promiti. Prefer sa nu promiti si sa faci ceva cu comportamentul decat sa promiti sa sa fi acelasi magar. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #132 2011-05-10 21:12:00
Re: Certurile in cupluFetelor va cer si eu parerea despre ceea ce m-a suparat foarte tare astazi.Am intrat pe contul de facebook la iubitul meu care nu se ascunde de mine (asa zice el),unde am gasit un mesaj de la o fosta colega de serviciu care i-a scris: "buna seara Soarele meu",tin sa spun ca aceasta fosta colega este divortata are in jur de 42 de ani si un copil maricel si cu toate astea da astfel de mesaje unui barbat cu 15 ani mai mic ca ea?Nu este prima data cand aceasta "doamna" i-a dat mesaj in "interes de serviciu" iar atunci cand am cerut explicatii iubitului de ce il cauta mi-a spus sa nu-mi fac griji ca nu am motive si am incetat cu intrebarile.Acum vazand acest mesaj incep sa ma dubii,nu vreau sa par paranoica,insa astfel de mesaje intre colegi nu vad ca si-ar avea rostul.Voi ce parere aveti? Offline #133 2011-05-10 21:24:03
Re: Certurile in cupluAm scris asta de "n" ori pe aici:e groaznic sa traiesti cu indoieli in suflet si sa te uiti ciudat la persoana de langa tine. Eu sunt de parere ca (,) cheia unei relatii este comunicarea . E important pentru tine si pentru linistea ta sa vorbesti cu el frontal,sa fii sincera,deschisa,sa spui ce te doare,ce te deranjeaza. Sa pui intrebari,sa ti se ofere explicatii. Dar e important sa fii atenta si sa nu cazi in cealalta extrema,si anume sa nu il sufoci,sa ii invadezi tot spatiul,lasa-i totusi putin spatiu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|