|
Nu esti logat.
Greutate in respiratie-2#20 2009-07-29 01:14:06
Re: greutate in respiratiepoti sa`ti faci oricum niste analize..dar la mine de la lipsa de calciu e...de anticonc nush k nu iau.. Love. Live. Laugh. Offline #21 2009-07-29 01:32:34
Re: greutate in respiratie
nu are cum sa fie lipsa de magneziu. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #22 2009-07-29 16:20:14
Re: greutate in respiratiema mai inteapa inima din cand in cand, dar.. luna asta voi merge si la orl si la cardio. off when the pomp lights up,you shoot. Offline #23 2009-07-29 17:16:14
Re: greutate in respiratieEu cred ca poate fi si din pricina lipsei umiditatii din aer, de caldura. Incearca sa faci cat mai multe dusuri, iar apa sa fie putin spre rece fata de obicei(o poti raci treptat, nu brusc; dar sa nu fie prea rece). Aerul rece al dusului va fi usor respirabil. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #24 2009-07-29 19:13:35
de ai si asa numite intepaturi la inima, sigur 100% e de la calciu.. o sa vezi la cardio ca nu ai nimic. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline Publicitateloading...
#25 2009-07-29 19:25:34
Re: greutate in respiratieof, abia astept sa fac analizele astea. cel mai aiurea e sa te simti rau si sa nu sti cauza simti ca o iei razna when the pomp lights up,you shoot. Offline #26 2009-07-29 19:36:36
Re: greutate in respiratieeu zic sa stai cat mai calma, sa nu te mai panichezi, ca mia faci, alimentandu-ti ideea ca ai ceva. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #27 2009-07-30 00:48:56
Re: greutate in respiratieDe foarte mult timp ma lupt cu mine insami. Nu-i bai, pana nu aflu ce am, nu ma las. when the pomp lights up,you shoot. Offline #28 2009-08-03 22:16:37
acesta, cred eu, este indemnul tuturor. succes! http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #29 2009-08-04 00:54:22
Re: greutate in respiratieMersi frumos. when the pomp lights up,you shoot. Offline #30 2009-08-04 15:04:40
Re: greutate in respiratiesi eu as vota pentru lipsa de calciu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2009-08-04 19:07:47
Re: greutate in respiratievoi face curand si calciul when the pomp lights up,you shoot. Offline #32 2009-08-05 11:02:23
eu am o lipsa acuta de magneziu, de unde si tahicardia de care sufar Offline #33 2009-08-11 00:47:29
Re: greutate in respiratieProaspat intoarsa de la O.R.L .mi-a zis ca n-am nimic in gat...ca senzatia de sufocare s nod in gat e de origine neuro-vegetativa...concret: CAPU`.....;la nasuc doar o deviatie de sept ( citez.."da, ai o deviatie de sept..pe sanga, si ce..vrei sa te operezi?...80% din populatie are) when the pomp lights up,you shoot. Offline #34 2009-08-11 08:37:05
Re: greutate in respiratiemie mi se intampla asa cand racesc(bronsita) nu tusesc nu fac febra nu nimic...exact cum descrii tu! si merg la radiografie si imi gaseste brohiile pline de muci! iau antibiotice si gata...bine ca mi se intampla iarna...poate ai stat in curent ceva... Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #35 2009-08-11 08:53:59
Re: greutate in respiratieApropo de calciu, se poate cere analiza separata pt el? Sau este inclus in analizele uzuale de sange? La fel si cu cel ionic? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #36 2009-08-11 12:31:39
Re: greutate in respiratiepoti cere si separat, chiar daca e o analiza uzuala, nu e neaparat nevoie sa ti-o recomanade Offline #37 2009-08-11 12:32:44
Re: greutate in respiratieMultumesc frumos, ionela! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #38 2009-08-11 14:30:24
toata nebunia a inceput dintr-o seara.cand am stat in curent si am racit dar a evoluat, adica atunci imi era doar greata, si simteam un nod in gat..(asta prin noiembrie-decembrie)...si apoi..mai incoa..spre martie-iulie-iulie a evoluat in greutatea asta in respiratie. ma pui pe ganduri when the pomp lights up,you shoot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|