homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-73

#1369 2009-07-26 16:24:01

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

ms frumos raluk si bafta la test puss

#1370 2009-07-26 16:24:53

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

gargarita a scris:

fany maine se externeaza

garga  par

ooo ce bine ca merge acasa  kram

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1371 2009-07-26 16:28:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

camyelenbebe a scris:

katami eu pana sa raman devoram dulciuri...daca dormeam duminica pe zi cand ma trezeam eram direct la frigider sau la dulap dupa dulciuri ...iar acum sa nu le vad .......pe de-o parte ma bucur dar pe de alta eu nu stiu cu ce traiesc de 2 saptamani  neutral ......si eu am slabit 4 kg si cred ca daca mai tine asa caldura asta cred ca voi avea insarcinata cat n-am avut de cativa ani  chicot

da lol exact lol si eu ma uit in pozele de acu... si arat mai bine decat in alea de acum cativa ani rotfl

si cica e normal sa scazi putin in greutate la inceput de sarcina... dar zicea garga ceva interesant, ca nu e sanatos sa dai jos ca lumea in sarcina, pt ca se elibereaza corpi cetonici si aia is toxici... asa ca mananca si tu ceva lol (eu chiar acu imi au pauza de imbucare big_smile)

sunt cam trista ca, de cand cu sarcina, tot incearca niste negi sa-mi rasara... cand eram mica am avut multi, iar apoi se "activau" doar cand era imunitatea scazuta... ieri chiar ma amentinta unu mare sad pai daca ma iau de pe acu... la sfarsit de sarcina e jale pe mainile mele sad oare se pot opera in sarcina... daca chiar isi fac de cap? sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1372 2009-07-26 16:31:11

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

kata, dar am vazut ca a aparut o soltuie in farmacii cu care iti poti trata negii si acasa....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1373 2009-07-26 16:48:01

camyelenbebe
Hero member

katami da cu rostopasca pe ei.....acu' vreo 12 ani eu am luat de undeva ( dr mi-a zis ca si din ratb posibil) si m-am chiunuit 2 luni ca robu sa scap iar la un moment dat o batrana vecina a intrat in gradina din fata blocului si mi-a luat niste " iarba"....am dat pe negi si -n-a trecut saptamana si disparusera.....e fff eficienta rostopasca....are o floare portocalie

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

Publicitate

loading...

#1374 2009-07-26 17:08:34

katami
Platinum member

stiu care e rostopasca... dar la mine n-a tinut niciodata sad iar de solutia aia... n-am incercat-o, mama a incercat... dar in sarcina... nsuh, eu tot sper ca se retrag si nu ies sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1375 2009-07-26 18:20:44

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

fetelor, maria s-a casatorit civil in week-end....asa ca

Maria....casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata cum va iubiti acum, iar bebele isi va face si el loc in fericirea voastra.

despre maryland, nu stim mai nimic, oare cand ar trebi sa nasca? sa speram ca nu ne face vreo surpriza si bebe sa vina mai devreme .....

prietenei mele , careia saptaman care tocmai trece i s-a facut eco de 12 saptamani i s-a spus ca mai mult ca sigur va fi fetita....

asa am banui si noi , la cat de rau i-a fost pana acum si inca ii este....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-07-26 18:22:25)

9 ani de copilarie ....

#1376 2009-07-26 18:25:04

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

daaa, asa e.
CASA DE PIATRA maria.
sa fiti fericiti pina la adanci batrineti impreuna.
poate intri sa ne zici cum a fost, unde ati sarbatorit dupa, si mai ales sa vedem si noi cateva poze.
inca o data sa fie intr-un ceas bun !

pentru fany sanatate multa si sa te refaci repede !

camy deci sa intelegem ca au aparut deja greturile?
sau e doar lipsa poftei de mincare?
intreb ca sa bifez pe lista ce ne asteapta si pe noi, celelalte aspirante de pe listutza.

pupicei ptr. tot restul trupei.

puss  par

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-07-26 18:26:12)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1377 2009-07-26 18:44:52

katami
Platinum member

maria, casa de piatra majoreta

adina, eu stiam ca se zice ca daca ai greturi e baietel lol oricum chestiile astea sunt cam sf... stiu si mamici de fetite care n-au avut greturi (love_t printre altele)... si mamici de baietei care la fel (crssy printre altele). oricum, sa-i traiasca gagica!!

#1378 2009-07-26 18:47:36

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

chiar.... felicitari si casa de piatra maria!!! majoreta  majoreta  majoreta

#1379 2009-07-26 18:55:04

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

sa fie intr`un ceas bun maria!!! casa de k** sa nu`si bage nimeni nasu`n ea!! lol pusspuss

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1380 2009-07-26 18:59:33

katami
Platinum member

Raluk_, suntm cu ochii pe tine si testul tau! big_smile

#1381 2009-07-26 18:59:46

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Maria, casa de piatra!  puss

De Mary nu stie nimeni nimic?  hmm

#1382 2009-07-26 19:16:52

camyelenbebe
Hero member

carra_verona a scris:

daaa, asa e.

nu am greturi doar ca unele mirosuri ma trimit rapid la baie  chicot .....sanii simt ca-mi explodeaza asa ma dor  big_smile ......pisu la fel des  chicot ......dooooorm mult  chicot .....cu mancarea e aiurea ca nu mi-e pofta de nimic .......meniul zilnic cuprinde apa multa si fructe.....atat  big_smile

casa de piatra mariaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa vina repede bebe  goodluck ..... par

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-07-26 19:18:18)

#1383 2009-07-26 19:38:22

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

multa fericire alaturi de sotiorul tau maria puss

#1384 2009-07-26 19:38:36

katami
Platinum member

camyelenbebe a scris:

carra_verona a scris:

daaa, asa e.

nu am greturi doar ca unele mirosuri ma trimit rapid la baie  chicot .....sanii simt ca-mi explodeaza asa ma dor  big_smile ......pisu la fel des  chicot ......dooooorm mult  chicot .....cu mancarea e aiurea ca nu mi-e pofta de nimic .......meniul zilnic cuprinde apa multa si fructe.....atat  big_smile :

poate ai bafta de o sarcina usoara si tu... ca aceleasi simptome le-am avut si eu... mai ales cu sanii... stiu ca adormeam pe spate si ma trezeam de durere de sani cand ma intorceam pe burta tongue si la fel cu mirosurile... tu ce nu suporti? eu deodorantu' sotzului lol (da, mai nou il primesc langa mine doar proaspat spalat si atat) si mirosul de frigider/magazin alimentar.... astea si acu le am.

#1385 2009-07-26 20:32:45

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Fetele puss va pup pe toate!
Am intrat sa va citesc,mi-a fost tare dor de voi,am ajuns de vreo ora acasa sunt super obosita.A venit verisoara mea din Italia si ne-am cam petrecut de vineri pana azi si sunt varzaaaa...Mi-am facut numai in seara asta primul test ca ieri am fost plecati si nu am avut pe unde,nu e chiar pozitiv, liniuta e chiar un pic mai deschisa decat cea de control,dar le pastrez pe toate,le fac poze si vi le arat.M-am tuns scurt si m-am vopsit aproape bruneta,ciocolata neagra ii spune la culoare,ma uit in oglinda si parca nu sunt eu,nu am mai fost nicioadata asa inchisa la par.Maine va pun poze smile
Fany iubita sa te faci bine repede,suntem alaturi de tine puss
Maria casa de piatra si multa fericire majoreta puss
Garga felicitarii pt.ovulatie,sper ca ai profitat de ea chicot puss
Katami mai ai putin si trece si ziua de azi puss
Camy ai grija de tine si de bb,mai putina munca puss
Alina sper ca te-ai distrat la nunta,poate mai intri pana pleci la mare,daca nu concediu placut si relaxant sa va intoarceti 3 puss
Raluk_ doamne ajuta la urmatorul test sa ne anunti cand il faci rugaciune
Andreed bafta la semnat acte goodluck
Buck,bb Eric puss sper ca nu s-a speriat bb de furtuna aia mare kram
Pipa mai e putin,doamne ajuta sa nasti usor puss rugaciune
Crssy,Ruxy,Ddunia,Lili,Adina si toate fetele frumoase puss puss

Passss mai ai multa treaba? Abia astept poze cu noua casuta puss
Carra iubita imi pare tare rau pt.urat,capul sus ca luna viitoare va fi mai bine rugaciune puss

Eu merg la un dus si la sexinpat asa cum suntem de obosoti,nu putem rata,am pierdut vineri si sambata,dar acum gata ne punem pe treaba chicot
Va pup pe toate! O noapte racoroasa sa aveti! puss

Ultima oara a fost editat de laura_ana (2009-07-26 20:44:08)

bebe hai in viata noastra!

#1386 2009-07-26 20:43:19

katami
Platinum member

sa fie productiv patfierbinte, laura_ana! smile

#1387 2009-07-26 21:30:21

Ana M
Membru
Inregistrat: 2009-07-26

buna fetelor,

eu sunt noua pe aici dar vreau sa va cer parerea.
Ne dorim un bebe dar cam intarzie sa apara.
Am facut tot felul de analize, am avut un chist pe ovarul sg, am scapat de el, mi-a iesit la una din analize Klebsiella am scapat si de asta, am luat duphaston 3 luni pentru reglare, am terminat si cu el.
Luna trecuta m-am simtit cam rau greturi, ameteli, stari de voma, nu suportam mirosul de mancare.
Din nefericire CM a aparut dar spre surprinderea mea nu la fel de ca lumile trecute d.p.d.v. cantitativ ( fffffff putin) si calitativ ( o chestie maronie). am facut totusi un test dar negativ. Cineva mi-a spus sa din cauza duphastonului s-ar putea sa fi avut acele simptome. In fine ......
Nu am mai luat duphaston iar luna aceasta la fel: stari de voma, ameteli, somnolenta, pofta de mancare.......
ar fi trebuit sa-mi vina pe 13 dar mi-a venit pe 18 si din nou aceeasi problema : si mai putin cantitativ decat luna trecuta, pe 21 eram ca si noua. Inainte sa-mi vina Cm am avut dureri de sani si de spate ca niciodata si dupa ce s-a terminat CM au mai tinut cateva zile.

Voi ce parere aveti ????????

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.