homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Certurile in cuplu-7

#115 2010-07-13 00:04:01

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Certurile in cuplu

si eu, si eu  happydance

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#116 2010-07-19 21:51:28

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

O sa ne certam cat de curand - presimt - ca mi-a facut iar o faza nasoala, si nu e la prima "abatere: de genul asta. A veni mama pana la noi mai devreme si el nici macar n-a iesit din camera sa salute, sub pretextul ca dormea. Dar m-am dus dupa ce i-am deschis la mama sa-i spun ca a venit, tocmai ca sa se "simta" si sa iasa din camera sa vina pana la noi, macar sa salute.
Mi s-a parut o dovada de proasta crestere din partea lui extraordinara. Sa vina omul in casa ta si nu sa nu-ti misti fizicul sa saluti. F. urat.
Si stau si plang ca proasta  grater  de vreo ora pt ca ma gandesc cat de prost s-o fi simtit si mama, mai ales dupa ce ca a venit sa ne aduca din niste bunatati de care a facut si s-a gandit si la noi.
Nici nu-i prima oara cand imi face faze din astea penibile fata de parintii mei, care INCA nu au zis nimic ...  spranceana

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#117 2010-07-19 23:19:59

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Aiurea kath, si pentru mine parintii mei sunt foarte importanti si am nevoie ca cel de langa mine sa-i respecte macar cat ii respect eu si m-ar deranja enorm o astfel de faza, mai ales daca spui ca nu e la prima abatere neutral Chiar nu stiu ce sa zic...sa vorbesti cu el sa ce ? nustiu E naspha daca nu simte sa fie asa mai atasat de ei, mai comunicativ nustiu si nu prea ai ce sa-i faci.

#118 2010-07-20 07:46:36

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Urat din partea lui Kat...nu conteaza daca se suporta sau nu...e de bun simt ca atunci cand iti intra cineva in casa sa vii sa dai un buna-ziua. Si daca nu o facea din respect pentru ea putea sa o faca macar din respect pentru tine,pentru ca esti femeia cu care traieste si care a fost crescuta si a devenit ceea ce este ea acum si ceea ce iubeste el prin prisma si cu ajutorul parintilor ei. Poate sa nu o iubeasca, nu ii cere nimeni asta...dar poate macar sa ii acorde minimul de respect si de atentie. Eu daca as fi in locul tau asta i-as spune. big_smile

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#119 2010-07-20 10:08:02

kathrynn
Hero member

Nu e vb de inteles, ca se inteleg normal, nu se pune prob. ca nu s-ar suporta. Inainte de a ne muta noi impreuna, mama ma punea tot timpul sa-l chem la noi la masa ca stia ca sta singur aici si nu-i gateste nimeni. Sau imi dadea sa-i duc chestii. N-am avut niciodata probleme de genul ca parintilor mei sa nu le placa de el sau invers.
Am aflat intr-un final aseara ce l-a apucat: era foarte adormit si nu a reusit sa se trezeaca si cand a reusit a zis ca i-a fost rusine sa vina cu "fatza aia adormita".
I-am spus ce ati zis si voi, ca a fost lipsa de respect sa vina omul la el in casa si el nimic, ca m-a facut sa ma simt foarte prost fatza de mama, etc si culmea ... mi-a dat dreptate. Which was soooo new big_smile. Bine, a incercat el sa arunce vina si spre mine un pic ca nu m-am dus sa-l chem, sa-i atrag atentia dar eu am mers la el in camera si i-am zis ca a venit mami dar n-am mai zis "misca-ti fizicul si saluta', mi se parea de la sine inteles.  spranceana
Si , si mai ciudat, cand a vazut cum plangeam, a zis ca o suna azi pe mama sa-i ceara scuze!!  va El, din proprie initiativa. Mie nici nu mi-a trecut prin cap sa-i sugerez asa ceva, ca ma gandeam ca n-ar fi vrut, dar cand am vazut ca a venit de la el, i-am zis ca foarte bine, daca vrea sa-l iert.

Si a sunat-o acum dimineata.  wow Nu stiu ce-au vb, ce n-au vb, cert e ca sper sa fi invatat ceva din asta si sa nu mai imi faca never ever faze din astea.
De mult nu m-am mai suparat pe el asa, dar incepe sa-mi treaca.

Publicitate

loading...

#120 2010-07-20 11:19:29

kathrynn
Hero member

Jessica, dar am zis ca nu l-am obligat. Nici nu mi-a trecut prin cap, pana n-a venit el cu ideea. Si cand a venit cu ea, doar l-am incurajat si am apreciat initiativa, mai ales cand a pus-o in practica.

#121 2010-07-20 11:23:44

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Kat, foarte bine, nu e normal ce a facut. Ca-ti place, ca nu-ti place, parintii trebuie respectati

Poor is the man whose pleasure depends on another

#122 2010-07-20 11:36:40

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

kat, dar mama ta vine rar pe la voi?
Daca obisnuieste sa vina la voi mai des, nu mi se pare chiar capat de tara ca n-a iesit din camera.. sunteti o familie cu totii, nu era ca si cum venise papa de la roma in vizita si trebuia sa stea drepti la usa.

Daca insa vine rar pe la voi, atunci intr-adevar a fost cam ciudata faza.

#123 2010-07-20 11:59:44

x_ynna
Addicted member

E foarte bine asa Kat. nu consider ca l-ai obligat daca a venit de la el...pur si simplu ti-a inteles durerea... de acum poarta-te si tu frumos si uitati totul...ma bucur ptr voi si imi place cum a reactionat el wink

#124 2010-07-20 12:08:17

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da, foarte frumos a reactionat. Si Jessica, nu sunt de acord cu tine. Atata timp cat esti cu mine si eu imi respect parintii, ii respecti si tu. Iti plac, nu iti plac, inghiti si zambesti, sau macar esti politicos. Mi se pare o chestie de bun simt, fata de mine pana la urma. Mi se pare culmea egoismului sa se poarte urat cu ai mei stiind ca pe mine ma deranjeaza. Inseamna clar ca il doare fix in pix de ce simt eu.

Ma rog, asa gandesc eu, oricum, cat de rau m-as certa cu ai mei, respect tot o sa am tot timpul pentru ei, iar de la cei din jur astept acelasi lucru pentru ei. Multi prieteni nu au mai avut ce cauata la mine in casa dupa ce s-au purtat ca niste marlani/marlanoaice cu ai mei.

#125 2010-07-20 12:41:53

kathrynn
Hero member

alexia a scris:

kat, dar mama ta vine rar pe la voi?
Daca obisnuieste sa vina la voi mai des, nu mi se pare chiar capat de tara ca n-a iesit din camera.. sunteti o familie cu totii, nu era ca si cum venise papa de la roma in vizita si trebuia sa stea drepti la usa.

Daca insa vine rar pe la voi, atunci intr-adevar a fost cam ciudata faza.

Da, vine rar, de cand m-am mutat eu acolo (3 luni) a mai venit odata chiar la inceput, si apoi ieri, cand a venit special din celalat capat de oras ca sa ne aduca din mai multe mancaruri ce facuse ea si stia ca ne plac. Si m-a sunat inainte sa ma intrebe daca lui ii place cutare fel ca sa stie cat sa ne aduca. Cum zici tu , daca am sta usa-n usa si ar fi la noi toata ziua buna-ziua, ar fi altceva, ca ar fi "de-a casei" si nu m-ar fi deranjat. Dar asa ...

Pill, de acord cu tine. Nu pot sa sufar sa se poate cineva urat cu parintii (sau cu bunicii) mei. Fac ca trenu' (dupa cum s-a vazut).

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-07-20 12:44:08)

#126 2010-07-20 12:48:36

x_ynna
Addicted member

Kat...is si eu ca babele curioase tongue ...nu stii ce au vorbit la tel?

si eu subscriu la ce a spus Pill

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-07-20 12:48:54)

#127 2010-07-20 20:55:57

kathrynn
Hero member

x_ynna a scris:

Kat...is si eu ca babele curioase tongue ...nu stii ce au vorbit la tel?

si eu subscriu la ce a spus Pill

Te inteleg, ca si eu am fost si as fi fost daca eram in locul tau rotfl

El mi-a zis ca l-a intrebat mama daca eu l-am pus sa sune, el a zis ca nu, nu era cazul ca si-a dat el seama singur de cum s-a purtat, mama i-a zis sa nu se streseze ca nu-i nimic, mai doarme omul (interventie personala: o fi zis ea asa dar pt ca o cunosc eu f.f.f. bine sunt convinsa ca i-a picat bine telefonul si gestul lui) si i-a zis ceva de genul ca o sa mai vina sa ne aduca mancare si atunci el a zis ca nu, ca o sa-i invitam noi la masa cand gatim ceva bun.

Versiune confirmata de mama, care m-a sunat la un mom dat pt altceva si mi-a zis la urma ca a sunat-o si ca ea nu vrea sa fie subiect de discutie intre mine si el, bla bla si i-am zis si eu ca nu eu l-am pus sa sune, a fost ideea lui, dar nici nu l-am impiedicat. Si ca s-a gandit el, cand a vazut ca m-am suparat si sa nu se agite ca nu a patit nimic ca si-a cerut scuze.

Faptul ca a sunat-o pe MAMA MEA sa ii ceara scuze pt ceva, orice, a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-a facut pt mine  hjarta  . Mai ales, pentru ca (repet) a venit de la el, nu l-am constrans / obligat / amenintat.

#128 2011-05-10 09:46:54

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

M-am trezit de dimineata cu niste concluzii ferme despre prima mea relatie cand el era foarte violent.
Am ajuns la concluzia ca daca apuca sa fie violent(atat verbal,cat si fizic),ii va fii imposibil sa se mai stapaneasca vreodata. Daca apuca sa ridice mana,o va ridica si a2a si a3a oara(tot timpul!). Nu stiu daca e intr-adevar regula general,dar eu la concluzia asta am ajuns in urma acelei experiente. Degeaba imi promitea si jura ca se schimba,ca nu va mai face la fel,cu prima ocazie cand ne certam,devenea violent. Aici pot sa dau vina si pe mine,ca am acceptat,si el vazand ca eu am acceptat,a stiut ca n-o sa il parasesc pentru asta,si astfel isi descarca nervii prin violenta.
Voi ce parere aveti? Un om se poate schimba pe parcursul unei relatii,sau daca a facut un lucru gresit si nu a fost "pedepsit" va continua sa faca acel lucru?

#129 2011-05-10 09:58:26

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

BiancaElena a scris:

M-am trezit de dimineata cu niste concluzii ferme despre prima mea relatie cand el era foarte violent.
Am ajuns la concluzia ca daca apuca sa fie violent(atat verbal,cat si fizic),ii va fii imposibil sa se mai stapaneasca vreodata. Daca apuca sa ridice mana,o va ridica si a2a si a3a oara(tot timpul!). Nu stiu daca e intr-adevar regula general,dar eu la concluzia asta am ajuns in urma acelei experiente. Degeaba imi promitea si jura ca se schimba,ca nu va mai face la fel,cu prima ocazie cand ne certam,devenea violent. Aici pot sa dau vina si pe mine,ca am acceptat,si el vazand ca eu am acceptat,a stiut ca n-o sa il parasesc pentru asta,si astfel isi descarca nervii prin violenta.
Voi ce parere aveti? Un om se poate schimba pe parcursul unei relatii,sau daca a facut un lucru gresit si nu a fost "pedepsit" va continua sa faca acel lucru?

Din cat einteleg eu de la tine, companionul teu de viata este violent si mie asta nu mi se pare ok. Eu am avut o cearta cu iubitul meu foarte urata, am stat 3 saptamani certati din care 2 nu am stiut nimic unul de altul. Pana ne-am impacat a mai durat o saptamana de explicatii si ulterior am observat ca s-a schimbat. De ce ne-am certat? Ne-am certat din cauza faptului ca era gelos si posesiv. Nu-mi pare rau ca ne-am impacat pt ca constat ca s-a schimbat, chiar el mi-a spus acum cateva zile ca nu mai este asa de stresat de faptul ca eu as putea sa-l insel (avem o relatie la distanta) si ca in fiecare zi are din ce in ce mai multa incredere in mine. Incearca sa descoperi cauzele acestei violente si ceea ce-l face sa fie asa. Poate cu radare si intelegere reusesti sa gasesti o metoda prin care sa-l faci sa se schimbe.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#130 2011-05-10 10:15:12

*joy*
Insomniac member

k?reste,nu nu. E vorba de prima mea relatie. M-am despartit de el,dar din cu totul alte motive,nu ca era violent.
Si m-am trezit de dimineata cu gandul la relatia aia,si am tras niste concluzii abia acum. Adica mi-am dat seama ca el chiar nu s-a putut schimba pe parcursul relatiei,si a fost violent in continuare,chiar daca imi promitea ca nu va mai fii asa.

#131 2011-05-10 10:26:24

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu chestia cu promisul nu o inghit. Imi promiti si dupa uiti ce promiti. Prefer sa nu promiti si sa faci ceva cu comportamentul decat sa promiti sa sa fi acelasi magar.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#132 2011-05-10 21:12:00

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Fetelor va cer si eu parerea despre ceea ce m-a suparat foarte tare astazi.Am intrat pe contul de facebook la iubitul meu care nu se ascunde de mine (asa zice el),unde am gasit un mesaj de la o fosta colega de serviciu care i-a scris: "buna seara Soarele meu",tin sa spun ca aceasta fosta colega este divortata are in jur de 42 de ani si un copil maricel si cu toate astea da astfel de mesaje unui  barbat cu 15 ani mai mic ca ea?Nu este prima data cand aceasta "doamna" i-a dat mesaj in "interes de serviciu" iar atunci cand am cerut explicatii iubitului de ce il cauta mi-a spus sa nu-mi fac griji ca nu am motive si am incetat cu intrebarile.Acum vazand acest mesaj incep sa ma dubii,nu vreau sa par paranoica,insa astfel de mesaje intre colegi nu vad ca si-ar avea rostul.Voi ce parere aveti?

#133 2011-05-10 21:24:03

*joy*
Insomniac member

Am scris asta de "n" ori pe aici:e groaznic sa traiesti cu indoieli in suflet si sa te uiti ciudat la persoana de langa tine. Eu sunt de parere ca (,) cheia unei relatii este comunicarea . E important pentru tine si pentru linistea ta sa vorbesti cu el frontal,sa fii sincera,deschisa,sa spui ce te doare,ce te deranjeaza. Sa pui intrebari,sa ti se ofere explicatii. Dar e important sa fii atenta si sa nu cazi in cealalta extrema,si anume sa nu il sufoci,sa ii invadezi tot spatiul,lasa-i totusi putin spatiu.
Revenind la cazul tau,numai el te poate linisti,degeaba ti-as spune eu pe aici lucruri frumoase(cum ca sunt doar 2colegi de servici ff apropiati,si au o relatie frumoasa de prietenie,si ea este mai mamoasa cu el)daca el nu iti spune toate lucrurile astea..sau altele. Trebuie sa fii impacata cu tine,nu sa iti tii indoielile in suflet,pentru ca ajungi sa te simti ingrozitor amanand discutia cu el.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.