|
Nu esti logat.
Topic pentru blonde :)-3#39 2009-07-30 21:58:48
Re: Topic pentru blonde :)
am mai postat asemanator la "par vopsit"...de la masca Kallos vad ca e ok, o folosesc deja de 4 ani..de cand era eticheta cea veche si simpla ..am mai incercat si alte masti de firma dar degeaba, asta e mai grasa, simt ca-mi hidrateaza parul mai intens Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-30 22:10:27) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #40 2009-07-30 22:03:58
Re: Topic pentru blonde :)la o masca e bine sa folosesti ceva naturist,ca si masca de care ti'am vorbit,de prin farmacii...destul ca e parul decolorat/vopsit/uscat...prea multe chimicale si in vopsea si in sampon,plus cosmeticele..nici nu mai zic de placa/uscator Offline #41 2009-07-30 22:05:06
Re: Topic pentru blonde :)ai un par ft frumos. buclele din poza sunt facute cu ondulatorul sau pe bigudiuri? Offline #42 2009-07-30 22:13:39
nu suntem off topic, ca e vorba tot despre parul blond iar topicul este ....despre blonde...l-am denumit astfel ca sa ne putem permite sa abordam orice subiect!!! Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-30 22:23:50) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #43 2009-07-31 08:41:56
Re: Topic pentru blonde :)Doua blonde maritate au iesit in oras sa se distreze.Ceva mai tarziu, putin cam pilite, se hotarasc sa se urce in masina si sa plece spre casa. Pe drum le-a venit la amandoua sa-si faca nevoile mari. Au tras pe dreapta si au constatat ca sunt in fata unui cimitir. Neavand incotro se duc acolo. Cand trebuiau sa se stearga, prima si-a folosit chilotii ca oricum erau purtati, dar a doua avea bikini de firma si nu s-a indurat, asa ca a folosit o panglica de la o jerba. A doua zi unul din soti il suna pe celalat si-i spune: Offline Publicitateloading...
#44 2009-07-31 09:45:29
Re: Topic pentru blonde :)andora, tine foarte mult de temperament. eu stiu exact ce si cum sunt si nu simt nevoia de schimbari dese. putem spune ca sunt extrem de impacata cu mine si cu unicitatea felului in care arat. aaa, ca mai am cate o zi in care imi schimb felul in care imi aranjez parul, modul in care il prind e altceva, tine strict de dispozitia din ziua respectiva. insa, am in cap o idee, adevarata sau nu conteaza mai putin, ca asa cum sunt eu naturala, altele nu pot fi si chestia asta imi place. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #45 2009-07-31 12:10:31
Re: Topic pentru blonde :)hmm am fost si eu blonda odata..(ma rog mam vopsit) eu acum am parul meu ...e saten asa mai deschis..si acum mi sau deschis asa de tare capetele is blonde mai exact...X( ma rog cred ca e rupt tot...nus dc folosc balsam...e cam grav parul...adica e fara volum:(( cade multtttt:(( am sa raman fara par siasa ca nam prea mult par:( oare ce sami iau stiiti ceva? ce sai fac? e asa fara viata:( si as vrea sa ma duc maine sa ma tund un pic si sami iau suvite?? da nu stiu nici eu ce sai fac Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-07-31 12:22:28) Offline #46 2009-07-31 12:33:58
in primul rand trebuie sa'ti tai varfurile in mod regulat...pentru regenerare...si nu te mai vopsi,foloseste o masca pentru regenerare,sau un balsam. Offline #47 2009-07-31 13:04:27
Re: Topic pentru blonde :)am folosit de toate dyvia si masca de par mil face atat de moale ca se ingrasa in 10 minute:( Offline #48 2009-07-31 13:09:03
Re: Topic pentru blonde :)akisandra..si eu am avut problema asta acum ceva timp..si mi-am tuns varfurile..atat cat trebuia(cei drept erau cam degradate si a trebuit tuns cam mult) si am folosit o lotiune contra caderii parului de la elmiplant (se aplica la radacina cam odata la 2 zile..sau cum ai tu timp)si un sampon cu extract de petrol si cafea..numai stiu exact cum se numeste era luat din farmacii avea tubul rosu..si acum numai am probleme..plus ca are volum Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2009-07-31 13:09:28) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #49 2009-07-31 13:19:49
atunci incerca un sampon pentru par gras si o masca regeneranta. Offline #50 2009-07-31 13:26:56
Re: Topic pentru blonde :)pai da vin de la munca si fac dush....am sa ma duc aici la farmacie..( nu sunt in romania) si am sa vad ce pot gasii pt caderea parului... Offline #51 2009-07-31 13:45:10
Re: Topic pentru blonde :)deci il speli zilnic? Offline #52 2009-07-31 14:31:43
Re: Topic pentru blonde :)divya...tks pt. bancuri...sunt haioase rauuuuuuuuuu Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-31 14:34:20) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #53 2009-07-31 14:50:27
nu m'am gandit niciodata sa devin cosmeticiana,dar tocmai m'am inscris la un curs de stilist Offline #54 2009-07-31 15:08:13
exact de cineva ca tine aveam nevoie!!! crede-ma ca la cate experiente am facut si eu cu parul meuuuuuu e bine ca ai cu cine sa te mai sfatuesti...gratis ...ca la salon e pe baniiiiiii si acolo sunt interesati sa-si vanda serviciile Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #55 2009-07-31 15:09:07
Re: Topic pentru blonde :)merci, andora! las ca in tinerete am facut destule schimbari - pe vremea cand ma cautam - atunci a fost si blondul, atunci au existat toate nuantele de roscat, atunci am fost senzatia orasului cu un par lung, ondulat si verde-verde ( ca padurea de conifere ) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #56 2009-07-31 16:21:58
mie imi furnizeaza o tipa din bucuresti toate produsele astea de calitate....astept acum "icebergul"...marti cica mi le pune la posta...eu i-am spus sa-si faca si ea cont aici...e fffffffff.priceputa si foloseste doar produse profesionale...e furnizor direct...deci si preturile sunt net mai ieftine comparativ cu cele de la salon, unde gasesti aceleasi produse....are si multe produse de intretinere a parului, toate profesionale....cand intra aici , am sa va dau de veste...eu corespondez cu ea prin e-mail..nu stiu daca va vrea sa-i dau adresa... Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #57 2009-07-31 19:26:10Re: Topic pentru blonde :)Eu am vrut sa ma fac blonda inainte sa plec la faculta din tara, dar cand am ajuns aici si am vazut ca toate sunt blonde, am zis ca mai bine raman bruneta. Toti intorc capul dupa mine, ca sunt bruneta tunsa scurt si arat ca un copil desi am 20 de ani. Sincer, ma bucur ca nu m-am facut blonda acum ca am citit topicul ca nu as fi avut rabdare sa am atata grija de el. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|