homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-95

#1787 2009-07-30 10:01:34

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

Neata cascat

Andreed, nu e grav daca dimineata e ok. Fa cum a zis Cris si cu trecerea timpului se va rezolva smile
Testele tale sunt negative.

Ce fata Tata Leana, azi lenevesti?

Azi este prima zi de concediu a sotului meu si pecam la ai mei, asa ca ne "vedem" pe seara.
Va pup si va doresc o zi frumoasa kram

#1788 2009-07-30 10:02:37

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Rux puss , zisei ieri ca sunt in concediu... distractie placuta! puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1789 2009-07-30 10:05:19

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
la mine azi e z7.
de-abia astept si eu ca si adina sa incep monitorizarea cu teste incepand din z10.
puss  par

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1790 2009-07-30 10:11:00

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Mersi de interpretari Rruxxy.Voi cauta Oview dar nu am gasit inca la nici o farmacie.
Pai abia azi e ziua 10 a cm, poate de aia sunt inca negative ma gandesc.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1791 2009-07-30 10:15:22

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Ruxxy puss distractie placuta!
Andreed da poate e prea devreme,eu am inceput din z11 si nici ieri in z14 nu am avut test pozitiv,asa ca mai e timp suficient sa fie pozitiv goodluck

crssy a scris:

Andreed, pai atunci nu e o problema fizica, i psihica... incercati sa nu mai vorbiti deloc pe tema asta, chiar evitati subiectul; si incercati sa stati unul langa celalalt fara sa va ganditi la  ; doar vorbiti despre cu totul altceva si incearca sa pari indiferenta la subiectul asta. Asta e genul de problema care nu se rezolva prin discutii, ci de la sine, in timp. Incearca asa si sa-mi spui ce iese

la fel zic si eu

Carra buna dim. puss hai ca mai e putin pana in z10 goodluck sa fie cu noroc lun asta

Andreed nici eu nu am gasit teste Oview decat in Real sau Carrefour la Centrofarm sau Sensiblu,incearca acolo.

Ultima oara a fost editat de laura_ana (2009-07-30 10:18:13)

bebe hai in viata noastra!

Publicitate

loading...

#1792 2009-07-30 10:22:21

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Neatza, fetele!puss o zi frumoasa!
Eu azi cred ca fac o pauza de la toate ca ma simt de parca m-ar fi batut cineva toata noaptea...bang...cred ca am tras prea tare de mine...dar azi PAUZAAAAA...stau in pat si ma relaxez...Mai tarziu o sa pun poze cu bucataria, desi inca nu am terminat de pus tot la loc, mai am masa si scaunele si de curatat pe jos encore une fois...e o poveste fara sfarsit pt ca in camera alaturata inca se zugraveste si nu exista usa intre ele...bang...
Andreed, am cotit despre pb ta.Imi pare rau de ceea ce ti se intampla, dar nu e un capat de tzara.Daca seara nu se poate, profita dimineata...In privinta dr la care ai putea sa-l duci, in primul rand cred ca ar fi bine sa mergi la un urolog sa vada daca nu sunt pb cu prostata...oricum, nu fii trista si suparata ca orice ar fi se rezolva...puss
Fetele, va poooooopppp pe toate dulce puss puss puss
Ma duc sa paaaap

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1793 2009-07-30 10:33:46

laura_ana
Full member

Pofta buna Buck,ai grija de tine asa sa faci o pauzaaa bine meritata puss Asteptam poze smile

#1794 2009-07-30 10:42:15

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

neata gagici puss
va arat cum sa nu va arat, dar mai am de facut preturile si dupa pozele big_smile
de sunat ma puteti suna cand vreti ca nu ma deranjati wink
oricum daca e sa nasc si nu apuc sa va anunt pe forum va trimit eu un mesaj ceva ...nu va las asa big_smile

adreed si sotul meu a avut o perioada asa acum vreo 3 ani...imediat ce a iesit din armata...la noi a tinut ceteva zile sau saptamani nu mai stiu exact si s-a rezolvat de la sine. e clar ca e pe fond de stres si surmenare. incearca sa creezi o atmosfera relaxata si nu ii reprosa ca se inhiba si mai tare...mai ales ca vreti sa procreati ...il mai streseaza si grija ca daca nu ramai ...sunt multi factori. te pupic si bafta multa

camy, fataaaa sa iti traiasca casuta si sa se faca mare si incapatoare  puss  kram
nu te mai speria de petele astea...babele ti-ar zice ca te-a insemnat Dumnezeu...eu le-am avut 5 saptamani

#1795 2009-07-30 10:42:19

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

neata fetelor

vad ca toate asteptati ovulatia asa ca va urez la toate sa vina cat mai repede ovulatia si sa fie cat mai productiva

criss pup pt tine si bebe tau

buck sa ai grija sa te odihnesti azi si mai lasa si pt maine ca doar nu au intrat zilele in sac ,vezi sa nu il superi pe bebe eric ca o sa iti dea bataita
pup pt tine si bebe eric

ruxi distractie placuta la ai tai

cami pup si pt tine si pt bebe mic din burtic

andreed sa se rezolve problema cat mai repede cu al tau sot si sa nu ii arati niciodata ca tear deranja asta in vreunfel ca o sa il stresezi si mai tare ,trebuie sa fii cat mai apropiata de el si sa ii dai increderea de care are nevoie ,fal sa inteleaga ca chiar daca o sa se intample ceva tu o sa fii mereu langa el si nu o sa pleci niciodata indiferent de situatie

pup la toate fetele ,trebuie sa merg la dr. de fam. sa imi vizez concediu mai vb

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1796 2009-07-30 10:42:58

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

laura_ana a scris:

Ruxxy puss distractie placuta!
Andreed da poate e prea devreme,eu am inceput din z11 si nici ieri in z14 nu am avut test pozitiv,asa ca mai e timp suficient sa fie pozitiv goodluck

crssy a scris:

Andreed, pai atunci nu e o problema fizica, i psihica... incercati sa nu mai vorbiti deloc pe tema asta, chiar evitati subiectul; si incercati sa stati unul langa celalalt fara sa va ganditi la  ; doar vorbiti despre cu totul altceva si incearca sa pari indiferenta la subiectul asta. Asta e genul de problema care nu se rezolva prin discutii, ci de la sine, in timp. Incearca asa si sa-mi spui ce iese

la fel zic si eu

Carra buna dim. puss hai ca mai e putin pana in z10 goodluck sa fie cu noroc lun asta

Andreed nici eu nu am gasit teste Oview decat in Real sau Carrefour la Centrofarm sau Sensiblu,incearca acolo.

Uff..in Timi nu e Carrefour dar incerc la Senisblu

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1797 2009-07-30 10:50:35

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

andreed si eu tot teste minut am luna asta.
nu am gasit deloc oview.
mi-au mai recomandat la farmacie my test dar erau 17 ron un singur test.
macar oview sau minut sunt in cutie de cate 3 sau 5 (mult sau okay asa).
puss  par

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1798 2009-07-30 10:52:00

tasha2007
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-07

fetelor,spuneti-mi si mie va rog,e posibil ca pe 28 testul de ov sa iasa neg,pe 28 poz si pe 30 deja neg?Si daca am facut-o ieri(e drept,s-a lasat cam greu sotioru dar pana la urma a prestat;pe mine insa ma cam durea  si ma rugam sa se termine si sa termine mai )ar fi sanse sa fie cu succes?
Si acu alta intrebare,cine mi-ar putea interpreta niste rezultate la analiza pt anticorpii virusului varicelo-zoosterian;acestea sunt:
-IgG   1282 U/ml si  valoarea de referinta <50;
-IgM negativ
-IgA   70U/ml si val de ref <35
Multumesc.
Andreed,daca fetele de aici care se pricep zic ca se rezolva atunci ar tb sa le crezi si sa tratezi problema cu relaxare si indiferenta.Va tin pumnii sa fie bine.

#1799 2009-07-30 10:52:13

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatza!

ce faceti?eu m-am apucat de gatit,ca tb sa vina sotul de la munci...am facut ciorbita de dovlecel cu muult lapte batut si acum snitele de vita,dar mi-e sila de miros...iar pe seara,dak gasesc mascarpone,vreau sa incerc tiramisu...

succes tuturor aspirantelor cu ovulatia(sunt curioasa si eu dak am prins-o ca n-am facut decat de vreo 4-5 ori,incepand din ziua 14-15 parca...),iar fetelor insarcinate odihniti-va mult;buck nu te mai epuiza asa mult...
abia astept poze cu bucataria buck,dar si cu ce realizeaza mary,desi ,dupa ce materie prima ai enumerat,cred ca sunt minunate,dar si pretul "bun"...

va pup pe toate!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1800 2009-07-30 10:53:12

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Fany puss si tie Cum te mai simti?
Ms, Laura puss
Lili, am facut pozele, le pun in 5 minute la offtopic...puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-07-30 10:56:24)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1801 2009-07-30 10:57:37

ddunia
Hero member

buna dimineataaaaaaaa!!!
acum am ajuns si eu de la analize,mi-a luat ceva sa ajung la cabinet si inapoi acasa.
am facut TOXO, CMV,rubella, herpes simplex 1 si 2( 1 am sigur k se manifesta de vreo 2 ori pe an) si chlamidya.le-am facut din sange(IgG si IgM).m-au costat 360 de lei. o sa le trimita la bucuresti si primesc rezultatul in 15 zile.cama asa mi s-a zis.
acuma sa vedem,sper sa fiu bine.acum voi cauta un endocrinolog k sa vad ce fac cu celelalte analize:pt anticorpii antiosfolipidici,coagulograma si sa vad ce zice si endo.
va pup fetele,ma pun si eu sa beau  mornincoffee k nu am apucat azi dimi dk a fost cu luare de sange  big_smile si mai trag cate un ochi pe la subiectele pt examen(am incepand cu 20 aug trei probe(la vest la timisoara andeed,k am vazut k de acolo esti) si mai intru apoi . puss

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1802 2009-07-30 11:07:19

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

maryland a scris:

neata gagici puss

camy, fataaaa sa iti traiasca casuta si sa se faca mare si incapatoare  puss  kram
nu te mai speria de petele astea...babele ti-ar zice ca te-a insemnat Dumnezeu...eu le-am avut 5 saptamani

dupa ce zice eco si eu tot la 5 saptamani am avut petele .....daca ai sti ce m-am speriat  big_smile .....n-am tremurat nici de frig pe santier iarna cum am tremurat atunci  sad ......bine ca a trecut....acum astept sa raresc utro asta nesuferit ca nu-s buna de nimic toata ziua

fany  kram

lili ciobita de dovlecel? himmmmmmmmm mama ce bine suna.....si eu trebuie sa gatesc ca-i frigiderul gol dar o voi face intre 2 reprize de somn sa nu adorm cu lingura in mana  chicot ....aseara era sa adorm mancand  rotfl ....se uita al meu la mine ca la masini straine  rotfl

tasha stai sa intre garga ca ea stie multe despre analize

ddunia super ca ai facut analizele

offff colac peste pupaza mi-au iesit niste bubite pe maini si am fost la farmacie sa-mi dea ceva ca mor de mancarimi...de la ce credeti ca sunt?.....de la solutiile cu ce stropesc imbecilii astia legumele si fructele....tipa de la farmacie mi-a zis ca are zeci de pers zilnic cu asa ceva....mi-a dat un unguent.....asa ca dupa ce aveam de luat medicamente cu carul acu' bag si unguent pe maini...exact cum va ziceam...cate bube rele toate in curul babii mele  rotfl

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-07-30 11:08:37)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1803 2009-07-30 11:15:17

laura_ana
Full member

Camy iubita tu nu stii cand apare o probleme o urmeaza si altele asa se intampla intotdeauna,ai grija de tine sa treca bubitele repede puss Esti mortala cu somnul,parca te si vad cu lingura in maina dormind lol
Lili spor la gatit si da doamne ca luna asta sa fie si la tine cu ochisori puss goodluck
Mary abia astept sa vad colierele,cred ca sunt tare frumoase puss Dar daca vrem sa cumparam cum ni le trimiti,de ex.mie care sunt in Sibiu? puss
Ddunia doamne ajuta sa fie analizele buna,mai ai putin de asteptat dar trece puss
Tasha2007 poate are timp Garga si intra si iti spune ea,eu nu ma prea pricep la interpretat analize puss

Fany puss cum esti,bine? Pana cand ai concediu medical?

Ultima oara a fost editat de laura_ana (2009-07-30 11:16:42)

#1804 2009-07-30 11:15:27

ddunia
Hero member

camyyyy ce tare e zicala  rotfl  rotfl  rotfl
laura ,ce intreba tasha 2007 k nu vad?

Ultima oara a fost editat de ddunia (2009-07-30 11:17:47)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1805 2009-07-30 11:17:37

tasha2007
Full member
De la: iasi

fetelor,dar aici toate sunteti gospodine.Gatiti care mai de care;va admir.Noi inca locuim cu ai mei si o am si pe bunica care e o bucatareasa desavarsita dar cam pe sapt viitoare ne mutam in casuta noastra si zau nu stiu cum ma voi descurca.Am gasit o femeie pt curatenie si cred ca o voi testa si la gatit;si poate impusc 2 iepuri dintr-un foc.
Testele de ov le-am facut pe 28,29 si 30(am tastat eu gresit) si mai jos,dupa 'mai' lipsea un 'repede'.Asta e,graba strica treaba.Dar sigur ati inteles ce-am vrut sa scriu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.