|
Nu esti logat.
Trichomonas , Candida-2#20 2009-09-16 09:57:41
Re: Trichomonas , Candidaintrerupi trat cu ovule si-l continui dupa menstra... happy with him...inlove with him... Offline #21 2009-09-23 22:49:05
Re: Trichomonas , CandidaSalut! Am fost astazi la un control medical si doamna doctor mi-a spus ca am o anumita secretie si trebuie sa urmez un tratament. nici un gen de analize nu am facut, ca a spus ca ea vede asa. nespunindumi nici o diagnoza mia dat urmatorul tratament: Offline #22 2009-09-23 22:52:59
Re: Trichomonas , Candidapearl sper ca nu ai cumparat medicamentele...mergi la un alt medic si fa ti analiza...tratamentul nu se da pe ochi frumosi... happy with him...inlove with him... Offline #23 2009-09-24 17:45:19
Re: Trichomonas , Candidanuu...inca nu am cumparat nimica....asteptam inceputul lunii pt salariu! +citind aici pe forum, ma pus si pe mine la indoiala tratamentul! Offline #24 2009-09-24 19:32:03
Re: Trichomonas , Candidacu placere si multa sanatate... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2009-09-30 23:51:43
Re: Trichomonas , Candidaeu_monik, vad ca nu ti-a mai raspuns nimeni la intrebarea despre analiza HPV. Testul se numeste ADN - HPV (sau genotipare HPV), costa in jur de 400-500 lei si-l poti face la diverse laboratoare. La Papanicolau apare doar suspectia de HPV, in momentul cand apar modificari celulare, respectiv celule precanceroase. Dar tinand cont de situatia ta si de faptul ca ai nevoie de un raspuns exact, mai bine faci testul HPV. Stii probabil ca exista mai multe tipuri de tulpini, unele sunt cu risc scazut, dau condiloame si negi dar nu si cancer, iar cele cu risc crescut pot duce la cancer de col uterin. Doctorita te-a diagnosticat cu HPV din cauza acelor bubite, dar nu ai cum sa stii daca diagnosticul e corect decat facand testul. In plus, tulpinile cu risc crescut nu au manifestari, nu le poate observa niciun doctor, doar la analiza ies. Si tocmai astea sunt periculoase... Offline #26 2009-12-17 15:18:33
Re: Trichomonas , CandidaAm o intrebare legata de tratamentul cu tricomonas...d-na doctor mi'a dat tratament pe 2 luni.in prima luna capsule macmiror pt mine si partener si ovule macmiror timp de 10 zile pt mine plus tinizol pt amandoi.in a 2-a luna ovule meclon 10 zile plus crema macmiror urmatoarele 10 zile,iar partenerul trebuie sa foloseasca crema meclon tot 10 zile. am terminat prima luna si ma intrebam...oare putem face si sex oral acum?sau se transmite si pe cale orala? Offline #27 2009-12-17 15:24:40
Re: Trichomonas , Candidanu se transmite pe cale orala..insa...uite ce scrie aici : Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-17 15:27:51) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #28 2009-12-17 17:39:11
Re: Trichomonas , Candidamersi mult! Offline #29 2010-01-02 13:22:19
Re: Trichomonas , CandidaO sa vi se para ciudat dar,eu sunt virgina si am fost diagnosticata cu Trichomonas.De 2 ani ma tot zbat cu boala asta x( Ginecologul mi`a spus k am capatat boala din cauza igienei,prin folosirea in comun a prosoapelor,toaletelor,etc.Am fost la o gramada de controale,multi multi bani cheltuiti,am fakut tratament cu ovule Lomexin,pastile Tinizol,metronidazol,crema Clotrimazol,Lomexin,spalaturi cu tot felul de ceaiuri.. Si unde mai pui k vreau sa`mi incep si viata sexuala iar iubitului meu mi`e un pic naspa sa`i spun de asta pt k el este contra prezervativelor,crede k dak sunt virgina sunt "curata".. Offline #30 2010-01-02 14:19:10
Re: Trichomonas , Candidaiui ce situatie nasoala asa mult a trecut si n-ai reusit sa scapi ? ....ai incercat la mai multi doctori? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #31 2010-01-02 18:19:45
Re: Trichomonas , Candidaok, prietenul tau e fericit ca esti "curata", dar el e la fel de "curat"? Presupunand ca nu e virgin, sper ca realizezi la ce riscuri de expui facand sex neprotejat. Lasa boala pe care o ai acum, ca s-ar putea sa dai in belele si mai mari. HIV, HPV...iara daca pentru primul e suficient un test de sange, cu HPV-ul se complica treaba. 80% din femeile active sexual il au la un moment dat in viata. Fa socoteala care sunt sansele sa-l fi luat de la fostele partenere. Si nu, nu trebuie sa aiba vreun simptom ca sa-ti transmita o tulpina cu risc crescut, care poate sa te "ajute" sa faci un cancer pe col. Eu zic sa nu renuntati la protectie, o data, ca sa-l protejezi tu pe el, dar mai important, ca sa te protejezi pe tine insati Offline #32 2010-01-02 18:47:10
Re: Trichomonas , Candidamichidoo m`ai speriat cu HPV si HIV.. off :-< Offline #33 2010-01-02 19:26:32
Re: Trichomonas , Candidanu stiu daca ai citit dar,uite aici... http://forum.anticonceptionale.ro/t2609 … monas.html Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-01-02 19:26:49) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #34 2010-01-03 14:09:06
Re: Trichomonas , Candidan-am vrut sa te sperii, dar nici n-as vrea sa stai linistita si sa iei cine stie ce, care-ti va face viata amara. Eu am fost la fel de "curata", foarte potrivit pentru el, care a renuntat imediat la prezervativ, in schimb m-a cadorisit si cu un virus HPV care, desi e o tulpina cu risc scazut, face ravagii pe col (mai exact, in momentul de fata ma aflu in stadiul de dinaintea primei faze de cancer). Asta fiind la mai putin de un an de la inceputul vietii sexuale (lucreaza repede afurisitul de virus). Acum ma lupt sa nu ajung la interventii care imi pot scadea sansele de a pastra o sarcina. Ultima oara a fost editat de michidoo (2010-01-04 17:59:40) Offline #35 2010-01-04 16:40:21
Re: Trichomonas , Candida
michidoo... de ce zici ca esti in stadiul dinaintea primei faze de cancer??? ai facut biopsie?? cum iti iese pap-ul? Offline #36 2010-01-04 17:59:04
Re: Trichomonas , Candidadeocamdata e ASCUS cu multe PMN si histiocite + celule metaplaziate mature. Din ce-am citit eu, daca dezvoltarea o tine tot asa, urmatorul pas e frotiu suspect (fosta clasa III, vad ca acum au renuntat la ele) si malignitate (clasa IV). La fel, metaplazia se poate transforma in neoplazie iar despre ASCUS stiu ca e faza dinaintea LSIL urmat de HSIL. Offline #37 2010-01-05 14:18:58
Re: Trichomonas , CandidaHmmm... iata ca, si daca faceai renumitul vaccin, tot ai fi trecut prin porcariile astea. Totusi, am citit ca tulpina ta, printre multe altele, nu ajunge niciodata la cancer la modul ca poate da modificari pe col dar nu are puterea de a strapunge stroma... sau asa ceva. D-aia eu m-as mai relaxa un pic, vorba ta... Eu inca nu stiu ce tulpina am, daca am, dar am vazut fete pe-aici cu leziuni vizibile, a caror genotipare s-a pozitivat peste doi ani de analize si cautari... Asta ma nelinisteste suficient... :-((( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|