Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-121
- ddunia
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8
mi-a zis k nu prezint semne k as avea cu tiroida.mi-a scris analizele astea: estradiol-ziua 7 CM LH,FSH,Prolactina,FTuTS(habar nu am ce e asta)-ziua 12-14 progesteron,pregnandiol -ziua 21 ce asta garga?FTuTS?sunt cele pt tiroida cumva?TT3,TT4,FT3,FT4? deci knd incepe sangerarea pripriu-zisa incep sa numar?
In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
salutare dragele! nu stiu garga dak e sa iasa ceva luna asta,dar oricum nici n-am prestat atat de des,nu sunt lamurita nici cu ureaplasma aia...
tin pumnii sa iasa la tine pozitiv!m-as bucura super mult!
ce bine e ddunia ca faci toate analizele hormonala;eu n-am facut decat pt.tiroida si progesteron...si celelalte pot fi o cauza pt pierderea de sarcini?
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
ddunia, nush ce e aia sigur asa scrie?
multumesc lili, bafta multa si tie
- ddunia
- Hero member
lili,ai facut pt sindrom antifosfolipidic?mie nu mi-a dat daaaaaa garga asa scrie.doamne fereste ce o fi asta?
Ultima oara a fost editat de ddunia (2009-08-05 22:56:53)
In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
nu am facut ddunia;cica ma trimite pt astea legate de circulatie,cogulare...la Fundeni,cand o sa raman... ce-ar fi acum sa nu mai pot ramane? eu sunt obisnuita sa raman din prima luna...oricum,astept si un an,numai sa reusesc sa duc sarcina...
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Buna seara, fetele! Nu am reusit sa fac poza sa pun, o sa fac dimi.Nu am avut nici bateriile incarcate la aparat, dar nici timp.Am umblat azi sa caut scaun de masina si am gasit la Carrefour.Am luat si caditza.O sa va arat maine...in seara asta tre sa ma culc ca aseara am stat pana tarziu si dimi am fost devreme la spital... Va pup pe toate!Somn usor si vise frumoaseee!!! Garga vino cu test ++++++
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
- bucklucica
- Hero member
Aoleu, Pass, dar ce ai iubita? Ai racit cumva la ovare? Imi pare rau ca te simti asa naspa...
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata fetele....
pass asa m-ai pateam si eu o data la 6-8 luni, aporx, 1 data pe an, cu apa fiarta imi mai trecea, stateam linistita in pata si incercam sa atipesc si mai ma lasau...
bucklu, vad ca incepi sa te pregatesti , nu gluma, sa ne pui neaparat poze...abaia asteptam sa le vedem...carucior ai cumparat?pana la urma sotul tau o sa fie la nastere?
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- tasha2007
- Full member
- De la: iasi
Sa fie garga!Ar fi foarte mare norocul!Sa dea Domnul si la tine sa se prinda. E stresant cu monitorizarile astea dar eu stiu 3 tipe care pana nu si-au urmarit ovulatia,si asta doar cu teste,nu au facut bebe,si au incercat cam 4-6 luni pana sa apeleze la teste;asa ca rau cu rau,dar mai rau fara rau. Felicitari pt alegere katami;si noi avem un matei mic in familie;e singurul nume care ne-a placut la amandoi(tocmai nascuse o amica de-a noastra tot baietel si atunci am inceput sa facem supozitii,necasatoriti fiind,ca daca noi vom avea baietel cum il va chema;si mie imi placea si stefan,si tudor,si mihnea,si darius;el,nu,nu,nu si cand am spus Matei,asa a ramas;simpatic a fost ca atunci cand am ramas si am aflat ca e baiat,nu ne mai aminteam numele;amandoi spuneam ca noi aveam nume pregatit dar nimic si apoi am avut o revelatie,Matei era mai;frumoase amintiri).Va doresc la toate copii sanatosi si voiosi si cat mai repede.(ma rog,nu mai repede decat va doriti voi). Sa aveti o zi frumoasa fetelor .
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. passs mama eu stiu cum e: * supozitoare cu diclofenac * nurofen pastile moi * ceaiuri * bai la picioruse cu apa ff calda cam asta e ce fac si eu luna de luna.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata fetele Pass: pe mine la dureri de cm ma ajuta foarte mult nurofen forte. Nu am mai luat de luni bune pentru ca nu a fost cazul. De asemenea, am citit undeva ca si alimentatia dinaintea cm conteaza la atenuarea durerilor, citeam ca trebuie consumate multe fibre. Buck: super ca ai inceput sa cumperi pentru bebe
la toate
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- bucklucica
- Hero member
Buna, fetele! Am pus poze la off... Pass, cum te mai simti? Sper ca bine... Andreed, am mai luat si inainte, dar acum am zis sa nu stau pana in ultimul moment...tu ce mai zici, te-ai impacat cu al tau? Adina, nu cumpar acum carucior ca nu il voi folosi pana in primavara...Sotul meu vine in jur de 18 septembrie, va fi acasa cand se naste bb...Tu ai prestat la timp, am tras un ochi in ff tau si din cate ma pricep am inteles ca a ovulat in jur de 2 august, nu?Sa fie cu norocel, sa fie bine de data asta... Garga, nu ma prcep sa citesc ff tau...pana la urma ai prins ovulatia?Sa dea DD sa fie cu ochisori... Katami, f frumoase nume! Sa fie sanatos bb baiatul tau! Tasha, eu am luat branca si am ramas dupa o luna... Myrela
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
fetelor, a fost colega mea la eco: are 7 saptamani si 2 zile, i-a uzit inimioara, dar chisturile alea 2 pe care le-a depistat saptamana trecuta s-au unit si au facut nul mare de 72 ,......asa ca maine se interneaza si o opereaza......
ati mai auzit cazuri din astea? cica doctorul a zis ca bebele nu o sa pateasca nimic........operatia se va face prin absortie .....
da, buck am prins-o , zic eu, dar nu am sperante prea mari, de ieri au inceput sa ma itnepe ovarele, niciodata nu mi s-a intamplata sa devreme, si sunt si cam balonata...dar asta e, daca nu o sa fie luna asta , incercam luna viitoare, si tot asa, ce putem sa facem....ne dorim enorm, nu am idee sa va zic cat imi pot dori sunt monente cand nu mai rezist asa de doeul unui bebe, asta e...
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-08-06 12:43:14)
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|