homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-42

#780 2009-07-18 09:40:49

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

Fany orice s-ar intampla noi trebuie sa speram in continuare si pana la urma vom avea toate cate un bebe. Imi pare tare rau pentru ce ti se intampla, nici nu mai am cuvinte puss

Garga tu ce ai facut atunci la ginecolog, nu ne-ai spus.

Va pup, pe toate kram

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-07-18 09:41:12)

#781 2009-07-18 10:00:42

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Pupici fetelor treze!  puss

Fany, nici nu stiu ce sa-ti mai spun... important e, cum ziceai si tu, ca a inceput sa se vada luminitza. Vei vedea ca se va mai intampla si va fi bine. Trebuie sa te incurajez, cum ma incurajez si pe mine. Va fi bine pana la urma pentru toate, eu sunt convinsa. Doamne Doamne ne va ajuta pana la urma. rugaciune

Eu vreau sa va zic ca sunt foarte relaxata ca nu voi mai sta cu stres luna asta... de genul oare am ramas,  sau n-am ramas... Chiar voi sta linistita... Am inceput sa-mi iau temperatura, mai mult ca sa stiu cand ovulez, pentru a deduce cam cand ar trebui sa-mi vina ciclul, sa stiu sa ma astept. Cred ca am ovulat alaltaieri... dupa dureri si mucus . am avut o secretie egg cum nu am avut de cand ma stiu... parca era din aia ca la carte, cum nu credeam ca exista... eu aveam mai mult limpede si apoasa (f lichida) in perioada fertila... e acum vreau sa va zic, ca parca sa-mi faca in ciuda, a fost secretie din aia fix albus de ou... batzoasa, transparenta si alunecoasa... in sfarsit am vazut-o si eu la fatza cum ar trebui sa arate... smile

Saptamana viitoare vrem sa mergem la analize.

De azi intr-o saptamana voi avea cununia civila  majoreta

Va pupic si va doresc un we cat se poate de frumos si racoros!

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#782 2009-07-18 10:07:37

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

accumaria a scris:

Pupici fetelor treze!  puss

Fany, nici nu stiu ce sa-ti mai spun... important e, cum ziceai si tu, ca a inceput sa se vada luminitza. Vei vedea ca se va mai intampla si va fi bine. Trebuie sa te incurajez, cum ma incurajez si pe mine. Va fi bine pana la urma pentru toate, eu sunt convinsa. Doamne Doamne ne va ajuta pana la urma. rugaciune

Eu vreau sa va zic ca sunt foarte relaxata ca nu voi mai sta cu stres luna asta... de genul oare am ramas,  sau n-am ramas... Chiar voi sta linistita... Am inceput sa-mi iau temperatura, mai mult ca sa stiu cand ovulez, pentru a deduce cam cand ar trebui sa-mi vina ciclul, sa stiu sa ma astept. Cred ca am ovulat alaltaieri... dupa dureri si mucus . am avut o secretie egg cum nu am avut de cand ma stiu... parca era din aia ca la carte, cum nu credeam ca exista... eu aveam mai mult limpede si apoasa (f lichida) in perioada fertila... e acum vreau sa va zic, ca parca sa-mi faca in ciuda, a fost secretie din aia fix albus de ou... batzoasa, transparenta si alunecoasa... in sfarsit am vazut-o si eu la fatza cum ar trebui sa arate... smile

Saptamana viitoare vrem sa mergem la analize.

De azi intr-o saptamana voi avea cununia civila  majoreta

Va pupic si va doresc un we cat se poate de frumos si racoros!

E mai bine daca ti-a intrat in cap sa nu te stresezi, e cea mai buna decizie, la fel am zis ca fac si eu.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#783 2009-07-18 10:10:32

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

neata fetele.
eu beau cafeaua mornincoffee . azi m-am trezit mai tarziu ca deobicei. la 9 fata de ora 7 in cursul saptamanii.

carra sa te distrezi la mare. abia astept sa plec si eu . majoreta

fany imi pare nespus de rau, dar poate mai e o speranta. poate va fi bine. daca nu, ai incredere ca DD te va ajuta rugaciune  sa treci peste toate astea si sa vina bebe si la tine.

maria goodluck  sa iasa bune analizele. si sa fie intrun ceas bun pt cununie. sa fiti fericiti.  bis cand aveti nunta?

adina o sa fie bine. distractie placuta la nunta. si daca vine  uratul, ii dai una  dumbom si din partea mea. ca sa nu mai vina luna viitoare nici la mine , nici la tine.

va pup pe toate fetele. par

weekend placut si o zi super.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-18 10:12:20)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#784 2009-07-18 10:21:02

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Maria ma bucur ca gandesti asa senin, bravo puss

De azi intr-o saptamana au nunta si prietenii nostri cei mai buni. Nu-ti urez nimic de pe acum, ca vreau a fie atunci, proaspat wink

Publicitate

loading...

#785 2009-07-18 10:42:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

neata, fetele... ce-ati reusit sa ma intristati...fany, ne rugam sa fie totusi bine.... puss

maria, spor la pregatirile de nunta!

adina, carra, have fun!!

eu sunt la munca... si termin mai repede azi, la 2... dar degeaba, ca socrul meu e internat in spital... pb cerebrale.... poate din cauza caldurii sad si iubi e la el... eu singura acasa cu matza sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#786 2009-07-18 11:01:49

Alina Elena
Insomniac member

feteleor sunt Sr. member. uau. acu am vazut. dau o bere storstark .

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-18 11:02:04)

#787 2009-07-18 11:26:00

Alina Elena
Insomniac member

fetele ati vazut ce frumoasa e fata lui love. e superba. sunt poze cu ea la bebe la purtator la members area

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-18 11:26:12)

#788 2009-07-18 12:08:56

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Hello fetele puss
Da Alina am vazut-o e o superba de fetitaaaa,frumoasa foc smile
Fany cuvintele sunt acum de prisos,dar dd e alaturi de tine si poate va fi bine pana la urma rugaciune popa ma rog mereu pt.tine sa fie bine puss kram
Pupici la toate sa aveti un weekend placut! Noi avem musafiri de la Tg.Mures un fost coleg de facultate cu prietena,stau pana maine asa ca am o groaza de treaba smile.
puss puss

bebe hai in viata noastra!

#789 2009-07-18 14:53:09

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello

ce mai fac fetele mele dragi? vad pe aici si tristete si  optimism...

adina, imi pare rau pt test dar vad ca temp e buna inca, poate mai sunt sanse

ruxy,  colul arata bine, leziunea nu s-a refacut. cam stau cu stres pt a fost f intinsa, pe toata suprafata colului dar acum e bine. saptamana viitoare astept si rezultatul la pap.

va pup! sa aveti un weekend placut!

#790 2009-07-18 15:00:33

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

bravo, garga ...acum am venit si eu de la coafor....

eee, mersi , nu am ce sa mai sper, iti dai seama sunt in a 12-a zi de la ovulatie si nici cea mai stersa liniuta, asta e, nu are rost sa-mi fac sperante, astept sa-mi vina mai repede , sa ma pot gandi al urmatoarea ovulatie......

am si eu o intrebare cam off topic....

aveti idee daca boabele de mustar afecteaza cumva o sarcina sau o viitoare sarcina? vreau sa incep un tratament de vreo 30 zile cu boabe de mustar, adica iau efectiv cate o lingurita inainte de masa....este pt colesterol, il am mare , e ceva genetic, asa ca am ciciti de tratamnetul asta si vreau sa-l incerc , dar nu vreau nici sa-mi creeze reactii adverse...

legat de rana, garga , nu stiu ce sa zic, eu pot sa-ti zic ca acum 1 an si 2 luni cand mi-a descoperit mie rana de col, tot asa mi-a zis ca e destul de mare, am facut atunci HPV, care a iesit negativ, iar in nov am cauterizt-o, am fost la panasamnet, si acum cica e super ok...asta mi-a zis-o doctorita de acum (mi-a facut alta cauterizarea)...a zis ca a fost facuta impecabil si ca colul e super, drept dovada PAP a iesit 1.

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-07-18 15:02:32)

9 ani de copilarie ....

#791 2009-07-18 15:18:27

gargarita
Moderator

adina, ma bucur ca merge bine si la tine dupa cauterizare. e bine ca nu avem HPV...
de mustar nu stiu nimic. la colesterol ai facut si fractiile, adica HDL si LDL sau doar colesterolul total?

te-ai vopsit? nu pui niste pozici?

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-07-18 15:18:57)

#792 2009-07-18 15:30:38

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

http://forum.anticonceptionale.ro/t1333 … geni-.html pe lista asta (nu prima... a doua, cu plante interzise... care, dupa parerea mea, e paranoica rau, deci mai cuprinzatoare nu se poate zic eu lol ) nu scrie nik de boabele de mustar.....

garga puss ce mai zici tu?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#793 2009-07-18 16:00:22

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

mersi katami...

ba da , garag l-am facut si separat, si cica ala bun e bun si ala rau e rau lol....bine macar ca e unul bun, adica cel bun nu e si ala varza....

am citit ca tratamentul asta ar face minuni, asa ca vreau sa-mi fac analiza inainte de a incepe si dupa ....

fac acum o pozica la freza, sper sa ma descurc singura ca al meu doarme...

editez:
hai ca am incercat , nu prea mi-a iesit, culoarea e aproape aceeiasi , mai sunt ceva reflexe (nu prea se vede in poza)...
nu sunt nici machiata, promit sa va mai pun cand ma intorc din mini ocncediu...

pana atunci , uite lookul meu

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/13690_img_0219.jpg

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-07-18 16:04:54)

9 ani de copilarie ....

#794 2009-07-18 17:01:29

Alina Elena
Insomniac member

iti sta f bine Adina. imi place mai mult cum iti sta cu parul scurt. te face mai copila. cu parul lung aratai a femeie mai serioasa. asa e mai tineresc. si pe caldura asta merge mai scurt. distractie placuta la nunta si in concediu.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-18 17:01:51)

#795 2009-07-18 17:18:06

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

buna fetele

am terminat si eu treba ca al meu sot nu e acasa e la servici ,musafiri au plecat la plaja iar eu singurica acasica ,am tandavit ce am trandavit si pe urma usor ,usor am facut curatenie prin casa

adina fff bina iti sta esti o frumusica ,distractie placuta la nunta si in mini concediu

fetele va multumesc la toate pt caldura pe care mio daruiti

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#796 2009-07-18 17:23:45

Alina Elena
Insomniac member

fany ce harnicuta esti. tu esti din constanta?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-18 17:24:04)

#797 2009-07-18 17:27:57

gargarita
Moderator

super iti sta adina  applause  imi faci chef sa ma tund si eu mai scurt big_smile
te-ai decolorat inainte sau direct vopsea?

katami  puss   mare lucru nici nu mai zic nici nu mai fac.. m-a pleostit de tot caldura asta  disperat

fany  puss

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-07-18 17:29:05)

#798 2009-07-18 17:28:46

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Adina, sa-ti fie de bine, arata f bine parul tau puss

Garga, am si eu o rana extinsa pe col.. si pap mi-a iesit intotdeauna bine; o sa vezi ca e de bine puss

Fany and the rest puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.