|
Nu esti logat.
Relatiile cu mamele#1 2009-07-22 10:34:42
relatiile cu mamelebuna.am deschis acest subiect deoarece eu sunt intr-o situatie cam nasoala.de la o vreme ma inteleg ft prost cu mama.am aproape 20 de ani.problema sta asa:am un prieten de cativa ani buni insa mamei nui convine asa tare de el...mereu zice ca tine la el si etc dar mereu are si ceva de comentat la adresa lui.e un baiat serios el e atasat de parintii mei insa si-a dat si el seama in ultimul timp ca mamei nui convine ceva la el.in fine....mama se considera moderna insa uneori chiar se comporta incredibil...de exmplu ii zic odata"mami vreau sa raman sa dorm la prietenul meu ca si colegele mele raman la iubiti si nu se intampla nimic etc" ea raspunde:dar ce o sa zica vecinii?deci pe ea o intereseaza parerea vecinilor sau invoca alte motive...uneori cred ca e nebuna pt ca de exemplu daca stam acasa toata ziua cu prietenul meu si ne uitam la tv e bai...daca toata ziua nus acasa e bai...ce sa fac sa fie bine?uneori pot vb cu ea normal alteori o ia razna si urla intruna la mine:( ce e mai rau e ca i baga in cap si lui tati tot felul de chestii iar el le crede pt ca mai mult e la lucru decat acasa Offline #2 2009-07-22 10:42:06
Re: relatiile cu mameleeu pe mama o iubesc, dar... suntem firi prea asemanatoare, amandoua ne aprindem repede asa ca.. mai mereu iese cu scantei. si daca are ceva ce efectiv nu suport... e ca insista... si eu nu sufar persoanele la care am zis o data "nu" si ele continua sa ma intrebe: "da' siguuur nu vrei aia sau ailalta?" da, intentiile sunt bune... dar mereu iese cu nervi din fazele astea... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2009-07-22 10:51:44
Re: relatiile cu mamelecarlita, asa eram si eu cand eram intr-a 12-a. Parca zici k ce as face noapte n-as putea sa fac si ziua... astea sunt conceptiile lor. Si ai mei gandesc la fel... dar s-au mai linistit acum . Nu prea mai am probleme cu ei.... Insa de cateva zile m-am desp de pr meu..cu care eram de aproape 2 ani, aveau incredere in el si ma lasau pe unde le ziceam, sa vedem cum v-a fi si de aici inainte Offline #4 2009-07-22 10:52:25
Re: relatiile cu mamelesi noi ne aprindem repede dar mai ales ea care si cand ma suna incepe prin a urla la mine.aseara m-a sunat la 11jumate seara sa trec acasa ca ii tarziu...da a facut faza asta ca stia ca sunt acasa la iubitul meu.uneori cred ca e si nebuna pt ca iubi meu sta peste drum de mine si cand am ajuns acasa mia zs ca a vazut lumina...deci clar ma urmareste...ii nebuna.plus de aia pe cand am ajuns ea se imbracase sa vina dupa mine ca dupa un copil de 5 ani...nui normala nu stiu cum sa mai vb cu ea k nu intelege Offline #5 2009-07-22 11:30:42
Re: relatiile cu mameleCarlia cred k avem aceeasi mama. Jur ca exact aceleasi lucruri le zice si face si mama. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-22 11:37:56
Re: relatiile cu mamelesi mama mea face aceleasi lucruri,parca as fi citit povestea mea...nici eu nu stiu ce e de facut,am incercat toate posibilitatile am vorbit frumos,i'am explicat ce imi doresc,si multe alte lucruri dar nu intelege Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #7 2009-07-22 13:06:42
Re: relatiile cu mamele
exact aceeasi situatie si la mine si de cate ori ii zic sa inceteze cu insistenta da degeaba cum se zice "numai mama sa nu fii" in rest..daca e fata cuminte si nu insista ne intelegem perfect Offline #8 2009-07-22 13:19:00
si mami mai facea de astea...tare greu a fost o perioada la inceputul relatiei,pana a ajuns sa'l cunoasca pe iubitul meu,si sa vada ca e om serios(nu ca si cei cu care umblam inainte:) ) Offline #9 2009-07-22 14:34:17
e obsedata!!! inca n-a inteles ca fetitza ei a crescut ?? Offline #10 2009-07-22 15:28:50
Re: relatiile cu mameleeiii... si eu intru in categoria asta Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-07-22 16:09:32) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #11 2009-07-22 16:04:48
Re: relatiile cu mameleMda, cam asa, zi ca ea si fa ca tine ... Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-07-22 16:05:02) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #12 2009-07-22 16:12:26
Re: relatiile cu mamelecarlita eu am 22 de ani si sa nu auda mama ca vreau sa dorm la el.Asa ca nici nu mai insist...decat sa ma cert degeaba Offline #13 2009-07-22 16:14:07
Re: relatiile cu mameleA mea nici acum nu intelege si am 22 de ani. Bine, a lasat-o mai moale cat de cat acum, dar cand aveam 19-20 de ani vaaai de capu meu cate lacrimi am varsat. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #14 2009-07-22 16:50:18
Re: relatiile cu mameleeu am super noroc cu ai mei, chiar ei mi-au propus sa ne mutam impreuna acum 4 ani (deci aveam 21 de ani)... au zis ca e cazul sa iau viata in piept si sa ma obisnuiesc cu viata "reala" - intretinere, cheltuieli...mancare...gatit... etc Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #15 2009-07-22 22:52:22
Re: relatiile cu mamelede ar fi asa usor ada Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #16 2009-07-22 23:00:59
Re: relatiile cu mameleeu am app 25 si mama inca nu accepta...iubi a venit pe la mine de multe ori fiind in orase diferite dar mereu am dormit in camere separate si a avut grija mama sa ramanem asa peste noapte...mereu il plasau in camera de langa ei ca sa inlature orice urma de suspiciune ca peste noapte ar parasi camera.... Offline #17 2009-07-22 23:10:05
Re: relatiile cu mamelemie mama mi-a dat libertate absoluta sa fac ce vreau.. si asta nu de acum ci de pe la 17 ani cand mergeam si dormeam la prietenul meu sau venea el si statea la noi.. nu am avut niciodata ora de intrat in casa, a zis ca i se pare cea mai mare prostie sa ii impui asta copilului ca ce face de la 11 incolo seara poate sa afca f bine si de la 8 si tot asa... si a ales cel mai bine pt ca nu am mintit-o decat f rar, nu am facut prostii, am stiut sa aleg intre bine si rau si ii multumesc pt asta! Offline #18 2009-07-22 23:46:42
Re: relatiile cu mamelecarlita f nasol ca nu te intelege mama ta imi pare rau....din pacate f multi parinti in ziua de azi nu-si inteleg copiii asa cum ar trebui si multi sunt impotriva partenerului copilului lor...sa nu mai zic ca f multi vor sa-i determine pe copii lor sa se insoare cu cine vor ei....fac un intreg complot din asta f aiurea cunosc atatea cazuri din astea. si mai rau cand barbatii ajunsi la o anumita varsta se multumesc cu oricine si pana la urma fac compromisul de a lua de nevasta pe cine zice mamica lor Offline #19 2009-08-24 08:57:03
Re: relatiile cu mameleOf fetelor, chiar nu mai stiu ce sa fac! Am aproape 20 de ani si mama ( tata e ok, n-are treaba) imi cere sa vin tot timpul acasa pe la 10 seara, maxim 11 (in cazuri exceptionale). Pentru ca nu mai functioneaza sa imi chiar impuna ora asta, incearca cu santaj emotional de genul: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|