|
Nu esti logat.
Trichomonas , Candida#1 2009-07-14 19:34:00
Trichomonas , CandidaBuna ziua , Am si eu o problema si cer cu disperare ajutorul vostru. Offline #2 2009-07-14 19:36:48
Re: Trichomonas , Candidapot sa iti raspund la intrebarea despre anticonceptionale: a doua doctorita are dreptate, nu este nevoie sa faci pauza de la anticonceptionale...le opresti cand vrei sa faci copil, cand ai probleme de sanatate si nu mai poti lua sau cand pur si simplu nu mai vrei sa iei "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-07-14 20:39:43
Re: Trichomonas , CandidaMs Dea . Eu faceam in fiecare an pauza de la anticonceptionale .Cam 2-3 luni pe an .Nu am sa mai fac de acum .Multumesc pentru raspuns . In legatura cu cealata problema.. nici macar nu am inteles. . Vaginita micotica e aceeasi cu candida? Scurgerea care inca persista dupa tratament e normala ? E de la candida ? Sau poate sa fie o scurgere din cauza ca e dereglata flora ? Nu am nici un fel de mancarimi sau usturimi..Doar acea scurgere ciudata chiar si dupa atatea zile de tratament. Ultima oara a fost editat de jenn20 (2009-07-14 20:40:38) Offline #4 2009-07-15 10:26:43
Re: Trichomonas , Candidaeu as zice sa faci totusi o analiza la secretie plus cultura , sa vezi daca iese candida Offline #5 2009-07-15 23:13:56
Re: Trichomonas , Candidajenn20 din cate am retinut eu de la medicul meu si din ce m-am mai documentat pe net, in multe cazuri pe langa tricomonas mai exista si alta boala cu transmitere sexuala si este bine sa te testezi sa vezi daca nu cumva ai chlamydia,gonoree etc Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-16 10:16:23
Re: Trichomonas , Candidadepinde de tratamentul primit, sunt anumite ovule care necesita spalaturi Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-07-16 10:16:38) Offline #7 2009-08-07 18:23:03
Re: Trichomonas , CandidaAm si eu o mica problema si incerc sa gasesc o solutie si as dori un sfat pertinent asupra chestiunii in cauza(nu are legatura cu contraceptivele si imi cer scuze daca deranjez cumva): din cauza unor iritati, am hotarat sa consult un ginecolog (prima oara cand fac asta), mi-am luat trimitere de la medicul meu endocrinolog(el s-a ocupat cu ovarele polichistice pe care le aveam in dotare) asa ca am considerat ca ma va trimite la cineva competent. Vreau sa adaug ca am avut un singur partener, si il am in continuare iar el la randul lui la fel(pe mine). M-am prezentat la cabinet si dupa o consultatie tipica, m-a anuntat ca am o ciuperca(de care eram constienta-candidoza) si ca bonus renumitul HPV. Cu toate lamuririle pe care le doream sa le aflu in privinta detaliilor, doamna doctor m-a expediat foarte usor la cautatul pe interenet si mi-a spus foarte clar ca partenerul meu TREBUIE sa fi fost cu o alta persoana(sexual vorbind). Am incercat sa o lamuresc ca este imposibil dar a continuat sa ma contrazica. Cu picioarele muiate si cu inima in gat, dupa ce am iesit din cabinet cu prescriptia pentru infectia mea si fara detalii asupra bonusului, mi-am sunat prietenul, indiferent de incredere de care dadeam amandoi dovada unu fata de altul(cu gandul la ce e mai rau ca in situatii ca astea il pui in fata) si mi-a raspuns cea ce sustineam hotarata in cabinetul doamnei si nu se pune problema de incredere aici. Mai adaug ca amandoi am fost vigini unu pentru altul la momentul respectiv si conform celor citite de pe internet, HPV-ul se transmite doar prin contact sexual cu diferiti parteneri + ca nu se vede cu ochiul liber(!!!). Problema este urmatoare: as dori sa consult un al ginecolog(de incredere)care sa-mi spuna toate detaliile de care am nevoie si sa-mi confirme sau sa-mi infirme respectivul dignostic si anume cel cu HPV, ca infectia respectiva stiam ca o am, doar de aceea m-am si dus la consultatie pentru tratament, care il si urmez, si daca cineva imi poate da pe cineva ca sa pot merge pentru un consult eventual cu trimitere de la medicul de familie. Va rog din suflet sa imi dati un sfat pentru ca m-a speriat foarte tare tinand cont unde se poate ajunge cu acest HPV si mai ales ca este cel mai rau sa stai la granita dintre indoiala dignosticului si eventuala boala. Multumesc mult. Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! Offline #8 2009-08-09 21:32:05
Re: Trichomonas , Candidaconsulta alt medic, fati iar analizele. de preferat cabinet privat. e posibil sa gresasca diagnosticul. hpv parca se poate transmite si prin sange gen intepaturi cu obiecte infectate....sau? ups nu stiu Offline #9 2009-08-10 16:29:19
Re: Trichomonas , Candidaprietenul meu a fost la ginecolog si cica a fost diagnosticat cu candidoza balanita . lui i a dat tratament nidoflor unguent 1 tub si flucovin forte 150 1 doza unica . a zis sa iau si eu tratament lomexin ovul doza unica .acum urmeaza si intrebarea mea . eu nu am simtome de mancarimi ci doar o mica pata alba pe chilot din cand in cand .eu vreau sa stiu cum a luato el pt ca de 1 luna nu am avut contact sexual si in sfarsit am facut sex iar dupa 3 zile zice ca are candida .mentionez :ia moldamine de 3 luni el. are vreo legatura? nu ii cam cusuta cu ata? Ultima oara a fost editat de pufi33 (2009-08-10 16:42:42) Offline #10 2009-08-10 16:40:21
Re: Trichomonas , Candidareferitor la HPV am citit pe un site francez ca se poate lua si prin sex oral (de la gura la organul sexual)... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #11 2009-08-10 16:43:28
Re: Trichomonas , Candidamie imi raspunde cineva? Ultima oara a fost editat de pufi33 (2009-08-10 16:43:38) Offline #12 2009-08-10 16:48:53
Re: Trichomonas , Candidahello si scuze d espre problema mea nu stii nimic Offline #13 2009-08-10 16:49:41
Re: Trichomonas , Candida
hello si scuze despre problema mea nu stii nimic Offline #14 2009-08-10 16:55:00
Re: Trichomonas , Candidapai daca are el, ai si tu cu siguranta, barbatii sunt mai mult purtatori, in schimb noi cu simpotomele si tot tacamul..., nu stiu mare lucru ds moldamine, daca e antibiotic poate fi el cauza, dar cauzele sunt multiple, cert e ca si tu tre sa urmezi tratamentul Ultima oara a fost editat de kristall (2009-08-10 16:55:27) Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #15 2009-08-11 15:48:56
Re: Trichomonas , Candida
Eu nu pot da sfaturi medicale, decat din cele de bun simt, pentru ca, afectiv, te inteleg perfect. stiu ce poate face tampenia asta de virus HPV, chiar daca sunt barbat si nu ma apuc sa explic, mai departe, pentru ca nu vreau sa fiu banuit de activism. ma aflu aici pentru ca sotia mea a avut virusul si am o fiica de 12 ani care urmeaza sa fie vaccinata, tocmai ca sa previna o infectare. iti scriu, deci, ca sa te distrez putin. am gasit o explicatie pe internet. sper sa o iei ca atare si doar sa razi: Offline #16 2009-08-12 10:54:58
Re: Trichomonas , Candidasperma se transforma in embrioane etc...ahahaha geniala partea asta. e o gluma evident Offline #17 2009-08-12 12:57:10
Re: Trichomonas , Candidamonik Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-08-12 12:59:42) Offline #18 2009-09-12 22:17:01
Re: Trichomonas , CandidaMultumesc mult pentru raspunsuri. Sapt asta am sa ma duc, ca nu am avut timpul necesar. Oricum nu-mi dau seama cum se manifesta acele candiloame+ca o prietena de-a mea care intamplator este virgina mi-a spus ca si ea are o manifestare ca niste bubite ca la nivelul limbii, de exemplu, iar ea a fost la ginecolog si-a facut testul si nu are nimic si exact asa sunt si acele ridicaturi daca le pot numi asa la mine. Sper sa nu ma ingrijorez degeaba. Oricum multumesc "tttttt" si "marc". Astept pareri va rog.. si am sa va transmit rezultatul dupa testul Pappa Nicolau. Ultima oara a fost editat de eu_monik (2009-09-12 22:19:17) Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! Offline #19 2009-09-16 00:03:02
Re: Trichomonas , Candidaam si eu o intrebare pt doctoressa...am fost diagnosticata cu tricomonas dupa un examen de secretie...momentan urmez tratament cu atrican si klion (si partenerul ia atrican)...atricanul l-am terminat dar ovule mi-a dat 2 cutii sunt inca la tratament, dar mi-a venit ciclu...afecteaza asta cu ceva tratamentul? mai isi face efectul tratamentul? am citit mai multe despre tricomonas si am inceput sa ma sperii de aceasta infectie si chiar vreau sa ma tratez corect sa scap Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|