homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-104

#1958 2009-07-31 10:06:43

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

Neata  big_smile

Garga  goodluck

Fetele eu am fost ieri la doctorita, nu s-a suparat deloc, mi-a explicat mai bine si mi-a zis ca HSG oricum trebuie facut, dar daca vreau fac luna viitoare ca nu pot face decat pana duminica cel tarziu

Am facut alea 3: pap, colposcopia si chlamydia. Colpo a iesit foarte bine la chlamydia rezultatul vine luni, dar ma duc marti pentru ca maine dimineata plec la mare si ma intorc marti  big_smile si pap-ul peste 2, 3 sapt dar mi-a zis ca din ce a vazut ea cu aparatul ala modern (imi scuzati ignoranta dar nu ma pricep deloc la ce tine de medicina) sunt sanatoasa, arat foarte bine acolo  chicot insa trebuie sa fac hsg ala ca nu-si da seama daca sunt sau nu infundate.
Mi-a zis sa stau linistita ca-mi face anestezie intramuscular si a mai zis undeva dar n-am retinut banuiesc ca inauntru  hmm

Dar astept chlamydia cum ati spus voi si daca nu raman nici luna asta fac HSG luna viitoare

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#1959 2009-07-31 10:10:56

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Bravo Myrela applause

#1960 2009-07-31 10:14:26

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

myrela chlamidia, ureaplasma , mycoplasma .....fa-le inainte de HSG.....HSG inseamna ca-ti baga o solutie ca sa iti permeabilizeze trompele....dar daca tu ai vreo infectie acea solutie ti-o impinge in uter si nu-i de gluma.....si eu trebuia sa o fac dar am refuzat iar intre timp am si ramas asa ca s-a dovedit ca o faceam degeaba.....poate la tine va fi bine sa o faci dar asigura-te ca esti sanatoasa inainte.....citeste pe net de HSG ca sa-ti faci o idee despre asta

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1961 2009-07-31 10:26:03

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Crssy85 a scris:

Nu e bai, Katami; sangerari sa nu ai - culoarea roshu adik.

nu... nu sangerez deloc (la rh-ul meu negativ ar fi si cazu' sa nu sangerez deloc big_smile)...  da' de durut pana acum nu prea m-a mai durut, doar in primele sapt...  stiam si eu ca e normal ca se intinde nush ce ligament, dar nah... am intrebat si eu smile

la dr ma duc luni, sun mai acusica sa-mi fac programare smile

de acord cu camy si eu, myrela wink mai bine mai stai pana luna viit wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1962 2009-07-31 10:38:31

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

camyelenbebe a scris:

myrela chlamidia, ureaplasma , mycoplasma .....fa-le inainte de HSG.....HSG inseamna ca-ti baga o solutie ca sa iti permeabilizeze trompele....dar daca tu ai vreo infectie acea solutie ti-o impinge in uter si nu-i de gluma.....si eu trebuia sa o fac dar am refuzat iar intre timp am si ramas asa ca s-a dovedit ca o faceam degeaba.....poate la tine va fi bine sa o faci dar asigura-te ca esti sanatoasa inainte.....citeste pe net de HSG ca sa-ti faci o idee despre asta

Pai am citit despre asta dar chlamydia nu spune daca am vreo infectie???  sau trebuie neaparat ureaplasma si mycoplasma???

Oricum nu fac HSG luna asta le fac  luna viitoare daca nu raman luna asta  neutral

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

Publicitate

loading...

#1963 2009-07-31 10:45:05

katami
Platinum member

chlamydia iti spune daca ai infectie CU CHLAMYDIA... nimic altceva.

si da, tre si mycoplasma, ureaplasma, gonococ si tot ce-ti mai trece prin cap dpdv al infectiilor asimptomatice

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1964 2009-07-31 11:39:30

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

katami de la no spa nu trec durerile?.....ai facut ceva efort?....offf ma ingrijorezi

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1965 2009-07-31 11:41:08

tasha2007
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-07

Pt.bmihaela:mi s-a prescris sumamed pt ca imi iesise chlamydia la analiza din secretie si cum nu aveam liniste din cauza rezultatului am inceput sa caut informatii pe net si pe acest forum am aflat ca cea mai sigura analiza pt detectarea acestei boli este chlamydia;pana primeam rezultatul ar fi durat 2 sapt si ca sa nu pierd timpul,in caz ca intr-adevar aveam asa ceva,m-am gandit sa iau totusi medicamentul,dar asta dupa ce imi recoltase pt anlaiza,deci nu avea cum sa influenteze rezultatul PCR-ului.
Sa dea Domnu sa fie totul bine pentru pipa,cel mic sa se nasca sanatos si mamica sa se recupereze repede.
Garga,mersi de raspuns.Nu stiu daca are vreo problema al meu;eu sper ca nu;nu l-am supus la analize ca m-am gandit ca inca nu am motive intemeiate.Ai idee,in perioada asta pana se prinde oul,e contraindicat efortul;adica alergat,fitness,abdominale.
O zi frumoasa tuturora.
Ps;ca tot am vazut ca se discuta despre fumat in sarcina;am o amica fumatoare care a continuat cu obiceiul in sarcina;fetita s-a nascut de 2.700 si cu o dermatita atopica severa si medicul dermatolog i-ar fi spus ca a contribuit si fumatul la toate acestea.Acu,fiecare este liber sa aleaga dar eu cred ca mai presus de micile noastre placeri sta sanatatea si binele bebe-lui(e drept ca n-am fumat niciodata dar stiu pers care azi au spus ca de maine nu mai fumeaza si asa a fost).

#1966 2009-07-31 11:49:02

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

buna dimineata  dragele mele
va doresc o zi buna.

eu am terminat cele 10 ovule de arefam si astept dar incerc sa nu-mi fac prea mari sperante pt ca nu am nici un simptom.Fiindu-mi cm de 32zile, luni in 3 aug, ar  fi posibil sa-mi vina.

Dr mi-a dat ceva pastile sa le iau daca-mi vine cm sa-mi mai scada prolactina ca e la lim maxima.

Nu stiu ce sa fac. Sa le iau ?

Oare nu treb sa-mi fac o radiografie de sa turceasca inainte?
Am citit ca hipofiza deregleaza prolactina.

#1967 2009-07-31 11:49:44

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

tasha ....pai pana se va prinde mai e...oricum acum o las balta cu alergatul....
daca nu se prinde ceva , o sa reiau luna viitoare dupa cm....

ma doare fetelor, de aproape nu mai pot merge....
stiu ca e si de la febra musculara, dar ma tine rau si incheietura stanga, adica ovarul....

probabil maine sau cel mai sigur duminica voi ovula....sa speram gigeii sotului o sa -si faca mai bine treaba luna asta...

oricum azi am decis ca o sa mai continuam in ritmul asta vreo cateva luni, si apoi ne lasam in voia Domnului , daca va vrea ne va trimite , daca nu...asta e....deja incep sa obosesc cu atatea drumuri la medic, monitorizari, etc....
o sa mai meraga si al meu la niste analize si ceva investigatii, si dupa aia gata....aflam ce e de aflat si ne vedem de viata noastra...
oricum o sa ma rog mereu , ceea ce fac si acum sa se intample miracolul, daca va fi sa se intampla se va intampla, daca nu...nu sad

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-07-31 11:52:55)

9 ani de copilarie ....

#1968 2009-07-31 11:56:46

katami
Platinum member

camyelenbebe a scris:

katami de la no spa nu trec durerile?.....ai facut ceva efort?....offf ma ingrijorezi

n-am luat nimic, eu sunt anti=pastile in sarcina, pe cat se poate... dar e deja mai bine, ms puss

adina puss o sa va dea Doamne Doamne, ai sa vezi

eu is la munca, acus imi vine sefu si colega, deci... acus sunt out sad

#1969 2009-07-31 12:10:58

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

goodluck  goodluck  majoreta  majoreta Pipaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! hai Victoras, cu curaj!!! big_smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#1970 2009-07-31 12:12:38

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Katami si eu sunt anti-pastile in general, nu numai in sarcina, dar durerile astea pot insemna contractii si trebuie sa iei no spa ca sa se relaxeze uterul, altfel nu-l lasa pe bebe sa stea acolo fixat bine... deci ia un no spa, ca nu e nicio tragedie si incearca sa nu faci efort, cel putin pana iti trece durerea.

Adina, ai ramas o data! Asta e ff important! O sa ramai si o sa fie bine de data asta puss

offtopic  La niste vecini a venit politia cu niste malaci... auzeam ceva de executor, banca, credit... sad e o tragedie cu criza asta...; si acum asteapta afara ca sa elibereze casa, cred...  grater

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-07-31 12:16:07)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1971 2009-07-31 12:14:53

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Katami, nu e chiar bine sa stai asa, ia un nospa de 40 mg, de ala slab...Nici eu nu sunt adepta pastilelor, dar pt bb as fi luat orice...smile...Am avut si eu dureri ca tine, ca la cm, dar ma gandeam ca-i pot face rau la bb si luam nospa...puss sa-ti fie bine
Garga, goodluck , sa fie cu ochisori ovulatia asta
Adina, sa ne dai si tu vesti bune...rugaciune
Fetele, puss la toate si o zi frumoasa!!!

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1972 2009-07-31 12:21:31

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

multumesc fetelor  puss

tasha, unii zic sa-ti vezi de viata ta normal, altii zic sa nu faci efort... cert e ca in caz de FIV se recomanda repaus timp de 2 saptamani, deci posibil sa influenteze

katami  puss  si daca te doare totusi tare mai bine ei nospa, e considerat mult mai putin nociv edcat niste contractii...

myrela, mai e putin pana la testare  goodluck

#1973 2009-07-31 12:38:21

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

salut! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o lista de analize pe care sa le fac inainte de sarcina? mi-am facut programare la medicul de familie sa vad ce analize pot sa fac acum, iar restul dupa ce merg la dr. ginecolog (e in alt oras si destul de greu ajung acolo) ... am incredere in doc de familie, dar uneori din cauza oboselii nu mai este f atenta si vreau sa merg "documentata" ....

o zi usoara tututor si nastere usoara Pipa !!!!

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#1974 2009-07-31 12:38:25

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

myrela,  nu te mai gandi la prostii. in caz de probleme cu hipofiza prolactina e mult mai mare
ce ti-a dat, dostinex, bromcriptin?

#1975 2009-07-31 12:47:09

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

mamaaaaa gargaaa ce ti-a crescut temperaturaaa  wow
poate e de bine luna asta.
rugaciune

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1976 2009-07-31 13:14:15

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Gargarita    da,dostinex una la 4 zile parca sau n-am inteles eu scrisul

treb sa-l iau ?
m-am uitat pe graficul tau  ( nu te superi ) si am constatat ca amandoua am avut cm in aceeasi zi :  02.07.2009

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.