homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-45

#837 2009-07-19 10:31:19

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

da fetelor sunt inca in spital..pana maine
ma simt mult mai bine...mai am contractii dar f rare si nedureroase
crissy nu vreau epidurala...oricum daca nu se intoarce o sa imi faca ceza...cu rahianestezie
serene eu am semnat pt celule stem si am vb deja cu crissy ...ideea e ca unde am semnat eu se cam dau toti banii odata si e dublu ca pret....nu mai au taxe anuale

#838 2009-07-19 11:22:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

asa e mai fain, mary, fara taxa aia anuala... cat te-a ajuns si la ce firma? ma bucur ca esti bine smile

Andreed, e inca devreme pt test; poate am intuit eu ceva cu greseala de la listuta, mai stii? smile

aoleu,... se poate sa nu se intoarca bebe? sad si e caz de cezariana.... ce aiurea sad banuiesc ca nastere naturala cu bebe cu picioarele inainte e mai riscant in cazul asta, nu?
nici eu nu vreau cezariana...dar nu vreau sa fiu prea inversunata, ca nush cum se face dar toate cunostintele mele care si-au dorit mult mult sa nasca natural... au ajuns la cezariana sad macar sa nu resping ideea, daca Doamne fereste ceva merge prost si e cazu'.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#839 2009-07-19 11:29:18

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

katami a scris:

asa e mai fain, mary, fara taxa aia anuala... cat te-a ajuns si la ce firma? ma bucur ca esti bine smile

Andreed, e inca devreme pt test; poate am intuit eu ceva cu greseala de la listuta, mai stii? smile

aoleu,... se poate sa nu se intoarca bebe? sad si e caz de cezariana.... ce aiurea sad banuiesc ca nastere naturala cu bebe cu picioarele inainte e mai riscant in cazul asta, nu?
nici eu nu vreau cezariana...dar nu vreau sa fiu prea inversunata, ca nush cum se face dar toate cunostintele mele care si-au dorit mult mult sa nasca natural... au ajuns la cezariana sad macar sa nu resping ideea, daca Doamne fereste ceva merge prost si e cazu'.

Katami,  rugaciune . cine stie? poate a fost un semn.Normal, cand trebuie facut testul de sarcina?la cate zile intarziere?

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#840 2009-07-19 11:32:26

katami
Platinum member

"regulamentar", daca ai perioada fertila la mijlocul ciclului... la 7 zile de la intarziere. dar daca ai avut o ovulatie tarzie, e f posibil sa se pozitiveze mai tarziu wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#841 2009-07-19 11:33:39

maryland
Sr. member

eu am semnat cu cei de la cmu..sunt singurii care au deocamdata banca in romania...chiar in bucuresti
m-a costat 1500 de euro ca am platit inainte sa nasc...altfel e 1600
da e riscant sa nasti unn copil elvian...una ca te face pe tine praf si dupa ca si el poate avea tot felul de probleme...eu voiam sa nasc cat se poate de natural...fara anestezii si calmante....dar sa vedem
eu am uter bicorn si nu prea mai are bebe loc...de aia nu se intoarce

Publicitate

loading...

#842 2009-07-19 11:35:27

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Eu am semnat cu clujul pentru celule stem si ma costa 3270 lei in 3 rate egale incepand dupa 2 luni de la nastere...si anual 170 lei...Nu aveam de unde sa dau acum 1600 euro...bang...
Fany, da, il cunosc bine pe Tica, chiar il tin de rezerva, e inca sef de sectie la judetean si are ore si la isis, dar nu ti-l recomanda pentru ca e plecat f mult din tzara si din localitate si poti fi 90% sigura ca ai sansa sa nasti fara el...asta e motivul pt care eu nu m-am dus exclusiv la el, desi suntem prieteni si a fost dr meu multi ani...smile...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#843 2009-07-19 11:36:08

katami
Platinum member

aoleu... muult... da' macar ai scapat de taxa anuala, ti-ai luat de o grija

da, mi-am incipuit ca asa e cu prezentatia pelvina... ei, cand ajungi pana acolo faci orice ca sa fie bebe bine... cum e mai bine pt el asa faci puss

Ultima oara a fost editat de katami (2009-07-19 11:36:42)

#844 2009-07-19 11:42:47

Andreed
Addicted member
Site

katami a scris:

"regulamentar", daca ai perioada fertila la mijlocul ciclului... la 7 zile de la intarziere. dar daca ai avut o ovulatie tarzie, e f posibil sa se pozitiveze mai tarziu wink

Deci, sa va povestesc povestea:

In a 7 si a 8 ziua zi a ciclului  patfierbinte ..in perioada ovulatiei (desi nu stiu daca era ovulatia normala vand in vedere ca era prima luna dupa anticonceptionale) am "ratat". deci sansele sunt mici

#845 2009-07-19 11:50:28

bucklucica
Hero member

Nu stiu ce sa zic, Andreed, eu am avut ovulatia in a 16-a zi, destul de tarzie...Esti sigura ca ai ratat ovulatia?Adica ai urmarit-o?

Eric 3 ani si 7 luni

#846 2009-07-19 11:51:40

serene
Full member
Inregistrat: 2009-04-04

bucklucica a scris:

Eu am semnat cu clujul pentru celule stem si ma costa 3270 lei in 3 rate egale incepand dupa 2 luni de la nastere...si anual 170 lei...Nu aveam de unde sa dau acum 1600 euro...bang...
Fany, da, il cunosc bine pe Tica, chiar il tin de rezerva, e inca sef de sectie la judetean si are ore si la isis, dar nu ti-l recomanda pentru ca e plecat f mult din tzara si din localitate si poti fi 90% sigura ca ai sansa sa nasti fara el...asta e motivul pt care eu nu m-am dus exclusiv la el, desi suntem prieteni si a fost dr meu multi ani...smile...

de aia din cluj stiam si eu...
oricum mie mi se pare o chestie de luat in calcul la cat de usor am vazut ca te poti imbolnavi ...eu cel putin am ramas socata la cate cunostiinte s'a inbolnavit de cancer(de diferite feluri)...este foarte ingrijorator....
mary stiam eu ca vazusem pe forum ca scrisese cineva de asta dar nu m'ai stiam cine...vroiam sa te intreb la nastere cine iti colecteaza ? ...trimit ei pe cineva sau doctorul/moasa ta? ...adica trebuie cineva specializat sau poate si cine te asista la nastere?

#847 2009-07-19 11:53:14

Andreed
Addicted member
Site

bucklucica a scris:

Nu stiu ce sa zic, Andreed, eu am avut ovulatia in a 16-a zi, destul de tarzie...Esti sigura ca ai ratat ovulatia?Adica ai urmarit-o?

Oricum nu am "prestat" decat in cele 2 zile de care v-am spus...deci daca am ovulat mai tarziu sigur nu s-a prins...In legatura cu urmaritul e prima luna dupa pastile...deci nu stiu daca se ia in considerare faza cu 14 zile.

#848 2009-07-19 11:54:35

bucklucica
Hero member

La mine colecteaza dr cu care nasc in recipiente speciale de la cluj.Si trebuie sa anunt in maxim 24 de ore dupa nastere sa vina cineva de la cluj sa ia cutiutza si sa o dca la analize.Si platesc dupa vreo 2-3 luni cand vin rezultatele la analize, dar numai daca sunt viabile celulele, altfel nu ma costa nimic.

Eric 3 ani si 7 luni

#849 2009-07-19 11:56:53

serene
Full member
Inregistrat: 2009-04-04

bucklucica a scris:

La mine colecteaza dr cu care nasc in recipiente speciale de la cluj.Si trebuie sa anunt in maxim 24 de ore dupa nastere sa vina cineva de la cluj sa ia cutiutza si sa o dca la analize.Si platesc dupa vreo 2-3 luni cand vin rezultatele la analize, dar numai daca sunt viabile celulele, altfel nu ma costa nimic.

aaaa se poate sa nu fie viabile celulele? asta nu stiam ...
dar maryland care a dat banii inainte ce face daca se intampla asta?

#850 2009-07-19 12:47:51

katami
Platinum member

si cica daca medicul nu a mai recoltat niciodata, ii ofera si training moca lol

#851 2009-07-19 13:00:41

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

buck eu ma gandesc la un dr pt acum  nu conteaza pana ajung sa nasc mai e o groaza si pana la urma si unu care sta in tara poate sa fie in c. o. sau nu poate veni dintr-o anume problema asa ca nu conteaza eu zic ca e bine sa fie dr bun cat iti urmareste sarcina la nastere daca ai nastere usoara poti naste si cu moasa . stii cumva cam ce preturi de consultatie si eco are  si daca as reusi sa merg marti dupa 18:00 la el

daca esti pe mess imi poti da un buzz ca sa vb ?

Ultima oara a fost editat de fany (2009-07-19 13:01:21)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#852 2009-07-19 13:37:34

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna fetelor, am intrat sa vad ce mai faceti kram

Mary imi pare rau ca a trebuit sa te internezi dar e bine ca ai fost sub supraveghere medicala. Sper sa nu mai ai probleme pana cand vei naste.

Fany si pentru tine sper ca pana la urma sa fie bine rugaciune

#853 2009-07-19 13:59:28

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

fetele,eu sunt in mari dubii...
sa va explic putin:eu am cm ff.neregulat -ultimul de 44 zile,dar de ovulat -ovulez sigur;dr.la care am mers mi-a dat arefam din ziua 15 a cm,care e azi,insa mi-e teama sa-l iau ca stiu de la ruxy si garga ca poate inhiba ovulatia;eu vreau sa raman de luna asta-dak n-o fi tarziu,insa nu stiu ce sa fac:dak-l iau si nu am ovulatie,dar dak nu-l iau si raman si nu stiu cand am ramas-ca tb sa-l iau si pt sustinerea sarcinii?

dr mi l-a dat pt ca i-am povestit ca mai luam in trecut si-mi regla cm-ul,insa atunci cand il luam eram in pauza de a mai incerca sa raman...

nu stiu dak ati inteles ceva...poate ruxy si garga,ca ati fost in situatia mea...
voi ce m-ati sfatui?

Ultima oara a fost editat de liliana83 (2009-07-19 14:01:10)

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#854 2009-07-19 14:20:27

maryland
Sr. member

pai la mine recolteaza doc cu care nasc. daca nu sunt viabilr celulele imi dau banii inapoi, mai putin 100 de euro ce reprezinta analizele pe care mi le fac ei la nastere.. tre sa ii anunt cand intru in travaliu sa vina la spital sa ia chitul. se poarta o corespondenta cu ei cat esti in 6rtavalui...bine o sa o oarte sotul tongue
cica stau pana marti in spital ca vine si doc mea atunci si vrea sa ma vada sad

#855 2009-07-19 14:37:54

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

lasa mary ca e mai bine asa esti sub supraveghere medicala
sa treca cat mai repede zilele astea de spitalizare  puss  kram

Ultima oara a fost editat de fany (2009-07-19 14:38:33)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.