|
Nu esti logat.
Relatiile cu mamele-2#20 2009-08-24 09:22:02
Re: relatiile cu mamelema mir si eu ca mama mea nu a fost femeia care sa-mi impuna vreodata o ora de venit acasa!ciudat, ca ea de felul ei e mai stresata sa nu carecumva sa patesc ceva!dar chiar si cand eram in liceu nu trebuia sa merg niciodata sa-i cer voie sa raman pana mai tarziu in oras, ii ziceam doar unde merg si ca intarzii, sa nu ma astepte.problema ei era sa-i zic mereu adevarul, sa nu ii ascund unde merg.imi zicea mereu, ca nah nu ai restrictii din partea mea dar spune-mi exact unde mergi sa stiu de unde sa te iau in caz de ceva.si desi toate rudele ii ziceau ca vai o sa apuc pe cai gresite ptr ca imi acorda prea multa libertate, nu a fost asa, ptr ca tocmai increderea pe care vedeam ca o are in mine m-a facut sa o respect si mai mult si nu am facut lucruri exagerate.am mai facut si eu prostii, ca deh, sunt om, dar oricum, in limita normalului. acuma problema mea e ca sigur nu o sa pot fi cu ai mei copii asa cum a fost ea cu mine.cred ca o sa fiu mai rau decat mama carlitei!! Offline #21 2009-08-24 09:41:43
Re: relatiile cu mamelebe_happy, ai fost / esti foarte norocoasa. E foarte frustrant sa ai asa o mama. Asa de usor intra in panica din orice si n-am ce sa-i fac. Incerc sa ma gandesc si la ea, ca are destule probleme, dar sa mai lase si ea de la ea. Ca doar nu stau pana tarziu in fiecare noapte, ci maxim 1 data pe saptamana. Offline #22 2009-08-24 10:04:36
Re: relatiile cu mamelespace, dar daca esti plecata cea mai pare parte a anului din tara, de ce te supara atat atitudinea mamei?ca ai parte de ea doar 3 luni...abtine-te si tu in perioada respectiva sau nu stiu..ideea e ca daca mama ta e genul de om care considera ca ea stie cel mai bine cum stau lucrurile si careia nu-i poti scoate ideile fixiste din cap cu niciun argument logic, nu are rost sa incerci sa o convingi ptr ca nu vei reusi.poate o sa se schimbe de la sine o data cu trecerea timpului. Offline #23 2009-08-24 11:43:47
Re: relatiile cu mamelePentru ca in unele seri este cate un "chef" la cineva..sau iesim la o terasa asa pe la 9..Si pur si simplu imi place sa-mi petrec timpul cu prietenii mei in conditiile in care nu-i voi mai vedea vreo 3 luni. Pana acum am evitat sa ies daca se intalneau mai tarziu de 8, dar nu se poate nici asa. Offline #24 2009-08-24 12:32:55
Re: relatiile cu mamelebine si daca nu vii acasa cand te cheama mama ta ce se intampla? Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-24 12:45:56
Re: relatiile cu mamelesi mama e mai comunista asa....dar merg pe principiul "zic ca ea si fac ca mine" ...nu e exagerat de crizata sa vina dupa mine sau sa urle k am intarziat....asta e mami:))) orikum eu stau putin timp ku ea,si atunci ii rezerv ei timpul, k in rest prietenii sunt pe primul loc. i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #26 2009-08-24 12:49:49
Re: relatiile cu mameleDaca nu vin acasa cand ma cheama, se supara foarte tare si nu mai vorbeste cu mine ziua urmatoare. Offline #27 2009-08-24 12:51:29
Re: relatiile cu mamelepai las-o sa se supere si sa nu vorbeasca cu tine.stiu ca nu iti face placere sa o vezi necajita, dar parerea mea e ca daca o sa vada ca oricum faci cum vrei tu, o sa se supere o data, de doua, de 7 ori si apoi o sa inceteze.acuma nah, tu o cunosti mai bine! Offline #28 2009-08-25 09:52:07
Re: relatiile cu mameleInca tot nu vorbeste cu mine. Cred ca se asteapta sa imi cer scuze sau ceva, dar n-o s-o fac. Ea nu e normala de cap cu fazele astea si nu pot s-o inteleg. Chiar nu pot! De ce trebuie sa dramatizeze atat si sa nu mai vorbeasca cu mine 2 zile? Peste 3 saptamani plec si tot ea va plange dupa mine, si in loc sa ne purtam civilizat acum, ea se comporta stupid. Offline #29 2009-08-25 11:42:28
Re: relatiile cu mamelece ma dispera replicile astea "taioase" i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #30 2009-08-25 15:27:46
Re: relatiile cu mamele
aprob Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #31 2009-08-25 16:06:21
Si pe mine! Are un fel de a exagera lucrurile si de a face din tantar armasar de nu-i adevarat. In continuare nu vorbeste cu mine, dar pe mine deja ma amuza situatia. Macar pot sa-mi vad de treaba mea Offline #32 2009-08-25 17:35:16
Re: relatiile cu mamelemama mea e la fel ca cea descrisa de tine space,pe langa crizele ei de a ma proteja excesiv,ca nu observa nimeni ca am crescut si nu ma mai joc in nisip cu jucarii,ea baga cheia in usa ca sa vada la ce ora ajung acasa si ca sa-mi faca capu' calendar pentru k am venit nu stiu cand si asa raman pe la usa pana vine ea si-mi deschide Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #33 2009-08-26 16:51:05
Re: relatiile cu mameleapril `pare rau k mama ta te face sa suferi...gandeste`te in 1 rand k nu o face k rautate, poate asa crede ea ca`i mai bine, sa ti petreci timpul si k prietenii, nu doar k iubitul...poate se gandeste ca nu o sa fii toata viata cu el si se teme ca o sa suferi cand o sa va despartiti...asa gandeam si eu knd eram de varsta ta, si o "uram" cand nu ma lasa sa fac ce vreau...mai tarziu mi`am dat seama ca avea si ea dreptate...din pacate ei au alte conceptii si nu se gandesc ca ingradind libertatea copilului nu fac decat sa`i intoarca impotriva lor Offline #34 2009-08-26 22:10:18
sa nu te aud cu asa ceva, ca vin peste tine acolo in orasul tau odata faci 18 ani, de ce sa stai in casa? chit ca nu pleci in weekend acolo unde vrei tu, si chiar daca o sa trebuiasca sa fii devreme acasa, trebuie sa te distrezi.. e ziua ta Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare! Offline #35 2009-08-26 23:21:06
Re: relatiile cu mamelefetelor (si aici ma refer la cele care aveti 17-18-19 ani) si mama era la fel cand eram mai tanara (15-17 ani, poate si mai putin) si eu faceam multe lucruri naspa, numai asa de dragul de a fi "independenta".. si credeti-ma ca venea mama dupa mine noaptea pe afara si ma cauta (pe vremea aia nu aveam celular ca inca erau in stadiul mai putin dezvoltat) pe la prietene etc.. si saraca se ingrijora pt mine ca totusi eram o copchila hormonala (chiar daca aveam prieten si il cunosteau). si eu plangeam si ma disperam cand ma pedepsea si nu ma lasa afara/in oras etc.. dar credeti-ma ca odata ca veti inainta in varsta si va vedea ca nu s-a intamplat nimic din ceea ce ii era frica (droguri, alcool si cine stie cate altele) nu se va mai comporta asa. la 17-18 ti se pare ca esti mare, adulta.. dar pt ea tot "fetita" esti.. e o faza pe care o au majoritatea relatiilor mama-fiica, trece ca toate celelalte... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #36 2009-08-26 23:32:47
Re: relatiile cu mameleapril sunset, nu stiu daca ai citit ce am scris eu in urma cu vreo 2 zile la acest topic, si cat de revoltata eram din cauza mamei mele. Te inteleg perfect pentru ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Aveam un sentiment teribil de frustrare ca oricat de logic incerc sa expun problema, ea nu ma intelege si, practic ma subestimeaza. Din nevoia de a ma proteja atat de mult, si in acelasi timp, din nevoia de a se proteja pe ea ( de exemplu, daca stie ca nu ies noaptea, nu-si mai face griji care oricum in opinia mea si a restului parintilor normali sunt inutile), ajungea sa ma faca sa enervez pana nu mai pot si chiar sa sufar. Offline #37 2009-08-27 01:14:12
Re: relatiile cu mameleapropo de mame si de grija fata de copil: lucrez de 2 ani jumate pe program 16:00 - 00:00 mama este obisnuita am venit si la 4 dimineata de la munca insa in noaptea asta (acum 30 de min) s-a trezit si i s-a parut ca este ora 4 si m-a sunat ingrijorata ca ce am patit daca sunt la munca si de ce nu i-am dat un mesaj, iar eu eram in fata usii Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #38 2009-08-27 01:42:48
Re: relatiile cu mameleMama e foarte protectiva...am 17 ani..chiar daca ma lasa sa vin la 12 acasa pentru ca, nah, ma aduce baiatu' [cosminutzu cum ii zice ea ] imi tot spune, repeta si impune sa nu-mi incep viata sexuala ca ' sunt prea mica' ' ca imi creste burta' ' ca sa nu afle tata ca ne da afara din casa' si tot felul de alte motive, si ca sa astept pana la 18 ani. De ce? Nu inteleg...ce diferenta e? De ce nu imi vorbeste despre metode de protectie? sau macar sa imi explice, sa imi spuna de ce ' nu e bine' De ce sa imi programez sa fac sex la 18 ani? poate mor pana atunci, poate o sa fiu singura! [Asta se exclude, il iubesc prea mult] Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|