homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Greutate in respiratie-2

#20 2009-07-29 01:14:06

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Re: greutate in respiratie

poti sa`ti faci oricum niste analize..dar la mine de la lipsa de calciu e...de anticonc nush k nu iau..

Love.  Live. Laugh.

#21 2009-07-29 01:32:34

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

ionela a scris:

mai degraba lipsa de magneziu decat de calciu

nu are cum sa fie lipsa de magneziu.
hipomagneziemia se traduce prin afectiuni cardiace vizibile pe EKG si  crampe musculare, frecvent la nivelul gambelor si toracelui posterior, tremor, pana la convulsii si pierderea statusului mental, ceea ce nu e nici pe departe cazul aici.

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#22 2009-07-29 16:20:14

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

ma mai inteapa inima din cand in cand, dar.. roll  luna asta voi merge si la orl si la cardio. off huh

when the pomp lights up,you shoot.

#23 2009-07-29 17:16:14

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Eu cred ca poate fi si din pricina lipsei umiditatii din aer, de caldura. Incearca sa faci cat mai multe dusuri, iar apa sa fie putin spre rece fata de obicei(o poti raci treptat, nu brusc; dar sa nu fie prea rece). Aerul rece al dusului va fi usor respirabil.
Si nu uita de exercitiile de respiratie: inspira pe nas cat de mult poti - pastreaza aerul in plamani tot cat de mult poti, iar apoi expira pe gura tot aerul (finalul expiratiei -ca aceasta sa fie completa- se va face printr-o tuse).  Faci asta de 2-3 ori dimineata; si la fel si seara, chiar daca nu simti nevoia -(de prea mult oxigen nu a murit nimeni wink )
Multa sanatate!

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#24 2009-07-29 19:13:35

hestia
Sr. member

alexa123 a scris:

ma mai inteapa inima din cand in cand, dar.. roll  luna asta voi merge si la orl si la cardio. off huh

de ai si asa numite intepaturi la inima, sigur 100% e de la calciu..  o sa vezi la cardio ca nu ai nimic.
puss

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

Publicitate

loading...

#25 2009-07-29 19:25:34

alexa123
Hero member

of, abia astept sa fac analizele astea. cel mai aiurea e sa te simti rau si sa nu sti cauza disperat  simti ca o iei razna

#26 2009-07-29 19:36:36

hestia
Sr. member

eu zic sa stai cat mai calma, sa nu te mai panichezi, ca mia faci, alimentandu-ti ideea ca ai ceva.
sunt sigura ca nu ai absolut nimic grav.

#27 2009-07-30 00:48:56

alexa123
Hero member

De foarte mult timp ma lupt cu mine insami. Nu-i bai, pana nu aflu ce am, nu ma las.
Si nu, nu fumez, acum am vazut intrebarea.  smile

Umiditatea din aer, da, sa sti ca simt diferenta, dar nu e doar asta...am probleme oriunde, si asta, de prin decembrie. sad

#28 2009-08-03 22:16:37

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

alexa123 a scris:

pana nu aflu ce am, nu ma las.

acesta, cred eu, este indemnul tuturor. succes!

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#29 2009-08-04 00:54:22

alexa123
Hero member

Mersi frumos.
Am fost astazi la endocrinolog..din punctul sau de vedere, sunt sanatoasa...; deci ori tre` sa ma caut prin alte parti (orl, cardio), ori am probleme cu dibla  dumbom . Mi-a recomandat sa fac mai multa miscare, mai putin net,tv, mai multa hrana sanatoasa..chestii banale.
Urmeaza orl si cardio pe 10..va tin la curent  smile  tongue

#30 2009-08-04 15:04:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

si eu as vota pentru lipsa de calciu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#31 2009-08-04 19:07:47

alexa123
Hero member

neutral  voi face curand si calciul

#32 2009-08-05 11:02:23

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

hestia a scris:

ionela a scris:

mai degraba lipsa de magneziu decat de calciu

nu are cum sa fie lipsa de magneziu.
hipomagneziemia se traduce prin afectiuni cardiace vizibile pe EKG si  crampe musculare, frecvent la nivelul gambelor si toracelui posterior, tremor, pana la convulsii si pierderea statusului mental, ceea ce nu e nici pe departe cazul aici.

eu am o lipsa acuta de magneziu, de unde si tahicardia de care sufar
la ekg nu a iesit absolut nimic
si totusi, am palpitatii, dispnee care duce la incapacitatea de a dormi, deoarece tresar si ma trezesc, o stare de ameteala( creierul consuma cel mai mult magneziu).
lipsa de calciu nu prea am

#33 2009-08-11 00:47:29

alexa123
Hero member

Proaspat intoarsa de la O.R.L .mi-a zis ca n-am nimic in gat...ca senzatia de sufocare s nod in gat e de origine neuro-vegetativa...concret: CAPU`.....;la nasuc doar o deviatie de sept ( citez.."da, ai o deviatie de sept..pe sanga, si ce..vrei sa te operezi?...80% din populatie are)
La cardiologie EKG-ul a iesit bine, insa mi-a notat aici "prolaps de valva mitrala"..si "aritmie sistolica"??..la ce scris are..greu sa descifrezi ceva...mi-a recomandat sa evit eforturile intense, si sa iau Aspacardin (1 dimineata, 1 seara) timp de 10 zile + Vitamax 1 la 2 zile
Cam atat...mai ramane de facut calciu si magnezi..si daca si astea sunt in limite normale...inseamna ca problema e aici  dumbom

#34 2009-08-11 08:37:05

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

mie mi se intampla asa cand racesc(bronsita) nu tusesc nu fac febra nu nimic...exact cum descrii tu! si merg la radiografie si imi gaseste brohiile pline de muci! iau antibiotice si gata...bine ca mi se intampla iarna...poate ai stat in curent ceva...

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#35 2009-08-11 08:53:59

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Apropo de calciu, se poate cere analiza separata pt el? Sau este inclus in analizele uzuale de sange? La fel si cu cel ionic?

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#36 2009-08-11 12:31:39

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

poti cere si separat, chiar daca e o analiza uzuala, nu e neaparat nevoie sa ti-o recomanade

#37 2009-08-11 12:32:44

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Multumesc frumos, ionela!

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#38 2009-08-11 14:30:24

alexa123
Hero member

ciresica_oky_doky a scris:

mie mi se intampla asa cand racesc(bronsita) nu tusesc nu fac febra nu nimic...exact cum descrii tu! si merg la radiografie si imi gaseste brohiile pline de muci! iau antibiotice si gata...bine ca mi se intampla iarna...poate ai stat in curent ceva...

toata nebunia a inceput dintr-o seara.cand am stat in curent si am racit  neutral  dar a evoluat, adica atunci imi era doar greata, si simteam un nod in  gat..(asta prin noiembrie-decembrie)...si apoi..mai incoa..spre martie-iulie-iulie a evoluat in greutatea asta in respiratie. neutral  ma pui pe ganduri

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.