Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-124
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8
Salutare fetele. M-am intors si eu in sfarsit de pe drumuri. am fost plecata aproape doua saptamani. atui scris o groaza. imi trebe mult timp sa va citesc. am citit cate putin asa pe sarite. La multi ani celor care s-au sarbatorit. multa sanatate. pe 28 iulie a fost si ziua sotului meu.
Am stat la mare de pe 28 iulie pana pe 3 iulie. a fost foarte frumos. o sa va pun si poze dar maine ca acu sutn franta. iar de pe 34 iulie am fost la socri pana azi. am ajuns acasa pe la 8 seara am desfacut putin bagajele si am intrat sa va scriu. Mi-ati lipsit enorm. dar de acu nu cva scap din ochi. Maine am o groaza de treaba- curatenie, mancare si poate mai citesc cate ceva. Nu am invatat nik doua sapt. tre sa recuperez.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-06 22:06:13)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
bine ai revenit alina
- Alina Elena
- Insomniac member
mc garga. bine v-am regasit.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-06 22:24:15)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
fetele ce o mai fi cu camy? n-am mai vazut-o de cateva zile. mai are putinel si vine nunta ... parca in sept zicea. ca sa nu mai zic de maria. e ea miresica in 15 august deci mai e doar o saptamina. vaaai ce trece timpul asta. pupici la toate fetele.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-08-06 22:24:44)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
bine ai revenit alina...chiar ti-am simtit lipsa.... cand te testezi?
parca, camy avea si un eco sapta asta, nu?
ma bag la somn, noapte buna!
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-08-06 22:41:32)
9 ani de copilarie ....
- fany
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-13
salutare fetele si pupicei la toate
bine ai revenit alina
minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- bucklucica
- Hero member
Buna dimi,fetele! Nu am mai avut timp sa intru ieri ca am avut musafiri, iar seara m-am conversat cu al meu pana la 11 jumate.A coborat la Seaman's in Hamburg si am vb pe mess de toate.I-am aratat bucataria si tot ce am facut si i-a placut f mult.Si m-a impresionat de mi-au dat lacrimile cand mi-a multumit ca si-a implinit un vis frumos, acela de a-si cumpara chitara dorita, a spus ca numai datorita mie a reusit sa o ia si m-a topit toata...am si bocit......Am un barbat tare bun langa mine, DD sa-i dea sanatate! Garga, eu nu am fost deloc constipata in sarcina, dimpotriva, acum e a cincea oara cand fac apa, fara sa fi mancat nimic aiurea.Dar acum m-am convins ca nu e de la ce pap, ci e pe fond nervos.Ieri m-am speriat cu analizele si gata, azi sunt cu diaroza...Si de la asta se fac hemoroizii, ca se forteaza muschiul anusului facand de 10 ori pe zi...... Alina, bine ai revenit! Spor la invatat! Adina, cand pateam ca tine ma bagam in pat cu sosete in picioare si dormeam cu o perna pe burtica.Sanatate multa! Pass, baga Martini cat mai poti, ca vine bb si adio dezmatz!!!Asa o guritza mai merge uneori, dar mai rarut...... O zi frumoasa la toate!
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- adinagrig
- Insomniac member
neata fetele....
doamne, bucku ce frumos vb de sotul tau, cred ca este un om minunat ca si tine de altfel, sanatate si bucurii la amandoi..
ma simt ok in dimineata asta, am dormit invelita si cu sosete in picioare...doamne sper sa nu fi patit ceva, .....
yuppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii azi e vineri, dar cand ma gandesc ce ma asteapta maine : curatenie, cumparaturi, mancare, am si niste acte la o firma de terminat...offff...vrem sa zugravim balconul...sper sa reusim cu toate....
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata fetele
In Timisoara de 2 zile e innourat si imi lipseste soarele. Ma pregatesc si eu de lucru, pana diseara la 7 cred ca o sa adorm...Maine imi vin socrii din Grecia si cred ca stau la noi pana duminica. Aseara am discutat mult cu al meu, si el a zis saracu ca e obosit si extenuat, i-am luat ceva vitamine si i-am povestit de branca ursului si vom lua si noi de azi. Am tot incercat , de vreo 2 ori nu ne-a reusit dar pana la urma a fost ok, l-am incurajat si i-am spus ca nu e nimic daca nu se intampla. Va pup pe toate si va doresc o zi usoara
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- bucklucica
- Hero member
Andreed, am uitat sa-ti spun ceva ffff important despre branca...stupid me...mareste libidoul......al meu ma innebunea cu fufu cand lua, zicea ca se simte mereu pregatit de la branca......sa fie bine...succes cu socrii! Adina, stai la caldurica zilele astea, chiar daca suna naspa ca e f cald afara, nu conteaza, pune sosete acasa si dormi cat mai invelita...o sa treaca... Sa stii ca am intradevar un sot extraordinar, dar nu a fost asa de la inceput si credca nici eu...am invatat pe parcurs sa ne respectam dorintele reciproc si sa facem orice e omeneste posibil sa-l ajutam pe celalalt sa-si realizeze visele...si cred ca de aici vin multe lucruri bune...Intotdeauna am gandit ca relatia noastra s-a cladit caramida pe caramida si e fff rezistenta si vad rezultatele...Cred ca trebuie fff multa rabdare, intelegere, comunicare, respect, si pana la urma poate toate astea vin exact din dragostea pe care o simtim unul fata de altul... Ddunia, spor la invatat si bafta multa la definitivat!!! Tin pumnii sa fie cum vrei tu! Analizele sunt si ele importante...e bine sa le faci asa cum a zis dr...
Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-08-07 09:43:30)
- adinagrig
- Insomniac member
off..andreed, imi pare rau, a lui meu din contra , numai sa -i zic ceva de genul ,, facem si noi ceva?,, si deja are erectie....la el e problema ca sperma nu e de calitate....
si al meu ia asa : branca ursului -tinctura -1 lingurita intr-un pahar cu apa dimineata si seara, iar la pranza ia pastila(e groaznica pastila ) selezin -amestec de seleniu si zinc, cu vitaminele A, C si E -1 pastila pe zi potent power - pastile naturiste -un amestec de plante pt marirea nr de spermatozoizi -cate 2pastile de 3 ori pe zi napraznic -cate 2 pastile de 3 ori pe zi
in plus simineata si seara ia cate o lingurita de Energin -amestec de miere si propolis -luat de la cei care vand miere....pana sa descoperim energinul lua propolis dimineata din ala granule, dar si ala e groaznic....
chiar dimineata , imi zicea : domne imi vine sa vomit ...nu mai rezist sa iau pastile astea le ia cam de la inceputul lunii mai....
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-08-07 09:40:07)
9 ani de copilarie ....
- bucklucica
- Hero member
Dar e perseverent sotul tau, Adina...bravo, felicitari! Nu stiu daca un alt barbat ar fi luat atatea tincturi si pastile...Al meu a acceptat cu greu la inceput branca, i-a duceam la pat inainte sa plec la munca, asta sa fiu sigura ca o ia......dar apoi s-a obisnuit si o lua singur.Insa nu stiu daca ar fi luat atatea ca sotul tau.Bravo!Sa-ti traiasca! Vezi, si pt al tau e important ce-ti doresti tu, adica bebe, ca ei spun ca-si doresc, dar de multe ori nu constientizeaza cu exactitate...Sa va dea DD bb cat mai repede, ca meritati, sunteti un cuplu reusit care ar creste un bb cu multa dragoste!
- adinagrig
- Insomniac member
multumim Buckulu...
sa stii ca e un barbat minunat care a trecut prin o gramada de chestii nasoale (un divort -desi el era si este un familist convins-are un copil mare in spania-o fata, si-a pierdut mama) dar sa speram ca tot raul e spre bine...
da, el ar lua orice ce i-as da, numai sa reusim sa avem un copil...iti dai seama ia cate minim 5 pastile de 3 ori pe zi + tincturile...
aaaa..si am uitat -10 zile pe luna mai ia si vitamina E capsule, ca asa mi-a zis doctorita mea, si eu iau...la el chiar dcaa am vitamina E e in compozitia Seleziin-ului, tot mai ia si suplimentar.....
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. si eu ma bucur ca e vineri. ma simt asa de obosita .... aseara a ploua mult, tunat, fulgerat, tot tacimul. chiar ma speriasem la un moment dat. nu stiu de ce dar saptamina asta m-am simtit asa de alergataaaa.
ce bine ca in weekend plecam din Bucuresti.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Adina, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin atatea . Si eu ma gandeam la o spermograma dar al meu e mai reticent si deocamdata o las asa, sper sa nu fie cazul Buck:, si mai bine daca creste libidoul, nu am nimic impotriva . Sper doar sa nu fac mutrisoare la gust daca voi ziceti ca e rea
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- adinagrig
- Insomniac member
pai andreead ....sa iei tinctura si sa nu iei din aia mare , adica sa iei de la dacia plant la sticluta mica ( e intr-o cutie albastra) , e aprox 7 lei....sa nu iei din aia mare in cutie galbena ca aia e si mai naspa la gust - nu stiu care e explicatia ca e aceeiasi firma...noi am luat si de abai a terminat-o al meu
myrela eu nu iau decat acid folic si vitamina E -10 zile pe luna.... o sa ma apuc si eu de branca ursului, dupa ce vine menstruatia...sau poate nu mai vine...offf doamne ce bine ar fi....
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|