homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-83

#1559 2009-07-28 00:25:49

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

nopte buna ruxy  kram

#1560 2009-07-28 08:02:26

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele....

camy, sper ca esti deja la doctor....asteptam vesti bune...sigur vor fi...eu sunt convinsa ca de data asta veti fi bine, trebuie sa fii, ca sa am si eu mai multa incredere ca data viitoare va fi bine. .. puss

bucklu , nu stiu ce sa zic cu problema ta, naiba totusi de la 2 mere, atunci tu ce fel de fructe mananci?

ruxxy, garga... puss  puss  puss

eu sunt deja la serv, am mancat ceva.....
garga cred ca o sa ma duc , sa-mi fac progesteronul , numai asa de curiozitate....
cat costa la medlife?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-07-28 08:02:49)

9 ani de copilarie ....

#1561 2009-07-28 08:46:42

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Neatza, fetele! puss si o zi buna!
Camy, da-ne vesti bune...azi sigur bate inimutza lui bb...kram puss
Adina, am mancat tone de fructe de cand am ramas gravi, dar numai de la merele verzi patesc asa, se pare.A fost a doua oara...De obicei mananc un kg si de fructe pe zi, dar nu le combin, intr-o zi nectarine, in alta zi pere, si tot asa...Am ajuns la concluzia ca merele sau poate toate, dar eu numai de la mere si compoturile din comert patesc asa, contin ceva substante care-mi distrug flora stomacului si intestinelor.Nu stiu ce sa mai cred.Cert e ca nu vreau sa mai vad mere in viata mea.Cica mancam natural, sanatos...aiurea.Demult cand tineam rosii in frigi se flescaiau in cateva zile si se stricau, iar acum le tin 2 saptamani si se strica, dar tot tari sunt...naturale, pe naiba...Acum ma simt bine, am mai luat o smecta azinoapte la 3, doar sunt putin slabita ca nu am mancat bine ieri.Oricum si azi tin regim...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1562 2009-07-28 08:52:21

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

buna dimineata fetelor

vad ca ati fost cam suparate aseara ,imi pare rau ca ati fost indispuse
din pacate nici mie nu mia fost prea bine ieri si de aceea nici nu am mai intrat ,am avut o ameteala in cap toata ziua nu imi pot da seama deloc de la ce o am dar ma tinut mai mult in pat, oare sa fie de la ergomet ,fetele care ati facut asa ceva daca ma puteti lamuri ,stiu ca atunci cand il faci iti da stari din astea dar dupa ce il termini mai simti asa ameteala

cami sper ca ai ajuns la dr si te-ai linistit pt ca stresu nu prea e bun si nu te ajuta cu nimic doar face rau ,un pup mare pt tine si pt bebelusul sau poate bebelusi tai

ruxi sa ei hotararea pe care o consideri tu cea mai buna

raluc sori ca a venit uratul dar la ca o sa vina ea si luna in care o sa te uite

garga o ovulatie cat mai productiva iti doresc

adina sa iti fie de bine si sa ai o zi cat mai usoara la servici

buck neata si pup pt bebe eric

Ultima oara a fost editat de fany (2009-07-28 08:53:57)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1563 2009-07-28 08:55:40

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

offf, fany,....eu am mai auzit faza asta cu ergometul cu ameteli, dar la mine nu s-a aplicat , eu nu am avut nimic in perioada aia si nici dupa ce am luat....

tie acum ce ti-a zis? dupa cat timp poti sa incerci din nou....

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#1564 2009-07-28 09:00:18

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatza!

camy,imi pare rau ca ai trecut printr-o asa mare sperietura,insa poate o sa fie bine!sunt si sangerari normale in sarcina,nu numai d-alea rele...Doamne ajuta!

rruxxi,problema cu arefamul o am si eu;si mie mi-a dat dr.,dar eu cum am cm ff.lung si deci ovulatia poate nu e in primele 15 zile,n-am mai luat;o sa astept sa treaca 40 zile de la ultima menstruatie si o sa fac test,dak nu-mi vine;
numai cand o sa am test pozitiv,o sa iau pt a-l ajuta pe bb...
nu stiu dak gandesc bine,dar asa am crezut eu...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1565 2009-07-28 09:03:20

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Buna dimineata dragele mele! Milioane de pupici la fiecare dintre voi  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  Mi-a fost dor de voi, tare tare. Chiar daca nu am mai intrat, sa stiti ca m-am mai gandit la voi smile
M-am hotarat dupa isprava a doua cu pierderea sarcinii sa o las mai moale cu obsesia pentru bebe si imi prinde tare bine, sa stiti... Poate ar trebui sa faceti si voi un exercitiu... sa incercati sa nu mai faceti din asta un scop in viata... stiu ca e greu... eu un an de zile mi-am tot spus asta, ca prea am devenit obsedata si ca trebuie sa ma linistesc ca bebe va veni pana la urma, dar nu am reusit... pana acum, cand chiar nu ma mai gandesc exclusiv la asta.... se pare ca Doamne Doamne mi-a dat in sfarsit putere sa ma linistesc si sa astept sa vina de la sine... si ma bucur tare smile Mi-a facut mult rau gandul acesta obsesiv... acum m-am mai eliberat... imi vad de ale mele, am grija de mine si de sotzul meu (pentru ca de sambata suntem legal o familie  trombon ) si va veni si vremea sa avem copilasii nostri... pana atunci as vrea sa traim normal, fara sa ne mai gandim la asta smile

Voi mai intra probabil si pe aici sa vad ce mai faceti, ca-mi va fi dor de voi, dar nu asa obsesiv cum o faceam inainte... nu mai vreau ca procreerea sa fie gandul care imi ghideaza viatza. Cand va veni, va veni si ne vom bucura enorm smile

Ne mai auzim si pe mess, ca mi-e tare drag de voi sa vorbim  hjarta

Va pupic si va doresc toate cele bune!  rugaciune  bebe  bebic  al9leacer  gravida  rugaciune

Camy, pentru tine special... ai incredere in Doamne Doamne! Va fi bine  rugaciune

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1566 2009-07-28 09:26:01

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

a zis dr ca se mai gandeste daca imi da voie si cand ,dar poate a ziso asa in gluma ,dupa ce termin trat. ca antibiotic o sa imi fac prog la cab si o sa vad atunci ce imi zice

tie tia zis ceva de pauza ?

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1567 2009-07-28 09:29:34

bucklucica
Hero member

Fany, eu stiu ca ergometul da ameteli.Imi pare rau ca nu te simti bine.Ma gandesc ca poate fi si de la sangerare, ca te-a slabit rau...offf...fa-te bine cat mai repede ca vreau sa te vad cu burtica...kram puss de la mine si de la bb Eric
Maria, felicitari ca te-ai detasat de pb bb...exact asa am facut si eu si exact atunci am ramas...puss
Oare ce o fi facut Camy???

Eric 3 ani si 7 luni

#1568 2009-07-28 09:34:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

neta...

of... camy, zi-ne ca e bine........

pup pe toata lumea... nu pot sta mult, tre sa fug la munca... poate mai apuc sa va scriu de acolo....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1569 2009-07-28 09:45:03

bucklucica
Hero member

Serviciu usor, Katami!puss

Eric 3 ani si 7 luni

#1570 2009-07-28 09:58:00

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
puss camy o sa fie bine, ai sa vezi. tinem pumnii si zi-ne ce si cum de indata ce stii.
fany  puss sa te refaci cat mai repede.
pupiii si lui buck ca sta cu noi si ne incurajeaza.
de azi am inceput si eu sa imi iau din nou tb.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1571 2009-07-28 10:03:02

tasha2007
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-07

Buna dimineata fetelor.
Camy eu cred ca nu-i nimic grav cu sangerarea aia;iti tin pumnii sa fie totul bine.
Mie testul de ov de ieri mi-a iesit negativ.Tare ma tem ca se pozitiveaza asa pe joi-vineri exact cand imi pleaca barbatu de-acasa.Parca imi pare rau ca am pierdut vremea pana acu si nu m-am straduit mai mult cu bebe;mereu spuneam ca as vrea sa fie diferenta mica intre copii si uite ca a trecut timpul si vor fi 3 ani si intre cei mici.Deja am depasit diferenta dintre mine si fratele meu de 2 ani jumate.
Imi amintesc anul trecut in concediu,eram in turcia si am luat de 2 ori postinor pt ca ,vezi doamne, daca se prindea ceva si eu nu-mi facusem analizele inainte;poate s-ar fi prins de atunci ceva.De fapt,n-are rost sa ma mai gandesc acu;uneori si eu imi zic sa nu-mi mai bat capul asa mult cu  bebele,sa las lucrurile la voia intamplarii, dar cand stiu ca numai 1-2 zile din luna sunt cu succes,iti trebuie bafta nu gluma.Off,complicat tare.
O zi frumoasa tuturora.

#1572 2009-07-28 10:19:50

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Buna dim.fetele!
Offf Camy doamne ajuta sa fei bine,nu mai am stare de cand am citit abia astept sa te intorci cu vesti bune rugaciune popa puss Ma rog pt.tine iubita sa fie bine kram
Buck ma bucur ca esti mai bine,ai grija ca nu toate fructele sunt bune,in ziua de azi nu mai poti fi sigur ca mananci ceva natural puss kram Ai grija de tine! Eu sunt inginer in industria alimentara si daca v-as spune ce manancam noi zi de zi v-ati ingrozii.....sad
Garga doamne ajuta sa ovulezi azi puss
Ruxy nu mai fi trista iubita,lucrurile vor fi bune pana la urma,lasa arefamul poate nu e bun,luna asta si vezi daca ovulezi puss sunt alaturi de tine.
R.myrela scuze nici nu ti-am zis bine ai venit,m-am simtit asa rau aseara,m-am speriat am crezut ca am apendicita,dar azi ma simt mai bine multumesc lui dd. Multa bafta si sa-ti dea dd un bb in burtica cat mai curand puss goodluck
Maria bine ai revenit,ne-a fot dor de tine sunt sigura ca ai luat cea mai buna decizie,sunt multe cazurile cand au lasat stresul deoparte au ramas mai repede,daca am putea toate ce bine ar fi smile .Multa fericire si sanatate iti doresc si bb cand vrea sa vina va venii sunt sigura puss
Fany cum mai esti,te simti mai bine azi? Ma rog la dd sa te ajute sa treci cu bine peste tot si sa poti sa te apuci de treaba din nou puss rugaciune
Katami servici usor puss
Lili puss

Am o stare asa urata,nus tiu de ce,dupa ce am citit ieri de voi si am vazut ca mai toate avem ganduri negre,m-am intristat....disperat Mi-am facut testul si aseara si a doua liniuta a iesit un pic mai intensa ca cea de duminica seara,cred ca se apropie ovulatia,inca nu e pozitiv pozitiv dar sper sa urmeze.
Pupici la toate sa veti oz i usoara! puss

Ultima oara a fost editat de laura_ana (2009-07-28 10:20:51)

bebe hai in viata noastra!

#1573 2009-07-28 10:22:28

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

buna dimineata
Fetele dar ce sunt cu vestile astea triste????
Camy sper ca esti bine, nu dispera trebuie sa fie bine, iti tinem pumnii sa nu fie nimic da??? O sa fie bine bebele

Eu la 19 am programare am emotii nici nu stiu ce sa-i spun doctoritei, cred ca o sa-i spun ca  a venit dementa la ea care nu mai are rabdare si vrea sa fie urmarita si examinata ca vrea copilas cat mai repede  big_smile
Sora mea are nunta pe 3 octombrie ce m-as bucura sa fiu insarcinata la nunta ei si sa o anunt in ziua nuntii, s-ar bucura enorm  big_smile  big_smile

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#1574 2009-07-28 10:27:40

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Buna dim.Myrela22 puss sa dea dd sa ti se implineasca dorinta goodluck Nu ar tb.sa zica nimic,asta e vrei sa stii ca e totul in regula si ea tb.sa te ajte doar de asta e medic smile .
Raluk_ imi pare rau pt.urat pt.ca nu e bb,dar pe de alta parte bine ca a venit si nu te mai gandesti la ac sau la ceva probleme puss Mai mergi la dr.?

bebe hai in viata noastra!

#1575 2009-07-28 10:31:23

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

buna dimi fetele!!!am aparut si io pe acilea.camy,draga mea ai grija de tine asteptam vesti buneeeeee
offtopic   tasha,i-auzi ai fost in turcia in concediu.asteeeeeeeeept pareri fataaaa,merg si io si vreau sa stiu mai multe.ia ziiii

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1576 2009-07-28 10:37:08

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

hello,  puss  par

Myrela, tin pumnii sa ramai pana la nunta.  big_smile

tasha, si daca se pozitiveaza joi , ai timp de  sexinpat joi seara, si e numai bine.

nu stie nimeni nimic de camy? fetele care vorbesc cu ea la telefon..  hmm

Pupici la toata gasca!

#1577 2009-07-28 10:37:11

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata fete dragi

acum am venit de la dr.....in prima faza a zis ca vrea sa fac eco pentru ca lui nu-i plac sangerarile in sarcina si sa ne asiguram ca e totul la locul lui.....am facut eco si a inceput sa se arate bebe......cand a vazut eco dr a zis ca sa uit ca am sangerat....el zice ca e mai mult o secretie apoasa decat o sangerare........asadar bebe e bine, eu m-am mai linistit si peste 10 zile merg sa-l vad pe bebe iar in toata splendoarea.....va pun imediat si eco de azi

va multumesc din suflet pentru incurajare.......nu stiu ce m-as face fara voi

aaaa uitasem....dupa eco de azi avem 4 sapt si 6 zile

eco 28.07

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/18883_eco_2807.jpg

eco 23.07

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/18883_lastscan.jpg

e diferenta nene  chicot ......data viitoare il gasesc pe bebe jucand fotbal  chicot

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-07-28 10:44:03)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.