homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Greutate in respiratie-3

#39 2009-08-11 17:45:17

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

Re: greutate in respiratie

de obicei cand te cauti de toate si analizele ies bine...si doctorii nu mai au idee de la ce ar putea fi iti spun ca sigur ai ceva la cap rotfl2 oricum bine ca ai mers si la cei 2 medici, macar nu e nimic grav...

#40 2009-08-11 21:23:42

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Incearca un ceai de PODBAL. Planta e destinata in tot ce tine de respiratie.
Pe prospect, la "Recomandare" scrie asa: bronsita, tuse, astm, raguseala, emfizem, silicoza si in general in toate afectiunile respiratorii.
Eu ieri l-am folosit pt ca eram ragusit; si in mai putin de 1 min a inceput sa-si faca efectul.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#41 2009-08-12 12:47:13

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

alexa123 a scris:

ciresica_oky_doky a scris:

mie mi se intampla asa cand racesc(bronsita) nu tusesc nu fac febra nu nimic...exact cum descrii tu! si merg la radiografie si imi gaseste brohiile pline de muci! iau antibiotice si gata...bine ca mi se intampla iarna...poate ai stat in curent ceva...

toata nebunia a inceput dintr-o seara.cand am stat in curent si am racit  neutral  dar a evoluat, adica atunci imi era doar greata, si simteam un nod in  gat..(asta prin noiembrie-decembrie)...si apoi..mai incoa..spre martie-iulie-iulie a evoluat in greutatea asta in respiratie. neutral  ma pui pe ganduri

pai daca asa e bine sa mergi sa faci radiografie la plamani si sinusuri ... daca iei trimitere de la medicul de familie e gratuita din cate stiu eu smile o radigrafie pe an nui bai oricum smile  raceala aia de atunci sa nu se fi vindecat complet ...

mai citeam pe undeva ca poate fi si de la inima chestia asta...oricum la radiografie se vad oarecare anomalii daca ele exista la inima nu in mod explicit dar dak e ceva in neregula averitzeaza.. eu asa stiu  smile

multa sanatate smile sa ne mai tii la curent

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-08-12 12:51:04)

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#42 2009-08-12 14:17:18

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Mi-a zis si de la cardio sa mai  fac o ecografie la inima sa vada cu exactitate ce si cum. off sad

when the pomp lights up,you shoot.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.