homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-89

#1673 2009-07-29 08:15:22

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

neata...
LA MULTI ANI!Katami, sa fii fericita , sa ai o sarcina si o nastere usoara si un bebe sanatos tun....

9 ani de copilarie ....

#1674 2009-07-29 08:50:22

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata fete dragi

katami   birthday   sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina si o nastere usoara  par

lili dupa ce am facut eco si a vazut ca e ok am stat putin de vorba despre ce urmeaza....eu am facut un dosar cu an, eco, etc si ne-am uitat impreuna pe el ca sa vedem ce este de facut in continuare.....si mi-a dat tratamentul asta.....iti dai seama ca daca nu-i spui tu ca pacient sau nu-i arati analizele nu ti minte saracul om la cate are pe cap

garga nu stiu sa descifrez ce scrie aici .....ma refer la cate zile si cat.....vad decat ca la medicamentul pe care nu-l pot citi ca scrie 6 zile dar in rest......presupun ca refac analiza dupa ce vine din concediu.....alui meu nu i-a dat nimic dar oricum nu avem voie sa facem  sexinpat inca......asa ca daca eu voi fi ok nu pot lua iar ....cand vine din concediu ii da si lui tratament

pass la cat de urate mi-au iesit analizele trebuia sa-mi dea dr tratament

buck   puss .....tu patesti d-astea cu mesterii si eu cu beneficiarii.....m-am certat cu unul ieri de imi venea sa-l scuip rodnar ......ce ma oftic e ca habar nu are cum se fac anumite lucruri dar da sfaturi   big_smile

scuze pentru aseara dar ma ia ameteala si somnul brusc si nu apuc mereu sa va zic , ca dispar chicot

carra da este bun si in sarcina.....eu sunt alergica la peniciline si e cam nasol cu tratamentele .......saracul dr trebuia sa-mi dea tratament pentru myco, urea si streptococul B dar si sa tina departe de mine peniciline  big_smile

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-07-29 08:53:07)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1675 2009-07-29 08:58:56

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Camy am intrebat si eu un medic daca e vreun pericol legat de tratamentul cu azitromicina in sarcina si mi-a spus ca inca nu s-au facut teste decat pe animale si acestea nu au aratat ceva in neregula; zicea ca pe oameni inca nu s-a testat sau inca nu exista un rezultat concret. Presupun ca e OK tratamentul... stiu ei medicii ce sa prescrie...

#1676 2009-07-29 09:27:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

neata. saru-amna, wow, cate urari pe aici.. buga

eu iar sunt pe fuga inainte de serviciu sad

camy, da' nu ti-ai intrebat dr... daca nu poate amana tratamentul pana in trim 2? si eu stiam ca azitromicina e ok in sarcina, dar... nush, parca asa, de la inceput, exact cand se formeaza bb...

buck, nu mai fi suparata, bine ca la voi SE MISCA lucrurile... noi tot in stadiul de plan am ramas sad

garga, de ce ai avujt o zi rea? sad

v-am pupat pe toate puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1677 2009-07-29 09:31:53

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele

Aseara am facut un test de ovulatie si m-am ales cu 2 liniute, dar a 2 initial era mai pala decat prima si amandoua aveau aceeasi culoare dupa 7-8 minute.
Am incercat aseara sexinpat ..dar nu a mers. Nu mai stiu ce sa fac cu el...am plans toata noaptea, nu am chef de nimic sad  sad  sad  sad  sad
De cand am ajuns la lucru ma abtin cu greu sa nu plang de nervi pt xa incepe perioada ovulatiei si nu am cu cine lucra...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Publicitate

loading...

#1678 2009-07-29 09:35:58

bmihaela
Hero member

Andreed e foarte dificil ci barbatii... al meu ar vrea daca ar fi posibil sa-i spun o data si o ora la care sa prestam si sa vina si bebe... am si eu momente din astea...
Incerc sa il inteleg (rational vorbind chiar il inteleg) pentru ca pleaca saracul la serviciu dimineata si vine noaptea si atunci il cred ca nu mai are chef de nimic altceva...
In rest il las in pace pentru ca nu suntem nici unul dependenti de chestia asta dar in perioada ovulatiei si eu ma supar foarte rau uneori si ma simt prost ca tot eu tre sa fac primul pas. O fac insa pentru ca stiu ca isi doreste foarte mult un copil... Daca nu as fi convinsa de treaba asta, la felul in care se poarta uneori, nici prin gand nu mi-ar trece...

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-07-29 09:38:31)

#1679 2009-07-29 10:31:46

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

katami a scris:

neata. saru-amna, wow, cate urari pe aici.. buga

eu iar sunt pe fuga inainte de serviciu sad

camy, da' nu ti-ai intrebat dr... daca nu poate amana tratamentul pana in trim 2? si eu stiam ca azitromicina e ok in sarcina, dar... nush, parca asa, de la inceput, exact cand se formeaza bb...

nu am intreba pentru ca daca el mi-a dat de acum inseamna ca stie ce face......am prea multe ca sa stau sa astept....mai ales urea si myco trebuiesc rezolvate repede ca duc la treburi grave big_smile

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1680 2009-07-29 10:39:23

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

La multi aniKatami,birthday sa fi sanatoasa si tu si bb si sa ai o nastere usoara puss puss

Andreed nu mai plang ei incearca sa-l faci cumva sa prestati acum in preajma ovulatiei puss .Exact problema asta am discutat-o si noi aseara si al meu e rupt de oboseala,de vreo 2 sapt.lucreaza de dim.de la 6.15 pana seara la 19-20 si cand vine mananca,face un dus si nu ar vrea sa faca altceva decat sa doarma,dar eu nu-l las chicot .De exemplu aseara m-am imbracat cu strampii cu banda crem de la nunta,pt.ca i-am pastrat,chiloteii crem de la nunta ca doar atunci i-am purtat si iti dai seama cand m-a vazut a zis ca suntem din nou in noaptea nuntii  chicot si iti dai seama ce a iesit...nu am avut testul de ovulatie pozitiv,dar de prestat sexinpat nu ma las  dance  dance

Va pup pe toate si sa aveti o zi usoara! puss puss

Ultima oara a fost editat de laura_ana (2009-07-29 10:46:44)

bebe hai in viata noastra!

#1681 2009-07-29 10:44:20

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
birthday katami.
sa fi santoasa, voioasa si sa creasca  bebic mareeee.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1682 2009-07-29 10:44:33

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

la multi aniiiiii Katamiiii!!!!! sa fii fericita, sanatoasa si sa ai un bebe sanatos si frumos big_smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#1683 2009-07-29 10:46:17

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

La multi ani Katami  birthday  sa ai un bebe sanatos si frumos.

Buck, intr-adevar e greu ca te-ai apucat singurica de treburile astea dar nu mai ai asa mult. Fa totul fara graba ca sa nu te obosesti prea rau.

Andreed puss

#1684 2009-07-29 10:51:06

adinagrig
Insomniac member

fetelor, de Pipa nu mai stim nimic, parca pe 1.08 avea termen , dar de 2 zile nu a mai intrat, sa speram ca bebe a stat la locul lui , nu a incercat sa iasa singur.....

pe mine ma inteapa tot in stanga, domne nu pot sa cred ca voi ovula tot cu stangul, nu cred ca e a buna sa ovulezi 3 luni la rand cu aceelasi ovar...aveti idee.....

apropo de nasteri, aseara am vazut un episod din ,, Dr Quinn,, cand a nascut ea: era pe camp, doar ea si Sully (sotul) a apucat-o nasterea, s-a asezat cu spatele de un copac si a inceput sa se screama, Sully cica o ajuta, l-a un momnet dat a inceput sa-i iasa capul, si s-a oprit .Ea il intreba pe Sully  urland de durere :,, e vanat?,, ....el zice,,nu,   e rosu,,...deci nu era strangulat , dar totusi avea cordonul ombilical in jurul gatului si nu-i dadea voie sa iasa.Apoi l-a pus pe Sully, sa ia foarfecele din geanta ei, sa bage un deget pe langa capul copilului si sa taie cordonul.A facut si apoi imediat a iesit copilul.L-au invelit intr-o carpa, ca nu aveau altceva.Momentul final a fost emotionant , aproape imi dadeau lacrimile, dar cand ma gandesc ca multe femei nasteau pe vremuri asa....

sper ca nu v-am speriat...mie pana la final mi-a placut, si chiar daca ar fi sa trec prin durerile alea, tot as accepta....important e sa nu mor, ca in rest...

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-07-29 10:52:12)

9 ani de copilarie ....

#1685 2009-07-29 10:58:06

ddunia
Hero member

buna dimineata! si la multi ani katami  birthday  birthday  birthday  party
sa fii fericita si sanatoasa si sa vina bebe cu bine!!!

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1686 2009-07-29 11:05:49

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

La multi ani katami birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1687 2009-07-29 11:14:48

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Katami birthday  birthday  birthday  birthday  birthday sa fii sanatoasa fericita si numai de impliniri sa ai parte

neata  mornincoffee sunt la munca de la 8 si inca nu m-am trezit bine ca nu am dormit toata noaptea

Fetele ma chinui de azi dimineata sa va zic ce am facut aseara la doctor si mereu sa ivit cate ceva

Ieri am fost la doctorita aia si mi-a zis asa
- spermograma silv (m-am bucurat enorm ca scap de o grija si apoi ma concentrez numai la mine, toti doctorii in general apeleaza la spermograma in ultimul moment dupa  luni intregi de esec cu tratamente)

-HSG maine la maternitate la 8 (de care imi este extrem de frica pentru ca am inteles ca este extrem de dureros si silv nu vrea sa ma lase sa ma duc ca mai aveam aseara si plangeam de frica, cand am aflat, mereu m-am ferit de sarcini nedorite de frica chiuretajului si am inteles ca asta doare cam la fel eu am si o sensibilitate mare la uter ca ma doare cateodata si in timp de fac  sexinpat  si este o durere insuportabila fiindca este lasat in jos si retrovers )

Apoi tot maine sa ma duc la ea la 15:00 sa-mi urmareasca ovulatia

-papanicolau
-colposcopie
-testul chlamydia

astea 3 la ea la cabinet sapt viitoare

Aveti idee de ce sa fac pentru hsg asta???? Silv nu vrea sa ma lase sa ma duc singura ca am citit ca e destul de dureros si apoi daca o sa ma simt rau si nu o sa pot sa conduc inapoi acasa, mai ales ca am ceva de condus ca ma duc in Galati si e destul de mers prin galati  :unsure:  :unsure:

Citisem ca e bine sa iei nurofen sau colebil inainte cu jumatate de ora ca mai alina putin durerea dar eu stiu neutral

Ultima oara a fost editat de myrela22 (2009-07-29 15:52:26)

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#1688 2009-07-29 11:19:59

bmihaela
Hero member

Myrela, HSG faci fara sa fi facut analize pentru chlamydia ? Sper sa nu ai si tu asa ceva insa eu am facut niste instilatii si dupa am constatat ca am chlamydia si nu cred ca e tocmai OK. Se zice ca prin investigatiile astea se raspandeste in organism si mai ales unde nu trebuie, la trompe...

#1689 2009-07-29 11:24:47

ddunia
Hero member

cat m-am ferit si eu de chiuretaj si......nu am scapat. nu stiu cum doare HSG,mirela dar am inteles k nu e chiar atat de neagra situatia k cica simti o presiune in burta(asa mi-a zis o prietena carea a facut).de chiuretaj crede-ma k iti pot spune eu cat si cum doare, cam asa k la menstruatie te doare burta in timp ce ti-l face si apoi un pic mai tare k se contracta uterul dar primesti calmant si e ok.acum dupa ce am facut chiuretaj nu pot zice k e cel mai dureros de pe lume.eu aveam inainte niste dureri la menstruatie de ma urcam pe pereti,deci in comparatie cu chiuretajul erau muuult mai dureroase.de histerosalpingografie nush ce sa zic decat din auzite.eu zic sa nu mergi singura,sa nu mai plangi k nu e asa de rau
fii barbata,mirela,k o faci pt viitorul ingeras din viata voastra si merita orice durere goodluck

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1690 2009-07-29 11:26:38

adinagrig
Insomniac member

myrela , sub nici o forma sa nu faci HSG , fara analiza de chlaymidia , microplasma parca si ureaplasma...para astea 3 mi le-a zis mie doctoctorita, ca trebuie facute neparat inainte de HSG,

eu zic sa nu te duci...eventula sapt viitoare cand te duci la analiza de chlaymidia, ii spui doctotitei ca pe de o parte ti-a fost tare frica, si pe de alta parte ai citit si tu prin diverse locuri, ca mai bine iti faci analizele astea si apoi Hsg ,pt ca in cazul in care domane fereste le ai, ti se imprastie peste tot.

eu asa as face in locul tau.acum decizia finala tu o iei.

9 ani de copilarie ....

#1691 2009-07-29 11:27:43

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

buna fetele

mihaela cer scuze de intarziere(nu am avut net abia acum a venit si am sarit repede pe calculator sa nu cumva sa cada iar) dar niciodata nu e prea tarziu .la multi ani si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca,sa fii fericita si iubita  birthday  trombon  trombon  trombon

katami la multi ani multa sanatate si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca,sa ai un bebelus cuminte si sanatos sa iti aduca numai bucurii ,sa fii iubita si fericita birthday  party  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon

garga puss  ma simt un pic mai bine ma refer la ameteli ca altceva nu ma mai doare doar ele imi dau bataie de cap dar parca scad si ele in intensitate pe zi ce trece
mie dr mia dat repaus fizic si sexual 3 saptamani grater  grater  grater  grater  grater

cami sa iti traiasca mazarica care se zareste la eco si sa scapi de celelalte probleme cat mai repede ,multi pupicei pt tine si bebe  puss  puss  puss  puss

fetele va pupacesc puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  pe toate si sa aveti parte numai de lucruri bune ,merg repede sa mai citesc din urma ce ati mai scris ca doar am frunzarit,pup puss  la toate

Ultima oara a fost editat de fany (2009-07-29 11:31:15)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.