homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trichomonas , Candida

#1 2009-07-14 19:34:00

jenn20
Membru
Inregistrat: 2009-07-14

Trichomonas , Candida

Buna ziua , Am si eu o problema si cer cu disperare ajutorul vostru.
Am fost diagnosticata cu Trichomonas. Am urmat tratament 10 zile ovule Flagyl , 4 capsule doza unica Tinizol , dupa 4 zile am repetat , iar 4 capsule , doza unica . Partenerul a luat si el acelasi tratament cu Tinizol . Nu am avut contact sexual . Am urmat intocmai tratamentul. Am fost apoi la control . Dna doctor nu a mai luat lama , a zis ca e bine dar a ramas "inca putin"asa s-a exprimat si m-a diagnosticat din ochi cu vaginita micotica . Am luat 6 zile tratament cu cervugyd si partenerul a folosit unguent Clotrimazol . La fel, nu am avut contact sexual in tot acest timp. Am terminat tratamentul.. nu am fost inca la control dar scurgerea a ramas. Am inca o scurgere galbuie ciudat mirositoare . Mentionez ca doctorita mi-a spus sa fac spalaturi intravaginale pe durata tratamentului, in fiecare zi. Am facut cu irigator (apa fiarta si bicarbonat sau ceai de musetel) . Sunt disperata..dupa atata tratament si inca nu am scapat de acea scurgere.  Nu stiu ce sa mai fac. Precizez ca iau Harmonette . Doctorita mi-a zis sa nu fac niciodata pauza de la anticonceptionale .E ok asa ? Medicul ginecolog pe care l-am avut cu ceva timp inainte mi-a zis ca trebuie sa fac cam 2-3 luni pe an pauza de la anticonceptionale . Nu mai stiu pe cine sa cred. Va rog ajutati-ma cu un raspuns .Multumesc anticipat

#2 2009-07-14 19:36:48

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Trichomonas , Candida

pot sa iti raspund la intrebarea despre anticonceptionale: a doua doctorita are dreptate, nu este nevoie sa faci pauza de la anticonceptionale...le opresti cand vrei sa faci copil, cand ai probleme de sanatate si nu mai poti lua sau cand pur si simplu nu mai vrei sa iei

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-07-14 20:39:43

jenn20
Membru
Inregistrat: 2009-07-14

Ms Dea . Eu faceam in fiecare an pauza de la anticonceptionale .Cam 2-3 luni pe an .Nu am sa mai fac de acum .Multumesc pentru raspuns . In legatura cu cealata problema.. nici macar nu am inteles. . Vaginita micotica e aceeasi cu candida? Scurgerea care inca persista dupa tratament e normala ? E de la candida ? Sau poate sa fie o scurgere din cauza ca e dereglata flora ? Nu am nici un fel de mancarimi sau usturimi..Doar acea scurgere ciudata chiar si dupa atatea zile de tratament.

Ultima oara a fost editat de jenn20 (2009-07-14 20:40:38)

#4 2009-07-15 10:26:43

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

eu as zice sa faci totusi o analiza la secretie plus cultura , sa vezi daca iese candida
si ca sa raspund , da , vaginita micotica = candidoza
dar eu una nu as merge pe un diagnostic pus pe baza vizualizarii , caci sunt mai multe afectiuni carese manifesta prin scurgeri anormale

#5 2009-07-15 23:13:56

Iulia_Julie
New member
Inregistrat: 2009-04-15

jenn20 din cate am retinut eu de la medicul meu si din ce m-am mai documentat pe net, in multe cazuri pe langa tricomonas mai exista si alta boala cu transmitere sexuala si este bine sa te testezi sa vezi daca nu cumva ai chlamydia,gonoree etc
Si da, tricomonasul deregleaza flora. Si daca e vorba de candida nu stiu daca e bine sa faci spalaturi in fiecare zi...

Publicitate

loading...

#6 2009-07-16 10:16:23

tttttt
Hero member

depinde de tratamentul primit, sunt anumite ovule care necesita spalaturi
asa ca daca medicul i-a recomandat sa faca spalaturi pe durata tratamentului eu zic sa le faca

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-07-16 10:16:38)

#7 2009-08-07 18:23:03

eu_monik
Membru
Inregistrat: 2009-05-28

Am si eu o mica problema si incerc sa gasesc o solutie si as dori un sfat pertinent asupra chestiunii in cauza(nu are legatura cu contraceptivele si imi cer scuze daca deranjez cumva): din cauza unor iritati, am hotarat sa consult un ginecolog (prima oara cand fac asta), mi-am luat trimitere de la medicul meu endocrinolog(el s-a ocupat cu ovarele polichistice pe care le aveam in dotare) asa ca am considerat ca ma va trimite la cineva competent. Vreau sa adaug ca am avut un singur partener, si il am in continuare iar el la randul lui la fel(pe mine). M-am prezentat la cabinet si dupa o consultatie tipica, m-a anuntat ca am o ciuperca(de care eram constienta-candidoza) si ca bonus renumitul HPV. Cu toate lamuririle pe care le doream sa le aflu in privinta detaliilor, doamna doctor m-a expediat foarte usor la cautatul pe interenet si mi-a spus foarte clar ca partenerul meu TREBUIE sa fi fost cu o alta persoana(sexual vorbind). Am incercat sa o lamuresc ca este imposibil dar a continuat sa ma contrazica. Cu picioarele muiate si cu inima in gat, dupa ce am iesit din cabinet cu prescriptia pentru infectia mea si fara detalii asupra bonusului, mi-am sunat prietenul, indiferent de incredere de care dadeam amandoi dovada unu fata de altul(cu gandul la ce e mai rau ca in situatii ca astea il pui in fata) si mi-a raspuns cea ce sustineam hotarata in cabinetul doamnei si nu se pune problema de incredere aici. Mai adaug ca amandoi am fost vigini unu pentru altul la momentul respectiv si conform celor citite de pe internet, HPV-ul se transmite doar prin contact sexual cu diferiti parteneri + ca nu se vede cu ochiul liber(!!!). Problema este urmatoare: as dori sa consult un al ginecolog(de incredere)care sa-mi spuna toate detaliile de care am nevoie si sa-mi confirme sau sa-mi infirme respectivul dignostic si anume cel cu HPV, ca infectia respectiva stiam ca o am, doar de aceea m-am si dus la consultatie pentru tratament, care il si urmez, si daca cineva imi poate da pe cineva ca sa pot merge pentru un consult eventual cu trimitere de la medicul de familie. Va rog din suflet sa imi dati un sfat pentru ca m-a speriat foarte tare tinand cont unde se poate ajunge cu acest HPV si mai ales ca este cel mai rau sa stai la granita dintre indoiala dignosticului si eventuala boala. Multumesc mult.

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!teiubesc

#8 2009-08-09 21:32:05

vic_tim
New member
Inregistrat: 2009-07-29

consulta alt medic, fati iar analizele. de preferat cabinet privat. e posibil sa gresasca diagnosticul. hpv parca se poate transmite si prin sange gen intepaturi cu obiecte infectate....sau? ups nu stiu

#9 2009-08-10 16:29:19

pufi33
New member
Inregistrat: 2009-03-26

skitarg prietenul meu a fost la ginecolog si cica a fost diagnosticat cu candidoza balanita . lui i a dat tratament nidoflor unguent  1 tub si flucovin forte 150  1 doza unica . a zis sa iau si eu tratament lomexin ovul  doza unica .acum urmeaza si intrebarea mea . eu nu am simtome de mancarimi ci doar o mica pata alba pe chilot din cand in cand .eu vreau sa stiu  cum a luato el pt ca de 1 luna nu am avut contact sexual si in sfarsit am facut sex iar dupa 3 zile zice ca are candida .mentionez  :ia moldamine de 3 luni el. are vreo legatura? nu ii cam cusuta cu ata?

Ultima oara a fost editat de pufi33 (2009-08-10 16:42:42)

#10 2009-08-10 16:40:21

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

referitor la HPV am citit pe un site francez ca se poate lua si prin sex oral (de la gura la organul sexual)...

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#11 2009-08-10 16:43:28

pufi33
New member

mie imi raspunde cineva?

Ultima oara a fost editat de pufi33 (2009-08-10 16:43:38)

#12 2009-08-10 16:48:53

pufi33
New member

hello si scuze d rodnar espre problema mea nu stii nimic

#13 2009-08-10 16:49:41

pufi33
New member

kristall a scris:

referitor la HPV am citit pe un site francez ca se poate lua si prin sex oral (de la gura la organul sexual)...

hello si scuze  rodnar  despre problema mea nu stii nimic

#14 2009-08-10 16:55:00

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

pai daca are el, ai si tu cu siguranta, barbatii sunt mai mult purtatori, in schimb noi cu simpotomele si tot tacamul..., nu stiu mare lucru ds moldamine, daca e antibiotic poate fi el cauza, dar cauzele sunt multiple, cert e ca si tu tre sa urmezi tratamentul

editeaza ca sa nu ei warn!

Ultima oara a fost editat de kristall (2009-08-10 16:55:27)

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#15 2009-08-11 15:48:56

marc
New member
Inregistrat: 2009-06-24

eu_monik a scris:

Am si eu o mica problema si incerc sa gasesc o solutie si as dori un sfat pertinent asupra chestiunii in cauza(nu are legatura cu contraceptivele si imi cer scuze daca deranjez cumva): din cauza unor iritati, am hotarat sa consult un ginecolog (prima oara cand fac asta), mi-am luat trimitere de la medicul meu endocrinolog(el s-a ocupat cu ovarele polichistice pe care le aveam in dotare) asa ca am considerat ca ma va trimite la cineva competent. Vreau sa adaug ca am avut un singur partener, si il am in continuare iar el la randul lui la fel(pe mine). M-am prezentat la cabinet si dupa o consultatie tipica, m-a anuntat ca am o ciuperca(de care eram constienta-candidoza) si ca bonus renumitul HPV. Cu toate lamuririle pe care le doream sa le aflu in privinta detaliilor, doamna doctor m-a expediat foarte usor la cautatul pe interenet si mi-a spus foarte clar ca partenerul meu TREBUIE sa fi fost cu o alta persoana(sexual vorbind). Am incercat sa o lamuresc ca este imposibil dar a continuat sa ma contrazica. Cu picioarele muiate si cu inima in gat, dupa ce am iesit din cabinet cu prescriptia pentru infectia mea si fara detalii asupra bonusului, mi-am sunat prietenul, indiferent de incredere de care dadeam amandoi dovada unu fata de altul(cu gandul la ce e mai rau ca in situatii ca astea il pui in fata) si mi-a raspuns cea ce sustineam hotarata in cabinetul doamnei si nu se pune problema de incredere aici. Mai adaug ca amandoi am fost vigini unu pentru altul la momentul respectiv si conform celor citite de pe internet, HPV-ul se transmite doar prin contact sexual cu diferiti parteneri + ca nu se vede cu ochiul liber(!!!). Problema este urmatoare: as dori sa consult un al ginecolog(de incredere)care sa-mi spuna toate detaliile de care am nevoie si sa-mi confirme sau sa-mi infirme respectivul dignostic si anume cel cu HPV, ca infectia respectiva stiam ca o am, doar de aceea m-am si dus la consultatie pentru tratament, care il si urmez, si daca cineva imi poate da pe cineva ca sa pot merge pentru un consult eventual cu trimitere de la medicul de familie. Va rog din suflet sa imi dati un sfat pentru ca m-a speriat foarte tare tinand cont unde se poate ajunge cu acest HPV si mai ales ca este cel mai rau sa stai la granita dintre indoiala dignosticului si eventuala boala. Multumesc mult.

Eu nu pot da sfaturi medicale, decat din cele de bun simt, pentru ca, afectiv, te inteleg perfect. stiu ce poate face tampenia asta de virus HPV, chiar daca sunt barbat si nu ma apuc sa explic, mai departe, pentru ca nu vreau sa fiu banuit de activism. ma aflu aici pentru ca sotia mea a avut virusul si am o fiica de 12 ani care urmeaza sa fie vaccinata, tocmai ca sa previna o infectare. iti scriu, deci, ca sa te distrez putin. am gasit o explicatie pe internet. sper sa o iei ca atare si doar sa razi:
"Trambita Domnului nostru DAVID SI IOAN
Scris de Mala, in 05-08-2009 16:04
Apocalipsa vine peste noi in vesminte sanitare, halate albe si bleu ca cele din ” Analiza lui Gray, seria a III episodul 2″ -filmul lui SATAN turnat in Purgatoriul evreilor de Hollywood, ea vine sa ne piara pana la 1444 spita, sa ne usuce semintiile si sa pulverizeze tot ca o Hiroshima foarte mare.
Diavolul a inventat acest vaccin ca sa le multumeasca pe ficele lui SIDA si Cancerul de la nascatoare. Acest vaccin nu vindeca, el este casa diavolitelor care intra in sangele copilelor sa le ia globulele albe si sa le trimita la Desfraul cel mare unde diavolii se impreuneaza in pozitii cu porcii si cu fetitele iubitoare de pedofili jegosi cu lanturi cat degetul. Parintii sunt mintiti de doctori si profesori cu vocea mieroasa ca fetitele lor nu vor mai face cancer. Ei au cipuri si procesoare lipite de corzile vocale ca sa para mai vicleni caci vorba dulce mult aduce. Ei sunt slujitorii si amantii satanei care face desfrau cu ei in fiecare seara in toate cimitirele si toate norgile dupa pamant.
Nu va vaccinati copilele. Vaccinul asta are sperma de drac si necuratiri de tapi puturosi, negri ca carbunele. Odata intrata in fetitele fete mari, sperma se transforma in embrioane hidoase cu serpi in loc de ombilic si asa se va arata profetia. Si pamantul se va cutremura, ca astazi, si fetitele vaccinate vor muri la nastere.
Aleluia, Doamne, aleluia."

eu sustin ca este doar o gluma si nu un comentariu serios. caci, daca astfel de oamnei exista, ne-am nenorocit.
sanatate multa si ai grija de tine!

#16 2009-08-12 10:54:58

vic_tim
New member
Inregistrat: 2009-07-29

sperma se transforma in embrioane etc...ahahaha geniala partea asta. e o gluma evident big_smile

#17 2009-08-12 12:57:10

tttttt
Hero member

monik
intrebarea este : ai condiloame , cum a depistat doctora , se vad cu ochiul liber?
eu zic sa te duci frumusel sa faci un test hpv si vei stii sigur

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-08-12 12:59:42)

#18 2009-09-12 22:17:01

eu_monik
Membru
Inregistrat: 2009-05-28

Multumesc mult pentru raspunsuri. Sapt asta am sa ma duc, ca nu am avut timpul necesar. Oricum nu-mi dau seama cum se manifesta acele candiloame+ca o prietena de-a mea care intamplator este virgina mi-a spus ca si ea are o manifestare ca niste bubite ca la nivelul limbii, de exemplu, iar ea a fost la ginecolog si-a facut testul si nu are nimic si exact asa sunt si acele ridicaturi daca le pot numi asa la mine. Sper sa nu ma ingrijorez degeaba. Oricum multumesc "tttttt" si "marc". Astept pareri va rog.. si am sa va transmit rezultatul dupa testul Pappa Nicolau.
P.S. Exista un test special hpv? Ca stiu ca doar prin Pappa Nicolau se poate depista.

Ultima oara a fost editat de eu_monik (2009-09-12 22:19:17)

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!teiubesc

#19 2009-09-16 00:03:02

crina262
Membru
Inregistrat: 2009-09-15

am si eu o intrebare pt doctoressa...am fost diagnosticata cu tricomonas dupa un examen de secretie...momentan urmez tratament cu atrican si klion (si partenerul ia atrican)...atricanul l-am terminat dar ovule mi-a dat 2 cutii sunt inca la tratament, dar mi-a venit ciclu...afecteaza asta cu ceva tratamentul? mai isi face efectul tratamentul? am citit mai multe despre tricomonas si am inceput sa ma sperii de aceasta infectie si chiar vreau sa ma tratez corect sa scap big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.