homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-22

#400 2009-07-15 07:58:30

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

neata fetele.

fany nu te mai stresa. ca faci rau la bebe. totul va fi bine draguta. nu ai de ce sa iti faci griji. fa beta hcg ca sa te mai linistesti. dar o sa vezi ca totul e ok. nu fi tristuta.

o zi buna fetele.
merg la cafea. ca abia m-am trezit.

camy bafta azi la dr. sa nu te mai amane.

garga ma bucur ca te simti mai bine. ia si odihneste-te mai mult.

adina sa stapaniti sanatosi masinuta. e fain ca e alba. asteptam poze.

lili ma bucur ca ti-a dat dr unda verde la bebe. multa bafta.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-15 08:00:21)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#401 2009-07-15 08:05:36

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele

fany, suntem alaturi de tine si va fi bine, o sa vezi....
cand a fost prima zi a menstruatiei la tine? ca sa vedem in cate saptamani esti?

alina multumim smile, am zis o sa pun pozici sambata cand mergem la o nunta, sa fie si ea spalata, calcata, lustruita lol

eu iara nu am dormit bine azi noapte, al meu sot la fel, nu stiu ce se intampla, caldura mare nu e, ori suntem noi foarte obobsoti si tracasati, ori...

duminica dupa nunta plecam la Cozia, stam luni si marti , intr-un mini concediu, sunt ai mei parinti acolo cu bilet si mergem la ei....o sa le facem si o surpriza cu masina , ca nu stiu ca ne-am luat

camy, la cat mergi la doctor?

o zi usoara fetele!

9 ani de copilarie ....

#402 2009-07-15 08:16:02

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Nu am mai intrat demult, de fapt de o saptamana, si ce vad???? Doua gravidutze... si nu orice gravidutze... Camy si Fany  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  IUHUUUUUUUUUUU mare bucurie!!!!!!

Felicitari dragele mele, din suflet si numai bine  rugaciune Sa fie totul bine la voi, ma rog la Doamne Doamne!  signof10

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#403 2009-07-15 08:17:46

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata fetelor
si eu m-am trezit mult mai devreme azi, nush dc

fany, du-te si fa beta HCG iubita, ca sa stii o treaba. si nu fi tristuta, o sa fie bine  kram

maria, mi-a fost dor de tine  kram  cum mai esti?

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-07-15 08:18:31)

#404 2009-07-15 08:21:01

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

maria, draguta ce bine ca ai mai intrat!
ti-am simtit lipsa....

dar ce vad, graficul e gol, fara temperaturi... wow

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-07-15 08:21:57)

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#405 2009-07-15 08:45:18

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Buna dimineata fetele! puss
Fany nu mai fi trista sunt sigura ca o sa fie bine,cu beta HCG facut vei fi mai linistita,asa ca du-te si fa-l rugaciune kram
Maria ce mai faci,cum mai esti? puss
Lili ma bucur ca ai gasit un dr.bun si ca esti multumita de el,asa ca daca e totul ok si ti-a dat unda verde spor la sexinpat si doamne ajuta popa sa fie cu ochisori cat mai repede puss
Andreed duminica in 19 iulie sau duminica in 12 iulie tb.sa vina? puss
Camy la ce ora mergi la doctor? goodluck puss
Katami multumesc pt.sustinere puss si pt.bb puss
Alina,Ruxi,Buck,Adina puss puss

La mine nimic nou,nici urat,nici test sad .Azi dim.dupa ce mi-am baut cafeaua la servici si am fumat o tigara,am avut o senzatie de voma urata,gata ma las de fumat pana aflu ceva concret si sper ca voi reusii indiferent de rezultat.

Ultima oara a fost editat de laura_ana (2009-07-15 08:45:48)

bebe hai in viata noastra!

#406 2009-07-15 08:48:13

bucklucica
Hero member

Neatza, fetele! puss si o zi usoara!
Eu am pus deja o masina la spalat, am deschis geamurile toata casa si acum vreau sa-mi pun papa, ca lui bebe ii e fomica, da din piciorushe de zor...chicot:
Maria, bine ai revenit! puss Cum te mai simti?
Adina, abia astept poze cu masinutza sa-mi clatesc ochii, cred ca arata tare bine ca e si luuungaaaa si alba...eu mor dupa masini mari...le zic tanculetze...Noi avem un C5 varianta 2 din anul 2006 si are aproape 5 m lungime si vreo 2 latime...smile...si din cauza asta acum nu mai pot sa o conduc, mai exact sa o scot din garaj, ca este cat garajul daca sunt oglinzile laterale deschise si nu mai pot intra eu pe langa ea de burta sa deschid portile ...bang...asa ca merg cu taxiul...sau pe jos...
Garga, ma bucur ca a trecut.Poate Pass are dreptate si a fost pe fondul oboselii ceva...puss
Fany, stai linistita ca esti bine si tu si bb mic, nu te mai stresa...daca ai hotarat sa faci beta cu atat mai bine, o sa vezi ca e ok bb si te calmezi si tu...Ia-o usor ca toata sarcina o sa iti tooot faci griji, ai sa vezi ca orice schimbare te sperie si te gandesti "oare e bine, asa tre sa fie?daca nu e bine?" si tot asa...pana la 9 luni.Eu asa am facut, dar chiar daca aveam momente de sperietura, mereu ma gandeam ca e bb bine si imi treceau...ESTI BINE SI TU SI BB...relax...puss
Lauraaaaaaaaaa   tesssssssssttttttttttttttttttttttttttttttttttt...................esti gravi si nu vrei sa afli???????????Cum e asta??????????Lasa tigara aia si fa un test si pune poza aici......uuuffffffffffff......pana acum in locul tau faceam 20......hai cu vesti bune, nu te mai gandi la urat, ca nu mai vine 9 luni, sac!!!!!!!!!!!!!! puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-07-15 08:50:16)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#407 2009-07-15 08:49:13

Alina Elena
Insomniac member

maria bine ai revenit. tu esti bine? par

Laura poate e de bine senzatia. dar oricum lasa-te de tuttun. bafta cand vei vrea sa faci testul. goodluck

garga kram

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-15 08:49:34)

#408 2009-07-15 08:49:28

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Eu voi sta pe bara o perioada... pana nu imi va zice doctorita ca e ok sa mai incerc, nu ma mai bag... nu mai pot trece inca o data prin ce am trecut, nu are rost... Am fost luni la control, la spital, mi-a facut eco, mi-a zis ca s-a curatat bine, ca arata bine uterul, dar m-a trimis la institutul cantacuzino pentru o multime de analize: toxo, listeria, CMV, richetti, ureaplasma, si inca pe atatea... vreo 10 in total + la fundeni la dr-ita uscatescu pentru investigare de trombofilie... plus pe al meu la spermograma. Dupa ce avem toate analizele astea, mai merg la ea sa vedem ce spune. A zis ca daca nu gaseste nimic de care sa se agate, vreun fir, printre analizele astea, ne trimite si la genetician, dar pana atunci mai vedem. Oricum, pana nu am toate rezultatele si nu voi sti ca sunt ok cu toate, incercam sa ne protejam... bebe cand va vrea sa vina, va veni... nu ma mai gandesc la el in viitorul apropiat... Cam atat...

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#409 2009-07-15 08:58:16

laura_ana
Full member

Maria bine ca s-a curatat uterul si ca arata bine,acum faci analizele si vei vedea ca este ok,incearca sa-ti revii,desi cred ca este greu si asa e cand vrea sa vina bb va venii.Ai grija de tine!puss kram
Alina sa speram ca asa e puss
Buck nu stiu mi-e teama,daca nu e bb, nu e, sper pt.luna urmatoare,dar ma nelinistete atunci intarzierea uratului,ceva s-a intamplat cu mine daca intarzie si nu e bb sad .Mai stau pana vineri cum a zis Garga si vedem atunci. Multumesc de sustinere puss si pt.Eric puss
Garga,Pass  puss puss
Sa aveti o zi usoara fete dragi!

Ultima oara a fost editat de laura_ana (2009-07-15 08:59:39)

#410 2009-07-15 09:04:12

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Camy si Fany felicitarile mele  cool  cool  cool  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  goodluck  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Sa fie intr-un ceas bun, bebei sanatosi voi sa aveti o sarcina usoara si multa multa multa sanatate din partea mea  big_smile Se pare ca noua casuta a adus mult noroc.

Eu am dat licenta, am terminat  big_smile am scapat, bebe nu stiu daca vine, nu stiu de ce am asa o presimtire ca nici luna asta nu e  grater  grater grater  grater am fost extrem de stresata cu licenta, nopti nedormite,  sexinpat  sexinpat cat cuprinde doar in weekend ca al meu e plecat deci sanse foarte minime  sad  sad capul ma doare in continuare la fel ieri am avut si o durere de masele cu ureche cu tot probabil m-a prins vreun curent yikes

Fetelor care se testeaza azi mult sucees  goodluck  goodluck  goodluck sa veniti numai cu 2 liniute  chicot  chicot

Ultima oara a fost editat de myrela22 (2009-07-15 09:10:07)

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#411 2009-07-15 09:12:21

bucklucica
Hero member

Myrela, felicitari pt licenta! Lasa ca vine bebe, dar poate te lasa sa te mai odihnesti putin acum...puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#412 2009-07-15 09:17:26

laura_ana
Full member

Myrela22 felicitarii pt.licenta,daca ai scapat sa te odihnesti ca nu se stie niciodata cand apare bb,poate ii place stresul smile puss Spor la odihna kram

#413 2009-07-15 09:37:21

Alina Elena
Insomniac member

maria sa iasa bune analizele si sa vina bebe repede.

mirela felicitari pt licenta. de acu ai scapat si tre sa te mai si odihnesti. o sa vina si bebe.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-15 09:37:45)

#414 2009-07-15 09:58:51

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

laura_ana a scris:

Fany nu mai fi trista sunt sigura ca o sa fie bine,cu beta HCG facut vei fi mai linistita,asa ca du-te si fa-l rugaciune kram
Lili ma bucur ca ai gasit un dr.bun si ca esti multumita de el,asa ca daca e totul ok si ti-a dat unda verde spor la sexinpat si doamne ajuta popa sa fie cu ochisori cat mai repede puss

La mine nimic nou,nici urat,nici test sad .Azi dim.dupa ce mi-am baut cafeaua la servici si am fumat o tigara,am avut o senzatie de voma urata,gata ma las de fumat pana aflu ceva concret si sper ca voi reusii indiferent de rezultat.

Duminica 19 iulie

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#415 2009-07-15 10:01:01

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

acum m-am trezit si trebuie sa fug sa fac beta ....ce puturoasa sunt doamne doamne chicot
nu mai sunt suparata ca nu am vorbit cu dr aseara pentru ca astazi ii pot duce ambele rezultate de la beta

fany ma bucur enorm ca ti-a placut dr....chiar e un om special si sunt sigura ca te va ajuta sa ai bebele dorit

mariaaaaaaaaaaaaaa unde ai fost iubita?...multumesc pentru felicitari...ne-a fost dor de tine

myrela multumesc si tie.....felicitari pentru examene

fany fa beta iubita ....te pup

eu am mai facut un test azi...incepe sa se contureze liniuta fff bine....aproape ca e ca cea de control

garga ma duc tot la polisano ca mi le da pe mail in cateva ore sa pot merge cu ele la dr diseara....la 17:45 am programare

am fost la nasi aseara sa iianuntam ca va trebuie sa naseasca 3 nu 2 fini si erau.....in culmea fericirii...ieri nasei la horoscop i s-a spus ca va fi nasa de botez chicot

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-07-15 10:03:50)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#416 2009-07-15 10:02:40

Alina Elena
Insomniac member

Andreed a scris:

laura_ana a scris:

Duminica 19 iulie

pai pana pe 19 iulie mai e. nu apar simptomele asa repede. tu abia ai lasat pastilele si corpul inca nu a revenit la normal. dar inainte sa incepi sa iei pastile, iti apareau simptomele de CM inainte cu multe zile? poate nu mai vine uratul si e bebe. dar stiu ca in general dureaza ceva timp pana sa apara bebe dupa AC. sunt si cazuri cand apare f repede. la o luna, doua luni.. dar am auzit cele mai multe cazuri de fete acre raman dupa cel putin 5-6 luni. asta e. multa bafta.

bravo camy. ti-a mai trecut capul? du-te si fa beta. sa iasa bine. bafta.

testul incepe sa se vada mai bine. ma bucur.

mie mi-a trecut tristetea. mi0-am revenit. incep sa devin iar optimista. poate luna asta e mai cu noroc. poate fac luna asta teste de ovulatie iar. o sa vad ce stare am.

am vbg ieri cu nasa mea de cununie. ea a fost la o doctorita f buna in bacau inainte de a ramane insarcinata. nici ea nu ramanea. toate erau bune , dar ea nu ramanea. si si-a facut toate analizele tot controale. toate bune. dar dupa o luna de la controlul la acea doctorita a ramas insarcinata. cred ca dr aia i-a purtat noroc. asa ca am zis ca astept pana pe la sf lui aug - inceputul lui sept. si daca nu raman, merg si eu la dr aia sa fac analize, controale amanuntite. poate e de bine.dar poate vine bebe pana atunci. daca nu sunt decisa sa merg. acu cu gradul din aug nu imi sta capul la analize. dar dupa, ma tin.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-15 10:08:12)

#417 2009-07-15 10:05:41

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

De obicei aveam simptome cu o saptamana inainte, de asta am si zis ca nu vreau sa imi pun sperante dar m-a apucat brusc o tristete sad

Nu stiu daca e bebe, inainte de AC aveam ciclul regulat, de asta mi-am pus sperante. Dr meu ginecolog a zis ca daca inainte il aveam regulat si dupa oprirea lor va trebui sa fie la fel

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#418 2009-07-15 10:08:05

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

fug la beta

milioane de pupici la fiecare dintre voi

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.